• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kizlar merhaba
kan pihtilasmasi hakkinda hicbir bilgim yok
gecenlerde dusuk yasadim ve bir suru tahlil yapildi ama buna bakildi mi bilmiyorum
yurt disinda yasadigim icin de ayrintili arastiramadim daha
kan pihtilasmasi yasayanlarin bariz olarak anlayabilecegi birseyler var mi? gozle gorulebilen birseyler
hani asiri pihtili adet gorme falan bununla ilgili mi?
kusura bakmayin belki sacma soru ama hic bilgim yok acab diyorum

çok geçmiş olsun canım. inşallah hiçbir sorun yoktur ve bi daha yaşamazsın. bende öyle bir belirtisi yoktu. bu daha çok hamilelikte ortaya çıkan bir durum. eğer normalde de pıhtılaşmamız çok olsaydı adetim 6 gün devam etmez erkenden kesilirdi. adetten bunu anlıyabileceğini sanmıyorum canım.

Aynı hastanede canım. Ama hematolojiye hemen görünemezsin. Sadece randevu verirler. Yoğun bir bölüm. Ama dr.u çok iyi. İlgili.
Mehtap hanımdan acayip derecede memnunum. Ne kapris ne birşey. Güler yüzlü, tatlı dilli, ilgili ve alakalı. Ben uzun zamandır kendisine gidiyorum.
Bende 3 düşük yaptım 3 ündede kalp atımı durdu. , 1 kimyasal yaşadım, 1 başarısız tüp denemem oldu.
Canım şuna inanmak lazım, herşey Allahtan. Biz sadece elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Olacağı varsa biz ne yaparsak yapalım yine olur. İçini ferah tut. Allah büyük.
Bugün mübarek gün. Sela ile ezan arasında ellerimizi açıp dua edelim. Allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz.

bu sene tüm hematoloji randevuları doluymuş.şaka gibi ya.doktor sağolsun bazı kan testleri yazdı.hatta protein s yi de tekrardan istedim.bakalım.

çok geçmiş olsun canım. inşallah hiçbir sorun yoktur ve bi daha yaşamazsın. bende öyle bir belirtisi yoktu. bu daha çok hamilelikte ortaya çıkan bir durum. eğer normalde de pıhtılaşmamız çok olsaydı adetim 6 gün devam etmez erkenden kesilirdi. adetten bunu anlıyabileceğini sanmıyorum canım.

tesekkur ederim
basima geldi simdi herseyi incelemek istiyorum bir daha karsilasmiyim diye
adetle ilgisi olmayabilir dedigin gibi cunku daha once de arastirmistim bu konusuyu bazilarinda rahim duvarinin soyulmasi zor olurmus ve pihtili kanama olabilirmis.
bu test var mi bilmiyorum ama bir daha gittigimde mutlaka sorucam
ilginiz icin tesekkurler arkadaslar
umarim hepinize saglikla bebeklerinize kavusursunuz tez zamanda

HEMŞOM ben ist prof recep hasa gittim.enden istediler mi rahim filmi dedi yok dedim.o zaman gerek yok dedi.o hamile kalamayanların çektirdiği film değil mi?sende bişi çıktımı?

cnm ben rahim filmi çektirmedim. histeroskopi oldum. rahimle ilgili bir problemimde, hamile kalmakla ilgili bir sorunum da yok şükürler olsun.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34 bu hafta dogumu var. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur

Sali gunu ve bugun meryem suresini okudum...... fetih suresi ve yasin'de okudum.

burdaki isimlerin hepsi icin okudum..Rabbim yuce katinda kabul eder insallah kizlar...icden bir "Amin" bekliyorum hepinizden

Insallah Rabbim hepimize nur topu gibi bebekler verecek...tosunlar... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm benim dualarında beni de eksik etmemişsin. çok duygulandım. Allah razı olsun. gönlündeki muradın ne ise en hayırlı şekilde nasip etsin rabbim.

