Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok dikkat edin arkadaşlar dediğim gibi yeşil çay bile yasak bana...

Adaçayının Zararları: Adaçayı, memleketimizde fazlaca tüketilen bitkisel bir çaydır. Hamile bayanların ve emziren anne adaylarının kesin olarak uzak durması gereken bir bitkidir. Tüp bebek veya aşılama yöntemi uygulanacak olan bayanların adaçayından uzak durmaları gerekir. Söz adaçayından açılmışken, epilepsi hastalarının da kesin olarak uzak durması gereken bir bitkidir. Çocuk yapmaya karar vermiş olan eşler adaçayı tüketmemelidirler. Bu kural sadece kadınlar için değil, aynı zamanda erkekler için de geçerlidir. Adaçayı içme alışkanlığı olan erkeklerin sperm sayıları azalır.

canım hayırlı olsun çok sevindim.sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim..içime doğuyor inanıyorumki bu sefer her şey yolunda gidecek ve hiçbişey olmayacak allahın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın

arkadaşlar hepinizi sessiz sakin takip ediyorum.hamile olan arkadaşlarımzı tebrik ediyoruminşalllah sorunsuz bir gebelik sürrecinden sonra sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum.güzel haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum.sağlıcakla kalın

Son düzenleme:

saol tatlim guzel dilefin icin elini cabuk tut benim kizimin simdiden cook talibi varr

yok kuzum yok en pahali kremi aldim ama hic bir faydasi olmadi ama fazlada takmiyorum inan evet iyi haberler benide cok mutlu ediyor rabbime sukur hic bir sorunumuz yok ayrica doktorumda cok iyi simdi hedefimiz 32.haftaya gelebilmek bizim burada bu hastaligi olan kimse yok simdi ben deneme suresindeyim igneler olumlu bir ssonuc verirse diger hastalara da bu tedavi uggulanacakmis onun icin pek kiymetliyim doktorlar el ustunde tutuyorlar 35.haftada da doktorlarin hepsi toplanacak dogumumun ne zaman olacagi ve nasil olacagi hakkinda konusacaklarmis rabbim o gunleri gormeyi nasip eder insallah

formumu korumuyorum inan ama bulantilarim cok oldu kuzum ya 80 kiloyla basladim ilk 4ayda 72kiloya dustum 3kontroldur hep 74dum hic almiyorum ama bebisim gayet hizli bir sekilde aliyormus

sen neler yapiyosun internette sorun oldugunu okudum insallah bi daha olmaz da bizi sensiz birakmazz öpuldun tatlim

anladım cnm tşk ederim... Bişey daha sorcam sen kaçlık kullandın ve kullanacaksın benim doktorum clexan 8000 lik başlıyacaksın dedi. Emin değlilim başka bi problem çıkrmı die korkuyorum

Bayadır siteye giremiyordum..İnşallah herşey yolundadır..Bende çok güzel haberler aldım dün..Elhamdülillah gebelik testim pozitif çıktı.beta hcg 15.75, sanırım 2-3 haftalık..doktor 10 gün sonra gel dedi ona göre iğneye başlayacağımızı söyledi..şu an aspirin(günde 1) folbiol(günde yarım) ve vitamine(günde 3) devam,,inşallah bi sıkıntı çıkmaz öncesinde iki düşük yaşamıştım.kızlar dua edin inş rabbim bir daha bu sıkıntıları yaşatmasın cümlemizle..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Hepinizi öpüyorum.. Hayırlı sabahlar..

NOT:Bende listeyue girebilirim sanırım:)))

canım verdiğin bilgiler için sağol.adaçayı fikrini tamamen çıkardım aklımdan.Ama hayıt suyu içmeye devam etmek zorundayım.Prolaktinim yüksek ve adet olamıyorum.Dolayısı ile hamile kalamıyorum.Bunların dışında kolay hamile kalmak için başka bir tavsiyen var mı?

