çünkü normal yoldan hamile kalabiliyorum ama adet günü yada adetten 1 hafat sonra düşüyorlar
doktorlarda bu yüzden aşılama yapmak istemiyor
yarencim 3 aydır iğne kullanıyorum.. eğer rapor çıkarmazsan sadece katkı payını ödüyosun. rapor çıkarırsan hiç para ödemiyosun. sadece sağlık ocağında ya da çalıştığın kurumdaki doktora(aile hekimi) reçete yazdırıyosun .. ben 40 kutu yazdırıyorum mesela.. raporu ben hacettepede çıkarttım. bilgisayardan çıkardılar matbu bi form gebelik haftanı kullanıcağın ilacı soruyolar. benimkinde 1 yıl süreyleye fraxparine ilaç kullanımı katkı payından muaf diye bi ibare vardı. bu raporun fotokopisini eczane veriyosun. onlar sistemde görüp her gittiğinde ilacını veriyolar. ben eczaneme 1 hafta önce söylüyorum depodan temin ediyolar.
iyi aksamlarr kizlar nasilsiniz??
bakiyorumda bizi merak eden kimse olmammis :84::84::84:
kizlarr bugun kontrolumuz fardi hamdolsun hersey yolunda hic bir sorunumuz yok bebegim hizla buyumeye ve kilo almaya devam ediyor okadar cok sevindim kafam rahatladi ki anlatamam bugun doktor benden bebege giden kan akisina bakti igneenin dozu icin cok sukur o da yolunda cikti ilac ve ignelere devammm
bi sorum olacak kizlar bende cok fazla mide yanmasi oluyor hamilelikte normal ama bazen beni cok yipratiyor bunun icin bildiginiz dogal bir yontem varmi??bide karin catlaklariniz icin ne kullaniyorsunuzz öpuldunuz kizlarr
canım hacerin dediği gibi günde 2 kez iğne oluyorum 0,3lük fraxparine.. Ben faktör vleiden heterezigotum. Azra3437de aynı mutasyonda ona doktoru 1 doz iğne uygulayo sanırım 0,4lük. Ikimiz de çok şükür yol alıyoruz hayırlısıyla.. Yani doktorların yöntemi aynı mutasyonda bile farklı olabiliyo.. Lütfü bey 2 iğne yanlısı... Ben lütfü beyi takip ediyorum.
kan pıhtılaşması problemi ve hamile olup iğne kullanan arkadaşlar iğnelerinizi kolay temin edebiliyormusunuz.. ssk üzerinden mi yoksa özel sigorta karşılıyormu? iğneleri alırken ne kadar para ödüyorsunuz?? raporda ne yazıyor???
deryacım yanlış hatırlamıyorsam bikaç ay önce düşük yapmıştın değilmi canım demek şimdi yine hamilesin çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza
Herkeze günaydın kızlar 2 aydır,hamile kalamıyordum pazartesi günü kan verdim dün sonucu aldım 5 haftalık hamileyim rabbime sükürler olsun bende de kan pıhtılaşması var corasprin kullanmaya devam allah hepimizin kucağına hayırlısıyla bebişlerimizi versin ....
slm kizlarr hekese kucakk dolusu öpücük yolluyorum coook uzaklardan:54
:
06hacer07,redmask,nuray,akfin kizlar cok tesekkur ederim desteginiz icin ve guzel dilekleriniz icin
zaten saka yapmistim ayoll insan merak etmezmi ben hergun bi heycan uyaniyorum bugun ne var ne yok diye sorunlar ayni olunca insan merak ediyor
o soylediginiz kremleri bi arayim burada bakalim bulabilecekmiyim cok fazla catlagim olustu bende fazla takmiyorum bebegim buyuyor karnim catliyor diye seviniyorum hatta ama kasinti cok rahatsiz ediyor beni
mideye debi care buldum ogun doktora sordum sen zaten cok ilac kullaniyorsun ben sana ilac yazmak istemiyorum dedi normal ekmegi agzinda yavas yavas cigne ve ilik su ic dedi midedeki asiti alip rahatlatiyormus dun denedim ise yariyor nuraycm dun ilk defa deliksiz bir uyku uyudum surekli aklim bebiste sersem oldum valla uykumun arasinda uyanip hareketlerini kontrol ediyorum esim cok kiziyor surekli kendini dinliyorsun diye bide onla ugrasiyoruz
akfin kizimiz simdiden 860 gr olmus ben henuz 2kilo aldimmyedigim bebisime yariyor anlasilan annesi yemis onu
cok oldum bugun ne cok yazdim bugun seker olcumu yapildi kizlar rabbime sukur oda yolunda sekerle alakali bi problemimiz cikmadi rabbim hepinize boyle guzel haberler duymayi nasip etsinn
ayy canım çook çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla tamamına erdirsin allah..herkeze günaydın kızlar 2 aydır,hamile kalamıyordum pazartesi günü kan verdim dün sonucu aldım 5 haftalık hamileyim rabbime sükürler olsun bende de kan pıhtılaşması var corasprin kullanmaya devam allah hepimizin kucağına hayırlısıyla bebişlerimizi versin ....
aminn tşk ederim canım evet doğru hatırlıyorsun kürtajın arkasından hiç regl olmadan hamile kaldım ama bayağı bir geç yumurtlamadan sonra hayırlısı bakalım inş buna hiç bişey olmaz yarın kalp atışları için gidicem doktora burdaki herkeste en kısa zamanda hamiş kalırlar inş.
