• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Iyi geceler herkese ...:49:
iyigeceler canım...
tolga ecemiş canım doktorum. zaten kilolu başladığım için olabilir 72 ile hamile kaldım şimdi neredeyse 76 yım.
anladım canım ben dıyet olayını sık sık duyuyorum da pıhtılaşmaylamı ,alakalı dusuk rıskını azaltan bırseydir dıye dusunmustum.hatta cok zayıf hamıle kalan fakat gebelıkte dıyet uyguladığı halde20 kılo alan bı arkadasım vardı doktoru cok kızmıstı pıhtlasma problemı vardı.

selam kızlar daha önce de yazmıştım.
bende mthfr 677 homozigot var
şimdi tüpe başladık, transferden sonraki iğneyi sordum dr.a
clexan 0,4 ve coraspin vericez dedi

dozu ayarlamak için teste fln gerek yok hatta iğneye bile gerek yok tedbir olsun diye veriyoruz dedi:53:
tartıştık bi sürü.

bi tablo vardı kim hangi tedaviyi oluyo diye onu aradım ama bulamadım topicte
bendeki mutasyondan olan yok mu, varsa ne verdi dr.lar
çaresizim

hayırlısı olsun canımm..rabbim gönlüne göre versin..pgt ile tüp bebekmi yaptırdın...

Bebisin nasil canim? Kontrolun ne zaman?

Bu siralar "secret" adinda bir kitap okuyorum yeni basladim buna..ama cok guzel..insani pozitif dusunmeye de itiyor kizlar isterseniz bir bakin sizde...

iyi çok şükür teyzesi, üçlü test sonuçlarımız iyi çıktı. bir dahaki kontrolümüze 1 ay var neredeyse. senin ay sonu gibi miydi beklenmeyen BAT? inşallah senin de güzel haberlerini alacağız canım. burada yeni hamiş haberleri gördüm çok sevindim inşallah herkes sağlıkla kavuşur.
secret ı okumuştum çok güzel bir bakış açısı bence, okunmalı. secret hoşuna gittiyse ve eğer henüz okumadıysan kuantum düşünce tekniği serisini de öneririm.

iyi çok şükür teyzesi, üçlü test sonuçlarımız iyi çıktı. bir dahaki kontrolümüze 1 ay var neredeyse. senin ay sonu gibi miydi beklenmeyen BAT? inşallah senin de güzel haberlerini alacağız canım. burada yeni hamiş haberleri gördüm çok sevindim inşallah herkes sağlıkla kavuşur.
secret ı okumuştum çok güzel bir bakış açısı bence, okunmalı. secret hoşuna gittiyse ve eğer henüz okumadıysan kuantum düşünce tekniği serisini de öneririm.

oyyy oyyy teyzesinin tatlisi :) bebisinin iyi olmasina cok sevindim. Insallah sonuna kadar boyle guzel gidecek.

Benim BAT insallah batarda gelmez :) ama hayirlisi bisey dyemiyorum herseyin hayirlisini dilemeyi ogretti bana acilarim.

Ama forumdaki guzel haberlerde umut oluyor, oyle ayakda kaliyorum, moral oluyor ve kendiminde birgun hayirlisiyla guzel gunler gorecegime inandiriyorum.

Secret'i bitirince bakarim artik Quantum'a....
:16:

canım ben ankaradayım doktor tavsiye edemem istanbulda ama daha önce üç düşük yaptığını söylemeni tavsiye ederim burada daha önce başka arkadaşlarla da aynı şeyi konuştuk. bu konuda yalan söylemekte sakınca görmüyorum. ben iki düşük yapmıştım. üçüncü hamileliğimde doktorum durmayan kanamadan şüphelendi ve testi yaptırdı, bana da sorulursa 3 düşüğüm var diyeceksin dedi. bundan önceki doktorum istediğim halde testi yaptırmamıştı. onlar işin psikolojik tarafına kesinlikle bakmıyorlar. yüksek riskli gebelik konusunda uzman birine git ve üç düşüğüm oldu de. biri kimyasaldı de, ama testi yaptır bence.

