Canım daha iyiyim sağol. Arada bir geliyorlar ama olsun...bugun işe de başladım biraz kafam dağılır herhalde...
Bakılmadı herhangi bir teste. Hangi test oldugunu soyleyebilirsen cok sevinirim, boylece doktoruma sorma sansim olur. Ayrica sendeki mutasyonlar neydi bilgi verebilir misin lutfen?
Canım çok sağol. Zamanla daha iyi oluyorum. Yılbaşı için uzun zamandır ertelediğimiz bir tatil planı yapmaya çalışıyorum, biraz kafamızı dağıtmamız lazım eşimle. Onun için de çok zor bir dönemdi bu, bu yaz önce babasını sonra dayısını kaybetti, şimdi anneannesi çok hasta, üzerine bir de bu bebek olayı gelince...biraz dinlenmemiz ve sorunlarımızdan uzaklaşmamız lazım.
Geçmiş olsun canım. Ben hamilelikten yaklaşık 1 ay önce iğne olmaya başladım. Bu 4. kaybım ama ilk defa 9 haftayı gördüm, hep kimyasal oluyordu, sanırım iğne sayesinde oldu bu sefer. Bende MTHFR1298 homozigot mutasyon var, 0,4 clexane oluyordum hergün. Senin mutasyonun neydi, sende aynı dozu mu oluyordun? Bakalım genetik ne çıkacak...haberleşelim.
Hadi bakalım inşallah, belki bu sefer olmuştur.
canım daha iyi olmana sevinndim.ben de bugün başlıyorum işe.sanırım kafamızı dağıtmamıza yardımcı olur.