canımm Rabbim nasip ederse kızım önümüzdeki ay 2 yaşını dolduracak. bizde artık yavaş yavaş başlayalım çalışmalara diyoruz ama bakalım Allah'ım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize..
ben sanırım 5-6 aylık olana kadar göbekten yapmıştım.
daha sonra bacağa geçtim.
hatta en başından beri keşke bacağa yapsaydım.
şahsen bana bacak daha rahat gelmişti. dizin 4-5 parmak yukarısına yapıyodum.
göbekten ise hemşire bana " göbek deliğinin iki parmak altına ve yanlarına yapabilirsin" demişti.
ama benim göbekte çok beze yapmıştıı[/QUOTE]
canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. ben biraz göbekten yaparken korkuyorum ya bişey olursa diye bende şimdilik kolumdan yapıyorum bişey daha sorucam iğnenin kapağını açınca çok az ilaç dışına çıkıyo iğneyi vurduktan sonrada çok az çıkıyo acaba bişey olurmu doktorum bişey olmaz bu kadar korkma demişti ama ben yinede endişeleniyorum
ben sanırım 5-6 aylık olana kadar göbekten yapmıştım.
daha sonra bacağa geçtim.
hatta en başından beri keşke bacağa yapsaydım.
şahsen bana bacak daha rahat gelmişti. dizin 4-5 parmak yukarısına yapıyodum.
göbekten ise hemşire bana " göbek deliğinin iki parmak altına ve yanlarına yapabilirsin" demişti.
ama benim göbekte çok beze yapmıştıı[/QUOTE]
canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. ben biraz göbekten yaparken korkuyorum ya bişey olursa diye bende şimdilik kolumdan yapıyorum bişey daha sorucam iğnenin kapağını açınca çok az ilaç dışına çıkıyo iğneyi vurduktan sonrada çok az çıkıyo acaba bişey olurmu doktorum bişey olmaz bu kadar korkma demişti ama ben yinede endişeleniyorum