canım benimde ana pozitif çıktı.ve drlar pıhtıdan sonra romatizmal bie değerimde pozitiflik olduğunu buna bağlı bir düşük de olabileceğini söyledi.yani bu romatizmal bir hastalığın belirtisi olabilirmiş bana öle söylendi acaba bu ana testindei pozitifliğe bakarak mı söylediler ki.sen bi sor bakalım ne diyecekler.ama romatologada göndermedi beni hacettepe.gerek yok zanetmeyiz die.?
canım ne yaptın geldimi kırmızılar ya da belirti var mı((negatiflere ragmen iyi haber duymak istiyoruz
ahhhh canımın içi bu sabah gelmesi lazımdı kırmızılar.her zaman öğleden önce olurdum.daha birşey yok ortada.belirti hiç yok...aynı geçen haftaki gibi.canım kan testi negatif çıktı.mümkün değil yani gebelik durumu.gecikecek herhalde stresten falan.bekliyorum dört gözle.olsun bitsin biran evvel.
Ben yaklaşık 1 sene kullandım Coraspin'i hiç sorun yaşamadım. Coraspin'in midene dokunmaması lazım, başka bir ilaç dokunmuş olabilir mi? Tok karnına almayı dene bide.
Bana ekmek için çavdar ekmeği ye dedi ama bi kısıtlama getirmedi. Makarna lafı ise hiç geçmedi, inşallah yasak değildir. Hamur işinden de bahsetmedi bana. Ne zaman gidiyorsun doktora hangimiz önce gidersek soralım. Tabi ben aklımda onlarca soruyla gidiyorum, yarısını sormayı unutuyorum doktora o ayrı konu :)
Ben yaklaşık 1 sene kullandım Coraspin'i hiç sorun yaşamadım. Coraspin'in midene dokunmaması lazım, başka bir ilaç dokunmuş olabilir mi? Tok karnına almayı dene bide.
Bana ekmek için çavdar ekmeği ye dedi ama bi kısıtlama getirmedi. Makarna lafı ise hiç geçmedi, inşallah yasak değildir. Hamur işinden de bahsetmedi bana. Ne zaman gidiyorsun doktora hangimiz önce gidersek soralım. Tabi ben aklımda onlarca soruyla gidiyorum, yarısını sormayı unutuyorum doktora o ayrı konu :)
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım malaesef bende kan pıhtılaşması sonucu 3 tane bebeğimi kaybettim 2. düşükte öğrendim pıhtılaşma sorunum olduğunu.son kaybımı 4 gün önce yaşadım dokturu uyarmama rağmen iğne vermedi 2 düşüğünde doktor hatası olduğunu düşünüyorum.ankarada bu konu
hakkında önerebileceğiniz bir doktor varmı?
ya ne bileyim insanın umudu hiç bitmiyorki hafir bir lekelenme bile olsa insan üstüne görmedir diye umut baglıyor işte rabbim yüzünü güldürür inşallah tatlım ONUN gücü herşeye yeter
maaşallahcanım cok sevındım sen kac haftalıksın kusura bakma aklımda kalmıyor.kanaman uzun surmus doktorun ne dedı bu durum ıcın merak ettım çok can sıkıcı endışeli bir mesele cunku...su an ıyısınızdır umarım
1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık
ewewwwwtttt sayımız 12 a ulaştı.RABBİM dualarımızı makbul olanlardan eylesin,bereketlendirsin:)
arkadaşlar mutlaka bu hafta ya perş ya cuma meryem suresini okusunlar.ve burda isimleri yazan ark isimlerini not alsınlar.bence nick de olur.ama ismime olsun diyenler bu ark msj atsın ismini.önce bu ark isimlerini duamızda zikredelim.daha sonra eklemek istediklerinizi eklersiniz.sonrasında tüm isteyenlere de diyebilriz
kızlar ya yine arada kaldın belki hatırlarsınız bugün rıza madazlıyla randevum vardı tahlillerime baktı başka yapılacak bişey yok herşeyi yaptırmışsın gebe kal öyle gel dedi yalnız sorun şurda benim 4 düşük var mthfr677 heterzigot ne iğne ne aspirin hiç bişeye gerek yok diyo kafanı takma yeter diyor ya kendini hamile kalmaya motive et doktor doktor gezme boşuna diyor ne yapıcam ben iğne kullanmadan nasıl olacak ne olur akıl verin siz olsanız ne yapardınız
Merhaba arkadaşlar
Benim hikayem biraz karışık aslında 2010 eylül ayında 6 haftalık düşük yaşadım.
ardından nisan 2011 de bir düşük yaşadım. düşük yapmamın ardından bir hafta sonra annemi kaybettim.
ve mayıs ayında genetik testlerimi yaptırdım doktorum kan pıhtılaşması olduğunu söyledi. hamile kalınca görüşelim dedi.
bu tarz testlerde arkadaşlarımdan da biliyorum hep rahim filmi veriyorlar ancak bana nedense gerek görmedi doktorum yanlız şöyle bir sorunum var şimdi kasım ayındayız ve ben hamile kalamıyorum bu normalmidir sizce ?
öncelikle başın sağolsun arkadaşım.Allah sabır versin.ben de 2010 kasım ayında ve 2011 mayıs ayında 2 defa düşük yaptım.benim de kromozom analizleri normal çıktı.pıhtılaşma problemim var.rahim filmi bizim gibilerde çok gerekli görülmüyor sanırım.çünkü gebe kalınabiliryorsa rahim filmi istenmiyor.rahimin yapısında dr un bir anormallik görmemişse o yüzden istememiştir.filme çok takılmamalısın bence.evet ben de tıpkı senin gibi hamile kalamıyorum.biraz daha deneyip dr a gitmeye karar verdim .tedavi sürecine ocak ayında girmeyi düşünüyorum.geçmiş olsun..
Merhaba arkadaşlar
Benim hikayem biraz karışık aslında 2010 eylül ayında 6 haftalık düşük yaşadım.
ardından nisan 2011 de bir düşük yaşadım. düşük yapmamın ardından bir hafta sonra annemi kaybettim.
ve mayıs ayında genetik testlerimi yaptırdım doktorum kan pıhtılaşması olduğunu söyledi. hamile kalınca görüşelim dedi.
bu tarz testlerde arkadaşlarımdan da biliyorum hep rahim filmi veriyorlar ancak bana nedense gerek görmedi doktorum yanlız şöyle bir sorunum var şimdi kasım ayındayız ve ben hamile kalamıyorum bu normalmidir sizce ?
Hemen hemen aynı aralıklar ile hamile kalmışız acaba psikolojikmi diye düşünüyorum. şöyle de bir şey var hiç aklımdan çıkmıyor....
öncelikle başın sağolsun arkadaşım.Allah sabır versin.ben de 2010 kasım ayında ve 2011 mayıs ayında 2 defa düşük yaptım.benim de kromozom analizleri normal çıktı.pıhtılaşma problemim var.rahim filmi bizim gibilerde çok gerekli görülmüyor sanırım.çünkü gebe kalınabiliryorsa rahim filmi istenmiyor.rahimin yapısında dr un bir anormallik görmemişse o yüzden istememiştir.filme çok takılmamalısın bence.evet ben de tıpkı senin gibi hamile kalamıyorum.biraz daha deneyip dr a gitmeye karar verdim .tedavi sürecine ocak ayında girmeyi düşünüyorum.geçmiş olsun..
geldimi kırmızılar. geldiyse birlikte beklicez bu ay. inanmak lazım tedaviye gerek kalmadan başarırız biz bu işi. (inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?