Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umudum_31 tabi ki paylaşırım benimde mail attığım doktor Lütfü bey bakalım dönüş yapacak mı?

ben forumda yeni yazmaya başladım pek bilmiyorum da sizlerin yaşadıklarını,
ama benim bir kızım var onda hiç böyle bir durumdan haberdar değildim allahıma binlerce şükür ki bir sorun yaşanmamıştı. şimdi acaba düşüklerim sorunu başka bir şey mi diye düşünmeden edemiyorum.

umudum_31 tabi ki paylaşırım benimde mail attığım doktor Lütfü bey bakalım dönüş yapacak mı?

ben forumda yeni yazmaya başladım pek bilmiyorum da sizlerin yaşadıklarını,
ama benim bir kızım var onda hiç böyle bir durumdan haberdar değildim allahıma binlerce şükür ki bir sorun yaşanmamıştı. şimdi acaba düşüklerim sorunu başka bir şey mi diye düşünmeden edemiyorum.

kesin cevap yazar lutfu bey...

ne guzel birsey bir kizin varmis, Allah ona saglikli uzun omurler versin bir de bir kardes versin :))

$unu soyleyeyim, kan pihtilasmasi olup saglikli gebelikler yapanlar da cok toplumda, gecmis sayfalari okuduysan cok ornegi var, mesela 1. cocugunu yapmis ama ikinci ve ucunculer dusuk olmus, ve bu durumda igneyle cocuguna kavusanlar var, yani demek istedigim kan pihtilasmasidir muhtemelen dusugun nedeni...:44:

kesin cevap yazar lutfu bey...

ne guzel birsey bir kizin varmis, Allah ona saglikli uzun omurler versin bir de bir kardes versin :))

$unu soyleyeyim, kan pihtilasmasi olup saglikli gebelikler yapanlar da cok toplumda, gecmis sayfalari okuduysan cok ornegi var, mesela 1. cocugunu yapmis ama ikinci ve ucunculer dusuk olmus, ve bu durumda igneyle cocuguna kavusanlar var, yani demek istedigim kan pihtilasmasidir muhtemelen dusugun nedeni...:44:

çok sağol canım iyi dileklerin için, inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize.

9 ay clexene iğne kullanam gerekıyor 4+3 günlük hamileyım ilk düşügüm 4 ay önce oldu.ben bu heyet raporunu devlet hastanesinden alabilirmiyım.yoksa üniversıte hastanesınden mi olması gerekıyorr :( cok yenıyım gercekten bişeyy bilmıyorummm

canım sen de ne sorun cıkmıstı benım proteın c de fazlalık var senın ney bana da clexene dedı doktor kullanıcaksn

canım benım doktorum lemi ibrahimoğlu nişantaşında.çapanın proflarından.tahliilerim tam değil cuma günü belli olcak eğer diğerlerınde sıkıntı olursa bilmiyorum belki fıkrını değiştrirr.sonucları yazıcam sizeee

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?çokkkk sayfa okudum şimdi artık kaydettim ama okuyamadıklarımda var.
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah.

ark okuyan herkezden allah razı olsun rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalıp evlatlarımıza kavuşuruz inş.

cnm yaşadıkların,hissettiklerin bana okadar yakın ki..daha doğrusu burdaki tüm ark larımıza:(benimde çok yakın bütün gün beraber olduğum ark.larım var komşularım daha doğrusu.onlarında çocukları var ve ben onları hem çok seviyorum hemde anne-çocuk diologlarını gördükçe üzülmekten,canımın yanmasından kendimi alakoyamıyorum:(bana tadını çıkar bile demiyorlar artık.onu bırak bu ark.larımın 1er çocuğu var apartmandaki büyükler 2.leri doğurun çocuklarınız çok büyümeden falan dior bu 3arkadaşıma bana tık ses çıkaran yok.hani deseler mi daha ii demeseler mi bilemiyorum!ilk zamanlar sorarlardı canım yanar sinir olurdum ama şuan daha kötü sormuyorlar bile hani herkes onun olmuyo yada problemli dercesine sormaktan bile vazgeçmiş.off çok karışık,çok alınganım.biz eşimle pek konuşmuyoruz bebek konusunu o takmamı istemiyor.allaha havale ettik yani.inş rabbim sesimi duyar hepimize yollar bebişlerimizi :)

inş RABBİM tez vakit yollar canım.ama bişi diyeyimmi sormadıkları emin ol daha iyi.bana biri dediki yani kayınvalideme bende vardım yanında gelininin hala çocuğu yokmu.ve bu kadın beni hiç tanımıyor.ilk defa gördüm.oda beni ilk kez gördü.pat diye ilk sölediği bu oldu.koştum mutfağa.kayınvalidem geldikızım sen ona bakma patavatsızın teki dedi.bende hiç sevmem bu kadını nerden geldiyse dedi:)
işte soruncada böle patavatsızlar soruyo.sormamaı daha iyi boş ver:)

