• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah sonuna kadar gidip kucağıma almak nasip edr inş 17 haftalık hamileyim.Allah hepimizin dualarını kabul etsin hamişlere bebeklerini hamiş olmayanlara da gebelik nasip etsin inş.

aaa ne güzel RABBİM tamamına erdirsin inşallah.o zaman herşeyi yiyebilirsin dermişim:)canım az az yiyebilirsin.kilo aldınmı?iğne hap kullanıyormusun?

....gecen sene bugün bu saatlerde ilk hamişliğimi yaşıyordum çok sevinmiştim hayatım boyunca alabileceğim engüzel öğretmenler günü hediyemdi...uzun sürmedi 4gün sonra bebegimin kalbi durmustu küretaj oldum...sonra 9mayıs anneler gününde 2.kez hamileydim ve ben yine hayatım boyunca alacagım en güzel anneler günü hediyem oldugunu düşünüyordum...o da kısa surdu 1ay sonra yine bebeğimin kalbi durmuştu küretaj oldum....koca 1yıl gecmiş şimdi 3.kez hamiş kalmayı ve doktorumun ,kullanacagım iğne ve ilaçların derdıme derman bebegıme sifa olmasını ümit ediyorum...kızlar yazmak içimden geldi ne bileyim işte burada rahat rahat konuşmak bana iyi geliyor..hepiniz dualarımdasınız iyiki varsınız hayırlı geceler herkese

....gecen sene bugün bu saatlerde ilk hamişliğimi yaşıyordum çok sevinmiştim hayatım boyunca alabileceğim engüzel öğretmenler günü hediyemdi...uzun sürmedi 4gün sonra bebegimin kalbi durmustu küretaj oldum...sonra 9mayıs anneler gününde 2.kez hamileydim ve ben yine hayatım boyunca alacagım en güzel anneler günü hediyem oldugunu düşünüyordum...o da kısa surdu 1ay sonra yine bebeğimin kalbi durmuştu küretaj oldum....koca 1yıl gecmiş şimdi 3.kez hamiş kalmayı ve doktorumun ,kullanacagım iğne ve ilaçların derdıme derman bebegıme sifa olmasını ümit ediyorum...kızlar yazmak içimden geldi ne bileyim işte burada rahat rahat konuşmak bana iyi geliyor..hepiniz dualarımdasınız iyiki varsınız hayırlı geceler herkese

:(((bende 2010da eşimin doğum gününde erken doğum yaptım.gerçi bebeğimin sağlıklı olmadığını da biliyoduk am eşime dedimki bu doğum günü hediyen RABBİMDEN şehit babalığı inşallah:((((

ewet burda yazmak çok iyi gelio çünkü seni anlayan insanlar var.inşallah yine güzel bir günde başlarsın hamileliğinde ve hiçççç unutulmayacak bir tarihde de alırsın bebişini kucağına:)

:(((bende 2010da eşimin doğum gününde erken doğum yaptım.gerçi bebeğimin sağlıklı olmadığını da biliyoduk am eşime dedimki bu doğum günü hediyen RABBİMDEN şehit babalığı inşallah:((((

ewet burda yazmak çok iyi gelio çünkü seni anlayan insanlar var.inşallah yine güzel bir günde başlarsın hamileliğinde ve hiçççç unutulmayacak bir tarihde de alırsın bebişini kucağına:)
canım benim yaa ...allah razı olsun güzel duaların için cümlemiz için inşallah...ahirette sen ve eşin olmadan cennete girmek istemeyecekmiş bebeğin biliyormusun rabbim bir daha yastmasın kımseye beterındende korusun canım

canım aynı tarihlerde hamile kalıp aynı tarihlerde bebeklerimizi kaybetmişiz.ben de aynı şeyi düşünüyorum bu ayın başından beri...koca bir yıl geçmiş ben hala hamile kalmaya çalışıyorum.son bir yıldır dr dr geziyorum...evlilik yıldönümümüzde öğrenmiştim ilk gebeliğimi.eşimi gebelik testi sonucunu vermiştim hediye olarak.Allah sonumuzu hayır etsin...emeklerimizi boşa çıkarmasın.hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

canım aynı tarihlerde hamile kalıp aynı tarihlerde bebeklerimizi kaybetmişiz.ben de aynı şeyi düşünüyorum bu ayın başından beri...koca bir yıl geçmiş ben hala hamile kalmaya çalışıyorum.son bir yıldır dr dr geziyorum...evlilik yıldönümümüzde öğrenmiştim ilk gebeliğimi.eşimi gebelik testi sonucunu vermiştim hediye olarak.Allah sonumuzu hayır etsin...emeklerimizi boşa çıkarmasın.hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

amiiin canım benim...yasadıklarmız hissettiklerimiz hayyallerimiz dualarımız birbirine okadar benziyorki...YÜZMÜZÜ GÜLDÜR YA RABBİ...KUCAĞIMIZI DOLDUR...o güzel kokuyu bizlere de tattır

