az evvel kuzenimi aradım.yeni doğm yaptı.nasıl bir duygu dedim harika dedi:)darsısı sana olsun dedi.RABBİM yeniden sağlıklı evlatlar verin dedi.sesim gitti titrediçok duygulandım nerdeyse ağlayacaktım.sonra tel kapattıktan sonra hayallere daldım.dedim ki ben doğum yapmış olsaydım.etrafımda annem kayınvalidem eşim gelen giden....bebğimi ara ara alıyorum kucağıma öpüyrum kokluyorum emziriyorum...eşim gelio bizi birlikte görmekten çok mutlu.gülüyor gülüyor gülüyor dayanamıyor oda yanımıza gelip hem beni hem bebişimizi öpüyor.annemler bebğimi seviyor.....afffffffffffff afffffffffffffffffffff:)
RABBİM senden yanlızca kafirler umudunu keser.biz senin aciz kullarınız.her ne kadar aciz olsakta umudumuzu asla yitirmiyoruz.çünkü biliyoruz ki SEN aldıklarından daha iysini vermek için alırsın.SEN okadarrrrrrrrrr merhametlisin ki biz kullarına dayanamazsın ve bizde bu güzel duyguları yaşatacaksın.HAMD OLS SENİN kulunuz HAMD OLS SENİ çokkkkkkkkkk ama çokkkk seviyoru:)
meryem suresini okudum.inş dualarımdasınız canlar:)
canım biz eşimle o kurduğun hayalleri artık her gün konuşuyoruz bi bebeğimiz olsa doğumda hastanede şunu giydiririz kız olursa şöyle erkek olursa böyle yaparız eşimin yeterki olsun sabaha kadar bakarım demesi hatta beni ekip onu gezsmeye bile götürcekmiş:)bebeklerimiz kıymetli kimseye bişey söyletmeyiz daha neler neler yazsam hepsini sayfa almaz ve inşallah rabbimin izniyle kurduğumuz hayalleri gerçekleştireceğimiz günü bekliyoruz ve inşallah bir gün bizde bebeklerimizin doğduğu günü ve daha sonra yaşadıklarımızı buraya yazacağız dua etmekten başka bişey gelmez elimizden o yeterki ol desin