• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ANA , CD56 (nk Cells), antigliadin ıgg, anti troglobulin pozitif çıkmış. ayyy yazınca gözüm korktu ne kadar çokmuş benimkiler. bende 20mg deltacortril kullanıyorum. bakalım negatife dönücekmi sonuçlar. hamileliği geciktireceğini sanmıyorum canım. ama beni şişiricek gibi bu gidişle iştah açıyor çünkü. bende belli bir kilonun üstüne çıkınca hamile kalamıyorum. inşallah birde hamile kalmak için uğraşmayız.

bu CD56 yı ben de yaptırmak istedim...hematolog da bağışıklıkta bunlarla ilgili problem olsaydı başka belirti verirdi dedi....bi rahatsızlığın olurdu diyor.senin bi şikayetin rahatsızlığın var mıydı senin?

Çok sagol duaların ıcin canım allah razı olsun sata göre 2 gün var ama hep 3 4 gün erken olurdu yani regl günüm gecen aykı kimyasal gebelık 53 off takmıcam dıyom ama ıster istemez stres oluyorm
leylaaa cok guzel bır haber topike bir giriyosun pir giriyosun valla.uzulme ya bıraz sabırlı ol bence 2gun sonra artar ınsallah bak burda kac kısı ddua edıyoruz olacak ınsallah tatlış.
canım banada doktorum coraspirin midede çözünüyor haftada birgün içme demişti, başka bir doktorumda cooraspirin midede çözünüyor,ecopirin verelim o bağırsakta çözünüyor demişti.
doktoruna sor istersen ecopirini.

sorarım inşallah tesekkur ederım canım verdıgın bılgı ıcın.gebe kalana kadar kullanayım gebe kalınca zaten iğneye gececem inşallah rabbim hepimize bebişlerimize şifa olur inşallah o igneler ilaçlar

canım ilacı kullan bitir adet olunca 3.gün gel dedi.ilaç bitti daha gelen giden yok.bekliyorum bakalım..çook ama çook sıkıldım.senin bata 4 gün mü kaldı..hadi hayırlısı inşallah

canım cok ıyı bılıyorum o sıkıntıyı inşallah kırmızılar gelır de sen de rahatlarsın.gebelik dusunurken kırmızılar gelsın dıye allaha dua edıyo ınsan ben de yasadım umarım saglıklı haberler verırsın bıze canım.ben bıtkısel seyler denemıstım maydonoz suyu,cıvan percemi falan işe yaramıstı ilaç kullanmamıştım sanada tavsıye ederım abartmamak kaydıyla tabi.biraz araştır istersen

kızlar bir yerde gendeki mutasyonlardan kaynaklı düşüklerin 8. haftadan sonra görüldüğü bu haftadan önceki düşüklerin farklı sebeplerden kaynaklandığı yazıyordu. bu konuda bilginiz var mı

bu CD56 yı ben de yaptırmak istedim...hematolog da bağışıklıkta bunlarla ilgili problem olsaydı başka belirti verirdi dedi....bi rahatsızlığın olurdu diyor.senin bi şikayetin rahatsızlığın var mıydı senin?

ne gibi bir belirtisi olurmuşki. benim bünyem biraz alerjiktir onun dışında hiç sağlık sorunum olmamıştı bugüne kadar. hatta bağışıklığım çok güçlüdür kanımı aşı yapsam yeridir derdim hep. 17 seneyi geçmiştir grip falan olmam hiçte sakınmam kendimi hastadan. buda bir belirti olabilir tabii. benden bütün testleri aynı anda istedi dr yani birinin sonucuna göre diğerlerini istemedi.

ewet yaa ben de bağışıklık testleri yaptırmadım yani doktorum bir liste verdi bu testleri yaptır dedi onları yaptırdım sadece.bağışıklık testlerinde sıkıntı olan arkadaslar cevaplarlarsa sevinirim.ne gibi belirtileri var gebelikte yada oncesinde bir sıkıntı yasadınızmı bagısıklıkla ılgılı.bizde de vardır belkı gebelıkten önce bılmemız ıyı olur.bu arada 4gun var batıma 12m.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

hayır olsun inşallah, saç kesmeyi pek iyi yorumlamazlar, senin rüyanda tersi olmuş uzadığına göre iyi olsun diyelim iyi olsun cnm.
allah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin

uzarken değilde uzamış halde gördüm. inşallah hayır olsun. şu iki ayı iyi bir şekilde tamamlıyımda ondan sonrada Rabbim fazla bekletmez inşallah. hepimize yaşatsın o mutlu günleri.

