• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu arada 1 haftadır göğsümden sıvı geliyor. cuma sabah dr a gidicem inşallah ciddi bir şey çıkmaz. hamileliklerimden öncede prl yüksekliğim olmuştu ama hiç süt gelmemişti. düşüklerden sonra dostinex kullanmıştım bu sefer kullanmadım ondan mı oldu acaba.

benimde prolaktin sorunum var malesef ve hamile kalmayı zorlaştırıyo onun için doktorum korunmayı bırakınca hergün 1 tane parlodel almamı söylemişti daha önce dostinex de kullanmıştım ama sanırım gebelikte kullanmak zararlı olduğu için parlodel le değiştirdi

işte yaptırmak istemediğim bir test.doktorum da istememişti.genelde senin gittiğin yere gidiyorlar ve memnunlar.anestezi yapıyorlar mı?acımıyo mu yaa:18:

ne anestezisi normal muayneden farkı yok. smear verirken canın ne kadar acıyorsa o kadar. istersen gitmeden sor basit bir ağrı kesici hap alabilirsin. ben öyle yapmıştım çünkü korkuyordum ama ona bile gerek yokmuş. ilkin de dr um daha sonra düşünürüz belki isterim demişti. ben istanbula gitmişken çektiriyim demiştim. iykide çektirmişim en azından tüplerde bir sorun yok diye rahatlamıştım bir kaç ay sonrada hamile kaldım zaten. başka bir yerde çektirmem yine istanbula gidicem bunun için.

Beylikdüzünde oturuyorum, Bakırköy devlet hastanesinde hematoloji bölümüne direkt randevu alınmadığı için önce dahiliyeye gitmiştim. Ordan yönlendirmişlerdi. Hamile kaldığımı öğrendiğimde iğneme kendim başladım. 10 gün kadar sonra Medicana ya gitmeye başladım.Rutin kontroller için. Mehtap Derelioğlu çoook şeker bir dr. Aynı zamanda Rıza Madazlı ya gidiyorum. Ama rıza bey beni önemli haftalarda çağırdı. Yani 12. hafta-22. hafta gibi. her zaman gitmiyorum. Hepimiz için her gün dua ediyorum canım. Etmez olurmuyum hiç. Allah emeklerimizi, dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

Canım, benim düşüklerim 6 ve 7. haftalarda oldu. Şu anda 0,45 lik innohep - 100 lük ecopirin -folbiol kullanıyorum.

teşekkür ederim cevapların için allah inşallah emeklerimi karşılıksız bırakmaz

5- bucu2: birsen
gamzeli24:tuba
6-
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-gamzeli24
7- MENEKŞE
8- 1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydaglı
ben burdaki herkezin ismini okuyorum

Beylikdüzünde oturuyorum, Bakırköy devlet hastanesinde hematoloji bölümüne direkt randevu alınmadığı için önce dahiliyeye gitmiştim. Ordan yönlendirmişlerdi. Hamile kaldığımı öğrendiğimde iğneme kendim başladım. 10 gün kadar sonra Medicana ya gitmeye başladım.Rutin kontroller için. Mehtap Derelioğlu çoook şeker bir dr. Aynı zamanda Rıza Madazlı ya gidiyorum. Ama rıza bey beni önemli haftalarda çağırdı. Yani 12. hafta-22. hafta gibi. her zaman gitmiyorum. Hepimiz için her gün dua ediyorum canım. Etmez olurmuyum hiç. Allah emeklerimizi, dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

Canım, benim düşüklerim 6 ve 7. haftalarda oldu. Şu anda 0,45 lik innohep - 100 lük ecopirin -folbiol kullanıyorum.

