denden, limonlucay, mili_, simgesel, tarfil kızlar hepinize hayırlı günler... bu aralar sıkıntılıyız biraz bizim idari kadro alt üst olmuş durumda inşallah benim şu tayin işini hallederiz bir an önce.... dua edin nolurrr.... şu lanet hastaneden bir an önce kurtulmak istiyorumm..
rica ederim ne demek ... buraya ilk geldiğim günlerde bende aynı ruh halindeydim panik, korkulu vs.. ama istekler korkuların önüne geçince herşey halloluyor galiba... nasipten öteye yol gitmiyor o yüzden eğer Rabbim ömrünü uzun ettiyse hayırlısıyla gelir değilse razı olmak gerek ne kadar rıza gösteriyoruz başımıza gelene bu soru işareti ama Allah verdiğine razı edenlerden etsin inşallah...sen sık sık gel buraya mutlaka sorularını cevabını alacaksın.... sorunlarımız benzer olduğu için herkes kendisiyle ilgili alanda bilgi verecektir... Rabbim hakkında hayırlı olan ne ise onu nasib etsin sana ve herkese inşalah...
canım benim Allah razı olsun Güzel dileklerin için sen hangi doktora gidiyosun ? bilgi verirsen sevinirim
canım ben 3 gündür burda araştırdım düşüklerimin sebeplerini hipotroid hastası olmamdan kaynaklanıyo gibi geldi bana çünkü araştırmalarımın sonucunda tsh değerim hamile kalınca 11 e yükseliyor ve buda çocuğun gelişmesini engelliyor ve düşükle sonuçlanıyor doktorum kan pıhtılaşması var diyemem dedi ama 2 düşüğün olduğu için belki bi kan sulandırıcı ilaç alabiliriz dedi oda şimdi değil dedi bakalım hayırlısı Aysudeciğim tsh değerini dengene tuttuğum taktirde inanıyorumki bende hamiş kalıp bebeğime kavuşacağıma umudumu hiç yitirmiyorum canımm :Saruboceq:
evet canım ben istiyorum evimin olduğu yere yakın bir yer var inşallah oraya gitmeye calışıyorum hayırlısıyla...canım sanada hayrlı sağlıklı günler.tayin derken senmi istedin nereye istedinki canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
çok sağol tatlım... hayırlısı diyorum ama içim içimi kemirmiyor değil... ama sayılı gün geçecek bu günler ve hepimiz sağlıkla kavuşcaz miniklerimize inşallah...günaydın canım..dr. kontrolün ii geçmiş çok sevindim..
inşallah kurtulursun canım hastanedende dualarım seninle :Saruboceq:
Senin kaç haftalık canım bulantıların kaçıncı haftada başladı bende şimdilik bi belirti yok
canım benim Allah razı olsun Güzel dileklerin için sen hangi doktora gidiyosun ? bilgi verirsen sevinirim
canım ben 3 gündür burda araştırdım düşüklerimin sebeplerini hipotroid hastası olmamdan kaynaklanıyo gibi geldi bana çünkü araştırmalarımın sonucunda tsh değerim hamile kalınca 11 e yükseliyor ve buda çocuğun gelişmesini engelliyor ve düşükle sonuçlanıyor doktorum kan pıhtılaşması var diyemem dedi ama 2 düşüğün olduğu için belki bi kan sulandırıcı ilaç alabiliriz dedi oda şimdi değil dedi bakalım hayırlısı Aysudeciğim tsh değerini dengene tuttuğum taktirde inanıyorumki bende hamiş kalıp bebeğime kavuşacağıma umudumu hiç yitirmiyorum canımm :Saruboceq:
nergiiiisss albüme foto koydum,bak birazdan toplicam
efeeeeeetttt
son adet beklenen adet
limonluçay 05.09.2010 05.10.2010
tarfil -------- -------
feryad 16.09.2010 16.10.2010
inşallah beklenen adet olmaz diyorum kızlar.
son adet beklenen adet
limonlu çay 05.09.2010 05.10.2010
feryad 16.09.2010 16.10.2010
tarfil ----------- ---------
nerden buldun ayol beniii.. tamam bakıyommma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?