Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tarfil cim sanırım izmir desin.
hangi doktora gidiyosun.
bak eğer istersen sana bi doktor tavsiye edeyiM.
buca devlet hastanesinde çalışıyo ayrıca şirinyerde özzel muynanesi var. TAHİR ÖZGÜDER.
Rabbim budoktordan razı olsun o kadar mükemmel bir doktor ki anlatamam.
muayne ücreti de o kadar pahalı değil. zaten testleri tahliller çlıştığı devlet hastanesinde yaptırıyo.
hani hamilelerin 9 ay boyunca sadece bir kez girdiği ayrıntılı ultrason var ya işte ben 9 ay boyunca ayrıntılıya girdim. kızımın 9 haftalıkken renkli resmi var. bebeğin her tarafına, rahimin durumuna ve bebeğe giden kan akımına iyice bakıyor.
ayrıca riskli gebe olduğum için 15 günde bir gidiyordum.
bi gidişinde para veriyon diğer gidişinde vermiyon. aydi 1 kez yani,
ben bir kez de tahir beye görünmeni tavsiye ederim inan pişman olmayacaksın.

guzin nuray ne yapıyorsunuz nasılsınız? bebişler nasıl

saol canım iyiyiz sanırım. şu an bir aksilik yok. pazartesi kontrolüm var.bakalım herşey yolundadır umarım.

tarfil cim yazdıklarını okudum. çok üzüldüm. şu anda yaşadığın hassasiyetle bınları hissediyorsun biliyorum. bende bunları çoğu zaman aklımdan geçirdim. acaba boşansak ikimiz için de daha mı iyi olur diye,insanın aklından bu tür düşünceler geçiyor malesef.ama sonra mantıklı düşününce, evlilik te bir kaderse ve allah bizleri bir araya getirmişse bu sorunları beraber yaşamamız gerekiyor demekki.belki de çocuk bizim için hayırlı olmayacak diye düşünmeye başlamıştık artık eşimle.veren de allah,allan da.yeryüzünde her çift çocuk sahibi olacak diye bir kural da yok. ama tabiki yuvasını kuran her çift o mutluluğu da yaşamak istiyor.peki sen sorun eşinde olsaydı sirf çocuk sahibi olmak için ondan vazgeçermiydin ki, ona böyle birşey önerebiliyorsun...yapma canım. evliliğini ve eşini boş yere yıpratma.. allah hepimizin yüzünü güldürsün.

tarfil cim ben tahir beye taaa çiğli den geliyodum her iki haftada bir.
Allah nasip etsin ikinci hamileleğimde de ona gidicem.
gittiğin zaman bana da haber ver. bu arda izmir in neresindensin..

ya kızlar özelden mesaj nasıl yazılıyor bilen varsa anlatabilirmi??

canım mesaj göndermek istediğin kişinin isminin üzerine gel tıkla orda zaten seçenekler çıkıyor profilini göster özel mesaj gönder gibi özel mesaj göndere tıkla açılan ekranda mesajını ve konusunu yaz ve altta yer alan ilet yazısına tıkla

kızlar yardımcı olabilirmisiniz lütfen,benim mthfr c677t homozigot mutasyon ve protein c düşük,şuan coraspin 100 ve folbiol kullanıyorum.3 kez bebeklerimi kaybettim ikincisinde fraxiparin 0,6 da vuruldum kese göründükten sonra ama olmadı..şimdi tekrar hamileyim yeni öğrendim betahcg 40 çıktı napim iğneler için bekliyimmi keseyi elimde var dr bekle dedi..ama içim rahat değil.elevit zinco falanda içsemmi ne olur yardım edin..sevgiler.

bişey demeyecekmisiniz?eyvahedigeldismile

derler canım sayfayı yenilememiş dolayısıyla görmemiş olabilirler
bu arada her doktorun farklı uygulaması var ben gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez iğnelere başlayacağım ama keseyi görünce başlayanlar da var kalp atımını görünce başlayanlar da anlayacağın kişinin durumuna ve pıhtılaşma mutasyonuna göre tedavi uygulanıyo

merhaba kızlar
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
geçmişi okuyamadım çünkü şuan okuyacak mecalim yok
dün doktor kontrolümüz vardı
bebeğimin gelişimi 15 gün geride kalmış
eğer devam ederse gelişim geriliği 21güne çıkarsa bebeğimi almak zorunda kalacaklarmış
ama iyi tarafı ise bebeğim 1kiloyu geçtiği için alsalarda yaşama şansı yüksekmiş
ama benim moralim sıfır oldu
ya bebeğime bişey olursa ne yaparım ben kızlar ((((((

büşracım canı gönülden dua ediyorum inş. bişi olmaz sen de yat dinlen bence yorma kendini

kızlar hepinize merhaba. maalesef ben de sizdeniz kan pıhtılaşması var. 5 gaftalık hamileyim. beta hcg 10 ıken yakaladık ve hemen tedaviye basladık. 12 gundur hergun ıgne yapıyorum kendime innohep 0,45 ve 100 mg da coraspin alıyorum.

