Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cevapladığınız için çok eşekkür ederim.evet ilk.zaten korunmayıda geçen ay bırakmıştık ve hamıle oldugumu ogrenmıstım ama dedıgım gıbı deger dusmutu zaten doktorumda kımyasal gebelıkten suphelenmıstı ustunede regl olunca sanırım kımysal gebelık.tekrardan cevapladığınız ıcın teşekkür ederim...

rabbim yardımcın olsun ınsallah ıyı seyler duyarız sendende . netten baktım da preeklemsiye dedıgın gıbı cok sıkı takıp gerekıyormus bıde ılk gebelıklerde daha sık oluyormus belkı dıgerlerınde olmaz canım ınsal

İnşallah canım. Ben de çook korkuyorum, Çarşamba veya Perşembe gideceğim doktora resmen ödüm patlıyor olumsuz birşey çıkarsa diye. Ne yazık ki ben senin 2 ay gerinden geliyorum, benimki 12 Temmuz. Ama hastanede veya muayenehanede karşılaşabiliriz birgün veya dogumuna ziyarete gelirim artık :)

internette bebeğin kalp atımlarını dinlemek için bir tane alet alet satılıyormş.ondan satın alın bence.Allah bana o günleri gösterirse ben öyle yapmayı planlıyorum.1 ay dr a gidene kadar içim içimi kemirir herhalde.en azından kalp atımlarını duyarsınız yavrucaklarınızın.biraz olsun rahatlarsınız.Allah tamamına erdirsin inşallah.

arkadaşlar korunmayalı 3. ayım ama hala hamile kalamadım. bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.doktora gitsem mi acaba.

benim dr um 6 ay korunmayıp gebe kalamazsan gel demişti.biraz daha deneyin bence .düşüklerden sonra hormonal denge bozuluyor ne de olsa....sadece hormonlar değil psikolojik dengemiz de bozuluyor....ikisi de önemli gebe kalmak için.ben de aynı durumdayım...3 aydır deniyoruz.ben de sabırsızlanıp gideyim diyorum ama denemekte fayda var.

canım ben de 16 haftalık hamileyim daha karnım çok sert değil o nedenle karından devam ediyorum ama bir ara kol ve bacaktan yaptım doktor yapabilirsin demişti.bacakta kaba kısımlara yani dizden yukarı ve iç kısma değil dışarı bakan sert tarfa.kolda yine dirsekten yukarı dış sert kısma yapılıyor.ama koluna bu şekilde kendin yapamıyorsun.

merhaba kaç haftalıktı bebişin sağlıkla kucana al inşallah. progestan kullanıyormuşsun hiç kanaman falan oldumu?

korkma canım..zaten doktora gidene kadar geriliyoruz doktora gidince ultrason görüntüleriyle kendimize geliyoruz:) senin aşılama mı olmuştu.hastanede kontrole gidiyosundur heralde.

evet canım aldım zaten.çünkü dayanamıyorum 1 ay.ama 16.hafta olduğu için mi bilmiyorum çok net ses gelmiyor.sanırım çocuk gereken pozisyonda değilse hiç ses gelmiyor.biraz daha büüyümesi gerekiyor sanırım.Allah sana da nasip etsin inş.

merhaba kaç haftalıktı bebişin sağlıkla kucana al inşallah. progestan kullanıyormuşsun hiç kanaman falan oldumu?

canım 16 haftalık.10. haftadan beri kanama problemim var.2 kez çok şiddetli kanamam oldu.2 haftadır kanama değil de lekelenme şeklinde ama devam ediyor.ne zaman bitecek bilmiyorum

canım 16 haftalık.10. haftadan beri kanama problemim var.2 kez çok şiddetli kanamam oldu.2 haftadır kanama değil de lekelenme şeklinde ama devam ediyor.ne zaman bitecek bilmiyorum

canım geçmiş olsun allah sana bağışlasın seninkini hepimizinkini inşallah.benim gebeliğimi öğrendim ogün iğneye başladık ertesi gün az bi açık renk kanamam oldu doktoru aradım pruluton depot 500 mg üç gün üst üste vurduk ayrıca günde iki kere progestan 200mg bu sırada bana coraspin ve innohepi bıraktırmıştı üç günün sonunda tekrar başladık.ama 11.haftama kadar 5 günde bir puruluton depot ve progestana devam ettik ve sonda kestik ama pazartesi bi kalktım tuvalete baktım biraz kanamam olmuş hemen acile gittik şükür bebeğim iyiymiş 14+6 çıktı yine iğneye başladık yine progestana başladık doktorum bu sırada üç gün ilaçların hepsini bırakmamı istedi ben üçüncü güne dayanamdım korktum başladım ilaçlara neyseki şükür allahıma şu anda hiç bir şey yok.acaba sende pruluton vurdursan kesilmezmiki bana neden olduğunu bilmiyoruz dediler.yat dinlen bunlar işte çok uzun anllattım galiba sende kendine dikkat et yat dinlen işmiş yapma sakın...

bence almayın gerek yok bende almayı düşünüydum ama vazgeçtim 16. haftadan sonra zaten bebeğin hareketlerinde sağ olup olmadığı anlaşılıyoo 16. haftadan öncede çok net duyulmuyomuş bazen hiç duyulmuyormuş bu sefer daha çok panik olursunuz sabredin biraz daha ben 22. haftamdayım hareketlerini tekmelerini çok net hissediyorum bişey lmaz merak etmeyin

kızlar istanbuldan rıza marazlıya giden varmı bugün aradım 350 tl muane ücreti 1 hafta sonrasına gün veriyorlar aslında bide ona gitmek istiyorum internette araştırdığıma göre çok iyi bir prof ama herkes benimle dalga geçmeye başladı yeter artı araştırmaktan vazgeç diye aramızda giden varsa belki daha rahatlarım ve tedavi şeklini öğrenmiş olrum

teşekkürler,bacağın neresinden bunuda tarif edebilirmisiniz asıl merak ettiğim o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…