canım malesef hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. ilk düşüğümden sonra pıhtılaşmam olduğu anlaşılınca bende ne güzel sorun bulundu demiştim. bende aynı senin gibi son 2 gebeliğimde 0,4 lük cleksan kullandım ama olmadı. şimdide bağışıklık sorunum olduğunu öğrendim onun için ilaç kullanıyorum hamileliğimde de kullanıcam ama artık bir şey olmaz diyemiyorum hep bir korku var içimde. bizi bizden başka kimse anlıyamaz. anlamak istesede anlıyamaz. bazen o kadar patavatsız laflar duyuyorum ki güya teselli sözleri bunlar. çocuklarından dert yanıp hiç üzülme çocuğum olmuyor diye diyen mi dersin daha neler. bizim bebeğimiz olmuyor değilki ne demek şimdi bu iyki öldü bebeğin ne kadar rahatsın mı demek istiyorlar anlamıyorum. bazen bunun sadece bizim değil asıl etrafımızdaki insanların sınavı olduğunu düşünüyorum. kendimizi en rahat ifade ettiğimiz ve acaba beni anlıyorlar mı diye düşünmediğimiz tek yer burası. inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur. gösterdiğimiz bu sabrın mükafatının büyük olacağına inanıyorum
cnm bizler aynı sorunları paylaşıyoruz..görmeden,tanımadan anlıyoruz birbirimizi kader ortağıyız bi yerde:)haklısın okadar patavatsız insan varki..amacı teselli değil belli can acıtmak.inş rabbim hepsini görüyor,sabrımızın acılarımızın mükafatını bize verecek.dediğin gibi bizim bebeklerimiz olmuyor değil.rabbimin sınavı işte.tez vakitte hepimiz için hayırlısı olur umarım.cnm birde bağışıklık sorunumu öğrendim yazmışsın peki buda bebeklerin ölümüne bir sebepmiymiş.inan doktora gidip testlerle uğraşmaktan araştırmaktan bıktım..okudukça,üstüne gittikçe bin tane şey çıkıyor ama yinede bilmediğim bir sürü şey var.doktorum bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi.hangi bölüme gitmek lazım,yapılan testin adı ne cnm?bilgi verebilir misin baktırayım bende.belli mi olur belki şifa burdadır.