Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ya kafam karıştı şimdi ben günlük iki iğne oluyorum ama iğneler 0.2lik yani günlük 0.4 lük almış oluyorum aspirinide haftada 2 gün acaba azmı sulanıyodur kanım, homozigot arkadaşlar sizin durum nedir bi bilgilendirirseniz beni ona göre doktoru arayıp bi sorcam

leylacım nasılsın hcg nasıl umarım sıkıntı yoktur?ben c677t ve a1298c heterozigotum clexan 04luk ve gunde 1aspırın alıyorum.bande cok gelmesinden korkuyorum.doktoruma d-dimer testini sordum gerek yok dedi.o testin bilimselliği yok dedi mustafa başbuğ(fakultede) hocamı cok severim o yapar ama ben gerek görmüyorum dedi:))) anlamış degilim bide sen sorsana zekı beye ne dıycek bizede haber ver ööptüm tatışşş

canım benim allahım sevdiği kullara dert verirmiş bizim sabrımızı deniyor ve birgün sabrımızın karşılığını alacağız asla isyan etme biraz sabır ve zaman herşeyin ilacı evliliğin daha çok yeni kendini üzme yıllarca evlat sahibi olmayan insanlar var çok cahilce bir davranış bu kişinin yaptığı bol bol dua et allaha emanet ol

GÜNAYDIN CANIM senin için üzüldüm.ben 5senelik evliyim 3düşük yaptım ameliyatlar kürtajlar geçirdim okadar zor günler yaşadımki inan seninki bişey değil rabbim bizleri sınıyor.çok acılar çektim senden tek ricam lütfen kafana takma ve çocuğu olan arkadaşlarındanda uzak durr.ben öyle yapıyorum .inanırmısın bi ara hamile gördüğüm anda ağlıyordum hemde bağıra bağıra.tekbaşıma çokağladığım günler oldu.doğuştan çift rahimliydim.3kereameliyat oldum.zorgünlerdi.Cenabı allah bişekilde sabrını veriyor şimdi kanpıhtılaşması için doktora gidiyorum.ve hiç kimseyi takmıyorum.kafamı başka şeylere veriyorum.2ay oldu sondüşüğümü yapalı.canım benim seni çok iyi anlıyorum lütfen üzülme.inşallah rabbim bizleri mükafatlandırıcak sabredersek öpüyorum ablacım.

ooo kuzucan şimdiden salıverirsen sonra napcan
3 senelik evliyim 2 senede tespit edilen 6 benim farkına vardığım 9 kimyasal gebeliğim var ve 1 dış gebelik
rabbim kimselere dış gebelik göstermesin çok zor çok resmen yaşam savaşı veriyosun
sen sadece etraftakilerin anlatımlarına üzülüyosun
bana ooo sen bu halde kısırsan diğer kızlar napsın dediler(biraz iri yarıyımda)
TAŞIYICI ANNE BUL bile dediler hemde suratıma
napıyım dediler önceden çok kötü geliyodu evden dışarı adım atmak istemiyodum
annemden kilometrelerce uzakta küçük bir şehirde yaşıyorum doğru düzgün doktor bile yok
annem yok kimseler yok burda
dört duvar arasında bunları yaşamak inanılmaz feci bişi
galiba insan alışıyor daha doğrusu alışmak değilde kabulleniyor artık
napıyım konuşsun dursunlar bu benim sınavım
şimdi konuşanlara gülüp geçiyorum
bilmiyolar ki rabbim beni sevdiği için en güzelini en yakışıklısını en sağlıklısını bana vericek o yüzden bekletiyor beni :32:

canım lütfen üzülme aynı şeyleri burdaki bütün arkadaşlar ve bende yaşıyorum bende eşim bi çocuk sevse gözlerim dolar hatta en son bebeğimizi kaybettiğimde eşim ağlayarak allahım sen bizi evlat hasretiyle sınama diye yalvardı çünkü benim eşim resmen çocuk delisidr rabbim inşallah birgün bizede yaşatacak bu duyguyu istemekten dua etmekten başka bişey gelmiyor malesef elimizden aslında başkaları hamile kaldığında yaşadığımız kıskançlık değil sadece biz neden bu duyguyu yaşayamıyoruz diye kendi kendimize yapıyoruz toparlan hadi kendine gel elbet birgün bizimde küçük meleklerimiz olacak

