çok zor günler geçiriyorum çok
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
hergün sabah akşam kan alıyolar
kansızlık başladı
biraz daha düşerse kan vericekler
gece gündüz uykum yok dayanamıyorum bu agrılara
tüpümü kaybetmekten çok korkuyorum
bebek hala duruyor tüpte
dualarınızı esirgemeyin lütfen
dualarım seninle inş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur sağlıcakla kucağına alırsınçok zor günler geçiriyorum çok
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte
bu ay yine umitle yaşayıp simitle öldüm .kan testi yaptırdım.klasik,alışılmış sonuçla karşı karşıya kaldım.negatif....bıktım......çıldırmak üzereyim....gerçekten çok mutsuzum.çokkkkk
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte
ço şükür kızlar dün dokttor herşeyin yolunda gittiğini söyledi herşey güzel dedi. bu haftalarda bebğin ense ve burun kemiğini görmemiz lazım dedi veeeeeeeeeeeee gördü ölçtü herşey güzel dedi... çok mutluyum inşallah sonuna kadar böyle giderrrrrr ve sağsalim alırız bebğimizi kucağımıza..RABBİM hepinize nasip etsin inşallah böyle güzel haberler
bugün saat 4 te randevum var.dualarınızı eksik etmeyin.burada kocaman çok güçlü bir aile olmuşsunuz.benide bu aileye dahil ederseniz çok sevinirim.belki kalp atışlarını duyamayacağım,ama sizden aldığım bilgiler ve destek sayesinde aynı acıları yaşamayacağımı ve acımı kolay atlatacağımı hissediyorum.birçok yazıyı okudum buradan.inanın hepinizide tanımadan çok sevdim.üzülenle birlikte üzüldüm,sevinenle birlikte sevindim.aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ne de olsa.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sabır versin.
bugün saat 4 te randevum var.dualarınızı eksik etmeyin.burada kocaman çok güçlü bir aile olmuşsunuz.benide bu aileye dahil ederseniz çok sevinirim.belki kalp atışlarını duyamayacağım,ama sizden aldığım bilgiler ve destek sayesinde aynı acıları yaşamayacağımı ve acımı kolay atlatacağımı hissediyorum.birçok yazıyı okudum buradan.inanın hepinizide tanımadan çok sevdim.üzülenle birlikte üzüldüm,sevinenle birlikte sevindim.aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ne de olsa.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sabır versin.
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte
canım benim, elinde değil biliyorum ama gerçektende biraz olsun atmaya çalışsan kafandan..bir de kızlar eşinizle görev gibi sadece çocuk için birlikte olmayın,ve ilişkiden sonra hemen kalkmayın..
inan bana görev gibi yapıncada kafanda hep bebek oluyo o zaman da ters tepiyo işte...tecrübeyle sabittir..
beydağlı canım sağol tavsiyelerin için.ama inan denemediğim yöntem kalmadı.size özet geçeyim.eşimin spermlerinde en son baktırdığımızda bir problem yoktu ama her ihtimale karşı keçiboynuzu içiriyorum.çok faydasının olduğunu söyleyip bizzat deneyenler vardı bildiğim.öyle görev gibi de düşünmüyorum.ovulasyon testi kullanıyorum iki aydır.yumurtlama gününün öncesinde ve sonrasında günaşırı ilişki oluyor muhakkak.düzenli yani.sırf bebek için olmuyor aslında.sonra belimin altına yastık koyup bir saat yatıyorum.yumurtlama günlerimde bol bol incir ve havuç yiyorum .yumurtlamaya ve çatamaya faydalıymış araştırdım.daha ne yapayım anlamadım gitti.millet yanlışlıkla hamile kaldım diyor ya çıldıracak gibi oluyorum.
