canım çok üzüldüm.inşallah bu son olur bi dahakine bebeğine sağlıkla kavuşursun.benim de 4 düşüğüm var.ben de bir önceki gebeliğimde iğneye rağmen kaybetmştim bebeğimi.bana da doktorum kortizon verdi.şu anda kullnıyorum.inşallah bu kez ilaçlarım vesile olur da bebeğime sağlıkla kavuşabilirim.hem senin için de ayrı bir umut olur.
canım hoşgeldin seni çok merak etmiştim

.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın da hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.canım hatırlarsan bende de pko vardı.bende de sadece hafif tüylenme var.6 ay önce doktorum glukofenin eşdeğeri olan diaformin 1000 lik verdi.adet döngüm eskiden bi bakardın 28 sürerdi bi bakarsın 33 gün.bu ilaca başladıktan sonra düzenli bi şekiilde 30-31 gün sürmeye başladı.kullanmaya başladığımın 5. ayında hamile kalabildim.doktorum ilk üç ay bu diaformine devam edeceğimizi söyledi.doktoruma göre güyaa benim son bebeğim pko yüzünden ölmüş.pko herkeste olmasa da düşüklere sebep olabiliyormuş.bakalım inşallah bu kez diaformin,kortizon,iğne ve aspirinle bebeğime hayırlısıyla kavuşurum.doktorum da haklı çıkar.
arada gel seni merak ediyoruz.