ben de aynılarını yaşıyorum canım bu acıların..kaynanam,görümcem sürekli imalı laflar ediyorlar,iğneliyorlar...ama artık aldırmıyorum...çünkü düşündükçe üzldükçe olan bize oluyor...stresten gebe kalmamız da zorlaıyor..o yüzden hiç üzülme...Rabbim bizim de mükafatımızı verecek elbet...gülüp kınayanı Allah bildiği gibi yapsın..İnşallah çok güzel anneler olacağız hepimiz gelecekte..Ama Rabbime kul olmak kolay değil...önce sabır...kalbini ferah tut...dua et...ağlama demiyorum ağla ama pes edip isyan etme...İnşallah sevinç gözyaşlarımız da gelecek yakında

bide gülsünoğuzcum vardı :))beni anlayacağınızı biliyodum o kadar emindimki bundan ama atamadım içimdeki bu şeyi ne onuda bilmiyorum öfkemi artık kıskançlıkmı acizlikmi bilmyorum çok doluyum biri dokunsa akıveriyor gözyaşlarım allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım rabbim kucağımızı boş bırakmasın(aminnnnn)hayırlı aksamlar cümleten

ay canimm maasallah:nazar:dilimizi ısıralım inş bu sefer kavuşçakaınız birbirinize meleginle:16:bende bu ay ne olcak bilmiyorum cok heycanliyim yine bu haftadan sonra test yapicam insyeni yil sürprizi olurr

inşallah canım saglıklı ve hayırlı bir bebiş sürpriz yapar da bizlere umut olur.rabbim isteyen herkese versin saglıkla gelsin bebişlerimiz.
MERYEM SURESİ
KIZlar ben her gun okumaya calııyorum artık. hepimize dua ediyorum kendim için her ettiğimde sizleride unutmuyorum.biz burda kac kişiolduk ve cok güzel bir sinerji olusturduk.rabbim bizi görüyor ve dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah aminnn

benide ekler misiniz arkadaşlar

seve seve:)
canlar benide listeye ekleyin lütfen bende okucam inşallah.

memnuniyetle

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123

eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

üzgünüm hemde çokkk yine kırıldı bi yerinden kalbim 24yaşındayım 16 aylık evliyim ama 16 yıl yaşlanmış hissindeyim ve çevremdeki herkes 2 düşük yaptım diye bana vebalı gözüyle bakıyolar ama ben kimseye anlatamıyorum bu bi sınavsa boynum kıldan ince rabbim eylerse güzel eyler diyorum ama üzülüyorum dayanamıyorum elimde değil nolur dua edin bana 2.5 ay kadar önce eşimin akrabası kız kaçırıp kayınvalidemlere getirmişti ve bana bi gün önce 2.5 aylık hamile olduğunu telefonda anlattılar öyle bi anlatmaydıki yanımda olsa gözüme sokacaklardı yok ağır geçiyomuş yok midesi bulanıyomuş kıskanmadm hemde hiç rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin ama bana deme şekli incitti bişeyleri aldı götürdü benden ve ben 2 gündür bidaha anne olamıcakmıyım düşüncesinde buluyorum kendimi üstelik derdimi ben seçmedimki bu benim kusurumsa bununla başkalarına fırsat verme rabbm nolursun demekten başka ne gelir elimden tansiyonum 4lere kadar düştü ve yanımda sizlerden başka kimse yok ağlarken bile gözyaşımı silecek bir allahın kulunu bulamıyorum dünde misafirim vardı ikisininde dünyalar tatlısı kızı var görmeliydiniz rabbim nazarlardan sakınsın sonra birinin babası eşimden için amcanada ver yasin dedi ve eşim gözümün içine baktı ya yıkıldım tüm dünyam yerle bir oldu ölsem inanın bu kadar dokunmazdı herhalde diyorum kendi kendime nolur acıtasyon yapmak değil niyetim ama anneme bile bırakın eşime bile bişey ddiyemiyorum siz anlayın beni içinizden biri üzülme dese oda yeter:((((

umudum canımsın kardeşim,sana üzülme diyen başkaları olsa sana saçma gelebilir ama biz yaşayanlardan bunu duymak sana saçma gelmez sanırım.lütfen üzülme.RABBİMİN en zor imtihanlarından birini veriyoruz.en zoru evlat acısı.bi ark bana demiştiki sen ne güçlü bi kadınsın RABBİM seni en zoruyla sınıyor.unutma biz inşallah iman gücü olan insanlarız bayanarız.daha çok yenisin bitanem benim.daha 16 aylık evlisin.ben 5 gircem ağustosta düşün.ama napalım daha bizim yaşımızda hatta bizden büyük yaşta olup bekar olanlar var.hiçççç kötü düşünme lütfen.olacak inşallah de.