çok teşekkür ederim araştırmaya başlicam şimdi ben de bu konuda yalan söylemekten çekinmiyorum açıkçası da ssk da falan çıkar mı 1 kürtaj oldum o kadar ama ilki kimyasaldı ikincisi de adetimden bikaç gün sonra kanamam oldu düşük yapmışım değerim düştü falan diyebilirim heralde özelde yapıldı desem ne biliyim ssk da herşey kayıtlımıdır? o konuda çekindim yani..

canım benimde bebğimin kalp atışı durmuştu 7. haftada kürtaj oldum doktor konusunda şanslıydım testlerimi yaptırdı. ben özeline gidiyordum ama çalıştığı araştırma hastanesinde yapıldı bütün testler. sana tavsiyem ya hastaneyle bağlantısı olan özel bir doktora git yada hastaneye git yalan söyle. ben bunun günah olduğunu düşünmüyorum. testler pahal diye yapmak istemiyolar hemen ama ancak çeken bilir bu acıyı. o yüzden önlemini al heleki senin bebeğin bu kadar kıymetliyken sonuçta tedavi oluyosun. sonuçlar bir haftada çıkmıştı. inşallah yoktur ama böyle bir sorunun varsada önlemini al gerisi allaha kalmış. üniversie yada araştırma hastanesinde yapılıyor. umarım herşey güzel olur senin ve bizim için

bebeğimin ne kadar kıymetli olduğunu anlatmama gerek yok heralde herkesin bebesi kıymetli düşen bilir acısını bizler gibi bir de kaldı ki ben çok zor hamile kalıyorum tedavi görüyorum.ben düşüğümden sonra cerrahpaşa da rıza madazlı ya gittim bir yakınımız vesile oldu hastanede görüştük sadece rahim filmime baktı tek taraflı gelişen bir rahim operasyon önermiyoruz tekrar gebe kal sonra gel herşeyin burada yapılır dedi.düşüğe o da çok normal bakıyor ilk düşüğümdü zaten düşük olur bu neden oldu niye oldu diye sakın sorgulama tekrarlarsa sebebi araştırılır dedi ama ben ikinciye hamile kalsam bile kıyamam pıhtılaşma varsa düşmesine nasıl göz yumarım nasıl kıyarım?? acaba tekrar gitsem rıza hocaya anlatsam yaparmı testleri.

çok teşekkür ederim araştırmaya başlicam şimdi ben de bu konuda yalan söylemekten çekinmiyorum açıkçası da ssk da falan çıkar mı 1 kürtaj oldum o kadar ama ilki kimyasaldı ikincisi de adetimden bikaç gün sonra kanamam oldu düşük yapmışım değerim düştü falan diyebilirim heralde özelde yapıldı desem ne biliyim ssk da herşey kayıtlımıdır? o konuda çekindim yani..

bebeğimin ne kadar kıymetli olduğunu anlatmama gerek yok heralde herkesin bebesi kıymetli düşen bilir acısını bizler gibi bir de kaldı ki ben çok zor hamile kalıyorum tedavi görüyorum.ben düşüğümden sonra cerrahpaşa da rıza madazlı ya gittim bir yakınımız vesile oldu hastanede görüştük sadece rahim filmime baktı tek taraflı gelişen bir rahim operasyon önermiyoruz tekrar gebe kal sonra gel herşeyin burada yapılır dedi.düşüğe o da çok normal bakıyor ilk düşüğümdü zaten düşük olur bu neden oldu niye oldu diye sakın sorgulama tekrarlarsa sebebi araştırılır dedi ama ben ikinciye hamile kalsam bile kıyamam pıhtılaşma varsa düşmesine nasıl göz yumarım nasıl kıyarım?? acaba tekrar gitsem rıza hocaya anlatsam yaparmı testleri.