aa bak komşuyuz :1: bi an çok sevindim.ben de yarına sıra aldım dahiliye bölümünden.aynı hastanede mi yoksa başka yere mi yolladılar hematoloji bölümüne hiç gitmedim o hastaneye anlatırsan sevinirim.ben kolan hastanesine gidiyordum.inan oraya adım atmak o doktoru görmek bile istemiyorum.mehtap hanımdan memnunsan neden olmasın ona giderim ama bayan doktorlara güvenemiyorum artık.kötü tecribeden :)Rıza madazlının methini çok duydum.kürtaj olalı 1 ay geçti,hasta oldum.sanırım 1 ay daha beklemem lazım :( bir aile yakınımız tavsiye etti bülent urmanı.ama rıza da olur yeter ki faydası olsun.keşke o günleri görebilsek.benim de 8. ve 6. haftalarda düşüklerim oldu.ikisin de de yolk veya bebek görmedik.2.sini genetiğe yolladık.normal çıktı.bişe yokmuş.bende sadece protein s düşüklüğü var.bağışıklık testleri yaptırın diyo kızlar bakalım...

bu bağışıklık testlerini hematolog yapıyormu yoksa enfeksiyon bölümünemi gitmek gerekir rahim filminide doktoruma sorduğumda hiç gerek yok demişti çünkü hamile kalabildiğim için sorun yoktur boşuna çektirme demişti zaten yakında doktorlara bu kadar soru sormamdan dolayı beni kovalayacaklar doktor hangimiz diye:18:

canım bana doktorum ileriki haftalarda düşük olsaydı önerirdim diyor rahim filmini.ben de canıma minnet hiç istemedim.ben de merak ediyorum yarın sorucam dahiliye doktoruna ama araştırdığımda enfeksiyon böl.bakıyor.

canım rıza beyin de muanesi amerikan hastanesinin karşısında ve çok önerilen bir doktor araştır istersen çokn rahat ve hastasına çok önem veren sıcak bi doktor soru sorarken hiç çekinmeden sorabiliyosun salı günleride bakırköy acıbademde ben acıbademi tercih etmiştim bana yakın olmasından dolayı muane ücreti 270 tl

tamam önerilerinizi dinlicem.hatta bakırköy bana daha çok uyar.sağol canım.

ne anestezisi normal muayneden farkı yok. smear verirken canın ne kadar acıyorsa o kadar. istersen gitmeden sor basit bir ağrı kesici hap alabilirsin. ben öyle yapmıştım çünkü korkuyordum ama ona bile gerek yokmuş. ilkin de dr um daha sonra düşünürüz belki isterim demişti. ben istanbula gitmişken çektiriyim demiştim. iykide çektirmişim en azından tüplerde bir sorun yok diye rahatlamıştım bir kaç ay sonrada hamile kaldım zaten. başka bir yerde çektirmem yine istanbula gidicem bunun için.

hiç acımadı ki o zaman.ilaç verirken acıyo diyor ya bazıları.sanırım ağrısı olanlar yapışıklığı olanlar.Allah korusun

Son düzenleme:
yarın iç hastalıklar bölümüne gidicem.inşallah.protein s düşük onu sorucam.acaba bağışıklık testi yapar mı?başka ne isteyebilirim?

hiç bilmiyorum bende acaba hangi bölüme gitsem diye araştırıyorum sen yarın bağışıklık testlerini iç hastalıklarında yaptırırsan bende ona giderim bazıo hastanelerde immünoloji bölümü var sanırım onlar yapar bağışıklık testlerini

aa bak komşuyuz :1: bi an çok sevindim.ben de yarına sıra aldım dahiliye bölümünden.aynı hastanede mi yoksa başka yere mi yolladılar hematoloji bölümüne hiç gitmedim o hastaneye anlatırsan sevinirim.ben kolan hastanesine gidiyordum.inan oraya adım atmak o doktoru görmek bile istemiyorum.mehtap hanımdan memnunsan neden olmasın ona giderim ama bayan doktorlara güvenemiyorum artık.kötü tecribeden :)Rıza madazlının methini çok duydum.kürtaj olalı 1 ay geçti,hasta oldum.sanırım 1 ay daha beklemem lazım :( bir aile yakınımız tavsiye etti bülent urmanı.ama rıza da olur yeter ki faydası olsun.keşke o günleri görebilsek.benim de 8. ve 6. haftalarda düşüklerim oldu.ikisin de de yolk veya bebek görmedik.2.sini genetiğe yolladık.normal çıktı.bişe yokmuş.bende sadece protein s düşüklüğü var.bağışıklık testleri yaptırın diyo kızlar bakalım...