biz ereken evlenmişiz varsay.daha uzun yolumuz var inşallah.bide unutmayalım ki can sağlığı herşeyden önemli.bunları sana rahatlıkla söylüyorum çünkü seniiii çok ama çokkkkk iyi anlıyorum.o yüzden rahatlıkla söylüyorum sana.sakın yanlış anlama.herşey bu dünya için değil.biz asıl ebedi hayatımızı unutuyoruz.unutma RABBİM dioki sizden aldığım bir şeyi ya daha iysini vermek için alırım ya da öbür dünyada vermek için alırım.düşünsene ne büyük bi müjde.inşallah biz bu yavrularımız sayesinde kurtulacağız.hesabımızı kolay verceğiz.ama sana bunu diyenler nasıl hesap verecek acaba????????????

ne olur adın gibi umutlu ol.dualarımız ortak.olacak inş olacak:)

:46:
üzgünüm hemde çokkk yine kırıldı bi yerinden kalbim 24yaşındayım 16 aylık evliyim ama 16 yıl yaşlanmış hissindeyim ve çevremdeki herkes 2 düşük yaptım diye bana vebalı gözüyle bakıyolar ama ben kimseye anlatamıyorum bu bi sınavsa boynum kıldan ince rabbim eylerse güzel eyler diyorum ama üzülüyorum dayanamıyorum elimde değil nolur dua edin bana 2.5 ay kadar önce eşimin akrabası kız kaçırıp kayınvalidemlere getirmişti ve bana bi gün önce 2.5 aylık hamile olduğunu telefonda anlattılar öyle bi anlatmaydıki yanımda olsa gözüme sokacaklardı yok ağır geçiyomuş yok midesi bulanıyomuş kıskanmadm hemde hiç rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin ama bana deme şekli incitti bişeyleri aldı götürdü benden ve ben 2 gündür bidaha anne olamıcakmıyım düşüncesinde buluyorum kendimi üstelik derdimi ben seçmedimki bu benim kusurumsa bununla başkalarına fırsat verme rabbm nolursun demekten başka ne gelir elimden tansiyonum 4lere kadar düştü ve yanımda sizlerden başka kimse yok ağlarken bile gözyaşımı silecek bir allahın kulunu bulamıyorum dünde misafirim vardı ikisininde dünyalar tatlısı kızı var görmeliydiniz rabbim nazarlardan sakınsın sonra birinin babası eşimden için amcanada ver yasin dedi ve eşim gözümün içine baktı ya yıkıldım tüm dünyam yerle bir oldu ölsem inanın bu kadar dokunmazdı herhalde diyorum kendi kendime nolur acıtasyon yapmak değil niyetim ama anneme bile bırakın eşime bile bişey ddiyemiyorum siz anlayın beni içinizden biri üzülme dese oda yeter:((((

ooo kuzucan şimdiden salıverirsen sonra napcan
3 senelik evliyim 2 senede tespit edilen 6 benim farkına vardığım 9 kimyasal gebeliğim var ve 1 dış gebelik
rabbim kimselere dış gebelik göstermesin çok zor çok resmen yaşam savaşı veriyosun
sen sadece etraftakilerin anlatımlarına üzülüyosun
bana ooo sen bu halde kısırsan diğer kızlar napsın dediler(biraz iri yarıyımda)
TAŞIYICI ANNE BUL bile dediler hemde suratıma
napıyım dediler önceden çok kötü geliyodu evden dışarı adım atmak istemiyodum
annemden kilometrelerce uzakta küçük bir şehirde yaşıyorum doğru düzgün doktor bile yok
annem yok kimseler yok burda
dört duvar arasında bunları yaşamak inanılmaz feci bişi
galiba insan alışıyor daha doğrusu alışmak değilde kabulleniyor artık
napıyım konuşsun dursunlar bu benim sınavım
şimdi konuşanlara gülüp geçiyorum
bilmiyolar ki rabbim beni sevdiği için en güzelini en yakışıklısını en sağlıklısını bana vericek o yüzden bekletiyor beni :32:

seni tebrik ederim canım benim seni pozitifliğinden dolayı tebrik ediyorum pozitiflik bi yana inancından sebep:)

