- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
kızlar meryem suresini ve yasini şerifi okudum ve hepinize gönülden dua ettim rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin...iyi geceler
Amin insallah canim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar meryem suresini ve yasini şerifi okudum ve hepinize gönülden dua ettim rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin...iyi geceler
aa bak komşuyuzbi an çok sevindim.ben de yarına sıra aldım dahiliye bölümünden.aynı hastanede mi yoksa başka yere mi yolladılar hematoloji bölümüne hiç gitmedim o hastaneye anlatırsan sevinirim.ben kolan hastanesine gidiyordum.inan oraya adım atmak o doktoru görmek bile istemiyorum.mehtap hanımdan memnunsan neden olmasın ona giderim ama bayan doktorlara güvenemiyorum artık.kötü tecribeden :)Rıza madazlının methini çok duydum.kürtaj olalı 1 ay geçti,hasta oldum.sanırım 1 ay daha beklemem lazım
bir aile yakınımız tavsiye etti bülent urmanı.ama rıza da olur yeter ki faydası olsun.keşke o günleri görebilsek.benim de 8. ve 6. haftalarda düşüklerim oldu.ikisin de de yolk veya bebek görmedik.2.sini genetiğe yolladık.normal çıktı.bişe yokmuş.bende sadece protein s düşüklüğü var.bağışıklık testleri yaptırın diyo kızlar bakalım...
senın neyde cıktı sorun canım
canım ben devlette uğraşmak istemedim sigortanın geçtiği özel bir polikilinikte çıkarmıştım. malesef bebeğimi kaybettim ama şuan da iğne vuruluyorum ve raporla iğnemi almaya devam ediyorum.
cnm her hastaneden alabilirsin. ben özel bir hastaneden almıştım. 5 dakika sürdü almam. dr.um bilgisayarında yazdı. hepsi okadar. zaten eline kağıt vermiyorlar. hangi dr.a gidersen git yazdırmaya onun ekranında çıkıyo raporun ve ücret ödemiyosun. zaten bir seferde 9 kutu yazıyorlar. o da 3 ay yetiyor.
protein c yüksekliği sorun teşkil etmez diye biliyorum düşüklüğü pıhtılaşmaya yol açıyor yinede doktoruna sor canım kafanı karıştırmak istememkızlar benım proteın c 149 cıktı bılgı verın lutfen refarans degerlerı ıse 70- 130 muş ne yapıcam ya ben bılgı verın bu ne nasıl olacak hamılelıkte offf
canım gebeliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ben özel hastanede çıkartmıştım ve hiç yüzde ödemedim sende öyle yapabilirsin9 ay clexene iğne kullanam gerekıyor 4+3 günlük hamileyım ilk düşügüm 4 ay önce oldu.ben bu heyet raporunu devlet hastanesinden alabilirmiyım.yoksa üniversıte hastanesınden mi olması gerekıyorrcok yenıyım gercekten bişeyy bilmıyorummm
kizlar merhaba
kan pihtilasmasi hakkinda hicbir bilgim yok
gecenlerde dusuk yasadim ve bir suru tahlil yapildi ama buna bakildi mi bilmiyorum
yurt disinda yasadigim icin de ayrintili arastiramadim daha
kan pihtilasmasi yasayanlarin bariz olarak anlayabilecegi birseyler var mi? gozle gorulebilen birseyler
hani asiri pihtili adet gorme falan bununla ilgili mi?
kusura bakmayin belki sacma soru ama hic bilgim yok acab diyorum
pıhtılaşma günlük hayatımızda belli bir belirtisi yok tekrarlayan düşüklerde ve erken doğumlarda yapılan genetik bir araştırma belki sanada yapılıyordur türkiyede maalesef 3 düşük yapmadan zor yapılıyor aklına takılanları sorabilirsin elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde cevaplarız
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34 bu hafta dogumu var. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
kızlar bende şimdi okudum.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
CUMA GÜNÜ VE GECESİNDE YAPILAN DUALAR MAKBULDÜR. BİR HADİS İ ŞERİFLERİNDE RESULALLAH (SAV) EFENDİMİZ, HERHANGİBİR MÜDMİN CUMA GÜNÜ ŞU DUAYI OKUDUKTAN SONRA ALLAHTAN NE İSTERSE ONU CENAB-I HAK REDDETMEZ.
