maaşallah tatlım rabbım sonuna kadar saglık hayır versın cok sevındım dıger gebelıklerıne kıyaslama bence ben 2gebelk yasadım ıkısındede belırtıler cok farklıydı ve hcg arttkca belrtıler baslıyor hepıyı haberlerını alırız ınsallah
Canım sağol, inşallah senin iyi haberlerin de yakın zamanda gelir.
Merhaba genelde kan degerlerin dusuyorsa dış gebelik ihtimali çok olmuyor, dış gebelikse bile sonlandıgı anlamına gelir ama vakit bulur bulmaz yeniden kan tahlili yaptırmanda fayda var. Sıfırlandıgını veya beklendigi gibi azaldıgını gormen lazım. Normalde hamilelik devam ediyor olsa 2 günde bir 2 katına çıkması beklenirdi hcg degerinin, genelde bu kadar erken dönemde değerler düşüp adet kanaman başladığında kimyasal gebelikten bahsediliyor. Ben yerinde olsam sırf içimi rahatlatmak için adetimin bitmesini beklemezdim yarın gider yaptırırdım. Bu kaçıncı düşüğün, ilk mi?
rabbim yardımcın olsun ınsallah ıyı seyler duyarız sendende . netten baktım da preeklemsiye dedıgın gıbı cok sıkı takıp gerekıyormus bıde ılk gebelıklerde daha sık oluyormus belkı dıgerlerınde olmaz canım ınsalinşallah canım hakkında hayırlısı olsun biz ne yaparsak yapalım herşeyin bir vakti saati var yüce rabbim ol demeyince olmuyor benim duruma gelirsek kayseride mustafa başbuğa gittim ankarada lütfü önderoğluna gittim risk var diyorlar sıkı takiple aşarız diyorlar gerçekci konuşmıyorlar sadece burdaki doktor açık açık konuştu olacakları anlattı aslında eşim hiç istemiyor ama beni kırmamak için gidelim diyor
maaşallah tatlım rabbım sonuna kadar saglık hayır versın cok sevındım dıger gebelıklerıne kıyaslama bence ben 2gebelk yasadım ıkısındede belırtıler cok farklıydı ve hcg arttkca belrtıler baslıyor hepıyı haberlerını alırız ınsallah
Canım sağol, inşallah senin iyi haberlerin de yakın zamanda gelir.
bilmiyorum canım yaa hayırlısı artık .ama hamıle kalsamda korkuyorum stressız saglıklı kanamasız rısksız hayırlı bır hamılelık olur ınsallah herkes ıcın.kullandıgımız ılaclar ıgneler şifa olur ınsallah
inş bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelir ve hastanede odalarımız yan yana olur:) gerçi senin beklenen doğum tarihi nezamandı.benim 3 mayıs demişti doktor.Allahım inş o günlere sağ salim ulaşırız.çoook korkuyorum.
ben de aynı düşünüyorum.doktor önceleri 15 günde bir kontrol ediyodu ama 12 hafta bitince ayda bire çıktı.gerçekten 1 ay bizim için çok uzun.Allah korusun çocuğun kalbi durabilir veya bişi ters gidebilir ama doktorlar ona bakmıyor yoğunluğa bakıyor.1 ay bana işkence gibi geliyor.progestan kullanıyorum 200 mg lık.normal ağızdan alınan hap ama doktor vajinal yoldan al dedi çünkü bende çok baş dönmesi ve halsizlik yaptı günde 3 kez kullandığım için.
arkadaşlar korunmayalı 3. ayım ama hala hamile kalamadım. bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.doktora gitsem mi acaba.
arkadaşlar merhaba....ben 19 haftalık hamileyim iğnemi hep göbek etrafından yaptım bu güne dek,karnım sertleştiği için artık yapmakta zorlanıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz bacaktan yapan varsa nersinden tarif edermisiniz...
ben de aynı düşünüyorum.doktor önceleri 15 günde bir kontrol ediyodu ama 12 hafta bitince ayda bire çıktı.gerçekten 1 ay bizim için çok uzun.Allah korusun çocuğun kalbi durabilir veya bişi ters gidebilir ama doktorlar ona bakmıyor yoğunluğa bakıyor.1 ay bana işkence gibi geliyor.progestan kullanıyorum 200 mg lık.normal ağızdan alınan hap ama doktor vajinal yoldan al dedi çünkü bende çok baş dönmesi ve halsizlik yaptı günde 3 kez kullandığım için.
İnşallah canım. Ben de çook korkuyorum, Çarşamba veya Perşembe gideceğim doktora resmen ödüm patlıyor olumsuz birşey çıkarsa diye. Ne yazık ki ben senin 2 ay gerinden geliyorum, benimki 12 Temmuz. Ama hastanede veya muayenehanede karşılaşabiliriz birgün veya dogumuna ziyarete gelirim artık :)
internette bebeğin kalp atımlarını dinlemek için bir tane alet alet satılıyormş.ondan satın alın bence.Allah bana o günleri gösterirse ben öyle yapmayı planlıyorum.1 ay dr a gidene kadar içim içimi kemirir herhalde.en azından kalp atımlarını duyarsınız yavrucaklarınızın.biraz olsun rahatlarsınız.Allah tamamına erdirsin inşallah.
merhaba kaç haftalıktı bebişin sağlıkla kucana al inşallah. progestan kullanıyormuşsun hiç kanaman falan oldumu?
canım 16 haftalık.10. haftadan beri kanama problemim var.2 kez çok şiddetli kanamam oldu.2 haftadır kanama değil de lekelenme şeklinde ama devam ediyor.ne zaman bitecek bilmiyorum
evet canım aldım zaten.çünkü dayanamıyorum 1 ay.ama 16.hafta olduğu için mi bilmiyorum çok net ses gelmiyor.sanırım çocuk gereken pozisyonda değilse hiç ses gelmiyor.biraz daha büüyümesi gerekiyor sanırım.Allah sana da nasip etsin inş.
Aşılama oldu, şimdilik hastaneye gidiyorum 3.aydan sonra muayenehaneye devam edecekmısım.korkma canım..zaten doktora gidene kadar geriliyoruz doktora gidince ultrason görüntüleriyle kendimize geliyoruz:) senin aşılama mı olmuştu.hastanede kontrole gidiyosundur heralde.
Aşılama oldu, şimdilik hastaneye gidiyorum 3.aydan sonra muayenehaneye devam edecekmısım.
canım bende 22 haftalık hamileyim Rabbim hrekese nasip etsin bizlere kucaağımıza almayı nasip etsin.bende ilk zamanlar karnımdan vuruyodum şimdi bacağımdan vuruyorum eşimede bazen kolumdan vurduruyorum bacak ve kola geçebilirsin.
teşekkürler,bacağın neresinden bunuda tarif edebilirmisiniz asıl merak ettiğim o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?