Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benide ekleyin kızlar
son adet:8 eylül
beklenen adet:5 ekim.......................

merhaba arkadaşlar,

siteyi yeni keşfettim, aslında kadınlar kulubünü ne zamandır takip ediyorum ama bu kısmı kanda pıhtılaşma yazınca karşıma çıkınca yeni buldum.
ben 5 yıllık evliyim, geçen yıl mayıs ayından itibaren çocuk düşünmeye başladık. bu süre zarfında 2 düşük yaptım, daha doğrusu 1.sinde kürtaj oldum, 2.cisi de kürtaj olacaktı ama benim 1.sinde canım çok yandı diye (kürtaj sonrasında) hapla düşük yaptım. Test yapıldı sonuç heterozigot pozitif çıktı, yani hamilelik başlayınca kan pıhtılaşması başlıyormuş. Her 2 bebektede kalp atışları duyuluyor ve hemen 1 hafta sonra 6. haftada bebekler ölüyordu. En son mart ayında düşürdüm ve o tarihten sonra korundum, ama artık düşünmeye başladık. banada doktorlar hergün iğne yapmam gerektiğini söylediler. çok korkuyorum, ya bunun da başına birşey gelirse diye. Tabi ALLAH'tan herşeyin hayırlısı öncelikle. hangisi hayırlısı ise o olsun. ama bilinmezlik ve belirsizlik insanı korkutuyor.
Bu siteyi buldum ve sizlerle bütün duygularımızı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacağım. Hepimiz için ALLAH'tan hayırlısı.

günaydınnnnnnnn
beni uyku tutmadı erkenden kalktım.
büşracığım ve nuraycığım için birer tane yasinimi okudum.geç oldu kusura bakmayın.rabbim yerine ulaştırsın.

bende varımmmm unuttunuz mu ayol,,, hem hem okurum bendeeeee

canım geçmiş olsun diş ağrısı hamilelikte oluyor diyorlar. çok az kalmış bebişine kavuşmaya Allahım kolaycacık hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. aklına gelirse bizlere de dua et doğumda.

Allahım gönlüne göre versin canım, tahlillerde inşallah iyidir

hanımlar ben 5.kez hamilelik düşünüyorum.4 kötü tecrübeden sonra.Ama doktora karar veremiyorum.Zaten durumumuz yeterince zor bi de daha da zorlaştıran bi doktora artık tahammülüm kalmadı.Şu an iki doktor arasında kararsız kaldım.Recai Pabuçcu(Ufuk Ünv.) ve Sinan Beksaç(Hacettepe).İsimlerini mutlaka duymuşsunuzdur.Daha önce bu doktorlarla görüşenler varsa lütfen bilgi versinler.

aramıza ne yazık ki hoşgeldin diyorum...kormakta haklısın ama bizim bebişlerimiz pıhtılı güzeller olucaklar annesi şimdiden üzme kendini...sormak istediğin herşeyi sorabilirsin...bu anlamda her arkadaşım sana yardımcı olucaktır...tekrar aramıza hoşgeldin...

tarfilcim liste çok güzel olmuş bende okurum okuyuncada yazarım ayrıca bebişlerimiz listesine bakarak yaparsan bu listeyi daha iyi olur ve kimseyi unutmamış olursun canım
güzin ne haber ciciler aldınmı bebişine neler aldın bende bugün beşik bakmaya gidicem karabağlara doğum çantamıda hazırladım sayılır birkaç eksik var alınacak ama bir çantaya sığmadı iki çanta yapıcam battaniyeler filan baya yer kaplıyor ıvır zıvır derken ayy nasıl sığdırıcam bilemedim eşimde koca seyahat valizini getirdi al buna koy diye ayy dedim beni resil mi edicem hastaneye iki küçük valiz yeter dedim ama bide bana sor kadın milletiyiz işte :))
baharcım banada dua et doğuma girerken minişime kavuşayım bende sağsalim bu arada haber ver ne zaman doğuma gideceğini o gün de dualarımızı eksik etmeyelim

slm kızlar 15 gün bayramda mersine yazlığa gittik geldik 1 haftadır aile boyu döküldükyeni yeni gözümüz açıldı.miniğimde ishal oldu ama şimdi iyi.yeni hamişler hayırlı olsunnnnn.bebişinizi sağlıkla kucaklayın.hepiniz dualarımdasınız hayırla o güzel günü yaşıyacaksınız inş.

BÜŞRA-NURAY ........................OKUNDU
BAHAR SONUYOK....................
AYSUDE-DENDEN.........................
GÜZİN-SABRİNA.........................
TSMA-ASİGÜL.............................
AZDALAR-EMİNE..........................
SİMGESEL-EYLÜL.......................

FERYAD-LİMONLUÇAY
NERGİS-TARFİL
DİLEK-OMMAN
MELDAL-TĞBSR

Tarihleri yazmadım kızlar hafta hafta takip ederim ben umarım başka unutttuğum yoktur varsada sorun değil ekleriz hemen.şimdi çıkmak zorundayım kayınvalidemler geldi yemek yapmm lazım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

merhaba gene sanslı sayıırsın 2.düşükten sonra bulunmuş.buradaki arkadaslar hepimiz pıhtılıyız.o korkuları doğum kadar yasıyoruz allah bu sefer kcapına almayı nasip etsin.

asigül tsma azdalar nasılsınız kızlar?

sonuyok canım eşimi işe çağırdılar mağazada 15 dk kalabildik.senin dediğin gibi üst kata çıktık bi baktım yatak ve arabalar biz öbür şubesine gitmişiz yinede o 15 dk aldım birşeyler.aksam ararım seni yatak için.

angel 34 geçmiş olsun canım dikkat edin kendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…