ne gibi bir belirtisi olurmuşki. benim bünyem biraz alerjiktir onun dışında hiç sağlık sorunum olmamıştı bugüne kadar. hatta bağışıklığım çok güçlüdür kanımı aşı yapsam yeridir derdim hep. 17 seneyi geçmiştir grip falan olmam hiçte sakınmam kendimi hastadan. buda bir belirti olabilir tabii. benden bütün testleri aynı anda istedi dr yani birinin sonucuna göre diğerlerini istemedi.
bende öyleyimdir canım.allaha sukur cok hastalanmam ben bunu hormonsuz beslenmeme ve anne sutune baglıyordum ama bu da bagısıklıkla alakalı bı problem olabılır sanırım.aklıma takıldı sımdı sonradan pısman olmak ıstemıyorum hepımız aynı acıları 1veya daha fazla yasadık rabbım birdaha yasatmasın bizlere

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

canım benide eklermisin geçen haftada okumuştum.

canım benide eklermisin geçen haftada okumuştum.

tabiki eklerim canımALLAH kabul etsin ağzına sağlık.
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-scuba

bende öyleyimdir canım.allaha sukur cok hastalanmam ben bunu hormonsuz beslenmeme ve anne sutune baglıyordum ama bu da bagısıklıkla alakalı bı problem olabılır sanırım.aklıma takıldı sımdı sonradan pısman olmak ıstemıyorum hepımız aynı acıları 1veya daha fazla yasadık rabbım birdaha yasatmasın bizlere

amin canım. daha önce iğne kullandığın halde kaybın olduysa mutlaka yaptır. ahh ahh o pişmanlık yakıyor içimi. erkek olsaydım böyle birşeyin farkına varmadan ömrümü gayet sağlıklı bir şekilde tamamlardım. yalnız son hamileliğimde alerjim hiç olmadığı kadar azmıştı. bence tecrübeli bir dr burdan bile anlamalıydı. belki o zaman bile farkedilip kortizona yada IVIG e başlasaydım kurtarabilirdim bebeğimi. Artık hiç birşeyi sadece dr ların eline bırakmak istemiyorum. ben elimden geleni yapıyım en azından içim rahat olsun. tabii dualarımızı da eksik etmiycez. Rabbim herşeyin iyisini doğrusunu güzelini çıkarsın karşımıza.

canım sağol.benim birinci 17 haftaydı.iki ve üçüncü seninkiyle aynı5 ve 9. haftalar.
benimkide daha çok yeni 20 gün oldu.bebeğin genetik test sonuçları 16 günde çıktı.eşimle ben karyotipi 2.den sonra yaptırmıştık.onlar normaldi.
bebekte sorun yoksa iğneyle devam demişti doktor ama sorun çıktığı için genetik danışmanlık alacağız.

canım genetikte ne sorun çıktı?bu arada geçmişten okudum yazını.amerikan hastanesine mi gidiyorsun kılıç aydınlı ya fiyatlar nasıl??

öncelikle geçmiş olsun ben de de düz kas antikoru çıkmıştı.1/1000 di değerim yanılmıyorsam artı mthfr homozigot var.banada doktorum prednol kullanacaksın bir daha hamile kalırsan demişti.sanırım aynı doktorumuz sinan hocaya gidiyorum.son düşüklerden sonra bir de kortizon la deneyeceğiz bakalım.bana hamile kaldığında demişti kortizonu sen önceden başlamışsın neye göre dedi acaba hoca sana,benimde testlerde negatif çıktı inşaallah bir daha çıkmaz görüşmek üzere...
canim ayni kaderi paylasiyoruz yanliz benim 1298 heterozigo hala devam ediyormusun canim sinan beye?ben 3 aydir kullaniyorum gebelikle birliktede kulllancakmisim simdi bebek icin calisiyoruz ins aralik ugur getirir
canım benim ANA , CD56 (nk Cells), antigliadin ıgg, anti troglobulin pozitif çıkmış. ayyy yazınca gözüm korktu ne kadar çokmuş benimkiler. bende 20mg deltacortril kullanıyorum. bakalım negatife dönücekmi sonuçlar. hamileliği geciktireceğini sanmıyorum canım. ama beni şişiricek gibi bu gidişle iştah açıyor çünkü. bende belli bir kilonun üstüne çıkınca hamile kalamıyorum. inşallah birde hamile kalmak için uğraşmayız.

