• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gelecekumuttur merhaba canim.
mthfr cikti demissin ama hangisi?
Antithrombin3'un dusuklugu ne demekyuksek cikmasi ne demek-benim doktorum pek tatmin etmedi beni aciklamasiyla. Gerci ilk yaptigim testte yuksek cikmisti sonraki tahlilde biraz daha dusuk cikti...
Buarada, Mthfr'in hangisi cikti sende tam detayli yazarsan sevinirim.

Mthfr yi hiç yapamadım.fakülteler buna bu ara bakmıyormuş.sanırım ihale sorunumu ne varmış devletle sorunu mu çözememişler ne tam bilmiyorum sebebeni anlayacağın. ne zaman bakılır onlar da bilmiyorlar.dışarda baktıracağım ama nerde yapılıyor bilmiyorum.
antitrombin3 ben de ilk yaptırdığımda düşük çıktı sonrakinde normal....bu aslında çok önemli bir değer imiş.özellikle düşük çıkarsa.pıhtılaşmanın en önemlisi imiş.ama yüksekliği ile ilgili bilgim yok canım....
diğerleri normal çıktı.kromozom analizini yarın alacağım.
protein c ve s en alt sınırda.....
cuma alayım doktorları gezeceğim bakalım.ne yapacam ben de bilmiyorum ....

Mthfr yi hiç yapamadım.fakülteler buna bu ara bakmıyormuş.sanırım ihale sorunumu ne varmış devletle sorunu mu çözememişler ne tam bilmiyorum sebebeni anlayacağın. ne zaman bakılır onlar da bilmiyorlar.dışarda baktıracağım ama nerde yapılıyor bilmiyorum.
antitrombin3 ben de ilk yaptırdığımda düşük çıktı sonrakinde normal....bu aslında çok önemli bir değer imiş.özellikle düşük çıkarsa.pıhtılaşmanın en önemlisi imiş.ama yüksekliği ile ilgili bilgim yok canım....
diğerleri normal çıktı.kromozom analizini yarın alacağım.
protein c ve s en alt sınırda.....
cuma alayım doktorları gezeceğim bakalım.ne yapacam ben de bilmiyorum ....

protein s kaç çıktı canım

kızlarrrrrrrr endişeliyim. bendede kan pıhtılasması var ve 3 dusuk yaptım her seferınde düşük yapmadan önce ultrasonda kese bozuluyor demişti doktor bu sabah aklıma geldı 3 haftadır kan sulandırıcı coraspin ve folic asit kullanıyorum kızlar acaba kesenın bozuk olması kan pıhtılasmasından dolayımıydıkı :S yoksa baska sorunda olabılırmı sizce fikri olan varmı ben yıne dusunuyorum da acaba yıne sorun olurmu dıye bu sabah aklıma geldı sormak ıstedım aslında cok umutluyum ama bu aklıma geldı içim bir an endişe doldu..:26::26::52:

kızlarrrrrrrr endişeliyim. bendede kan pıhtılasması var ve 3 dusuk yaptım her seferınde düşük yapmadan önce ultrasonda kese bozuluyor demişti doktor bu sabah aklıma geldı 3 haftadır kan sulandırıcı coraspin ve folic asit kullanıyorum kızlar acaba kesenın bozuk olması kan pıhtılasmasından dolayımıydıkı :S yoksa baska sorunda olabılırmı sizce fikri olan varmı ben yıne dusunuyorum da acaba yıne sorun olurmu dıye bu sabah aklıma geldı sormak ıstedım aslında cok umutluyum ama bu aklıma geldı içim bir an endişe doldu..:26::26::52:

Bence alakası olabilir.

