• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir.
bu sabah doktora gittim,raporumu hazırlattım,ilaçlarımı ve iğnelerimi alcam akşam başlayacam iğneme
off kızlar inşallah sağlıklı b,r gebelik olur da sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi

ama şunu anladımki yüce rabbim gerçekten çoook büyük ve o bişeye olacak diyorsa oluyormuş
sprial ile korunuyorum ve bu ay normal rutin kontrollerim vardı
biraz enfeksiyonum olduğu için birsürü antibiyotik ilaçlar kullanıyordum
ve bu ay kaç defa kontrollerde vajinal ultrasonla bakıldı
bu kadar eyden sonra bu bebek içimde pır pır kalp atıyor
mucize gibi bişey sanki çok tuhaf bişey gerçekten

hepiniz kalbinizi ferah tutun karamsar olmayın
ben de bebeğimi kaybetmiş ve sonra oğluma da çok zor kavuşmuştum
bakın şimdide bu allahım her şekilde ne olursa olsun nasip ederse oluyor

allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik,sağlıklı doğum ve sağlıklı bebek versin

bu sabah doktora gittim,raporumu hazırlattım,ilaçlarımı ve iğnelerimi alcam akşam başlayacam iğneme
off kızlar inşallah sağlıklı b,r gebelik olur da sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi

ama şunu anladımki yüce rabbim gerçekten çoook büyük ve o bişeye olacak diyorsa oluyormuş

allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik,sağlıklı doğum ve sağlıklı bebek versin

meryemcim hamilesin ay çok sevindim allahım ne büyük rabbim gerçekten çok büyük ol deyince ne yaşmış ne kiloymuş ne o ne bu yeterki allahım nasip etsin umarım sağlıklı problemsiz bir gebelik geçirirsin

sanada günaydın canım ..gerçekten mucize bebek, işte yetrki RABBİM ol desin ne olursa olsun oluyor inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın kucağına..

canım benim umutsuzluğa kesinlikle kapılma bende 1 ekimde kaybettim henüz onbeş gün oldu yani ama ben onbeş gün sonra ilaçlara başlamayı düşünüyorum folbiol, coraspin, b12 yi üç ay boyunca aldıktan sonra tekrar denemeyi düşünüyorum hiç karamsarlığım yok ki seninde olmamalı sabırla denemeliyiz. Evet bende aklıma geldikçe üzülmüyor değilim şimdi şu kadar olcaktı şöyle olcaktı diyorum...ayrıca ben bu ilaçları alırken aynı zamanda diyeti yapmayı düşünüyorum canım...doz meselesi önemli benimde kafama takılan tek sey o...[/QUO

canım bu yapmayı planladığınız diyet ne tür bir diyet tam olarak..bilgi verirsen sevinirim.ben de denerim

Diyet olarak metioninden fakir diyet verdiler. Metionin en çok proteinli gıdalarda varmış, kırmızı ve beyaz et, baklagiller, süt ürünleri dikkat edilmesi gereken gıdalar.Yalnız metioninden fakir diyet tüm gen bozuklukları-kan pıhtılaşmaları için gerekli degil, sanırım sadece MTHFR ler için önemli.

ya kafam çok karıştı okudukça dahada karışıyor bende 2.kez hamileyim şuan 6 haftalık 3 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım..şimdi doktorum iğne verdi hemen kullanmaya başladım ama yinede endişeliyim....pazartesi günü kontrolüm var kalp atışlarını duymamız lazım dedi çok korkuyorum bişey olucak diye :( kesem gözüktü 7.1 mm olduğunu söyledi doktorum olması gerekekn boyutta başlıyor hamileli,ğin dedi,bundan önceki kesem daha küçükmüş öyle söyledi çok endişeliyim umarım bu ssefer kucağımza almayı nasip eder RABBİM.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
kimse bana cvp vermicek sanırım :( benim gibi olup bebeğini kucağına alan varmı?