ins canim en korktugum sey bide hamile kalmaya calismak ama hersey allhtan diyoruz

amin canım. daha önce iğne kullandığın halde kaybın olduysa mutlaka yaptır. ahh ahh o pişmanlık yakıyor içimi. erkek olsaydım böyle birşeyin farkına varmadan ömrümü gayet sağlıklı bir şekilde tamamlardım. yalnız son hamileliğimde alerjim hiç olmadığı kadar azmıştı. bence tecrübeli bir dr burdan bile anlamalıydı. belki o zaman bile farkedilip kortizona yada IVIG e başlasaydım kurtarabilirdim bebeğimi. Artık hiç birşeyi sadece dr ların eline bırakmak istemiyorum. ben elimden geleni yapıyım en azından içim rahat olsun. tabii dualarımızı da eksik etmiycez. Rabbim herşeyin iyisini doğrusunu güzelini çıkarsın karşımıza.

Benimde bu bağışıklıkla ilgili testleri yaptırıncaya kadar içim rahatlamayacak.Alerji derken deri döküntüsü gibi mi hapşurmak nefes darlığı gibi birşey mi? Gerçi bende alerjinin her türlüsü mevcut

Benimde bu bağışıklıkla ilgili testleri yaptırıncaya kadar içim rahatlamayacak.Alerji derken deri döküntüsü gibi mi hapşurmak nefes darlığı gibi birşey mi? Gerçi bende alerjinin her türlüsü mevcut

nefes darlığı bahar alerjisi falan değil canım. cildim hassas solunum yollarıyla ilgili değil. ota, sineğe, toza vb. mesela havuzdaki klor saçımda egzama yapar ama hergün girmezsem bir şey olmaz. çocukluğumda yediğim şeylerden alerji olurdum. 8 yaşından sonra azaldı ve geçmişti. son hamileliğimde boynum ve dekoltemde kollarımın iç tarafı gibi ince derili yerlerinde küçük para boyutunda döküntüler olmuştu. yaptır canım inşallah hiçbir sorun çıkmaz.

Burasi iyi geliyor insana kesinlikle. Ben de ayni durumdayim, bu 4. Kaybimdi, igne oldugum icin olacagini dusunmustum, olmadi. Bir dahaki sefere 2 kere igne olacagim bende, belki olur belki olmaz bi garantisi yok, 3 tane igne kullanip da yine olmayan var. Tek teselli ailemde cocuksuz kimse yok, halalarim 3-4 er tane dusuk yapmislar ama 2 tane de saglikli cocuk dogurmuslar, annem hic dusuk yapmadan beni ve abimi dogurmus, onlar tedavisiz bunu basardiysa elbet birgun biz de basaracagiz. Onemli olan cok yipranmadan, bu aciyi yine yeni bastan defalarca yasamadan ulasiriz mutlu sona.

cnm hepimiz için hayırlısı olsun inş..benimde ailemde bebeği olmayan hiç yok..ben tekim böyle sorun yaşayan :( rabbim yüzümüze gülsün artık en kısa zamanda

cnm benim üzülme. benimde dört düşüğüm var. şu an 5. hamileliğim 14+1. son iki gebeliğimde günde bir iğne oluyordum ve kaybetttim. şimdi yine günde bir iğne oluyorum ve ilk defa bu haftaları gördüm. diyeceğim o ki. nasip kısmet meselesi biraz. şimdiden kendini üzüp harap etme. rabbim nasip ettikten sonra hepsi bahane. sadece iyi şeyler olacağına inan ve bol bol dua et.

cnm çok umutlandım seni okuyunca..bende olacağına inanıyorum ama insan zaman zaman ümitsizliğe düşüyor işte.sende sorunsuz 9ayı tamamlar bebeğini alırsın inş kucağına..ben o haftalara hiç gelemedim daha..herşey rabbimden o ol dediği zaman olucak..sadece sabır.sen kaçlık iğne kullanıyorsun,iğnenin dozunu belirleyici test falan yapıldı mı sana?birde bi diyetten bahsediyorlar sanırım metionin diyeti,uyguluyor musun böyle birşey?yanıtlarsan sevinirim cnm..inş ii haberler veririm bende öbür ay :)

Back
X