Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Eylül Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 7 haftalık hamilesin ya mide bulantıların oluyormu? bebeğin kalp atışlarını duydunuzmu?(kaçıncı haftada duyuldu)

teşekür ederim simgesel. mide bulantılarım sabah oluyor ama istifra edecek kadar olmuyor. sabahları felaket bir açlıkla uyanıyorum. çalışıyorum ama sabahları yumurta peynir sütlü kahvaltılarımı yapmaya çalışıyorum. c.tesi günü 6+6 olacak bebiş. doktor kalp atışlarını duymayı planlıyor. bazıların ki 8. haftada anca duyulabiliyormuş. yarın belli olacak. burdan yazarım. olumsuz bişey aklıma getirmek istemiyorum ama Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. senin meleğinde hayırlı olsun. Allah kucağında göstersin. açlık krizlerim 4. haftada başlamıştı. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. sizde kesesini gördünüz mü? ben 5+6 da gördüm. güzel haberlerini bekliyorum. öptüm

günaydınn
inş. dualarımız kabul olmuştur,o zaman bahar,sonuyok ve feryad için okuyalım

olur canım tabiki ama bence önce hamilelerimizi bitirelim derim ben
haftaya bahar sonuyok
...........denden aysudemir
...........tsma eylül

başka hamilemiz yok sanırım sonrada feryaddan başlayarak gebelik bekleyenlere okuyalım

yinede siz bilirsiniz nasıl isterseniz öyle yapalım

kızlar hepinize merhaba umarım herşey yolundadır ve üzücü hiçbirşey yoktur... Kuzular yasin olayında bende varım demiştim ama dün okuyamadım nasib ev hallaç pamuğu gibi dağıldı desem yeri var inşaat açtıkta başımıza kış gelmeden bitmesi gerekiyordu.... ben size uyarım inşallah tabikii.... nasıl uygun olursa...

Sağolasın canım inşallah kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla evet benim keseyi göördük şimdi kalp atışlarını bekliyeceğiz

olurr o zaman tarfilcim bu işin takibinide sen üstlen ne dersin???olumunekankayizsmile

aysude evi baştan mı yaptınızı kısımmm ne bu inşaat.......güle güle evladınızla birlikte güzel günlerde oturun inş.

günaydın arkadaşlar......
öncelikle yeni bir hamilemiz varrrrrrrrrrr........simgeselllllllllll tebrik ederim canımmmmmmm...çok sevindim....allah tamamını erdirsin inmşşşşşşşşşş

6.yada 8.haftada kalp atımını duyarsın.....

yasin okuyacaklar arkadaşlar...bende bu hafta okurum...

baharcım...sende haftaya inşşş doğuma giricen...mutlaka doğuma girerken haber ver ki seni şöyle dualarla gönderelim doğuma...

geçmiş olsun canımm liste için teşekkürler...

ne demek tabiki gireceksiniz listeyi imkansız diye birşey yok allah kısmet etsin tüm bebiş isteyenlere
o ne güzel bi liste öyle.Allah hepsinikini bağışlasın.Bu listedekilerin hepsi iğne kullanıyolarmı acaba.
evet iğnesiz olmaz canım herkes kullanıyor biz ayrıcalıklı gebeşleriz hepimize yetecek kadar iğne var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önümüzdeki haftada baharçelik ve sonuyok için okuyalım dendencim
ahh ne iyi olur çok sevinirim kızlar bende okurum tabi ama bunu bir liste yaparak takip etmek lazım dendenin de dediği gibi tarfilcim sen hallediverirsin artık bu arada güzin75 unutmayın onunda çok ihtiyacı var duaya onuda listeye alalım
vay be ne listeymiş umuyt dağıtıyor ama benim vaktim giderek azalıyor benden sonra bu listeyi güncel tutmak için gönüllüye ihtiyacımız var
günaydınn
inş. dualarımız kabul olmuştur,o zaman bahar,sonuyok ve feryad için okuyalım
ahh ne iyi olur
tebrikler simgesel allah kucağına almayı nasip eder inş sıkıntız bir hamilelik geçirirsin inş

kuzular merhaba nasılsınız
bu ara çok giremedim topiğe umarım herkes çok iyidir

dua eden herkese çok teşekkür ederimmmmm kızlar
inannın şu ara en çok ihtiyacımız olan şey dua dua dua
allahım inşallah dualarımızı kabul eder

merhaba canımm, nasılsın?
topiğin çok neşesi yok bu aralar zaten pek kimsede uğramıyor..
evet canım dediğin gibi en çok ihtiyacımız olan dua :Saruboceq:
bebişede kendinede ii bak kuzu..öptüm senii.

23eylül ......................büşra ve nuray...........................................okundu
01ekim......................baharçelik-sonuyok
08ekim ......................aysude-denden
15ekim.......................güzin-sabrina
22ekim.......................tsma-eylül

canım arkadaşlarım umarım hepiniz hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.:ecrin_bebek:

29ekim.......................feryad-limonluçay
05kasım.....................nergis-tarfil
12kasım.....................dilek-omman
19kasım.....................meldal-tğbsr

sizde uygun görürseniz ben bu şekilde liste yaptım.unuttuğum arkadaşlarım varsa yazsınlar ekleyelim

iyiyim sen nasılsın canım

iyiyim canımm..
haha kızmaya başlamıştım size ama
sonra dur bekle dedim görmemiştir kesin
görse kesin yazar sonuyok dedim :1hug:
bir kaç gündür yazıyorum
günaydın nasılsınız kızlar falan diye kimsede tık yok klava:

tarfilcim eline sağlık kuzum
liste çok güzel olmuş ama bebiş bekleyenler listesinde
istersen ilk sıra feryad ve senin olsun
dualarımızla önce bi senin içindeki sıkıntıları alalım
beni aşağılara bi yere eklersin ok.mi
bu arada yeni gebişimiz simgeselide ekliyelim listeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…