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım sağol.bir de hangi bitkiden ne kadar koyuyorsun.kaç litre suya.bunu yazabilirsen çok sevinirim.hoşçakal

rica ederim ben 1 kerelik yapıorum 1 kupa fincan sıcak suyun içine birer tutam yani göz kararı koyuyorum 5 dakka beklettikten sonra süzüp içiyorum

canım adaçayının düşük etkisi yaptığını bende biliorum farkındaysan eğer o yüzden 14. güne kadar yani yumurtlamaya kadar içtim dedim kimyasal gebeliğe yol açtığını hiç duymadım kişiden kişiye değişiyo sanırım ama bu bi gerçek yumurta kalitesini artırdığını her yerde okudum yinede tşk ler hassasiyetin için :)her türlü bitki çayları tabiki yasak hamileyken ama hamileyken adaçayının içileceğini nerden çıkardın onu anlamadım açıkçası acaba ben öle bişeymi yazdım bildiğim kadarı ile hayır, ada çayının zararlarını yazmışsın birde yararlarınada bak derim ben herşeyin fazlası zarar olduğu gibi adaçayının vs diğer bitkilerinde zararı var tabi ama dozunda olduğu sürece hamilelik olmadığı sürece tüketildiğinde hiç bir etkisi olduğunu düşünmüorum tabi ben bunu kendi adıma düşünüorum neyse sağlıcakla kalın

Son düzenleme:

amin canım tşk ederim hakkımızda hayırlısı Rabbim sanada sağlıklı bir hamilelik nasip etsin

tatlım sen yanlış anladın herhalde deryanında dediği gibi hamileyken zaten hiç bir bitki çayı içilmez bu denilen karışımı yumurtlama gününe kadar içeceksin yani bu kişiye göre değişiz sen 10. gün yumurtlarsın örneğin ben 14. gün yumurtlarım ok yanlış anlama canım ama deryanın içtiği karışım gerçekten çok iyi bi karışım yumurta kalitesini arttırmak için ama içme konusunda tabiki senin tercihin canım herşeyin hayırlısı canım

Yazımın başında da işinize karışmak istemem ama diye giriş yaptım zaten, araştırın diye yazım.. Ben hamile kalmak için bitkisel herhangi bir yola başvurmadım.. Zaten hayıt suyu hakkında bir fikrim yok onunla ilgili de bişi yazmadım ama bitkisel şeylerden oldum olası korkarım.. Fakat biz hamile kalmadan önce doktorlar 3 ay öncesinden vitamin tarzı ilaçlara başlarlar yani yumurta kalitesinin artması için kullanırız o ilaçları ve yumurtalaraımız zaten vücudumuzda mevcut olan şeyler, bir anda oluşmuyorlar, yumurta kalitemizin düşmemesi için de bitkisel şeylerden uzak durmak gerekir.. Tüp bebek için çalışma yapmadan önce de sperm ve yumurta kalitesi düşmesin diye aylar öncesinden doktorlar sigarayı bıraktırır, perhiz verirler.. Sonuçta yumurtalar vücuttadır.. Yumurtlama olsun ya da olmasın.. Ayrıca herkes 14.günde yumurtlamaz mesela ben 18.günde yumurtluyorum... İyi araştırın diye yazdım bu bilgileri, yoksa kişi istediği tedaviyi uygular ve beni ilgilendirmez.. Tedaviler kişiye özeldir.. Ayrıca ordan burdan duyduğum bilgiler değil bunlar ben çocuk gelişimi okudum ve hamilelğin daha yumurtadan başladığını ve bunun ne kadar önemli olduğunu okuduk.. Mesela bu tür bitkisel şeylerin bazen kişiye göre değişir tabi ne kadar sakıncalı olabileceğini okuduk senelerce... Onun için paylaşmak insanların yanlış anlamamasını istediğim için paylaştım başka bir maksadım yoktu... Özür dilerim yani bir daha fikirlerimi paylaşmam...

İstiyorsan kullan canım... Sadece sakıncalı olmasın araştır diye yazdım, tabi ki doktoruna danış derim ben..

merhaba oykum evet dediğin gibi hamilelikte bitki çayları ve gündelik yaşamımızda tükettiğimiz bir çok şey zararlı ama deryanın bahsettiği bitki çayı kürü hamileliği kolaylaştırıcı etkiye sahip yani regli başlangıcından itibaren 14. güne kadar kullanıldığında zararlı bir etkiye sahip değil neticede burda hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz ,bunu isteyen uygular isteyen uygulamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…