BU DUA HERHANGİ BİR SAATE TAHSİS EDİLMEMİŞTİR. YANİ CUMA GÜNÜNÜN HANGİ SAATİNDE OLURSA OLSUN MÜSTECAPTIR.
LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDİSA SEMAVATİ VEL ERDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM
kizlar merhaba
kan pihtilasmasi hakkinda hicbir bilgim yok
gecenlerde dusuk yasadim ve bir suru tahlil yapildi ama buna bakildi mi bilmiyorum
yurt disinda yasadigim icin de ayrintili arastiramadim daha
kan pihtilasmasi yasayanlarin bariz olarak anlayabilecegi birseyler var mi? gozle gorulebilen birseyler
hani asiri pihtili adet gorme falan bununla ilgili mi?
kusura bakmayin belki sacma soru ama hic bilgim yok acab diyorum
Oncelikle gecmis olsun.. Insallah birdaha yasamazsin ayni sorunlari... kan pihtilasmasinin benim icin gunluk hayatta bir belirtisi yokdu... ta ki 2 kurtaj bir kimyasal gebelikle sonuclanana kadar...yani 3 defa hamilelik gecirdim.. ve hic anlamadim sorunun kan pihtilasmasi oldugunu tabi sonra tahlil yapinca ogrendik.
nerede yasiyorsun? bende yurtdisinda yasiyorum
sana da cok gecmis olsun
umarim bu yasadiklarin sondur ve bebegini kucagina alman nasip olur bir daha
ben rusyadayim, sen?
testi ben de yaptirayim en kisa zamanda aklima takildi
ozellikle bu asiri pihtili adet olayi, alakali mi bilmiyorum da, sizde de oyle oluyor mu
amin insallah sagol canim ben ingiltere'deyim.
senin dusuk yenimi oldu, yeni olduysa adet pihtili gelebilir...ama normalde ise bilmiyorum benim oyle olmadi., bende tek farkettigim sey; elim parmagim kesilse ayni gun iyilesirdi, ne kadar kuvvetli bir acik olsa yarabandi kullanmadan bile cabucak gecerdi... bende ne kadar cok sevinirdim cabuk iyilesiyor diye, megerse kan pihtilasmasi varmis bende... mesela simdi cpraspin kullandigim zaman ufak bir kesik kac gun iyilesmiyor yeri kaliyor uzun bir sure...iste boyle arkadasim farkettigim sadece bunlar oldu...
amerikan hastanesinde bir doktor tavsiyesi aldım.pro. dr .bülent urman.hastaneyi aradım 300 tl dediler muayenesine.ben de ona gidicem inşallah aradığım doktordur.senin doktorun testler için bir yere yolluyor muydu seni?çünkü amerikan hastanesinin sgk ile anlaşması yokmuş.
cok gecmıs olsun canımm.rabbım bı daha yasatmasın inşş.ne kadar oldu kaybedeli.rabbım en kısa zamnda tekrarını nasıp eder inşş
ben de özel hastaneye gıdıyrm ama doktor bızım yazıdımızı devlet ödemıyor dedı o yüzden sordum bende.
tesekkur ederim bilgiler icin
dusuk daha yeni 3 aralikta oldu o zaman zaten cok yogun pihtili geldi ama normalde de kendimi bildim bileli adetim oyldir. sadece dusuk sonrasi daha yogun ve daha cok pihtiliydi
alakasi var mi diye aklima takildi acikcasi bu sitede gezerken gordum bu basligi o zaman bilgim oldu
bakalim testlerim icinde var mi bilmiyorum doktora gittigimde sorarim
gurbette bazen zor oluyor hamilelik olayi ama basimiza geldi umairm bundan sonrakiler hep istedigimiz gibi ve kolay olur ne diyim canim
cok kolay gelsin sana da