RABBİM ne dior ben sizden bir şeyinizi aldığım zaman ya daha iysini vermek için alırım yada ahirette vermek için alırım dior.inşallah her halükarda şanslı olacağız inşallah.onlarla kurtulacağız.dimi ama inşallah bu dünyada da verecek RABBİM.ennnnnnnnn şekerini vermek için ennn tatlısını vermek için en yakışıklısını, en güzelini,en şirinini en hayırlısını bu ennnnnnnnnnnnn ler bitmez dimi canım:)

ay canimm maasallah:nazar:dilimizi ısıralım inş bu sefer kavuşçakaınız birbirinize meleginle:16:bende bu ay ne olcak bilmiyorum cok heycanliyim yine bu haftadan sonra test yapicam insyeni yil sürprizi olurr

amin canım inşallah,hadi bakalım senin de bebiş sağlıkla gelir inşallah güzel bir yeni yıl sürprizi yapar :)

canım bende bi hoca buldum kızlar yanlış anlamayın ama ne yapayım herşeyden herkestem medet umuyorum artık öneren bayan daha önce düşükleri varmış bu hocaya gitmiş beline ip bağlamış hamileliği süresince takmış ve bişey olmadan devam etmiş hamileliği ta bi herşey önce rabbimden ama ne yapalım böyle şeylerede kulağımı kapatamıyorum:(

valla bucu bende hiç gtmek istemezdim ama bende gittim.tıbben bişi yoksa demek dinen bi eksiğim var edim.iplik sarmayıda duydum.hatta anneme komşumuz demiş.5-6 düşükten sonra 3 kızı var hepsinde de böle ip bağlatmış.doğumda açmış.banada hamile kal gel dedi.inşallah dualarla sahip olacağız evlatlarımıza RABBİMİN ol demesi başta olmak üzere tabi:)

az evvel kuzenimi aradım.yeni doğm yaptı.nasıl bir duygu dedim harika dedi:)darsısı sana olsun dedi.RABBİM yeniden sağlıklı evlatlar verin dedi.sesim gitti titredi:(çok duygulandım nerdeyse ağlayacaktım.sonra tel kapattıktan sonra hayallere daldım.dedim ki ben doğum yapmış olsaydım.etrafımda annem kayınvalidem eşim gelen giden....bebğimi ara ara alıyorum kucağıma öpüyrum kokluyorum emziriyorum...eşim gelio bizi birlikte görmekten çok mutlu.gülüyor gülüyor gülüyor dayanamıyor oda yanımıza gelip hem beni hem bebişimizi öpüyor.annemler bebğimi seviyor.....afffffffffffff afffffffffffffffffffff:)

RABBİM senden yanlızca kafirler umudunu keser.biz senin aciz kullarınız.her ne kadar aciz olsakta umudumuzu asla yitirmiyoruz.çünkü biliyoruz ki SEN aldıklarından daha iysini vermek için alırsın.SEN okadarrrrrrrrrr merhametlisin ki biz kullarına dayanamazsın ve bizde bu güzel duyguları yaşatacaksın.HAMD OLS SENİN kulunuz HAMD OLS SENİ çokkkkkkkkkk ama çokkkk seviyoru:)

meryem suresini okudum.inş dualarımdasınız canlar:)

leylacım nasılsın hcg nasıl umarım sıkıntı yoktur?ben c677t ve a1298c heterozigotum clexan 04luk ve gunde 1aspırın alıyorum.bande cok gelmesinden korkuyorum.doktoruma d-dimer testini sordum gerek yok dedi.o testin bilimselliği yok dedi mustafa başbuğ(fakultede) hocamı cok severim o yapar ama ben gerek görmüyorum dedi:))) anlamış degilim bide sen sorsana zekı beye ne dıycek bizede haber ver ööptüm tatışşş
hcg 27ydi çok düşük gelmişti ve yükseleceğinden umudum yoktu2gün sonra gittim kanı verdim eve gittim keşke bekleseymişim telefonla aradım sonucu öğrenmek için doktoru vermedi muayenede dedi o hemşiremi sekretermi neyse o yanındaki kız değerin 100 çıktığını iğneyi 2 kez kullanmamı felan o söyledi doktorun ağzından duymadığım için içim rahat etmiyo dün bi kaç damla lekelenmem oldu hemen aradım, yine doktorla görşemedim muayenede diyo tamam beklerim diyorum muayene arası görüşme almıyo dedi sinir oldum ya bana sor ne soraacaksan dedi söyledim progestana başla dedi ayın 29unda kontrolum var nasıl bekleyeceksem o güne kadar
seve seve:)

