merhaba arkadaşlar
sitede mi benim bilgisayarda mı sorun var anlamadım,epey zor giriyorum siteye ya da giremiyorum.....bu akşam büşra ve nuray için Yasin okumayı unutmayalım,tabii isteyenler......
merhaba arkadaşlar
sitede mi benim bilgisayarda mı sorun var anlamadım,epey zor giriyorum siteye ya da giremiyorum.....bu akşam büşra ve nuray için Yasin okumayı unutmayalım,tabii isteyenler......
sonuyok listeyi güncelleyince çok mutlu oluyorum. listemiz kocaman... hayallerine ulaşamayan bir kaç kişi kaldık . inşallah en yakın zmanada bizde listenin alt kısımlarından giriş yaparız...
baharçelik... listeye benide yaz...
amanınn baharcım az kaldı yani zaman nasılda geçiyor ya allahım sağlıkla sıhhatle oğlunu kavuştursun sana kolay bir doğum yapmanı diliyorum a.s.
buarada yeni liste yapmaya başladın demek beni unuttun mu tatlım benide yaz uğurun banada bulaşır umarım... gerçi 1-2 gün içersinde vaktim gelecek ama belki bir umut dimi :)) 28 ağustos benimkide :kedi:
önümüzdeki haftada baharçelik ve sonuyok için okuyalım dendencim
son adet beklenen adet
meldal ------------------ 28.08.2010-------------- 28.09.2010
limonlu çay ------------------ 05.09.2010-------------- 05.10.2010
feryad ------------------- 16.09.2010 --------------16.10.2010
tarfil ------------------ 18.09.2010 --------------18.10.2010
nergis60 ------------------ ? --------------- ?
selam kızlar, işe başladıgım için sık sık giremiyorum akşamları bayaga yoruluyomuş insan :) İnşallah bu Yasinlerini kabul eder rabbimiz, teyzeleri benim minişimi de unutmayın olur muu, yerimseniben bizimde dualra ihtiyacımız var, gerci kim yok diyceksinizde ne bilim insan umut arıyo hep bi yerden...
unuturmuyuz canım ne demek tabiki senin içinde okuycaz bu arada nasılsın umarım bi sorun yoktur
bu arada 2si içinde ayrı ayrı yani 2 tane yasin okunacak
hilalcim her perşembe okuycaz önce hamile arkadaşlarımızdan başlayalım dedik sonrada biz bekleyenlere okuycaz sırayla
kızlar şimdi okusam olurmu? yoksa gündüz mü okumak gerekiyordu. nuray ve büşra için 1 er adet yasin yani 2 tane yasin okuyacam demi.
kızlar şimdi okusam olurmu? yoksa gündüz mü okumak gerekiyordu. nuray ve büşra için 1 er adet yasin yani 2 tane yasin okuyacam demi.
tamam canım anladım
yanlış bişi yapmayım dedim sen nasılsın baklaım???
başladımı çalışmalar
bende hastalığımı bekliyorum doktora gidicem
preseed sipariş ettim bakalım o gelcek inşallah
perşembe akşamı okuyalım demişlerdi kızlar ama bende sorcaktım cuma da olmaz mı diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?