Eylül Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 7 haftalık hamilesin ya mide bulantıların oluyormu? bebeğin kalp atışlarını duydunuzmu?(kaçıncı haftada duyuldu)
günaydınn
inş. dualarımız kabul olmuştur,o zaman bahar,sonuyok ve feryad için okuyalım
günaydınn
teşekür ederim simgesel. mide bulantılarım sabah oluyor ama istifra edecek kadar olmuyor. sabahları felaket bir açlıkla uyanıyorum. çalışıyorum ama sabahları yumurta peynir sütlü kahvaltılarımı yapmaya çalışıyorum. c.tesi günü 6+6 olacak bebiş. doktor kalp atışlarını duymayı planlıyor. bazıların ki 8. haftada anca duyulabiliyormuş. yarın belli olacak. burdan yazarım. olumsuz bişey aklıma getirmek istemiyorum ama Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. senin meleğinde hayırlı olsun. Allah kucağında göstersin. açlık krizlerim 4. haftada başlamıştı. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. sizde kesesini gördünüz mü? ben 5+6 da gördüm. güzel haberlerini bekliyorum. öptüm
olur canım tabiki ama bence önce hamilelerimizi bitirelim derim ben
haftaya bahar sonuyok
...........denden aysudemir
...........tsma eylül
başka hamilemiz yok sanırım sonrada feryaddan başlayarak gebelik bekleyenlere okuyalım
yinede siz bilirsiniz nasıl isterseniz öyle yapalım
olurr o zaman tarfilcim bu işin takibinide sen üstlen ne dersin???olumunekankayizsmile
kızlaaaaar geçmişe bakamadım direk atladım buraya 4 gündür diş ağrısından mahvolmuştum ki çaresini nihayet bulabildim. çektirmek yada kanal tedavisi istemedim çünkü haftaya doğum yapma ihtimalim oldukça yüksek. neyse şimdi iyiyim umarım herkes iyidir. hemen şu listenizi yapayım diyorum gerçi 3 kişi va şimdilik ama ekleriz isteyen olursa :)
ne demek tabiki gireceksiniz listeyi imkansız diye birşey yok allah kısmet etsin tüm bebiş isteyenleresonuyok listeyi güncelleyince çok mutlu oluyorum. listemiz kocaman... hayallerine ulaşamayan bir kaç kişi kaldık . inşallah en yakın zmanada bizde listenin alt kısımlarından giriş yaparız...
baharçelik... listeye benide yaz...
evet iğnesiz olmaz canım herkes kullanıyor biz ayrıcalıklı gebeşleriz hepimize yetecek kadar iğne var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o ne güzel bi liste öyle.Allah hepsinikini bağışlasın.Bu listedekilerin hepsi iğne kullanıyolarmı acaba.
ahh ne iyi olur çok sevinirim kızlar bende okurum tabi ama bunu bir liste yaparak takip etmek lazım dendenin de dediği gibi tarfilcim sen hallediverirsin artık bu arada güzin75 unutmayın onunda çok ihtiyacı var duaya onuda listeye alalımönümüzdeki haftada baharçelik ve sonuyok için okuyalım dendencim
vay be ne listeymiş umuyt dağıtıyor ama benim vaktim giderek azalıyor benden sonra bu listeyi güncel tutmak için gönüllüye ihtiyacımız variyiyim canım sağolasın, dört aydır doktor raporlu evde kuzu gibi yatıyodum bitince doktor vermedi :)) çalış biraz dedi... şimdilik şükür iyiyim ama bişey yapmasamda ev gibi olmuyo akşamları ödem oluyo işte mümkün oldukça dinlenmeye çalışıyom...25 haftayı bitircem inşallah sonuna kadar bişey cıkmaz... sonuyokun listeyi gördükçe ohh bu haftada gecti diyom, ona şartlandırdım kendimi kaydirigubbakcemile3
ahh ne iyi olurgünaydınn
tebrikler simgesel allah kucağına almayı nasip eder inş sıkıntız bir hamilelik geçirirsin inşgünaydın arkadaşlar......
öncelikle yeni bir hamilemiz varrrrrrrrrrr........simgeselllllllllll tebrik ederim canımmmmmmm...çok sevindim....allah tamamını erdirsin inmşşşşşşşşşş
6.yada 8.haftada kalp atımını duyarsın.....
yasin okuyacaklar arkadaşlar...bende bu hafta okurum...
baharcım...sende haftaya inşşş doğuma giricen...mutlaka doğuma girerken haber ver ki seni şöyle dualarla gönderelim doğuma...
tabiki canım seve seve ama keşke okuyanlar yazsada bilsek kaç kişi okuyoz
nuraya bugünmü serklaj yapılacaktı merak ettim naptı acaba
merhaba sonuyok nasılsın canım?
kuzular merhaba nasılsınız
bu ara çok giremedim topiğe umarım herkes çok iyidir
dua eden herkese çok teşekkür ederimmmmm kızlar
inannın şu ara en çok ihtiyacımız olan şey dua dua dua
allahım inşallah dualarımızı kabul eder
iyiyim sen nasılsın canım
23eylül ......................büşra ve nuray...........................................okundu
01ekim......................baharçelik-sonuyok
08ekim ......................aysude-denden
15ekim.......................güzin-sabrina
22ekim.......................tsma-eylül
canım arkadaşlarım umarım hepiniz hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.:ecrin_bebek:
29ekim.......................feryad-limonluçay
05kasım.....................nergis-tarfil
12kasım.....................dilek-omman
19kasım.....................meldal-tğbsr
sizde uygun görürseniz ben bu şekilde liste yaptım.unuttuğum arkadaşlarım varsa yazsınlar ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?