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte
1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık.
sunisa benide ekleyin
ewewwwwtttt sayımız 10 a ulaştı.RABBİM dualarımızı makbul olanlardan eylesin,bereketlendirsin:)
arkadaşlar mutlaka bu hafta ya perş ya cuma meryem suresini okusunlar.ve burda isimleri yazan ark isimlerini not alsınlar.bence nick de olur.ama ismime olsun diyenler bu ark msj atsın ismini.önce bu ark isimlerini duamızda zikredelim.daha sonra eklemek istediklerinizi eklersiniz.sonrasında tüm isteyenlere de diyebilriz.
sunisa benide ekleyin
bugün saat 4 te randevum var.dualarınızı eksik etmeyin.burada kocaman çok güçlü bir aile olmuşsunuz.benide bu aileye dahil ederseniz çok sevinirim.belki kalp atışlarını duyamayacağım,ama sizden aldığım bilgiler ve destek sayesinde aynı acıları yaşamayacağımı ve acımı kolay atlatacağımı hissediyorum.birçok yazıyı okudum buradan.inanın hepinizide tanımadan çok sevdim.üzülenle birlikte üzüldüm,sevinenle birlikte sevindim.aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ne de olsa.allah hepimizin yardımcısı olsun ve sabır versin.
valla işte süper haber Allah kucağınıza almayı nasip etsin.sende sorun neydi?gebelikten önce ilaç kullandın mı aspirin vb.?
bence inan canım..bu sefer olucak die...seni anlıorum çok zor bende yaşıorum bunları hatta bebeğime hiçbi hazırlık yapamıorum..bu ne kadar acı aslında.hep canım istior ona bişiler yapim hazılayım die ama korkuo insan işte.yine hayal kırıklığı olursa die.sana diorum inan die ama galiba bende öle senin gibyim yoksa başka bahara mı?
canım beniiiiimmm....bende bu ay cok umutlanmıstım 3-4gün sürüyor onu atlatmak ama en sonunda her şey bebekmı ya dedım benı mutlu edecek cok sey var sadece bebek degıl dedım simdilik kendimi iyi gazladım bakalım pek takmıyorum kafaya sende bırşeylerle ugras işinle evinle bak 4-5 tepsi pasta kurabiye yapmak bana iyi gelmişti.hoşuna gidecek hobilerin yokmu arkadas ortamları yap bol bol...bu arada bıraz önce meryem suresinin anlamına baktımda su kısmı bıze cok güzel bir cevap veriyor:''35 - Çocuk edinmek asla Allah'ın şanına yakışmaz. O bundan münezzehtir. O, bir şeyin olmasını dilerse, ona sadece "ol" der, o da oluverir. ''beydağlı canım sağol tavsiyelerin için.ama inan denemediğim yöntem kalmadı.size özet geçeyim.eşimin spermlerinde en son baktırdığımızda bir problem yoktu ama her ihtimale karşı keçiboynuzu içiriyorum.çok faydasının olduğunu söyleyip bizzat deneyenler vardı bildiğim.öyle görev gibi de düşünmüyorum.ovulasyon testi kullanıyorum iki aydır.yumurtlama gününün öncesinde ve sonrasında günaşırı ilişki oluyor muhakkak.düzenli yani.sırf bebek için olmuyor aslında.sonra belimin altına yastık koyup bir saat yatıyorum.yumurtlama günlerimde bol bol incir ve havuç yiyorum .yumurtlamaya ve çatamaya faydalıymış araştırdım.daha ne yapayım anlamadım gitti.millet yanlışlıkla hamile kaldım diyor ya çıldıracak gibi oluyorum.
bilmezmiyiz hiçç sen mutasyonlarını söyle tatlım burada herkes bu konuda uzman neredeyse...(acı ve komik)merhaba arkadaşlar ben bu forma yeni üye oldum. benim sorunum ise iki kez düşük oldu allah bağışlasın bir kızım var bir çocuğumuz daha olsun dedik iki kez düşük oldu birincisi kendiliğinden ikincisi kürtajla oldu devlet hastanesi beni ankara etlik doğuma gönderdi kan verdim kanda pıhtılaşma olduğunu hamile kaldığımda iğne vurulacağını söyledi. bu nasıl bir şey bileniniz varmı acaba başka hastaneye gitmelimiyim. lütfen cvb bekliyorum Allah razı olsun allah yar ve yardımcınız olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?