Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çünkü normal yoldan hamile kalabiliyorum ama adet günü yada adetten 1 hafat sonra düşüyorlar
doktorlarda bu yüzden aşılama yapmak istemiyor

canım yaa durumuna üzüldüm.. benim iki arkadaşta normal yoldan hamile kalabiliyorlardı hatta bir iki kere düşük yaptılar kan pıhtılaşması problemi olduğunu bilmedikleri için.. daha sonra beklemek istemediler ve aşılama oldular ikisinide bebişleri dünyaya geldi. beklemekte insanı yıpratır aşılama deneyebilirsin...

cvp için size ve diğer arkadaşlara tşk ederim.. ben yeni hamileyim dün öğrendim iğnelere başlıyacağım için merak ettim nasıl iğneleri alıyorsunuz. 2008 de bir hamilelik daha geçirdim clexane 0.4 iğne olmıştum. şimdi yine başlıyacağım.

cnm benim çok mutlu oldum inan dün işte çok yorulmuşum akşam 22.30 da uyuyup kalmışım.merak etmez olurmuyum seni.kaç gr olmuş tosuncuk. akımının iyi olmasına da çok sevindim. tatlım sen başka ne ilaçlar kullanıyordun. mide yanmaa gelince benimde acayip midem yanıyor ama onun için bitkisel bişey ne olur bilmiyorum sadece çok yanarsa gaviscon diye şurup var onu kullanabiliyorsun hiçbir zararı yok. karın çatlaklaın için çatlamaya başadınmı. ben bi heves aldım çatlaklar oluşmasın diye lierac diye bir krem var onu çok fazla öneriyor doktorlar ve ablam dahl kullandı hiç çatlamadı bile ama ben çok üşeniyorum aldım ama sürmüyorum valla.öpüyorum seni kocaman. inşallah benimde kontrollerim sorunsuz şeklide geçer hep panik halindeyim. Allahım yardım etsin.

bende lütfü beye gidiyorum daha önce başka bir doktorda son gebeliğimde günde tek doz 04 lük iğne kullanmıştım heralde ondan dolayı sabah akşam 04 lük verdi.ama benim gibi olanlara daha düşük doz vermiş bende korkuyorum şimdi bu defada fazla gelip düşük yaparım diye allahım ne kadar zor allah hepimize kolaylıklar versin arkadaşlar inşallah hepimizin kısmetinde hayırlı sağlıklı bir çocuk vardır ve uğraşlarımız sonucunda allah bize kısmet eder

merhaba derya 78_40 hayırlı olsun inşallah allh kucağına almayı nasip eder ve bizlerede umt olursun sizin mutasyonunuz neydi şuan ilaç ve iğne ne kullanıyorsun

slm kizlarr hekese kucakk dolusu öpücük yolluyorum coook uzaklardan

06hacer07,redmask,nuray,akfin kizlar cok tesekkur ederim desteginiz icin ve guzel dilekleriniz icin

zaten saka yapmistim ayoll insan merak etmezmi ben hergun bi heycan uyaniyorum bugun ne var ne yok diye sorunlar ayni olunca insan merak ediyor
o soylediginiz kremleri bi arayim burada bakalim bulabilecekmiyim cok fazla catlagim olustu bende fazla takmiyorum bebegim buyuyor karnim catliyor diye seviniyorum hatta ama kasinti cok rahatsiz ediyor beni
mideye debi care buldum ogun doktora sordum sen zaten cok ilac kullaniyorsun ben sana ilac yazmak istemiyorum dedi normal ekmegi agzinda yavas yavas cigne ve ilik su ic dedi midedeki asiti alip rahatlatiyormus dun denedim ise yariyor nuraycm dun ilk defa deliksiz bir uyku uyudum surekli aklim bebiste sersem oldum valla uykumun arasinda uyanip hareketlerini kontrol ediyorum esim cok kiziyor surekli kendini dinliyorsun diye bide onla ugrasiyoruz
akfin kizimiz simdiden 860 gr olmus ben henuz 2kilo aldimm yedigim bebisime yariyor anlasilan annesi yemis onu
cok oldum bugun ne cok yazdim bugun seker olcumu yapildi kizlar rabbime sukur oda yolunda sekerle alakali bi problemimiz cikmadi rabbim hepinize boyle guzel haberler duymayi nasip etsinn

canım biz 16.haftamızdayız allahın izniyle çok şükür.ilk gebe kaldığımda kontrole gider gitmez ogün rapor çıkarttırdım.0,2 clexan kullanıyorum.günde 1kez.bi yazdırışta 40 tane karşılyo reçeteyle.ankaradayım ben yakın eczanelerden bir iki tane anca bulabildim.yok piyasada.konyadan bi ecza deposunda bulduk ordan getirttirdik 33 tanede.bi kutuda 2 tane var.hiç para ödemedim alırken rapor olduğu için.eğer 0,2 lik bulamassam 0,4 lüğün yarısını boşaltıp yarısını vurabileceğimi söyledi hemşireler.artık bitmeden bi kaçgün önceden söylicem eczaneye bulamassam 0,4 lüğün yarısını vuracağım..hımmm..unuttum bak bu arada raporda.vurunabileceğim iğnenin cc leri günde kaçkez vuracağım filan yazıyo...tanı ; yüksek riskli gebeliklerinn diğer gözlemi...tanımlanmamış venlerin embolizm ve trombozu... teshis tanı kodu : primer ve sekonder trombofili olan hastalar yazıor...