Nigar50 sagol tatlim arkadasinin durumu cok zormus demekki halimize sukretmemiz lazim ne olursa olsun beterin beteri var. Rabbim herseyi hayirlisindan versin. Buarada seninde bayramin kutlu olsun. :16:

Burcu_gen sagol kuzucum mesajin icin. Hayat iste birazda karsimiza ne cikarirsa onu yasiyoruz, yaasanilmasi gerekeni yasiyoruz, kendimizi parcalasakda, bisey olacagi varsa oluyor..engelleyemiyoruz. Butun guc Rabbimde bizim cirpinislarimiz bosuna. Rabbim ol desin, butun hepimiz nasil mutlu oluruz. Allaha sigindikca teselli oluyorum, yoksa aklimin kaldiramayacagi bir ruh hali arada yokluyor beni..Rabbim sabir versin aklimizi korusun. opuyorum . :16:

Doktor bana da kesenin etrafinda kan pihticiklari var demisti....yani muhtemelen seninki de pihtilasma yuzundendir. Tabi en iyisini hekimler bilir. Gebemisin suanda canim yoksa umutluyum derken gebe kalmayimi bekliyorsun bu siralar? hakkinda hayirlisini diliyorum.

canım bakıyorum her gün ama kötü haberleri duymaktan yoruldum.korkuyorum artık açarken. ama sizi bırakmam buralardayım HERCAL e üzüldüm şimdide beydağlı zaten üzmüştü bizi neyse.söylecek bişey bulamıyorum dua ediyorum sadece . evet yumurtladım ama çok umutsuzum bu ayda olmayacak sanırım. cuma günü hormon testlerim yapılack yeniden adetimin bir 3. günü yapılmıştı biide 21.gün gel dediler.ilki normaldi bundada yunurtlamışmıyım diye kontrol sanırım. sen nasılsın

pozitif dusunmeye calis canim. Iyi dusun iyi olsun derler yaaa. Bende bu onumuzdeki gunlerde yumurtalamayi umit ediyorum :17: Senin BAT ne zaman tatlim? Hakkimizda hayirlisi. Guzel haberlerin tez zamanda gelir insallah.

kızlar hepinize selam.lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?1 saat önce hamile olduğumu öğrendim.geçen seneden 1 tanede düşüğüm var 2,5 aylık.bende mthfr1298 homozigot var.istanbulda ikamet ediyorum.bana acil önerebileceğiniz iyi bir hematolog varmı?riskli gebelik uzmanı olarak rıza madazlı yı duymuştum.ama ben birde hematoloğa gitmek istiyorum sürekli olarak.varmı bildiğiniz bir doktor????

kızlar hepinize selam.lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?1 saat önce hamile olduğumu öğrendim.geçen seneden 1 tanede düşüğüm var 2,5 aylık.bende mthfr1298 homozigot var.istanbulda ikamet ediyorum.bana acil önerebileceğiniz iyi bir hematolog varmı?riskli gebelik uzmanı olarak rıza madazlı yı duymuştum.ama ben birde hematoloğa gitmek istiyorum sürekli olarak.varmı bildiğiniz bir doktor????

canim tebrikler, Rabbim sorunsuz bir gebelik nasip etsin pesindende hayirli saglikli bir evlat. Ben hematologa gitmedim, ama bilen arkadaslar yardimci olacaklardir.Riza madazliyi nasil buldun? sana gebelikden once ve sonrasi icin ne tavsiyede bulundu, paylasirsan sevinirim.

HERCALden haber yok galiba.benim de gebeliğimin 10.haftasında çok kanamam olmuştu hemde pantolonum sırılsıklam olmuştu kandan.bu kez de bebeğim kesin gitti dedim ama bebeğim yaşıyordu.şimdi de 16.haftadayız.o yüzden kanaman oldu diye hemen kürtaj yaptırma.iyice kontrollerini yaptır canım.
bir de kızlar bişey sorucam:bizim gibi gebeliklerde düşük riski nezaman azalıyor.heran bu korkuyla yaşamak çok zor.

malesef bi bilgim yok canım ama rıza marazlıyı bende duymuştum sanırım cerrahğaşadaydı bende ona randevu almak istemiştim çok yoğundu başka doktora almıştım hematalog konusunsa gelince sanki hepsini üniversite ve araştırma hastanerlerine tıkmışlar özel hastanelerde yok denecek kadar azlar pıhtılaşman varsa vakit kaybetmeden doktora gitmelisin ama proflar pek iğne tafartarı değiller en azından benim cerrahpaşadaki prof bana bu doktorlar iğne meraklısımı diye sormuştu e be adam sanki iğnesiz bi yere geliyoruz da yalandan meraklıyız iğne yapmayada ondan yapıyoruz

