Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
sitede mi benim bilgisayarda mı sorun var anlamadım,epey zor giriyorum siteye ya da giremiyorum.....bu akşam büşra ve nuray için Yasin okumayı unutmayalım,tabii isteyenler......

hoşgeldin canım
bende okumaya çalışırım inşallah okurum
niye okuduğumuzuda söylersen sevinirim canım

herkese sırayla okuycaz canım;hamilelerimizin sağlıla bebeklerine kavuşması,gebelik bekleyen arkadaşlarımızında en kısa ve hayırlı zamanda,tamamına erdirebilecekleri gebelikleri için....yani okuduğumuz dualar aslında o kişinin sıkıntılarını alsın, şifa versin

bu arada Tsma ile dün görüştüm,belinden dolayı yatması gerekiyor yatıyor,grip olmuş birazda ama genel durumu maşallah iyi....

merhaba arkadaşlar
sitede mi benim bilgisayarda mı sorun var anlamadım,epey zor giriyorum siteye ya da giremiyorum.....bu akşam büşra ve nuray için Yasin okumayı unutmayalım,tabii isteyenler......

canım sabah yazdım ben reglim bitmedi ama annem benim yerime büşra ve nuray için okudu yasin suresini

tamam kızlar eklerim

önümüzdeki haftada baharçelik ve sonuyok için okuyalım dendencim

saol kuşum allah razı olsun

son adet beklenen adet
meldal ------------------ 28.08.2010-------------- 28.09.2010
limonlu çay ------------------ 05.09.2010-------------- 05.10.2010
feryad ------------------- 16.09.2010 --------------16.10.2010
tarfil ------------------ 18.09.2010 --------------18.10.2010

son adet beklenen adet
meldal ------------------ 28.08.2010-------------- 28.09.2010
limonlu çay ------------------ 05.09.2010-------------- 05.10.2010
feryad ------------------- 16.09.2010 --------------16.10.2010
tarfil ------------------ 18.09.2010 --------------18.10.2010
nergis60 ------------------ ? --------------- ?

yok dendencim o anlamda sormadım şimdi okuyacağımız kızlara ne için okuyalım dua ederken ne diyelim diye sordum
yani ben yeni geldimya hamişlermi yoksa hamile kalmak içinmi okuyacağız onu sordum şikerim çıkmışsın ama olsun ben yinede yazıyım didim

canım benide eklermisin
son tarih 30.08.2010
beklenen 30.09.2010

bu arada 2si içinde ayrı ayrı yani 2 tane yasin okunacak

hilalcim her perşembe okuycaz önce hamile arkadaşlarımızdan başlayalım dedik sonrada biz bekleyenlere okuycaz sırayla

selam kızlar, işe başladıgım için sık sık giremiyorum akşamları bayaga yoruluyomuş insan :) İnşallah bu Yasinlerini kabul eder rabbimiz, teyzeleri benim minişimi de unutmayın olur muu, yerimseniben bizimde dualra ihtiyacımız var, gerci kim yok diyceksinizde ne bilim insan umut arıyo hep bi yerden...

unuturmuyuz canım ne demek tabiki senin içinde okuycaz bu arada nasılsın umarım bi sorun yoktur

unuturmuyuz canım ne demek tabiki senin içinde okuycaz bu arada nasılsın umarım bi sorun yoktur

iyiyim canım sağolasın, dört aydır doktor raporlu evde kuzu gibi yatıyodum bitince doktor vermedi :)) çalış biraz dedi... şimdilik şükür iyiyim ama bişey yapmasamda ev gibi olmuyo akşamları ödem oluyo işte mümkün oldukça dinlenmeye çalışıyom...25 haftayı bitircem inşallah sonuna kadar bişey cıkmaz... sonuyokun listeyi gördükçe ohh bu haftada gecti diyom, ona şartlandırdım kendimi kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi okusam olurmu? yoksa gündüz mü okumak gerekiyordu. nuray ve büşra için 1 er adet yasin yani 2 tane yasin okuyacam demi.

bu arada 2si içinde ayrı ayrı yani 2 tane yasin okunacak

hilalcim her perşembe okuycaz önce hamile arkadaşlarımızdan başlayalım dedik sonrada biz bekleyenlere okuycaz sırayla

tamam canım anladım
yanlış bişi yapmayım dedim sen nasılsın baklaım???
başladımı çalışmalar
bende hastalığımı bekliyorum doktora gidicem
preseed sipariş ettim bakalım o gelcek inşallah

kızlar şimdi okusam olurmu? yoksa gündüz mü okumak gerekiyordu. nuray ve büşra için 1 er adet yasin yani 2 tane yasin okuyacam demi.

tabiki olur canım ikisi içinde birer tane okunacak allah razı olsun kabul etsin inşallah

reglim bitsin hemen başlıycaz bakalım hayırlısı olsun:kedi: çok varmı regl olmana

perşembe akşamı okuyalım demişlerdi kızlar ama bende sorcaktım cuma da olmaz mı diye...

olur canım

merhaba hanımlar.Ben yeni olduğum için ilk sayfalardan bugüne kadar neler olmuş şöyle bi baktım.Gerçekten umut verici öyküler vamış.Benim gebeliklerim hep ilk aylarda hatta ilk haftalarda sonlandığı için acaba benim karnımda bi gün kocaman olacak mı, acaba hamilelik giyebeilecekmiyim gibi hayallerle geçti zamanım.Ama gördüüm ki olabiliyomuş imansız değilmiş.Umarım bu mutlu sonu hepimiz en yakın zamanda sağlıkla hayırlısıyla yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…