- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
kimsenin bir fikri yok mu?????
canim cok gecmis olsun, rabbim insallah en kisa zamanda senide bizide evlat sahibi yapar.
canim gecen ay dusukoldum demissin yanlis anlamadiysam dusukden (ozellikle kurtajdan) sonra yapilan kan testlerinde kan pihtilasmasi cikiyor normal demisti benim doktorum, bir sure sonra tekrar et, o zamanda kan pihtilasmasi yuksek cikarsa, bunu dikkate almak gerekir demisti, tabi benim doktorum onemsemedi bu pihtilasmayi, ondanmidir nedir bilemiyorum ben 3 dusuk yasadim, arastirmadi yani benim dusuklerim neden oluyor diye. sana demek istedigim su ki, pihtilasma varsa uzerine git ve iyice arastir, zaten arastirdiklarinda bildigim kadariyla bircok test yapiyorlar kanda ortaya cikan, pihtilasma testi, hormon testi, antisifoloid ve karyotype denilen genetik testleri, bunlarin sonucunda sana dusuklerinin nedenini soyleyebiliyorlar, ayrica soyleki %50 olan dusuklerin nedeni olmayabilirda, yani testlerde hersey normal cikip dusuk yapabiliyor insanlar. bu kan testleri ve genetik testler disinda bir de ultrasound scan yapiyorlar sanirim ondanda herhangi bir kist falan varmi diye bakiyorlar. ben ne olursa olsun bir dusuk yasanmis bile olsa gidip arastirilmasi taraftariyim, yani sonradan uzulmekdense onlemini basta almak daha iyi, tabi Rabbim herseyi daha iyi bilir, o nasil isterse oyle olur. Dun gece kandil gecesiydi, bu sitedeki tum arkadaslar icinde dua ettim, insallah kabul olur.