memnuniyetle

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123

eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

benide ekleyin canım bende okurum perşembe yada cuma günü inşallah rabbim kabul eder dualarımızı

canım en son dr a gittiğimde bana bunun da düşük yapmama etken olabileceğini söylemişti.tam gelişmemiş yumurta döllenirse düşüğe sebep olur demişti.ben de adamla dalga geçmiştim eve gelince...demek ki doğruymuş...bu ay bana da klomen başlayacak bakalım kısmet...
klomenle ne kadar bır tedavı yapıyorlar acaba ben de baska bır doktora gıtmıştım dedı kı yumurtan bayatlamış es gectım ve doktoru degıstırdım 7 ay sonrada hamıle kaldım o da dustu ve 2 sene sonra da bu na kaldım buda dustu ve kan pırtışlaşması yaptırdım cıktı acaba hakıkaten ben de de mı oyle bısey var nasıl anlasılıyor normal muayneyle anlaşilıyormuymulş acaba tam oluşmaması yumurtanın

klomenle ne kadar bır tedavı yapıyorlar acaba ben de baska bır doktora gıtmıştım dedı kı yumurtan bayatlamış es gectım ve doktoru degıstırdım 7 ay sonrada hamıle kaldım o da dustu ve 2 sene sonra da bu na kaldım buda dustu ve kan pırtışlaşması yaptırdım cıktı acaba hakıkaten ben de de mı oyle bısey var nasıl anlasılıyor normal muayneyle anlaşilıyormuymulş acaba tam oluşmaması yumurtanın

canım yumurtlama günlerinde yumurta takibi yaptırınca belli oluyor yumurtanın gelişip gelişmediği.klomen yumurtlamayı uyarıcı bir ilaç...hormon ilacı yani.dr una danışmadan ve dr takibinde olmadan kullanma ama.benim de en son gittiğimde yumurtalarım yeteri kadar gelişemediği için kistleşmiş.o yüzden klomen verecekmiş.

canım o dediğin bende de var
PAI-1 4G-5G........... 4G/5G (heterozigot)
ACE....................... D/D (homozigot)
aayrıca şu ACE olan D/D olması da hiç iyi değilmiş daha doktora gitmedim ama sonuçları netten araştırınca toplam 3 heterozigot birde homozigotum var. 30 aralıkta doktor randevum adetim yeni bitti şimdiden başlasam mı ki aspirine bende. benexol ne için?

canım aspirinin bizim gibilere bir zararı yok.kullanmanda bnim fikrimce bir sakınca yok.gebelik öncesi en az iki ay kullan demişti dr um.güde bir tane coraspin 100 lük kullan istersen.benexol b vitamini kompleksi.b vitamini eksikliği pıhtılaşmayı tetikliyor.ben de eksiklik yok ama dr um tedbir amaçlı verdi.b vitaminini dr na sorabilir sormadan da kullanabilirsin.ama bi kan verip b 12 ye baktır derim.

az evvel kuzenimi aradım.yeni doğm yaptı.nasıl bir duygu dedim harika dedi:)darsısı sana olsun dedi.RABBİM yeniden sağlıklı evlatlar verin dedi.sesim gitti titredi:(çok duygulandım nerdeyse ağlayacaktım.sonra tel kapattıktan sonra hayallere daldım.dedim ki ben doğum yapmış olsaydım.etrafımda annem kayınvalidem eşim gelen giden....bebğimi ara ara alıyorum kucağıma öpüyrum kokluyorum emziriyorum...eşim gelio bizi birlikte görmekten çok mutlu.gülüyor gülüyor gülüyor dayanamıyor oda yanımıza gelip hem beni hem bebişimizi öpüyor.annemler bebğimi seviyor.....afffffffffffff afffffffffffffffffffff:)