gecen hafta 2 gun pembe pembe cok acık lekelenmelerim oldu butun gun yattım cok koktum sonra gecti. doktora gıttıgımızde beta hcg verdım yıne 10 olan degerım 622 olmustu bunu da ıyı buldu doktor. dun tekrar basladı pembelerım yıne hıc kıpırdamaya calışarak yatıyorum. cok korkuyorum. iki erken dusuk yaptım ben de.. doktorum kan olmadıgı surece korkma dıyor. zaten en basından berı progestan da kullanıyorum. acaba kullandıgımız iğneler kanı baya sulandırdıgı ıcın boyle seylere yol acıyor olabılır mı ? boyle seyler yasıyan var mı ? varsa anlatsın lutfennn ...

büşracım canı gönülden dua ediyorum inş. bişi olmaz sen de yat dinlen bence yorma kendini

saol canım benim iyiki varsınız
dinleniyorum ama doktorum strese girmiycrn üzilmiycen diyo
nasıl üzülmeyeyim nasıl strese girmeyeyim
sanki benim elimde olan bişey
şu 15gün nasıl geçecek nasıl geçecek bilmiyorum

canım sıkma canını inşallah bişey olmucak dualrımız seninle. sen dinlenmene bak canım

canımmm üzülme ne olurr...
kalbini gönlünü ferha tutmaya çalış lütfen
bunun en önemli tedavisi stresten uzak olmak ve çok ii bir şekilde dinlenmek
genelde dr.lar sol tarafa yatmayı uygun buluyor
eğer günlük aldığın besin değeri 2000 kaloriden azsa bunu yükseltmek gerekiyormuş,
vitamin ve mineral desteğini de arttırmak gerekiyormuş..
ama tabi bunlar benim okuduğum duyduğum şeyler..
tekrar söylüyorum lütfen üzülme dualarımız seninle..

canım bu kadar kolay, bu kadar çabuk pes etmek var mı?
ne demek ‘sorun bende eşiminde hakkı baba olmak
bir kez daha dener sonra ayrılırız’
neden birde madalyonun diğer tarafına bakmıyorsun ya sorun eşinde olsaydı
bu defada gemiyi sen mi terk edecektin bunu kendine hak görebilir miydin?
bence öncelikle şu sorunun cevabını aramalısın
önemli olan dünyaya bir çocuk getirmek mi yoksa
sizden izler taşıyan ‘siz’ in parçanız olan bir çocuk getirmek mi?
çocuğu olan herkes mutlu mu sence her baba olan bunun hakkını verebiliyor mu
allah ne doğurmasaydım dedirten evlatlar versin nede adı var kendi yok babalar…
hayat bazen acıtı, yaralayıcı olabiliyor ama
bazen tamda bitti dediğin yerde yeniden başlıyor.
lütfen kendine haksızlık etme ve asla pes etme
ben inanıyorumki minik mucizelerimiz birgün çıkıp gelicek
ve işte o zaman bu yaşadıklarımız hayal meyal hatırlanacak..
çevredekiler mi? Kimin umrunda salla gitsin hepsinii

merhaba, sitede bakım varmış kaç defa girmeyi denedim giremedim.şimdi normale döndü.

öncelikle sağlıklı gebelikler diliyorum. umarım bu kez herşey yolunda gider.benim değerlerimde seninle aynı.benim doktorum keseyi görünce başlattı iğneye.şimdilik bir sorun yok.folbiol ,coraspin 100 ve progestan kullandım ama iğneye başlayana kadar. hala da devam ediyorum.için rahat değilse başka bir doktora daha görünmelisin bence.
canım . bozma moralini. umarım yakalarsınız günün. en azından ara çok açılmazsa bu da iyi bişey anladığım kadarıyla.hem bak bebeğin 1 kiloyu da geçmiş. en çok biraz aceleci bir bebek olur belki.beslenmene dikket et canım. ve mümkünse istirahat et. dualarım seninle.
hamileliğin hayırlı olsun canım. sağlıklı sıhatli sonuna kadar gidip bebeğini kucağına almayı nasib ettin rabbim.yukarıda eylem 59 arkadaşa da söylediğim gibi.ben de testte çıkar çıkmaz, progestana başladım günde 3 adet.coraspin 100 ve folbiol zaten gebelikten önce başlamıştık.keseyi görünce iğneye başladık, iğneye başladıktan 3 gün sonra pembe-turuncu arası lekelenmem oldu.3 gün sürdü ve kesildi. ama doktorum yatarak gebelik geçirmem gerektiğini söyledi.günün büyük bölümünü yatarak geçiriyorum. geri kalan kısmında da hiç iş yapmadan oturuyorum. dr haricinde sokağa çıkmıyorum.kan olmadığı sürece fazla endişe etmeye gerek yokmuş, bana da doktorumun söylediği bu. geçmiş olsun..
bravo canım. alkışlıyorum seni. düşüncelerin çok doğru ve çok güzel kaleme alıp aktarmışsın.bazen yelkenleri bırakıyoruz, ama hepimiz için geçerli söylediklerin..teşekkürler..olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…