Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin RABBİM...isteyen herkesse nasip etsin inşallah bende 16+3 günlük oldum bu mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez

cokkk sevndım senın adına da canım rabbım herkese hayrlı bı sekılde nasıp eder inşş.iğnelerı kendın mı vuruyosun,bnde alısıcam inşş.4 gundur kullanıyrm haftaya rapor cıkartıcam devlet hastanesınden ,senın raporun var mı

canım cok sevindim inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın moralini bozma hemen progestan alıyorsan birşey olmaz bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah aklıma gelmişken ananas bebeğin tutunmasına sağlıyormuş ananans ye bol bol:nazar::nazar::nazar:

canım seninde gözün aydın olsun allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

allah razı olsunnn canımm rabbım hepımıze nasıp eder inş. kucagımıza almayıııı

canım benim hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah:)gülsüncüğüm her şey RABBİMDEN ne olur umutlu ol umudunu yitirme.veeee çok çokkkkk güzel düşün.hadisi şerif var düşündükleriniz kaderiniz olabilir dior.o zaman bize düşen güzel düşünmek.hep hamile olduğunu kötü olacağını düşünme.bol bol istirahat et.internete fazla girme.ara ara bize haber verirsin ama.çok araştırmada yapma.ve hergün meryem sureini oku.okumanın başında ve sonunda dua et yalvar,içten içten dua et.bide hergün ayetel kürsi oku bana 18 dediler ama sen 21 oku 33 oku kaç okursan oku.suya üfle ve o suyu iç.şifa niyetine.herşey güzel olacak RABBİMİZİN izniyel.umutlu ol mutlu ol arkadaşım:)

hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah güzel olacak.gülsüne yazdıklarım senin içinde geçerli.inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza bize de dua etmeyi unutmayın inşallah:)

inşşşş canımmm ne güzel ifade etmişşin rabbım ol dese oluverir inş..rabbım herkese nasıp eder inşşş

Canim superrrr bir haber,:21::32: tebrik ederim.. Rabbim insallah sorunsuz rahat bir gebelik ve saglikli bir evlat nasip etsinnn. Cok sevindim, darisi biz isteyenlerin basina insallah. (Amin)

kızlar hepinize hayırlı saglıklı günler diliyorum...
dun 3haftalık hamiş oldugumu ogrendım ama carsambadan beri koyu kahve lekelenmelerim var ben yıne kırmızılar gelıoyor dıye dusunurken bır yandanda umutlanıyordum ya ustune gormeyse falan filan diye.sonra gebelıktestı yapayım negatif oldugunu görüp umudumu keseyım dedım test yaptım pozıtıf cıktı sonra hemen doktora gıttık doktorum clexan 0.4lük iğne gunde 1kez,1kezde apirin ve foldoce(folıkasıt ve b12) verdi.lekelenmem oldugunu soyleyınce de progestan hap verdı gunde 2kez vajinal yoldan almamın faydalı olcagını soyledı.buraya yazıp yazmamak konusunda tereddutte kaldım moralim cok bozuk inşallah herşey yoluna girer rabbim bırdaha yaşatmasın isteyen herkese saglıklı hayırlı gebelık ve bebişler versin dualarımdasınız benı de dualarınızdan eksık etmeyın allah hepinizden razı olsun

gözün aydın canım. adet gününden itibaren 3 haftalık mı?adetin gecikse zaten 4 5 haftalık oluyo nası anladın hemen :)) keseyi yolk sac ı gördünüz mü?lütfen bize de dua et bizde böyle güzel haberler paylaşalım inşallah

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,(Bengü)
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
Kızlar hepimiz için Meryem suresini ve Yasin okudum.Allah kabul etsin inşallah.

canım cok sevindim inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın moralini bozma hemen progestan alıyorsan birşey olmaz bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah aklıma gelmişken ananas bebeğin tutunmasına sağlıyormuş ananans ye bol bol:nazar::nazar::nazar:

canım seninde gözün aydın olsun allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:
canım benım cok sagol ıyıkı varsınız yaaa ananası da cok severımm hımmm yemek ıcın bır sebebım var artık desene
kızlar her ikiniz için de hayırlısı olsun, sonuna kadar sağlıkla gelsinler inşallah.
sizin pıhtılaşma sorunu hangi gendeydi, gebelik öncesi ne kullandınız yazarsanız çok sevinirim
benım mthfr c677t ve a1298c heterozigot canım 2dusugum oldu bundan once.gebelık oncesi gunde 1kez folbıol ve aspırın aldım sımdı asprın clexan 04luk ve folidoce 1kez ve progestan gunde 2kez vajınal yolla alıyrum rabbim herkese şifa olur inşallah
çok sevindim.hayırlı olsun.Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
gulsunoguz,moralini bozma aynılarını yaşadım bende.progestandan sonra lekelenmeler bitti.
sagolasın tatlışım allah razı olsun sızlerden
CNM iğnenin havasını almalısın . benim eşim acil tıp uzmanı iğnelerimi genellikle o yapıyor ve havasını almadan yaparsam bana çok kızıyor tehlikeli diye.
tamam canım bende oyle yapayım cok sagol cevabın ıcın