bağışıklıkla ilgili olanları yaptırabildin mi :18:

bir arkadaşın buraya yazdığı bir liste vardı o testlerin çıktısını almıştım.doktora gösterdim.burda bana verebileceğiniz testleri yazar mısınız dedim. protein s ve homosistein i yazdı
çoğu yok dedi.hangisini yazdı başka bilmiyorum.sormadım 3 tüp kan verdim.15 gün sonra çıkacak.

maalesef hematolojiye randevu almak biraz zor oluyor protein s ne zaman çıkacak umarım yüksek çıkar

evet.alamadım.başka bi hastanede daha şansımı denicem o da aylar sonraya verecek ama napalım,yüksek çıksa sorun olmayacak mı sanki sonuçta değer aralığı var.ankara da bi prof a yazmıştım o da düşük heparin demişti.hatta ben 2. ye hamileyken hiç bi test yapılmamıştı o zaman bir kadın doğumcu hemen iğneye başlayın demişti.düşük olunca direk iğne veriyolar zaten.

cnm ben kırşehirde yaşıyorum. ama tedavi için ankaraya gidiyorum. dr.um prof. timur gürgan. histeroskopiyi genel anesteziyle oldum. rahmimde herhangi bir sorunum yok. kan pıhtılaşması için yapıldı bu işlem. test falan yapılmadı. benim pıhtılaşma sorunum ve bebek kayıplarımı görünce karar verdi bu işleme. ayrıca istediğin sorabilirsin.

cnm tşk ederim cevapladığın için..peki bu timur beyin özel muayenehanesine mi gidiyorsun hacettepeye mi?memnunsun sanırım ondan bazı olumsuz şeyler okudum ama seninde fikrini almak istedim cnm.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34 bu hafta dogumu var. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur

Sali gunu ve bugun meryem suresini okudum...... fetih suresi ve yasin'de okudum.

burdaki isimlerin hepsi icin okudum..Rabbim yuce katinda kabul eder insallah kizlar...icden bir "Amin" bekliyorum hepinizden

Insallah Rabbim hepimize nur topu gibi bebekler verecek...tosunlar... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bende dün gece ve bugün yasin okudum hepimiz için..okuyanlardan da allah razı olsun..inş dualarımızı kabul etmiştir rabbim "aminnn"

Arkadaşlar ben de hepimiz için meryem suresini okudum az önce..ve 18 tane ayete-l kürsi.Allah'ım dualarımızı kabul etsin...

cnm tşk ederim cevapladığın için..peki bu timur beyin özel muayenehanesine mi gidiyorsun hacettepeye mi?memnunsun sanırım ondan bazı olumsuz şeyler okudum ama seninde fikrini almak istedim cnm.

cnm ben özeline gidiyorum. timur beyin bizim gibi çok düşük yapanlarla ilgili çalışmaları var. bu nedenle özel olarak ilgileniyor. söylenenlere kulak asma. ben sadece bir kez muayene ücreti ödedim. başka bir şey talep etmedi. benimle hep kendisi ilgilendi. biraz bekliyorsun muayene için ama çok mecburn katlanıyorsun ona da. tavsiye ederim.

sağol canım eylülde kaybettim. hiç kimseye yaşatmasın rabbim. 2 ay sonra bırakıcam korunmayı inşallah bekletmez. dr a ilaç yazdırmıycaksın rapor çıkarmak istiyorum diyceksin. gittiğin hastanede sigortanın geçmesi lazım. raporla aldığında hiçbir şey ödemiyorsun. ben en son 10 kutu birden aldım.

ılk düşügün muydu canım.ben ılk kez gırıyrm buraya cok kımseyı tanımıyorum , cuma günü öğrendım böyle bı sorun oldugunu suan kullanıyrm ıgneyı 2 gundur.bugun kendım vurdum alısayım dıye.haftaya da rapor cıkartıcam 2 kutu parayla aldım :( rabbım sanada hayrlı bı sekılde nasıp eder inş.rabbım bizlere sabır ve güç versin inşş..

Back
X