Herkeze günaydın kızlar 2 aydır,hamile kalamıyordum pazartesi günü kan verdim dün sonucu aldım 5 haftalık hamileyim rabbime sükürler olsun bende de kan pıhtılaşması var corasprin kullanmaya devam allah hepimizin kucağına hayırlısıyla bebişlerimizi versin ....

deryacım yanlış hatırlamıyorsam bikaç ay önce düşük yapmıştın değilmi canım demek şimdi yine hamilesin çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza

aminn tşk ederim canım evet doğru hatırlıyorsun kürtajın arkasından hiç regl olmadan hamile kaldım ama bayağı bir geç yumurtlamadan sonra hayırlısı bakalım inş buna hiç bişey olmaz yarın kalp atışları için gidicem doktora burdaki herkeste en kısa zamanda hamiş kalırlar inş.

canım hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağına aldığın günleride göstersin

Günaydın güzellerrrrr

ohhh kocaman olmuşşş maşallahhhhh hep böyle güzel güzel büyüsünnnn.. Gözüm var kızında

ayy canım çook çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla tamamına erdirsin allah..

deryacım o kadar sevindim ki anlatamam canımmm. Maşallah sağlıklı rahat bi hamilelik süreci geçirmen dileğiyle.. Inan çok mutlu oldum..

canım rica ederimm. Allah kolaylık, sana da bebişine de sağlık versin

kızlarr sabah sabah o kadar mutlu oldum ki yeni hamilelerimiz aramıza katılmış.. Listemiz artıyo.. Sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum hepinize bi kez daha.. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız, hep birlikte halaylar çekeceğimiz günleri de nasip etsinn..
Kıvırcığım canım konu hakkında bilgim olmadığı için yazamadım bişey. Inan sen tgsber, nergis, omman hep aklımdasınız dualrım bütün isteyen dileyen herkes için..

Son düzenleme:
selam arkadaşlar uzun süredir giremiyordum foruma.ne zaman açsam hata raporu veriyordu.bugün düzelmiş çok şükür.ben bişey yazamadım ama arşivden takip ettim yazdıklarınızı.yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum .darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah...

merhaba..ya arkadaşlar kan akımına baktı falan diyorsunuzya nasıl bakıyor doktor. Yani nasıl anlıyor?ultrason görüntüsüyle falanmı? Merak ettim açılayabilirmisiniz lütfen

canım çok saol.

şu aralar baya zorlanıyorum. midem sürekli gaz ve bulantı halinde. işde bile odaklanma sorunu yaşyorum bu sebeple. umarım bir süre sonra geçerde bu güzel günlerin tadını çıkarabilirim.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz günleri nasip eder inşallah.

selam şekerler....
nasılsınız bugün? çok sık giremez oldum çalıştığım için. pazartesiden itibaren doğum iznine ayrılıyorum. herkes son 3 haftaya kadar çalış diyor ama bebişide yormamak gerek. ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum. zaten geceleri nefes alıp vermede zorlanmaya başladım uyku düzenim yok (
bu arada kızlar ben kabızlık sorunları yaşıyorum. doktoruma dedim. yediklerini içtiklerini dikkat et ilaç vermeyeyim dedi. diyabetten dolayı zaten dikkat ediyorum yeşillik, meyve,çorba, bol su... daha ne kadar dikkat edeceğim anlamadım. bu sıkıntıları yaşayanınız var mı? kabızlık normal ama artık canım yanmaya başladı neler tavsiye edersiniz???
bu arada yeni hamişlerimizi de tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla kucağınızda gösterir inşallah. bebek sahibi olmak isteyenlerde tez zamanda dualarımız kabul olur inşallah.
sevgiler

canım çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucağınada alırsın bitanem beni soracak olursan ben 2 ay daha deniyorum bu süre zarfında gebelik olmazsa mayısda ameliyat olcam tatlım hayırlısı diyorum bakalım beklemedeyim.

çünkü normal yoldan hamile kalabiliyorum ama adet günü yada adetten 1 hafat sonra düşüyorlar
doktorlarda bu yüzden aşılama yapmak istemiyor

kuzum tamam normal yolla hamile kalabiliyosun ama bu kadar uzun bir sürede bende aşılama yaptırmalısın tatlım aşılamada bişey yok ben yaptırdım 1 kere olmadı normal yolla aynı gibi ama dene derim kuzum inş. en kısa zamanda hamile kalırsın

deryacım kuzum öpüyorum seni

öznur mrb yaa öznur seni kendime çok benzetiyorum topik takip ediyorum ama fazla yazamıyorum geçenlerde aspirin aldıkdan sonra düzenli adet görmeye başladım demişsinyaa bukadr olur artık dedim bendede öyle oldu

hamilelerin duvası kabul olurmuş arkadaşlar bizim içinde duva edin bizlerde o duyguyu yaşayalım ..

amin canım inş hepimiz için rahat bi hamilelik süreci geçsin ben bi duyimde kalp atışını allahımın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…