dun 3haftalık hamiş oldugumu ogrendım ama carsambadan beri koyu kahve lekelenmelerim var ben yıne kırmızılar gelıoyor dıye dusunurken bır yandanda umutlanıyordum ya ustune gormeyse falan filan diye.sonra gebelıktestı yapayım negatif oldugunu görüp umudumu keseyım dedım test yaptım pozıtıf cıktı sonra hemen doktora gıttık doktorum clexan 0.4lük iğne gunde 1kez,1kezde apirin ve foldoce(folıkasıt ve b12) verdi.lekelenmem oldugunu soyleyınce de progestan hap verdı gunde 2kez vajinal yoldan almamın faydalı olcagını soyledı.buraya yazıp yazmamak konusunda tereddutte kaldım moralim cok bozuk inşallah herşey yoluna girer rabbim bırdaha yaşatmasın isteyen herkese saglıklı hayırlı gebelık ve bebişler versin dualarımdasınız benı de dualarınızdan eksık etmeyın allah hepinizden razı olsun

canım tebrik ediyorum..Allah sağlıkla getirsin devamını inşallah.lekenmeleri falan da dert etme.pıhtılaşma problemi olan herkesin genellikle lekelenme hatta kanaması bile oluyor.lekelenmenin sebebi genelde aspirindenmiş diyorlar..dr una bir danış yine de...Darısı bizlere inşallah.kendine dikkat et...adetine kaç gün vardı öğrendiğinde?ben hala adet olmadım :(:((çok moralim bozuk

selam kızlar girip haber verememiştim benim bhcg yükselmiş çok şükür 27 çıkmıştı çok düşük gelmişti umutkanmamıştım 2 gün sonra 100 küsür olmuş inş kalp atışlarınıda duyarım doktor iğnemi 2 ye çıkarttı sabah akşam vuruluyorum 0.2 likti günlük 0.4 lük almış oluyorum haftada 2 günde coraspin şimdilik benden haberler böyle kızlar hepiniz için dua ediyorum darısı isteyen herkese olsun inşallah

çok sevindim canımhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah senin sat hangi gün
mltm2602 ve gulsunoguz.... ne durumdasiniz kizlar... hayirli ve guzel haberlerinizi bekliyoruz....

leyla21....tatlim degerlerin ne durumda...bizi habersiz biraktin... insallah umut dolu haberlerle donersin....

canım çok sağol bizim pc bozuktu servise gitti gelemedim telefondan felan girmeyi denedim ama çalıştırmakta zorlandı şimdide başka biyerden giriyorumsizlere haber vermek için hep aklımdaydınız inan bikaç gün giremeyince merak ediyo insan dua okuyorsunuz galiba allah kabul etsin tam katılamıyorum geri kaldım pc bi gelsin hergün aranızdayım

Tolgaya giden arkadaşlar sizin mennuniyetinize dayanarak bende tolga hocaya gitmek istiyorum...ben ankara dısından geleceğim o yüzden size sormak istediğim muayanehanesine mi yoksa hastaneye mi gidiyorsunuz? Muayene ücreti ne kadar ve ne kadar önceden randevu almak gerek acaba? birde diyeti hamilelikten önce sıkı bir şekilde mi uygulamanızı istiyor ben 3 haftadır yapıyorum ama tabi bazen kaçamaklarım oluyor...benim edindiğim diyet listesinde balık, bakalgiller yasak diyor ama sizden takip ettiğim kadarıyla dönüşümlü yiyorsunuz..bana bilgi veriseniz sevinirim canlarım...

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,(Bengü)
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
Kızlar hepimiz için Meryem suresini ve Yasin okudum.Allah kabul etsin inşallah.

bende okudum aynı liste için cuma günü ...ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını canım.seninde ağzına sağlık..saol

hayırlı olsun canım..çok sevndim..asağlıklı hamişler inşallaaahhhh.....sayımız artıo.inşLLAh daha çok duyarız bu haberiii..hadi kızlar sevindirin bizii

selam kızlar girip haber verememiştim benim bhcg yükselmiş çok şükür 27 çıkmıştı çok düşük gelmişti umutkanmamıştım 2 gün sonra 100 küsür olmuş inş kalp atışlarınıda duyarım doktor iğnemi 2 ye çıkarttı sabah akşam vuruluyorum 0.2 likti günlük 0.4 lük almış oluyorum haftada 2 günde coraspin şimdilik benden haberler böyle kızlar hepiniz için dua ediyorum darısı isteyen herkese olsun inşallah

canım çok sevindim allahım sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Leyla21, Nurucesmin, gulsunoguz hepinize tebrikler. İnşallah 9 ayı sağlıklı bir şekilde geçirir, mutlu sona ulaşırsınız.