RABBİM senden yanlızca kafirler umudunu keser.biz senin aciz kullarınız.her ne kadar aciz olsakta umudumuzu asla yitirmiyoruz.çünkü biliyoruz ki SEN aldıklarından daha iysini vermek için alırsın.SEN okadarrrrrrrrrr merhametlisin ki biz kullarına dayanamazsın ve bizde bu güzel duyguları yaşatacaksın.HAMD OLS SENİN kulunuz HAMD OLS SENİ çokkkkkkkkkk ama çokkkk seviyoru:)

o kadar iyi anlıyorumki seni içinden neler geçiyo ne hayallere dalıyosun bazen olmamış çocuğu doğuruyoruz bazen de hamilelik hayallerine kapılıyoruz ansızın bi sızı kaplıyodur içini bana ne güsel destek oldun sen hani umutlarmız bak gör ne güsel olacak herşey başkaları imrenecek bize :))))tek derdim rabbim kimseye fırsat vermesin diyorum bol bol bebişler inşallah bol bol mutlu zamanlar ha bide melekler bile imrensin bize hepimize rabbim tez zamanda nasip eyle duyyy nolursun bizi artık umutsuzluk yok beynimiz şartlandı tam tersi olsun herşeyin bu kadar üzüldük mutluluktan bıkalım:)))))))))))

canım yumurtlama günlerinde yumurta takibi yaptırınca belli oluyor yumurtanın gelişip gelişmediği.klomen yumurtlamayı uyarıcı bir ilaç...hormon ilacı yani.dr una danışmadan ve dr takibinde olmadan kullanma ama.benim de en son gittiğimde yumurtalarım yeteri kadar gelişemediği için kistleşmiş.o yüzden klomen verecekmiş.

benımde gecen gun baktırdım overde kıst varmış boyutu hatırlarsam 36*25 dı sanırım kıstım ama bana vermez sanırım cunku mol gebelıgım var benım 1 yıl beklıycem ben hamış kalmamamk ıcın

kızlar cuma hastaneye gitmiştim ya doktorun yazdığı testlerin sonucu çıkmış.
kortizol :12,62 yanında Hyazıyor alt ve üst sınır yazmıyor.
anti endemisyum antikor (EMA)ıgG :negatif

fikri olan var mı?bir arkadaş yazmıştı o bilir adını hatırlayamadım şimdi.bağışıklık testleri diye

kuzucum bana kortizol testi yapılmadı ama
6 kimyasalım olduğu için doktorum kortizol içeren bi hap verdi
onu kullandım hep kimyasallarım 4 4+5 te falan sonlanıyordu
bu ilaç sayesinde mi bilmem ilk defa 7+0 olduk ama o da dış gebelik oldu

benımde gecen gun baktırdım overde kıst varmış boyutu hatırlarsam 36*25 dı sanırım kıstım ama bana vermez sanırım cunku mol gebelıgım var benım 1 yıl beklıycem ben hamış kalmamamk ıcın

kuzucum 1 yıl çok uzun zaman değil mi
başka bi doktora daha sorsaydın keşke

umut güzeldir dinimizde umutsuzluk yoktur
ama bu hayaller seni üzen boyuta ulaşırsa dur demek lazım
ilk düşük yaptığım gün kardeşimin eşi hamile olduğu müjdesini verdi şimdi 15 aylık dünya tatlısı yeğenim var
o zaman dedim ki ben ne kadar kötü bi insanım ya kardeşimin mutluluğunu kıskanıyorum oturup bide bunun için ağladım
yani onada ağladım buna da ağladım :9:
o kadar hayallere dalmıştım ki senin gibi artık geceleri bebek kokusuyla uyanıyodum
kaç kere ağlayarak eşimi uyandırdım evde bebek var kalk bul kokuyo işte diye
ama kendimden başkasına zarar vermemişim
bak mesela yeni ben den örnek vereyim sana
en son burdan bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim
onlarla buluşucaz
eşim dedi ki gitmeni istemiyorum tam kendini toparlamışken tekrardan üzüleceksin yıpranıcaksın
eşime dedim ki
o hamile kaldı diye ben niye üzüleyim neden kendimi yıpratayım neden hayata küseyim ne bileyim onun evladı hayırlı bir evlat olacak neden hasetleneyim
hem ben karnımda bebek olmadan da en güzelim kocişim en yakışıklısı dedim
ikimizde gülüşmeye başladık geçti gitti
yani ben korktuğum kaçtığım şeyle yüzleşmeyi başardım onlarla dalga geçebilmeyi öğrendim inanın hayat böyle daha güzel :32:
hep merak ederdim metin şentürk neden görmediği halde kendiyle dalga geçer espiriler yapar görmekle alakalı
meger adam doğru olanı yapıyomuş onun yolunda hızla ilerliyorum tavsiye ederim:kkk:

Back
X