Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sanada hayrlı sağlıklı günler.tayin derken senmi istedin nereye istedinki canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım benim Allah razı olsun Güzel dileklerin için sen hangi doktora gidiyosun ? bilgi verirsen sevinirim
canım ben 3 gündür burda araştırdım düşüklerimin sebeplerini hipotroid hastası olmamdan kaynaklanıyo gibi geldi bana çünkü araştırmalarımın sonucunda tsh değerim hamile kalınca 11 e yükseliyor ve buda çocuğun gelişmesini engelliyor ve düşükle sonuçlanıyor doktorum kan pıhtılaşması var diyemem dedi ama 2 düşüğün olduğu için belki bi kan sulandırıcı ilaç alabiliriz dedi oda şimdi değil dedi bakalım hayırlısı Aysudeciğim tsh değerini dengene tuttuğum taktirde inanıyorumki bende hamiş kalıp bebeğime kavuşacağıma umudumu hiç yitirmiyorum canımm :Saruboceq:

inşallah canım benim.... hakkında hayırlı olanı nasib etsin rabbim ... tatlım ben tüm tetkiklerimi zekai tahirde yaptırdım ama bu gebeliğimde arkadaşlarım bir doktor önerdi ona gittim adamın hekimliğine diyeceğim yok ama tavrından hoşlanmadım.. etlik doğum evi yüksek riskli gebelik klinik şefi... şimdi özel bir üniversite hastanesinde herhangi bir doktora gidiyorum girişimsel işlem yapılacağı zaman etlik doğumevine gidiyorum canım....

canım sanada hayrlı sağlıklı günler.tayin derken senmi istedin nereye istedinki canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
evet canım ben istiyorum evimin olduğu yere yakın bir yer var inşallah oraya gitmeye calışıyorum hayırlısıyla...

günaydın canım..dr. kontrolün ii geçmiş çok sevindim..
inşallah kurtulursun canım hastanedende dualarım seninle :Saruboceq:
çok sağol tatlım... hayırlısı diyorum ama içim içimi kemirmiyor değil... ama sayılı gün geçecek bu günler ve hepimiz sağlıkla kavuşcaz miniklerimize inşallah...
Senin kaç haftalık canım bulantıların kaçıncı haftada başladı bende şimdilik bi belirti yok

canım denden e sormuşsun ama ben atladım daha çok erken bulantı hissetmen için yada hiç bulantın olmayacak belki o yüzden evham yapma derim ben... denden çok sıkıntı yaşadı bu konuda ama ben ona göre daha rahat bir hamilelik yaşıyorum benim de midem bulandı ama şiddetli değildi ve beslenmeme engel değildi... her gebeliğin kendine özgü bir gelişimi var... merak etme sabırla her aşamayı tek tek geçeceksiniz bebeğine güvennn.... ve ona sımsıkı sarıl...

simgesel aysude de yazmış,her gebeliğin seyri farklı,inş. bulantısız ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin,benim bulantılar 6.haftada başladı ve 18.haftamızdayız azaldı ama hala devam ediyor,ilk aylar kilo vermiştim şimdi 2 kilo alabilmişim,gerçi benim değil bebeğin kilo alması önemli ama insan açlıktan ve bulantıdan yatağa yapışıyor......sana tavsiyem ve tüm gebelere ve gebelik bekleyenlere,bulantınız olursa doktorlar hemen ilaç veriyorlar,ilaç yerine gidin sağlık ocağına serum taktırın,çok iyi geliyor,hem bebeğinizede bir zararı yok,ben 6 şişe falan serum yedim,bulantı ilacınıda bir iki sefer içine enjekte ettirdim,B12 takviyesi ile epey rahatlamıştım......

aysude hakkınızda hayırlısı olun canım,işyerinde huzur çok önemli,mutlu huzurlu çalışabileceğin bir ortamın olur inş.......tayininde hayırlı ise olsun canım.......

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. düşüklerin bir çok sebebi olabiliyor eğer tiroid hormonlarından olduğunu düşünüyorsan ANTİ TPO ve TROGLOBÜLÜN diye testler var. sadece t3 t4 tsh la yetinme vede parathorman var bunlarıda yaptır.. istersen feryad diye bir arkadaş var ondan daha detaylı öğrrenebilirsin.:1hug:

kızlaaaaar geçmişe bakamadım direk atladım buraya 4 gündür diş ağrısından mahvolmuştum ki çaresini nihayet bulabildim. çektirmek yada kanal tedavisi istemedim çünkü haftaya doğum yapma ihtimalim oldukça yüksek. neyse şimdi iyiyim umarım herkes iyidir. hemen şu listenizi yapayım diyorum gerçi 3 kişi va şimdilik ama ekleriz isteyen olursa :)

efeeeeeetttt
son adet beklenen adet

limonluçay 05.09.2010 05.10.2010
tarfil -------- -------
feryad 16.09.2010 16.10.2010

inşallah beklenen adet olmaz diyorum kızlar.

son adet beklenen adet

limonlu çay 05.09.2010 05.10.2010
tarfil ----------- ---------

neyse kızlar valla düzeneyelbilen varsa halletsin ben pek beceremedim ama eklenmek istenen varsa özelden mesaj atsın ben eklerim.

sonuyok bacım sen halledersin listeyi haaa :)

son adet beklenen adet

limonlu çay 05.09.2010 05.10.2010
tarfil ----------- ---------

saol canım liste için bende cumartesi günü oldum 18,09,2010 beklenen adet 15,10,2010beklenen adet

diş ağrın için çok geçmiş olsun canım.demek 1 hafta var doğuma rabbim hayılısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

adetim henüz bitmediği için ben değil ama anneme rica ettim buşra ve nuray için yasin okudu.hatırlatmak istedim canlarım sizde okuyun

benim kuzenimin eşide bu sebepten 3 düşük yaptı.4.ye gebe kalınca yine düşük tehlikesi vardı,dr doğuma girene kadar göbekten vurulan bi iğne verdi..çok şükür ki bu kez sorun olmadı..doğum yaptı 25 gün önce.bebek de sağlıklı maşallah..
diğeceğim herşeyin bi çözümü var yeterki vaktimiz gelsin de rabbim kısmet etsin.sağlıcakla kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…