canım ssk da kayıt falan çıkmıyor rahat ol bizi yalan söylemeye malesef mecbur bırakıyorlar bende ilk testimi özelde yaptırdım 1 küsür ücret ödedim sonra doktorum tekrar istedi devlet hastanesinde beş kuruş para vermeden yaptırdım genetik bölümüne gittim bi güzelde yalan söyledim gerçi söylediğimde 2 düşük yapmıştım şimdi 4 oldu yalan söylememişim yani oh sefam olsun yine onlara yalan söylemem gerekse söylerim çünkü özellikle artık devlet hastanesinde çalışan doktorlara acayip gıcık oluyorum

canım ben ankaradayım doktor tavsiye edemem istanbulda ama daha önce üç düşük yaptığını söylemeni tavsiye ederim burada daha önce başka arkadaşlarla da aynı şeyi konuştuk. bu konuda yalan söylemekte sakınca görmüyorum. ben iki düşük yapmıştım. üçüncü hamileliğimde doktorum durmayan kanamadan şüphelendi ve testi yaptırdı, bana da sorulursa 3 düşüğüm var diyeceksin dedi. bundan önceki doktorum istediğim halde testi yaptırmamıştı. onlar işin psikolojik tarafına kesinlikle bakmıyorlar. yüksek riskli gebelik konusunda uzman birine git ve üç düşüğüm oldu de. biri kimyasaldı de, ama testi yaptır bence.

canım ben doğrumu anladım günde 2 kezmi yapıyosun iğneni benimde mthfr677 heterezigot ben 0.2 lik kullandım

canım geçmiş olsun öncelikle. allahım hiçbirimize bua cıyı bi daha yaşatmasın hangi mutasyonların var yazarsan aynı dertten muzdarip arkadaşlar vardır ve sana yardımcı olurlar. benim yardımımsa şu olabilir bende izmirdeyim. doktorun kimdi canım bikaç isim önerebilirim sana
çok teşekkür ederim canım..amin Allah kimseye yaşatmasın..ben izmirde kordon klinikte mete tarcana gidiyordum, ama artık prof birine gitmek istiyorum, ege üniversitesinde sait yücebilgin diye bir doktorun methini duydum, ona gitmeyi düşünüyorum artık canımmm..mutasyonlarımda şunlar işte, yardımcı olursanız sevinirim canımm..
canım fibrinojen 455 G-A,----- Heterozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G-5G, -----5G/5G
MTHFR C677T,-----Heterozigot mutasyon saptanmıştır
APoE E2,E3,E4,-----E3/E3
bu dört test sorunluymuş
canım çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın öncelikle kürtaj olduysan sonra mutlaka antibiyotiğini düzenli kullan kontrollerine git için iyice temizlenmiş mi baktır. sonra da üzülme artık sebebi bulunmuş bundan sonrası çok daha kolay olur aspirin kullanırsın yada her gün insülin iğnesi gibi birşey olunuyormuş buna şükür de sebebi bulunduğu için.ben de ilk defa yazıyorum buraya 8 haftalık 1 düşüğüm var zaten zor hamile kalıyorum sorunlarım var bu ay aşılama düşünüyoruz ama bende de var mı acaba kan pıhtılaşması bebeğim ondan mı öldü diye düşünmeden edemiyorum.senin ilk düşüğünmüydü canım yoksa daha öncesi de var mı özelde mi yaptırdın testleri yoksa devlet yapıyormu ben 3 düşükten önce araştırmıyolar diye biliyorum ama eğer özelde yaptırdıysan ne kadar ücret ödedin pahalı diye duydum.tekrar çok geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim tatlım, kürtaj olalı 2 ay oldu, kontrollerime falan gittim, şuan herşey yolunda, hatta şuan 2. reglimi görüyorum..bende senin gibi bir düşük yaptım, sana özel mesaj atacağım canım, ordan okursun artıkk sorularının cevabını..çok çok geçmiş olsun sana da..

merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım..çok üzgünüm iki gündür ağlıyorum..bebeğimin kalbi 10. haftada durmuştu, bizde bunun üzerine kan pıhtılaşması ile ilgili testlerimizi yaptırdık, 12 testten dördünde sorun çıktı malesef..doktorum hamile kalırsam iğne vurulmam gerektiğini söyledi ama öncesinde ilaç falan kullanacaksın demedi..açıkçası söylediklerinden pek memnunda olmadık, tatmin edici gelmedi bize, izmirde oturuyorum farklı bir doktora gitmek istiyorum, bu alanda uzmanlığını yapmış bir doktor bulmak istiyorum, çok karışığım..sanki bütün ümitlerim bitmiş gibi hissediyorum, bir daha hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşamaktan, özellikle bebeğimi daha karnımdaydan daha da büyümüşken kaybetmekten çok korkuyorum..Allahım herkese şifa versin, bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah..:14:

geçmiş olsun canım

arkadaşlar ben pendikteyim.mthfr gen mutasyonunu yaptırmak istiyorum üniversiteler şu an yapmıyormuş.buraya yakın nerde yaptırabilirim sizce.

izmite gitme ihtimalin olursa izmit araştırmada yaptırabilirsin.hatta ordan sevk al hastanedeki bi kadın doğumcudan hiç sıra beklemiorsun hemen veriosun kanı..

merhaba arkadaşlar bende iğne vuranlardnım 22 haftalık oldu artık iğne acısına alıştım

merhaba arkadaşlar bende iğne vuranlardnım 22 haftalık oldu artık iğne acısına alıştım[/QUOTE

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sana bağışlasın inşallah...mutasyonlarını yani sorunlu genlerini ve iğnenin adını dozunu yazarsan bizim için de fikir olur arkadaşım.

Son düzenleme:
kromozom sorunu var canım o yüzden.
yoksa tüp yaptırmazdık, inş tutar

canım geçmiş olsun,inşallah tutar bebeğiniz....allah yardımcınız olsun..ben de kolay hamile kalamıyorum.iki düşük yaptım ama olmuyor hemen.dr um 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek yapacaz dedi...ne kadara mal oluyor bilgin var mı?devlet ne kadarını karşılıyor?

CANIM TEBRİKLER o kadar çok yazmak istedim ama kaç gündür sadece yorumlara bakıp çıkıyodum demekki bi yerlerde umut ışığı yanıyomuş tatlım hayırlı olsun,bizede bulaşsın artık ne diyim hamişlerin duası kabul olurmuş banada,bizede,HEPİMİZE çok dua et.dilerim rabbim bebeğine sağ salim kavuşturur.
ediyorum canım etmezmiyim rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu iseyen herkese nasip etsin inşllah allahım bu yolda kimseyi oyalamasın
hayırlı olsun canım iğneyi hergün aynı saatte yapmalısın
çok sağol canım
Leyla21 Tebrikler canim. Sorunsuz bir gebelik ve pesinden de saglikli hayirli bir evlat Rabbim nasip etsin insallah. Gelismelerinden ve guzel haberlerinden bizi devamli haberdar et lutfen....Buarada bizler icinde dua et tatlim.
amin canım çok teşekkür ederim haber ederim etmezmiyim rabbim herksi sevindirsin inşallah
ayyyy bu topik cok guzel yaaa zaman zaman kötü haberler alıyoruz ama bu guzel haberlerde bızı hayata baglıyor umudumuzu arttırıyor karamsarlıktan kurtarıyor canım tebrık ederım sonuna kadar kazasız belasız bır gebelık gecırırsın ınsallah bebısını de saglıkla kucagın alırsın umarım sanırım ılk demede hamıle kaldın.dogrumu tahmın edıyorum leyla 21??
evet canım doğru geneik test sonucu çıkıp sorunun ne olduğunu öğrendik hemen iğneye ve çalışmalara başladık ilk ayda tutturduk :9: zaten hamile kalmam da bi promlem yoktu çok şükür ama sonunu getiremiyodum ama artık içim çok rahat rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip edecek
TEBRİKLERRRR VE MAŞALLAH . bir gün yoktum iki hamişimiz olmuş çok sevindim sizler adına umarım sorunsuz geçer ve sağlklı hayırlı evlatlar nasip eder allah sizlere. bizleri unutmayın dua edin olur mu.

rabbim hepinize nasip etsin inşallah mutlluğu benim 2. bebeğim 1 kızım var çok şükür rabbimeona bi kardeşi de nasip eder inaşşallah

Back
X