canım 1temmuzda kürtaj oldum.ewet benimkide sarı koyu sarı ama kokusuz.aklımdan tahlili yaptırmak geçiyor nasıl yapılıyor acaba.elendil biraz kendinden bahsedermisin.tabi paylaşmak istersen nerde yaşıyosun çalışıyomusun kaç düşük yaşayan varmı yaş kaç gibi:)))

evet kokusuz :) .iğrenciz ya.istanbuldayım,öğretmenim senin gibi :) haziranda 1., ardından korunmayı bıraktıktan sonra 2. ayımda gebe kaldım ama kasım da 2. düşüğümü yaptım.yaşayan yok malesef.böyle işte şu an beklemedeyim protein s düşük çıkmıştı.ama doktorum bilmiyodu gebeliğe etkisini nasıl oluyosa.kısmet değilmiş.napalım.

şimdi burada çoğumuzun sorunu belli sebeplerden.benim bilmek istediğim tedavinin nasıl olacağını öğrenip uyguladıktan sonra diyelim heparin iğne,coraspirin gibi.tekrar düşük yaşadınız mı?

şimdi burada çoğumuzun sorunu belli sebeplerden.benim bilmek istediğim tedavinin nasıl olacağını öğrenip uyguladıktan sonra diyelim heparin iğne,coraspirin gibi.tekrar düşük yaşadınız mı?

öncelikle merhaba
canım ben yaşamadım ama yaşayanlarıda duydum çünkü iğne dozu fazla geliyor veya yeterli gelmediği için düşürenler var

herkes homosistein testinden bahsediyor ama benim doktorum hiç böyle bişe istemedi.testtin amacı damar tıkanıklığı ya da kalp sorunu olup olmamasına bakmakmış.bilmiyorum yaptırsam mı?sizden doktorunuz mu istedi?

yok canım benden doktorum istemedi...ben burdaki arkadaşların izlediği yollara bakarak kendim yaptırdım...doktorlara kalsa pek birşey yok:(

evet kokusuz :) .iğrenciz ya.istanbuldayım,öğretmenim senin gibi :) haziranda 1., ardından korunmayı bıraktıktan sonra 2. Ayımda gebe kaldım ama kasım da 2. Düşüğümü yaptım.yaşayan yok malesef.böyle işte şu an beklemedeyim protein s düşük çıkmıştı.ama doktorum bilmiyodu gebeliğe etkisini nasıl oluyosa.kısmet değilmiş.napalım.

bencede iğrenciz haaaaa:))))))))):52:

Bende ist görev yaptım.2.5 yıl hayırlısı ols bakalım sen kime gidiyosun ist

maalesef düşürenleri de duydummmmm:( hastalığı ilk duyduğumda çok sevindim dedim hastalığa sevinilmez ama tedavisi var.ama sonra arştırınca ilaç kulanıp düşürenleride gördümmm veee rabbime havale ettim ve bir kez daha anladımmm o istesin yeterki o ol desinnnn arkadaşım:)

bu gün ev ziyareti yaptım bi veliye ve oğlunun tek olduğunu öğrendim neden dedim başka düşünmedinizmi hocam düşündüm de 3 düşük yaptım deyincee aaaa dedim şaşırdım peki neden dedim.dediki hocam kanım koyu akıyomuş:)yani pıhtılaşma mı dedim.evet evet ondanmmış dedi e çaresi var onun dedim evet dr hamile kalmadan gel dedi bende hamile olunca gittim hep ve bundan dolayı hep düşük oldu dedim.üzüldüm hayırlısı ols dedim.velimmm bilemediki karşısındaki de bu dertten muzdarip:(((

arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama kimse olmadığı için cevap alamamıştım.Ben de 3 gün önce tahlil sonucumu aldım.
mthrf 677 homozigot mutasyon. apo e 3/3 alleli saptanmış.henüz doktora göstermedim ama hamile kalırsam nasıl bir tedavi uygulanır bilgisi olan var mı?daha önceden 2 düşüğüm olmuştu.Herkese sağlıklı gebelik geçirmesini dilerim.

arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama kimse olmadığı için cevap alamamıştım.Ben de 3 gün önce tahlil sonucumu aldım.
mthrf 677 homozigot mutasyon. apo e 3/3 alleli saptanmış.henüz doktora göstermedim ama hamile kalırsam nasıl bir tedavi uygulanır bilgisi olan var mı?daha önceden 2 düşüğüm olmuştu.Herkese sağlıklı gebelik geçirmesini dilerim.

canım ben heterezigotum ve pıhtılaşma sorunu olanlar sanırım hep aynı yöntemle tedavi ediliyor.iğne +aspirin ama homozigotta ne oluyo bilmem.ama belliki pıhtılaşma sorunu var yine aynı olur sanırım.

Bir de gebe kalmayı mı bekleyeyim dersiniz, yoksa gebe kalmadan önce mi doktora gitmemi önerirsiniz?

Back
X