merhaba yazını okuyunca çok heyecanlandım bende 7 senelik evliyim 1 negatif tüp denemem var karyotip testler oldu sonuçlar henüz çıkmadı sadece benim ilk çıkan sonuçlarıma göre ne yazık ki homozigot mutantım

sonucu aldığım günden beri çok üzgünüm büyük ihtimalle ilk negatif bu yüzden oldu çünkü testten 1 gün önce az bir kanama ile düştü diye düşünüyorum....yaklaşık 1 hafta sonra 2.denemem olacak moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum senden bilgi istiyorum neler yaptın neler kullandın bana da doktorum gebelik olursa 36.haftada iğneyi kesecez dedi ama o güne kadar her gün iğne olacakmışım perşembe günü kalp damar bölümüne gideceğim homozigot olunca riskli grupta olunuyormuş varis problemimde var anlıyacağın işler istediğim gibi yolunda gitmiyor maalesef ama her şeyde bir hayır vardır inşallah herkes için iyi olur benimle yaşadıklarını deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim ve tabiki morale çok ihtiyacım vardı hamile olduğunu öğrenmek beni inanılmaz mutlu etti inşallah sağ salim sıhhatle kucağına alırsın Allah sizi korusun sevgiler....