• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

yemin ediyorum ki hergün aklımdasın....sanki kız kardeşimsin ve hergün seni düşünüyorum...3 ünde kalp atımları için gideceğini bile hiç unutmadım....hep dua ediyorum senin için....allahım yardımcın olsun...umudunu kaybetme....herşeyin hayırlısı...inşallah bu kez herşey güzel olur...

peki daha sonradan hamile kalıncamı iğne kullanılıyor

canım gebeliği öğrenir öğrenmez başlıcaz dedi benim doktorum erken öğrenirsen daha da iyi öncesinde de coraspin kulanıyoruz bir çoğumuz . doktorun da sana verecektir. istemiz var geçmiş sayfalarda umudum yapmıştı bi incele istersen

ARKADAŞLAR BEN 5 KERE HAMİLELİK GEÇİRDİM AMA HİÇBİRİSİNDE KESE GÖZÜKMEDİ mthfr 677 heterizigot VARMIŞ BENDE BUNDAN DOLAYIMIDIR

yemin ediyorum ki hergün aklımdasın....sanki kız kardeşimsin ve hergün seni düşünüyorum...3 ünde kalp atımları için gideceğini bile hiç unutmadım....hep dua ediyorum senin için....allahım yardımcın olsun...umudunu kaybetme....herşeyin hayırlısı...inşallah bu kez herşey güzel olur...

canım benim çok sağol..ALLAH razı olsun hepinizden iyiki varsınız,inşallah hepimiz için herşey güzel olur...

canım benim çok sağol..ALLAH razı olsun hepinizden iyiki varsınız,inşallah hepimiz için herşey güzel olur...

Kızlar bide benim kayıplarım 2 si dış gebelik ve diğerleride normal düşükle sonuçlandı ama ben hiç kese görmedim yani ondan korkuyorum ya olmazsa diye

ersucum merhaba oncelikle cok gecmis olsun ve birdaha yasamazsin.benim bildigim kadariyla anlatman gerekirse gebe kalmadan 3ay corospin ve folbiol kullancaksin gebe kalir kalmazda heparin ignelerine baslicaksin tabi bunu doktorun belirlicek 0,2 mi 0,4mü ve0,6mi allah hepimize acil sifalar versin

ersucum merhaba oncelikle cok gecmis olsun ve birdaha yasamazsin.benim bildigim kadariyla anlatman gerekirse gebe kalmadan 3ay corospin ve folbiol kullancaksin gebe kalir kalmazda heparin ignelerine baslicaksin tabi bunu doktorun belirlicek 0,2 mi 0,4mü ve0,6mi allah hepimize acil sifalar versin

teşekkür ederim canım

ARKADAŞLAR BEN 5 KERE HAMİLELİK GEÇİRDİM AMA HİÇBİRİSİNDE KESE GÖZÜKMEDİ mthfr 677 heterizigot VARMIŞ BENDE BUNDAN DOLAYIMIDIR

canım özelden yazamadım 10 dakika geçmesi gerekiyomuş..cevabını burdan yazayım bende mthfr 677 heterizogot ve bağışıklık sistemimde sorun var onuda immünoloji testlerimden anladık..Anti_Kardiopilin_M ve Anti_Kardiopilin_G...
bende kese hep gözüktü ama kalp atışı sadece 1 gebeliğimde gözüktü..
peki sen şimdiye kadar hiç iğne kullanmadın mı?? gebeliği planlamaya başladığında folicasite ve corasprine başlaman gerekiyo gebeliği öğrenir öğrenmezde iğneye tabi doktorun daha iyi bilir ve karar verir..

günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

ya bence kontrolu falan bekleme hemen doktora gıt bebegını gor ve rahatla umarım cok ıyıdır canım...normal hamıleler ayda 1kez kontrole gıdıyor bız 1-2haftada bırkez gıdıyoruz ınsan bunalıyo hastaneden doktordan ama ıcın rahatlar ihmal etme persembeye kadar kendını yıyıp bıtırırsın..seni cok ıyı anlıyorum

benim de çevremde benimle birlikte amile kalıp çocklarını kucaklarına alan o kadar çok insan var ki....artık hamile birini görmekten nefret eder hale geldim..birtek biz birbirimizi anlıyoruzz....kimse gerçekten bizi anlamıyor...en azından ben sizlerin dışında kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum..eşimin bile..psikolojim altüst durumda...artık ne gebelik belirtileri,ne hamilelik,ne aşılama,ne tüp bebek,ne hormonlarım hiçbirşey umurumda değil....ruhum hasalandı artık çünkü....hele siz daha düşünmüyor musunuz bebek,yada sen de birşey yok m diye soranlardan nefret eder hale geldim....geçenlerde sende bişey yok mu yeter artık apın bir tane kısır mısın yoksa diye gülen bir tanıdığa beddua bile ettim içimden...allah sana da aynı derdi versin dedim....anlayacağınız ben artık pes ettim sanırım....allah yardımcımız olsun...