İğne konusuna gelirsek, bazıları havayı alın diyor bazıları direk vuruyor iğneyi. Hava kalırsa morarma ve ödem olma ihtimali sanırım daha yüksek. Bazen ciddi hava kabarcıgı oluyor iğnenin içinde. Eğer hava iğnenin ucunde değilse, iğne ucu yukarı gelecek şekilde tutun ve hafifçe sallayın iğneyi veya yanlardan hafifçe vurun hava kabarcığı yukarıda toplanıyor. Havayı almak için ise enjektörün en sonundan değil de ilaç haznesine biraz daha yakın tarafından ittirin yukarı doğru, çok hassas bir iğne en sondan itersen ilaç çıkıyor ama pistonun dibinden doğru tutarsan daha az ittirme şansın oluyor, böylece sadece havayı çıkartabiliyorsun. Kolay gelsin.

Tolgaya giden arkadaşlar sizin mennuniyetinize dayanarak bende tolga hocaya gitmek istiyorum...ben ankara dısından geleceğim o yüzden size sormak istediğim muayanehanesine mi yoksa hastaneye mi gidiyorsunuz? Muayene ücreti ne kadar ve ne kadar önceden randevu almak gerek acaba? birde diyeti hamilelikten önce sıkı bir şekilde mi uygulamanızı istiyor ben 3 haftadır yapıyorum ama tabi bazen kaçamaklarım oluyor...benim edindiğim diyet listesinde balık, bakalgiller yasak diyor ama sizden takip ettiğim kadarıyla dönüşümlü yiyorsunuz..bana bilgi veriseniz sevinirim canlarım...

Ben kimseye doktor tavsiye etmemeye karar verdim aslında ama yine de söyleyeyim. Ben muayenehanesine gittim ilk, yaklaşık 1 hafta önceden aldım randevumu. Sonrasına aşılama yaptırdığım için hastanede devam etti takibe. Ben diyeti çok ciddi bir şekilde uyguladım. Hatta 1 ayda 3-4 kilo verdim. Bana verdiği diyette haftada 1 öğün et, 2 öğün balık, 1 öğün baklagil, 1 adet yumurta vardı. Tüm katı yağlar yasak, beyaz undan yapılmış mamullerden kaçınmak lazım (mesela çavdar ekmeğini öneriyor normal ekmek yerine), yağsız beyaz peynir dışında tüm peynirler yasak, süt ürünleri kısıtlı, zeytinyağı serbest, bulgur baklagil sınıfında, tüm sebze ve meyveler serbest, sakat, salam, sucuk vs. yasak. Ama tam tamına aynı diyeti vermiyor herkese sanırım.

canım benım cok sagol ıyıkı varsınız yaaa ananası da cok severımm hımmm yemek ıcın bır sebebım var artık desene

benım mthfr c677t ve a1298c heterozigot canım 2dusugum oldu bundan once.gebelık oncesi gunde 1kez folbıol ve aspırın aldım sımdı asprın clexan 04luk ve folidoce 1kez ve progestan gunde 2kez vajınal yolla alıyrum rabbim herkese şifa olur inşallah

sagolasın tatlışım allah razı olsun sızlerden
tamam canım bende oyle yapayım cok sagol cevabın ıcın

canım tebrik ederim inşallah sonuna kadar çok güzel devam eder

canım tebrik ediyorum..Allah sağlıkla getirsin devamını inşallah.lekenmeleri falan da dert etme.pıhtılaşma problemi olan herkesin genellikle lekelenme hatta kanaması bile oluyor.lekelenmenin sebebi genelde aspirindenmiş diyorlar..dr una bir danış yine de...Darısı bizlere inşallah.kendine dikkat et...adetine kaç gün vardı öğrendiğinde?ben hala adet olmadım :(:((çok moralim bozuk

canım sanırım adet olabilmek için söktürücü kullandın geçen sene bende adet olamadığımda söktürücü olarak farlutal kullandım ama banamısın demedi ne gelen ne giden bende primot aldım 1 hafta kullandım 3. günde geldi

inşallah hep güzel haberle4r vermeye devam edersin canım hayırlı olsun

Back
X