canım bana doktorum ileriki haftalarda düşük olsaydı önerirdim diyor rahim filmini.ben de canıma minnet hiç istemedim.ben de merak ediyorum yarın sorucam dahiliye doktoruna ama araştırdığımda enfeksiyon böl.bakıyor.

tamam önerilerinizi dinlicem.hatta bakırköy bana daha çok uyar.sağol canım.

bende ekimin 11 kürtaj oldum rıza beyede kasım ayında gittim bana sakın korunma deneyeceksin dedi gidersen sanada öyle diyecektir bende aman saldım çayıra dedim valla:32:

6-
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-gamzeli24
7- MENEKŞE
8- 1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydaglı
canim allah razi olsun alllah kabul etsin sizde hep benim dilimdesiniz her duada

bende ekimin 11 kürtaj oldum rıza beyede kasım ayında gittim bana sakın korunma deneyeceksin dedi gidersen sanada öyle diyecektir bende aman saldım çayıra dedim valla:32:

ciddi misin :))yaa ben çok istiyorum tekrar kalıyım.bu sefer belki farklı olur.:(o zaman kacamı kandırmam lasımmm.o da üzülüyo ya cidden ona karşı çaresiz kalıyorum.Allah yüzümüzü güldürür inşallah bigün.sen korunmuyosun demek.senin durum neydi?şuan hangi ilaçları kullamıyosun rıza bey ne önerdi.tekrar folbiole başlamam lazım :26:

benimde prolaktin sorunum var malesef ve hamile kalmayı zorlaştırıyo onun için doktorum korunmayı bırakınca hergün 1 tane parlodel almamı söylemişti daha önce dostinex de kullanmıştım ama sanırım gebelikte kullanmak zararlı olduğu için parlodel le değiştirdi

ben ilk hamileliğimden önce ilaç kullanmıştım. bu PRL sitresle doğru orantılı. hamile kalamamak çok tetikliyor. sonuncu hariç diğerlerinde öncesinde değil sonrasında kullandım. malum hamilelikte zaten PRL artıyor. önümüzdeki 1-2 ay kullanır testi tekrarlayıp bırakırım inşallah. bakalım yarın ne çıkıcak sonuç.

kızlar adet yaklaştıkça duygularım yine karman çorman sabahtan beri çok mutsuzdum ama eşim işten gelinde dediki ben çok güzel bir rüya gördüm. seni ultrasona almışlar bebeğimizi gördüm pırlanta gibi parlıyordu bide ama ben başka bir odadan tv dan izliyordum. kalbim hızlandı gözlerim doldu çok gerçekti dedi. gelde umutlanma yeniden. allahım hepimizin dualarını kabul eylesin. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . son 5 gün ne zamana kadar kendimi tutarım test yapmadan bilemiyorum ...

aminnn inşallah canım

amin güzel kardeşim amain.RABBİMİN katında bol bol var zaten hayırlı evlat.yeterki inanarak istemesini bilelim.yeterki sabr edelim.RABBİM SEV BİZİ,SEVDİR BİZİ SEVİNDİR BİZİ:)))))))))))

canım Rabbim duysun sevindirsin cümlemizi

kızlas b.hcg sonucu 27 cıkmış cok dusuk degıl mı yıne kımyasal mi acaba 2 sonra yıne yaptıracam yükselır insallah

tatlım inşallah hayırlısı olsun.

hepinize selamlar,umarım hepiniz iyisinizdir..ben salı günü emar sonucumu aldım belimde 2 tane fıtık olmuş ve 1 taneside yırtılmış..bu kürtajdan sonra ne oldu bana anlamadım kızlar...bir sürü iğne ,ilaç ve 10 gün sert yatak istirahati verdi ve kesinlikle kalkmıcaksın , iyileşme olmazsa ameliyat olman gerekir dedi..
ben ameliyat olmayı hiç istemiyorum ne olur bana dua edin kızlar,,neyse ben size haber vereyim dedim...yatmam gerekiyor hepinizi kocaman öpüyorum,sonra görüşürüz inşallah...

canım Rabbim yardmcın olsun bende çektim iyiyim şükür darısı sana.

