akmercan merhaba, gözün aydın bebişinin pıtpıtlarını duymuşsun. canım, sinan hocaya ulaşamazsın ama hemşiresini, gürcü hemşireyi ara, çok tatlı biri zaten. o sorar sana döner. ama ben kullanma, yat dinlen diyeceğini tahmin ediyorum. ben de amniyosentezden sonra çok yoğun akıntı yaşamıştım. yakın bir doktora gittim, ilaç yazdı ama içime sinmedi, gürcü hemşireyi aradım, sordurttum sinan hacaya, ilaç kullanmasın istiharat etsin demişti. sen de bol bol dinlen canım. kahverengi akıntı olabiliyor telaş yapma, bende de olmuştu, hem de pembe .... inş her şey yolunda gider...
merhaba kahvelekom nasılsın. cevabın için çok teşekkür ediyorum. yarın gürcü hemşireyi arayıp sorucam zaten perşembe günü hocaya muayenem vardı. bu arada bende hoşimato tiroidde var ve test yaptırmıştım vücüdum hamilelik nedeniyle tiroid ihtiyacı artmış. hocaya muayene sırasında sordum ama cevap bile vermeden seni ağustosda görücem dedi. sinan hocayla konuşamıyorum, derdimi anlatamıyorum, çok bunaldım zaten Şanlıurfada konudan anlayan doktorda yok. Kahvelokum birde bende acayip bacak ağrısı var, nerdeyse yürümekte zorlanıyorum, sizde benzer ağrılar çekmişmiydiniz?
canım, keşke bilseydim perşembe sinan hocada olduğunu, ben de ordaydım çünkü ama ultrason bölümünde değil, sonuç gösterdim sadece... bilseydim gelirdim yanına...
troid düşüklüğünü ciddiye almadığı için bir şey söylememiştir.... ben de soruyorum bazen şöyle yapıyım mı, şu takviyeyi kullanıyım mı diye, sen benim dediklerimi yap yeter diyo... ama aklında kalmasın, grücü heöşireye onu da sordurt... sinan hocaya soru sormak ayrı dert cevap almak ayrı dert maalesef...
ağustosta tatilde olacakmış, bana da öyle dedi... beni 5 haftadır almadı ultrasonu, eylülde gel dedi yani nedeyse 2 ay hiç görmemiş olacak..
bacak ağrılarınla iligli olarak, muhtemelen magnezyum eksikliğin vardır canım... gürcü hemşireye söyle bacaklarım çok ağrıyor, magnezyum kullanıayım mı diye... ilaç yerine muz yemeninde faydası olur... ama muz yersen muhakkak kayısı ya da dur ye ki bağırsakları dengelesin