canım rica ederimm. Allah kolaylık, sana da bebişine de sağlık versincvp için size ve diğer arkadaşlara tşk ederim.. Ben yeni hamileyim dün öğrendim iğnelere başlıyacağım için merak ettim nasıl iğneleri alıyorsunuz. 2008 de bir hamilelik daha geçirdim clexane 0.4 iğne olmıştum. şimdi yine başlıyacağım.
cnm benim çok mutlu oldum inan dün işte çok yorulmuşum akşam 22.30 da uyuyup kalmışım.merak etmez olurmuyum seni.kaç gr olmuş tosuncuk. Akımının iyi olmasına da çok sevindim. Tatlım sen başka ne ilaçlar kullanıyordun. Mide yanmaa gelince benimde acayip midem yanıyor ama onun için bitkisel bişey ne olur bilmiyorum sadece çok yanarsa gaviscon diye şurup var onu kullanabiliyorsun hiçbir zararı yok. Karın çatlaklaın için çatlamaya başadınmı. Ben bi heves aldım çatlaklar oluşmasın diye lierac diye bir krem var onu çok fazla öneriyor doktorlar ve ablam dahl kullandı hiç çatlamadı bile ama ben çok üşeniyorum aldım ama sürmüyorum valla.öpüyorum seni kocaman. Inşallah benimde kontrollerim sorunsuz şeklide geçer hep panik halindeyim. Allahım yardım etsin.
cnm ilk zamanlar her hafta cagırıyolar sonra 15 de 1 sonra ayda bır bole bole ıns 9 ayı tamamlayıp yarvrularımıza kavusucaz yetetkı stres ve sıkıntı yok hamılelıgın tadını cıkarın bunlar ozel zamanlar bence bu sıkıntıların hepsının karsılıgı var ıns
öpüyrum
valla cnm ben normalde ıstahsız bırıydım ama gorsen sımdı benı zorla kahvaltı yapıyorum süt yumurta bal pekmez hergun cevız yeme calısıyorum hergun kefır ıcıyorum kabızlık ıcın 10 kat fazla kalsıyum var kefırde bılıyosun gorsen benı kendıme bakmıyordum boyle hepsı bebegım ıcın
bende balık yıyemıyorum zorla annemmler yapınca azıcık ole işte neyse ıns güzel olur hersey
görüşrüz cnm
cnm cok saol erkeklerı üçledık bakalım hayırlısyla iğnenın dozunu kıloya gore ayarlıyolar cnm senınde kılon 0,4 luk ıgne ye denk geldıyse onun ıcın demıstır doktor yanı yukseltebılıyolar ıgneyı ok
wie cim siiznde ıyı olmanıza cok sevındım cnm rabbım korusun yavrularımızı
öpüyorum hepınızı
kızlar güzel haberlerle geldim.herşey yolundaymış..cinsiyet kesinleşti oğlumuz geliyo inşallah ..desteğinizve dualrınız için çok teşekkür ederim. iğne ve folbiola dvm ekstra herhangi bi ilaç vermedi..
hepinizi çok çok opuyorummm..
çünkü normal yoldan hamile kalabiliyorum ama adet günü yada adetten 1 hafat sonra düşüyorlar
doktorlarda bu yüzden aşılama yapmak istemiyor
aminn tşk ederim canım evet doğru hatırlıyorsun kürtajın arkasından hiç regl olmadan hamile kaldım ama bayağı bir geç yumurtlamadan sonra hayırlısı bakalım inş buna hiç bişey olmaz yarın kalp atışları için gidicem doktora burdaki herkeste en kısa zamanda hamiş kalırlar inş.
canım hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağına aldığın günleride göstersin
Günaydın güzellerrrrr
ohhh kocaman olmuşşş maşallahhhhh hep böyle güzel güzel büyüsünnnn.. Gözüm var kızında
ayy canım çook çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla tamamına erdirsin allah..
deryacım o kadar sevindim ki anlatamam canımmm. Maşallah sağlıklı rahat bi hamilelik süreci geçirmen dileğiyle.. Inan çok mutlu oldum..
canım rica ederimm. Allah kolaylık, sana da bebişine de sağlık versin
kızlarr sabah sabah o kadar mutlu oldum ki yeni hamilelerimiz aramıza katılmış.. Listemiz artıyo.. Sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum hepinize bi kez daha.. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız, hep birlikte halaylar çekeceğimiz günleri de nasip etsinn..
Kıvırcığım canım konu hakkında bilgim olmadığı için yazamadım bişey. Inan sen tgsber, nergis, omman hep aklımdasınız dualrım bütün isteyen dileyen herkes için..
Günaydın güzellerrrrr
ohhh kocaman olmuşşş maşallahhhhh hep böyle güzel güzel büyüsünnnn.. Gözüm var kızında
ayy canım çook çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla tamamına erdirsin allah..
deryacım o kadar sevindim ki anlatamam canımmm. Maşallah sağlıklı rahat bi hamilelik süreci geçirmen dileğiyle.. Inan çok mutlu oldum..
canım rica ederimm. Allah kolaylık, sana da bebişine de sağlık versin
kızlarr sabah sabah o kadar mutlu oldum ki yeni hamilelerimiz aramıza katılmış.. Listemiz artıyo.. Sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum hepinize bi kez daha.. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız, hep birlikte halaylar çekeceğimiz günleri de nasip etsinn..
Kıvırcığım canım konu hakkında bilgim olmadığı için yazamadım bişey. Inan sen tgsber, nergis, omman hep aklımdasınız dualrım bütün isteyen dileyen herkes için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?