merhaba gamze ..benmde 8 ay önce 7 aylık bebeğim öldü karnımda ölü doğum yaptım.şimdi ise 10 haftalık hamileyim.bende iğne yapıorum hergün göbekten.ayrıca genetik testlerimide hamile kalır kalmaz yaptırdım sonuç bekliorym.sen yaptırdınmı daha önce? nedeni ney bebğin ölümünün?
bende ilk kalp atışlarını duymaya gittiğimde çok ama çok heyecanlanmıştım.inan çok farklı bi hamilelik oluo.diken üstündeyim hep.ama dua ediyorum bol bol.bu beni rahatlatıo.sana tavsiyem sakin olmaya çalış alıcaz bebeklerimizi kucağımıza inşallah...

Tolga Ecemiş'e gidiyorum.

merhaba canım bende tolga hocanın hastasıyım bendede mthfz 1298 homozigot mutasyonu var 2 kez düşük yaşadım 5-6 haftalıktı bende usg de göremedim hiç sadeve kan değerlerimde hamile olduğumu öğrenmiştim bende solda çikolata kisti olduğundan tolga hoca direk tüp bebek dedi ama negatif sonuç aldım şimdi ameliyat diyo kistler için ama ben ameliyat olmak istemiyorum şimdilik adetim yeni bitti ve düzenli gün aşırı ilişki yapıyoruz inş. hamile kalırım seninde inş. aşılamam tutmuştur canım herşeyin hayırlısı olsun tüp bebekten önce clexan 0.4 de başladım 15 gün önceden sabah akşam kullandım ve kan değerimde bu 0.4 ün yettiğini söyledi dr. o yüzden sende hiç merak etme yeter sanada eminim kanda aptt değerine bakar ve yetip yetmiceğini yönlendirir seni haberini beklicem inş. hamilesindir canım sormak istediğin bişey olursa ben burdayım

merhaba canım bende tolga hocanın hastasıyım bendede mthfz 1298 homozigot mutasyonu var 2 kez düşük yaşadım 5-6 haftalıktı bende usg de göremedim hiç sadeve kan değerlerimde hamile olduğumu öğrenmiştim bende solda çikolata kisti olduğundan tolga hoca direk tüp bebek dedi ama negatif sonuç aldım şimdi ameliyat diyo kistler için ama ben ameliyat olmak istemiyorum şimdilik adetim yeni bitti ve düzenli gün aşırı ilişki yapıyoruz inş. hamile kalırım seninde inş. aşılamam tutmuştur canım herşeyin hayırlısı olsun tüp bebekten önce clexan 0.4 de başladım 15 gün önceden sabah akşam kullandım ve kan değerimde bu 0.4 ün yettiğini söyledi dr. o yüzden sende hiç merak etme yeter sanada eminim kanda aptt değerine bakar ve yetip yetmiceğini yönlendirir seni haberini beklicem inş. hamilesindir canım sormak istediğin bişey olursa ben burdayım

Desene neredeyse aynı durumdayız. Haftaya ogrencez bakalım hamilemiyim degil miyim. Çok merak ediyorum ben de. Haber alır almaz paylaşırım. Umarım senin de tutar bu ay.

Diyet olarak metioninden fakir diyet verdiler. Metionin en çok proteinli gıdalarda varmış, kırmızı ve beyaz et, baklagiller, süt ürünleri dikkat edilmesi gereken gıdalar.Yalnız metioninden fakir diyet tüm gen bozuklukları-kan pıhtılaşmaları için gerekli degil, sanırım sadece MTHFR ler için önemli.

canım şu diyet olayını tam ayrıntısıyla yazarsan çok sevinirim..