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende o durumdayım ama pes etme yani söyle pes etme kafandan gebeliği ve bebeği çıkar ama çalışmalarınıza devam edin inan ummadığın bir anda gelicek bebeğin benim ilk gebeliğim öyle olmuştu 1 seneden fazla denedik olmadı dedim artık yeter olmuyo bu yumurtlama gününü falan takip etmedim hiç bişey yapmadım canımız ne zaman isterse o zaman ilişkiye girdik ve ben hamile kalmıştım şok olmuştum adetim 3 gün gecikince test yaptım ve hamileydim ama o zamanlar kan pıhtılaşması olduğunu bilmediğim için bebeğimi düşürmüştüm ikinciside 3 ay sonra tekrar oldu onuda kaybettim ve şimdi 1 seneden fazla deniyoruz ama olmuyo 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemem var ama gebe kalamadım şimdi kendiliğinden deniyorum gene inş. kendiliğinden gelir bebeğim sanada dua edicem canım tez zamanda rabbim bizlere sağlıklı gebelik nasip etsin Amin

canım özelden yazamadım 10 dakika geçmesi gerekiyomuş..cevabını burdan yazayım bende mthfr 677 heterizogot ve bağışıklık sistemimde sorun var onuda immünoloji testlerimden anladık..Anti_Kardiopilin_M ve Anti_Kardiopilin_G...
bende kese hep gözüktü ama kalp atışı sadece 1 gebeliğimde gözüktü..
peki sen şimdiye kadar hiç iğne kullanmadın mı?? gebeliği planlamaya başladığında folicasite ve corasprine başlaman gerekiyo gebeliği öğrenir öğrenmezde iğneye tabi doktorun daha iyi bilir ve karar verir..

ben sonucumu daha yeni öğrendim ve kromozon sonuçlarım daha çıkmadığı için dr. onu beklememi söyledi sonuç çıkınca gebelik planlanacakmış

peki daha sonradan hamile kalıncamı iğne kullanılıyor

Ben hamile kalmadan folik asit ve b vitamini kullanıyorum ve de iğne oluyorum. Çoğu doktor haplara önceden başlatıyor, ayrıca coraspin de veriyor ve iğneyi hamile kalınca başlatıyor. MTHFR lerde folik asit ve b vitamini çok önemli, belki bunları hamilelik planı yapmaya başlamadan içmeye başlasan iyi olur. Fırsat bulursan doktora sor istersen.

arkadaşlar bana lupus testi yapıldı ve pıhtılaşma yok dendi.sizde hangi testler yapıldı.bu test yeterli mi acaba??

bendede yapılmıştı ve bunun sonucuna görede pıhtılaşma yok denmişti ama daha sonra genetik olarak faktör testi yapıldı ve pıhtılaşma çıktı

bendede yapılmıştı ve bunun sonucuna görede pıhtılaşma yok denmişti ama daha sonra genetik olarak faktör testi yapıldı ve pıhtılaşma çıktı

FAKTÖR 5 TESTİ SANIRIM DEDİĞİN.ÇIKMADI 2 AY OLDU DEVLET HASTANESİ İŞTE.şu an hamileyim ne yapıcam bilmiyorum

arkadaşlar bana LUPUS TESTİ yapıldı ve pıhtılaşma yok dendi.sizde hangi testler yapıldı.bu test yeterli mi acaba??

LUPUS'un ne oldugunu bilmiyordum, internetten anladıgım kadarıyla sadece bağışıklık sistemi ile ilgili bir şey. Kan pıhtılaşması ise ayrı birşey bildigim kadarıyla.

faktör testleri 1 ayda çıkıyor aslında seninkiler neden çıkmadı bende devlette yaptırdım

Back
X