malesef bi bilgim yok canım ama rıza marazlıyı bende duymuştum sanırım cerrahğaşadaydı bende ona randevu almak istemiştim çok yoğundu başka doktora almıştım hematalog konusunsa gelince sanki hepsini üniversite ve araştırma hastanerlerine tıkmışlar özel hastanelerde yok denecek kadar azlar pıhtılaşman varsa vakit kaybetmeden doktora gitmelisin ama proflar pek iğne tafartarı değiller en azından benim cerrahpaşadaki prof bana bu doktorlar iğne meraklısımı diye sormuştu e be adam sanki iğnesiz bi yere geliyoruz da yalandan meraklıyız iğne yapmayada ondan yapıyoruz

canim sen hangi doktora gitmistin cerrahpasada?

herkese iyi akşamlar. beni tanıyanlarınız vardır. dört düşüğüm ve dört mutasyonum var. şu an 9 haftalık hamileyim. bayramda başlayan çok şiddetli kanamalarım var. çok şükür bebeğim yaşıyor. ama benim psikolojim alt üst oldu. lütfen dualarınızı esirgemeyin.

HERCALden haber yok galiba.benim de gebeliğimin 10.haftasında çok kanamam olmuştu hemde pantolonum sırılsıklam olmuştu kandan.bu kez de bebeğim kesin gitti dedim ama bebeğim yaşıyordu.şimdi de 16.haftadayız.o yüzden kanaman oldu diye hemen kürtaj yaptırma.iyice kontrollerini yaptır canım.
bir de kızlar bişey sorucam:bizim gibi gebeliklerde düşük riski nezaman azalıyor.heran bu korkuyla yaşamak çok zor.

canım bildiğim kadarıyla doğum bitene kadar risk bitmiyor. elbette en riskli dönem ilk 3 ay , ilk üç ayımız bitti çok şükür kanamalar durdu ama risk bitmedi doğuma kadar. Allah hepimiz kavuştursun inşallah bebeklerimize hayırlısıyla.

herkese iyi akşamlar. beni tanıyanlarınız vardır. dört düşüğüm ve dört mutasyonum var. şu an 9 haftalık hamileyim. bayramda başlayan çok şiddetli kanamalarım var. çok şükür bebeğim yaşıyor. ama benim psikolojim alt üst oldu. lütfen dualarınızı esirgemeyin.

inşallah hayırlısıyla kavuşursun canım dualarımız seninle.. benim de çok kanamalarım oldu yat wc dışında kalkma, doktorun progestan verdiyse kullan mutlaka ve bol su iç. çalışıyorsan da mutlaka rapor al canım çok tehlikeli dönem.

Canim dualarim senin ve bebegin icin. Rabbim insallah kucagina almayi nasip etsin. biliyorum kolay degil ama olumlu seyler dusunmeye calis.

Buarada progesteron kullaniyormusun? hapi, jeli veya ignesinden?

kızlar bişey sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim ben şimdi haftada 2 kez iğne oluyorum 677 homozigot daha önce bahsetmiştim gebelik öncesinde başlattı bana doktor iğneyi hamile kalınca hergün vurulacam neyse soruma geleyim iğneyi kolumdan eşim yapıyodu kolum çok morarıyo öle az buz da değil bide iğnenin batırıldığı yerde elime küçük sert bişey değiyo 2 hafta önceki morluk hala duruyo simsiyah oldu bide iğneyi sıkarken çok acıyo eşimin yapamadığını düşünüp gecen hafta ben kendim göbeğimden yaptım hiç morarmadı çok az bi acıdı sonra geçti sevinmiştim bugunde yine kendim göbekten yaptım iğneyi çekince kanadı pamuğu basırdım biraz kanadıktan sonra durdu ve hemen morardı acaba neden kanadı bide morarması normal mi acıması iğneden mi kaynaklanıyo biz mi biyerde yanlış yapıyoruz

Son düzenleme:
İğneyi bacaklarına yapanlar vardı. Bacağınızın tam olarak neresine vuruyorsunuz? Damarlara denk getirmekten korkuyorum.

Back
X