kızlar merhaba aranızda histereskopi çektiren var mı

evet canım ben gecen ay yaptırdım korkacak bırsey yok ben anastezi aldım ve çok rahattım operasyon 5 dakıka sürmüş uyandıgımda işlem bitmisti agrımda hıç olmadı sonra doktorum yapılan işlemi cd ye kayıt etmıs sonra o cd izleyerek hangı işlemı nasıl yaptıgını anlattı bilgilendirdi bnımde 4 düşüğüm var canım butun tahlılerım temız cıktı şimdi hamıle kalmayı beklıyorum hayırlısı bakalım ücret olarakta 800 tl ödedim

evet canım ben gecen ay yaptırdım korkacak bırsey yok ben anastezi aldım ve çok rahattım operasyon 5 dakıka sürmüş uyandıgımda işlem bitmisti agrımda hıç olmadı sonra doktorum yapılan işlemi cd ye kayıt etmıs sonra o cd izleyerek hangı işlemı nasıl yaptıgını anlattı bilgilendirdi bnımde 4 düşüğüm var canım butun tahlılerım temız cıktı şimdi hamıle kalmayı beklıyorum hayırlısı bakalım ücret olarakta 800 tl ödedim

yaa 800 tl ye mi üzüleyim yoksa fakultedeki yuzlerce sıra beklemeye mi???neyse ben sıra almıstım ama hısteroskopi icin gidemedım bayrama denk gelmişti ayrıca korktugum ıcın ısıme gelmıstı ...ama hep aklımın bı kosesınde duruo ya bır sey varsa yıne dusuk yasarsam oyuzden dıye..canım su operasyon nasılmıs anlatsana bıraz bısey cıktımı sende ne amacla yaptırdın_???

benimde düşüklerim var en son geçen hafta 8 haftalık ken kalp durması sonucu kaybettim benim doktorumda 950 tl istemişti bundan 6 ay önce istemişti ben korkudan yaptıramamıştım şimdi aklımda kalna tek bu işlem olduğu için yaptırmak zorundayım gerisi allaha kalmış

düşükle ilgili bi problem bulundumu ve hitereskopiden sonra korunma verdimi son olarakta nerde yaptırdın canım

arkadaslar su diyeti bilenler detaylarini paylasirsa bende sevinirim...en azindan hepimizin bir bilgisi olur. Ben kabataslak olarak cikolata, kahve, sut baklagiller ve kirmizi et kisitlamali bir diyet olarak biliyorum ama tabi detaylarini bilsek daha da guzel olacak.
:18:

aminn canım...
allahtan ümit kesilmez darısı sana ve tüm arkadaşlarıma rabbim bir daha yasatmasın kimseye...

Merhaba canım,
yazılarını takip ediyorum ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen için sana devamlı dua ediyorum. Profilinden gördüm Mersin'liymişsin, ben de Mersin'liyim hatta şu anda Mersin'deyim. Dün genetik testlerimin sonucunu aldım, 3 tane homozigot 1 tane heterozigot var. Protein c ve s değerlerimde de sıkıntı var. homosistein test sonucumu almadım ama yüksek çıkmasını bekliyorum. senin durumun bana da umut oldu, bu konuda hangi doktora gittiğini öğrenmem mümkün mü? Ve Mersin'de bu konuyla ilgili bana tavsiye edebileceğin bir doktor var mı?

12m cim diyetide yapmak istersen bende bir örneği var göndereyim sana canımcım...

canım zahmet olmazsa göndersen diyeti çok sevinirim...özel mesaj gönderemiyorum ama alabiliyor muyum bilmiyorum...bir de senin kullandığın iğnenin adı ve dozu neydi canım merak ettim

kızlar merhaba

şu diyet konusunda bir karmaşa yaşadım doktorunuz mu tavsiye etti bu diyeti , eğer öyleyse gen bozukluğunuz yani mutasyonunuz ne paylaşırsanız sevinirim. çünkü et tavuk süt ürünleri kısıtlı diyor ama gebelikte bunlar önemli besinler. ben 2 doktora gittim ikiside diyetten bahsetmedi mutasyonum mthfr1298 heterozigot. onlar mı atladı acaba. bilgi verirseniz sevinirim ...

Back
X