canım çok özürdilerim yaaa haklısın valla nasıl oldu bilmem sonuyok yazınca ben bile şaşırdımakannehir nasıl unuttum diye kusara bakma tatlım tekrar özür dilerim
nedemek sakın özür dileyecek birsey yok canım benimkide hatırlatma sakın ha üzülürüm
ayyy senide unutmuşum noldu bana yaa sende kusura bakma canım yarın hemen ekliycem
olur canım tabiki ama bence önce hamilelerimizi bitirelim derim ben
haftaya bahar sonuyok
...........denden aysudemir
...........tsma eylül
başka hamilemiz yok sanırım sonrada feryaddan başlayarak gebelik bekleyenlere okuyalım
yinede siz bilirsiniz nasıl isterseniz öyle yapalım
kızlaaaaar geçmişe bakamadım direk atladım buraya 4 gündür diş ağrısından mahvolmuştum ki çaresini nihayet bulabildim. çektirmek yada kanal tedavisi istemedim çünkü haftaya doğum yapma ihtimalim oldukça yüksek. neyse şimdi iyiyim umarım herkes iyidir. hemen şu listenizi yapayım diyorum gerçi 3 kişi va şimdilik ama ekleriz isteyen olursa :)
canım cım kahvaltımı yapmıştım sabahtan şimdide işyerindeyim ve tayin mevzuu varya benim onunla ilgili görüşmeler yapma telaşındayımm÷.. ohhh ohhhh afiyet olsun yarasın kuzumuza ve anasına ... dışarı çıkmak iyi geliyor insana havalarda serinlemişken bu arada kontrolün de iyi gitmiş sevindim sonuna kadar böyle olur inşallah... bizde dün kontrole gittim amniyosentez yaptırdığım gün çok kasılmam oldu ve bebekte çok rahatsız oldu ama dün kontrolümüzde gayet iyiydi ve suyu da normaldi velhasıl rahatladım idrar kültürü verdim tekrar ve kan tahlili inşallah sıkıntı olmaz şu idrar tahlilinde tekrar ürememiştir inşallahhh....
denden, limonlucay, mili_, simgesel, tarfil kızlar hepinize hayırlı günler... bu aralar sıkıntılıyız biraz bizim idari kadro alt üst olmuş durumda inşallah benim şu tayin işini hallederiz bir an önce.... dua edin nolurrr.... şu lanet hastaneden bir an önce kurtulmak istiyorumm..
tarfil in listesinde olmayan arkadaşlar tarfile özelden msj atsın kendini ekletsin.. hani unutulmuş falan olabilir..
merhaba arkadaşlar,
siteyi yeni keşfettim, aslında kadınlar kulubünü ne zamandır takip ediyorum ama bu kısmı kanda pıhtılaşma yazınca karşıma çıkınca yeni buldum.
Ben 5 yıllık evliyim, geçen yıl mayıs ayından itibaren çocuk düşünmeye başladık. Bu süre zarfında 2 düşük yaptım, daha doğrusu 1.sinde kürtaj oldum, 2.cisi de kürtaj olacaktı ama benim 1.sinde canım çok yandı diye (kürtaj sonrasında) hapla düşük yaptım. Test yapıldı sonuç heterozigot pozitif çıktı, yani hamilelik başlayınca kan pıhtılaşması başlıyormuş. Her 2 bebektede kalp atışları duyuluyor ve hemen 1 hafta sonra 6. Haftada bebekler ölüyordu. En son mart ayında düşürdüm ve o tarihten sonra korundum, ama artık düşünmeye başladık. Banada doktorlar hergün iğne yapmam gerektiğini söylediler. çok korkuyorum, ya bunun da başına birşey gelirse diye. Tabi allah'tan herşeyin hayırlısı öncelikle. Hangisi hayırlısı ise o olsun. Ama bilinmezlik ve belirsizlik insanı korkutuyor.
Bu siteyi buldum ve sizlerle bütün duygularımızı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacağım. Hepimiz için allah'tan hayırlısı.
ben de unutulmuşum bakıyorum:)))))hem ben de okuyabilirim çok seri olmasa da
merhaba arkadaşlar,
siteyi yeni keşfettim, aslında kadınlar kulubünü ne zamandır takip ediyorum ama bu kısmı kanda pıhtılaşma yazınca karşıma çıkınca yeni buldum.
ben 5 yıllık evliyim, geçen yıl mayıs ayından itibaren çocuk düşünmeye başladık. bu süre zarfında 2 düşük yaptım, daha doğrusu 1.sinde kürtaj oldum, 2.cisi de kürtaj olacaktı ama benim 1.sinde canım çok yandı diye (kürtaj sonrasında) hapla düşük yaptım. Test yapıldı sonuç heterozigot pozitif çıktı, yani hamilelik başlayınca kan pıhtılaşması başlıyormuş. Her 2 bebektede kalp atışları duyuluyor ve hemen 1 hafta sonra 6. haftada bebekler ölüyordu. En son mart ayında düşürdüm ve o tarihten sonra korundum, ama artık düşünmeye başladık. banada doktorlar hergün iğne yapmam gerektiğini söylediler. çok korkuyorum, ya bunun da başına birşey gelirse diye. Tabi ALLAH'tan herşeyin hayırlısı öncelikle. hangisi hayırlısı ise o olsun. ama bilinmezlik ve belirsizlik insanı korkutuyor.
Bu siteyi buldum ve sizlerle bütün duygularımızı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacağım. Hepimiz için ALLAH'tan hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?