cnm benim, rahim filmi ilk etapta yapılıyor haklısın. ama benim dr.um histeroskopi kesin sonuç veriri diye rahim kontrolü için ilk olarak histeroskopiyi önerdi. iki kez histeroskopi oldum. ilki rahimde bir sorun var mı diye yapılmıştı ve hiç bir sorun çıkmadı. ikinciside rahim kanlansın diye yapıldı. çünkü kan pıhtılaşması bebeğin gelişimini engelliyo ve sonra da kalbi duruyo. cnm histeroskopi de kamera ile rahim içini görüntüleyip her şey görüyorlar.
teşekkürler ark inş çok beklemeden sorunsuz sahip oluruz evlatlarımıza:)

slm arkadaşlar ben de de mthfr 677 homozigot var. bi kaç tahllilim eksıktı onmlarda cuma günü cıkıcak.istanbuldayım.bi profa gitim dün.gebelik öncesi sadece folik asit kullan dedi.gebe kalınca gel iğneler başlıcaz dedi.ben gebelik öncesi aspirin kulanmak gerekır mı dedim.hayır dedi ısrarla.senın durumunda gerek yok eksık tahlıllerın cıksın bakarız dedi.benim ni 16 haftalık bi de 5 haftalık kımyasal düüşüğüm oldu.ilk adetınden sonra ara vermene gerek yok hemen başla calışmalara dedi.bende hamile kalana kadar biras kanımı bitkisel şeylrele sulandırmaya karar verdım.üzüm çekirdeği yiyorum günlük bir kaşık.bi de arada zencefil çayı içmeyi düşünüyorum.umarım işe yarar..
gittiğin dr kim di canım?

ark okuyan herkezden allah razı olsun rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalıp evlatlarımıza kavuşuruz inş.
aminnnnnnnnnnnn

canım benım doktorum lemi ibrahimoğlu nişantaşında.çapanın proflarından.tahliilerim tam değil cuma günü belli olcak eğer diğerlerınde sıkıntı olursa bilmiyorum belki fıkrını değiştrirr.sonucları yazıcam sizeee

memnunmusun peki doktorundan? insallah guzel haberlerle donersin cuma gunu..

yani bir defa gittim daha yenı yani.tavsiye üzerine gittim.cuma günü arıcaklar işte sonuclar için.bakalım ya doktora ısrarla aspirin sordum ama kullanma gerek yok dedi.ilk adetını gör, korunma dedi.burdakı herkes asprin kullanıyor.bu yüzden aklım karştııı..:((

yani bir defa gittim daha yenı yani.tavsiye üzerine gittim.cuma günü arıcaklar işte sonuclar için.bakalım ya doktora ısrarla aspirin sordum ama kullanma gerek yok dedi.ilk adetını gör, korunma dedi.burdakı herkes asprin kullanıyor.bu yüzden aklım karştııı..:((

evet doktorlarin birbirinden farkli verdigi cevaplar benim de herzaman aklimi karistiriyor..Alllah yardimcimiz olsun hepimizin ...

anladığım kadarıyla proflar korunma vermiyor uzman doktorlar 3 ay korunun diyor eee prof daha bilgili olduğuna göre ben profları dinliyorum korunma süresinde

slm arkadaşlar ben de de mthfr 677 homozigot var. bi kaç tahllilim eksıktı onmlarda cuma günü cıkıcak.istanbuldayım.bi profa gitim dün.gebelik öncesi sadece folik asit kullan dedi.gebe kalınca gel iğneler başlıcaz dedi.ben gebelik öncesi aspirin kulanmak gerekır mı dedim.hayır dedi ısrarla.senın durumunda gerek yok eksık tahlıllerın cıksın bakarız dedi.benim ni 16 haftalık bi de 5 haftalık kımyasal düüşüğüm oldu.ilk adetınden sonra ara vermene gerek yok hemen başla calışmalara dedi.bende hamile kalana kadar biras kanımı bitkisel şeylrele sulandırmaya karar verdım.üzüm çekirdeği yiyorum günlük bir kaşık.bi de arada zencefil çayı içmeyi düşünüyorum.umarım işe yarar..

canım kan sulandırıcı için limon bire bir.bir limonu sık bir subardağına üzerine su ekle iç.haftada 2-3 kere yapıyorum ben.

canım kan sulandırıcı için limon bire bir.bir limonu sık bir subardağına üzerine su ekle iç.haftada 2-3 kere yapıyorum ben.[/QUO

evet duydum canım üzüm çekirdeği, zencefil çayı,limon,greyfurt...doktor ısrarla yok asprin derse ben de birass bitkisel denıcem.hayırlısı ile bi adet olayım da:((15 gün oldu kürtaj olalı.

anladığım kadarıyla proflar korunma vermiyor uzman doktorlar 3 ay korunun diyor eee prof daha bilgili olduğuna göre ben profları dinliyorum korunma süresinde

doğru bi tespitt.ben ara vermeyı düşünüyordum ama profun bana dedği şu:adet olmak demek rahmın gebeliğe hazır olması demektır.toparlanma diye bişi yok :=))

Back
X