6-
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-gamzeli24
7- MENEKŞE
8- 1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydaglı

kızlar bende okumaya devam ediyorum Rabbim kabul eylesin burda derdine derman arayan herksesin çırpınışlarını görsün inşallah.

6-
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-gamzeli24
7- MENEKŞE
8- 1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydaglı

Allah kabul etsin dualarımızı bugün okudum yarında okuycam Allah izin verirse. isteyenler isimlerini özelden atabilir şimdilik nickleri okudum.

ciddi misin :))yaa ben çok istiyorum tekrar kalıyım.bu sefer belki farklı olur.:(o zaman kacamı kandırmam lasımmm.o da üzülüyo ya cidden ona karşı çaresiz kalıyorum.Allah yüzümüzü güldürür inşallah bigün.sen korunmuyosun demek.senin durum neydi?şuan hangi ilaçları kullamıyosun rıza bey ne önerdi.tekrar folbiole başlamam lazım :26:

benim durum 4 düşük mtht677 hetezigot sonuncusunda clexane0.2 iğne kullanmama rağmem 7. haftada kalbi durdu benim eşimde sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun dedi bende tekrar istediğimi söyledim rıza bbey de tekrar deneyeceksin sakın korunma tüp falan da yaptırma deyince aman salla gitsin dedim valla şu anda folbiol kullanıyorum artı kendi eski doktoruma danıştım o da bebek aspirin dedi yoksa rıza bey hiçbişeye gerek yok hamile kal hemen bana gel dedi

ben ilk hamileliğimden önce ilaç kullanmıştım. bu PRL sitresle doğru orantılı. hamile kalamamak çok tetikliyor. sonuncu hariç diğerlerinde öncesinde değil sonrasında kullandım. malum hamilelikte zaten PRL artıyor. önümüzdeki 1-2 ay kullanır testi tekrarlayıp bırakırım inşallah. bakalım yarın ne çıkıcak sonuç.

vallabiz stres yapmayalım da kim yapsın senin kaçlarda çıkıyor yükseldiğinde sonucun

benim durum 4 düşük mtht677 hetezigot sonuncusunda clexane0.2 iğne kullanmama rağmem 7. haftada kalbi durdu benim eşimde sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun dedi bende tekrar istediğimi söyledim rıza bbey de tekrar deneyeceksin sakın korunma tüp falan da yaptırma deyince aman salla gitsin dedim valla şu anda folbiol kullanıyorum artı kendi eski doktoruma danıştım o da bebek aspirin dedi yoksa rıza bey hiçbişeye gerek yok hamile kal hemen bana gel dedi

inşallah hayırlısıyla kalırsın canım.ne yapıcak acaba merak ettim.hemen gel demiş ya :)

9 ay clexene iğne kullanam gerekıyor 4+3 günlük hamileyım ilk düşügüm 4 ay önce oldu.ben bu heyet raporunu devlet hastanesinden alabilirmiyım.yoksa üniversıte hastanesınden mi olması gerekıyorr :( cok yenıyım gercekten bişeyy bilmıyorummm

Son düzenleme:
Allah kabul etsin dualarımızı bugün okudum yarında okuycam Allah izin verirse. isteyenler isimlerini özelden atabilir şimdilik nickleri okudum.

banada okursan sevınırımmmm canım ne okuyorsun buraya fazla gelmıyorum atık ama buradayım cunku benımde proteın c de sorun var

proteın c de sorun cıktı 149 cıktı normalı 70-130 mus cevap yazın nedır bu yenı aldım sonucumu kızlarrrrrrr bu 2 cı yazım buraya

Back
X