Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende kan pıhtılaşması olduğumu yeni öğrendim. ismini çok duyduğum için cuma gününe sait beyden randevu aldım ilk defa gidicem bakalım cuma günü nasıl geçecek ona göre yazarım.

teşekür ederim .. özel msj olarak atarmısın belki topicte gözden kaçar okuyamam...

selam kızlar bu topiğe girmeyeli uzun süre oldu

benimde başımdan geçenler sizden farklı değil

2007 5 haftalık düşük
2008 de 2 aylık gelişemedi ve kalbi durduğu için kürtaj
2010 da kimyasal gebelik
2011 de dış gebelik ve amiliyat la sağ tüpüm alındı

2.inci gebeliğimden sonra yapılan araştırmalarda faktör v lıden mutasyonu heterozigot taşıyıcısı pritein s düşüklüğü
son iki gebelik öncesi aspirin hamile kalınca 0,4 lük clexan kullandım ama hiç bir işe yaramadı malasef ,,, şimdi dinlenme süresindeyim 1 sen korunmayı düşünüyorum ilk önce kendimi hazırlalamam lazım çok yıprandım en son dış gebelikte 10 gün hastanede yattım iğne olmama rağmen kese patladı acil amiliyat iç kanama geçiriyordum çok korkuyorum şimdi

İZMİRDE OTURUYORUM ŞİMDİ İYİ BİR DOKTOR ARAŞTIRMASINDAYIM SAİT YÜCEBİLGİNİN İSMİNİ ÇOK DUYDUM .. İZMİRDE OTURUP RİSKLİ GEBELİK DOKTORUNA GİDEN VARMI LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZÇÇ[/QUO
yaşadığın kayıpların için geçmiş olsun protein s değerin kaç

tam olarak hatırlamıyorum şimdi akşam evde baktıktan sonra yazayım olurmu...

arkadaşım bende aynı mutasyona sahibim.banada gün içinde yürüyüş ve hareket et dediler.evet tıp fakültelerinde çok ilgileniyorlar ve çok araştırma yapıyolar.bu mutasyonla iğne kullanmam gerektigini bir tek o doktorlar söylüyor.diğerlerine göre hiç bişeye gerek yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
benım doktrum bana kese görüneseye kadar iğne vermeyecekmiş her doktor farklı bir şey söylüyor inan yoruldum bu doktorda devam etmeyi düşünüyorum allah izin verirse inşallah hamilelik haberlerimizi ve doğum haberlerimizi alırız cümle ile
beni merak eden kader arkadaşlarım öncelikle özür dilerim sizleri habrsiz bıraktığım ve merak ettirdiğm için. ama çok kötüydüm uzaklaşmam gerekti. bu ayda adet oldum. geçen çarşamba günü lekelenmelerim başladı. pazarda kırmızılar geldi. bu ay çok umutlanmıştım . geçen pazardan beri psikolojiö berbat. doktora gittim. daha da kötü oldum. hamile kalamaman için bir sebe olduğunu düşünmüyorum diyorlar. sen stres yaptığın için olmuyor diye beni suçluyorlar. zaten kötü olan psikolojim bu suçlamalarla dibe vurdu. artık vücudum stres belirtiler gösteriyor. böyle devam edersem sanırım psikolojik tedaviyede ihtiyacım olacak. unutmka için elimden geleniş yapıyorum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum . bu yüzden bakamadım uzun zamandır. şimdi bile hepsini okuyacak cesaretim yok . o yüzden nasılsınız bilmiyorum. umarım sizler için herşey yolundadır.

bu hafta adet dolayısıyle meryem suresini okuyamadım ama yarın okucam. dualarım sizinle kendimi iyi hissettikçe yazmaya ve takip etmeye çalışırım.

canım her adet dönemi aynı psiklojiyi bende yaşıyorum aglıyorum ama elden bir şey gelmiyor anca kendimizi yıpratıyoruz allahın izniyle inşallah bizimde evladımız olacak allah yürekten edilen duaları boş çevirmez biraz daha vakti var bu imtihanı inşaallah gececez canım

benım doktrum bana kese görüneseye kadar iğne vermeyecekmiş her doktor farklı bir şey söylüyor inan yoruldum bu doktorda devam etmeyi düşünüyorum allah izin verirse inşallah hamilelik haberlerimizi ve doğum haberlerimizi alırız cümle ile

canım her adet dönemi aynı psiklojiyi bende yaşıyorum aglıyorum ama elden bir şey gelmiyor anca kendimizi yıpratıyoruz allahın izniyle inşallah bizimde evladımız olacak allah yürekten edilen duaları boş çevirmez biraz daha vakti var bu imtihanı inşaallah gececez canım

bencede kese görmeden iğneye başlamayın ben temmuz ayında dış gebelik geçirdim amiliyatla sağ tüpümü aldılar ve hamileliğimi öğrendiğimden itibaren iğneye başlamıştım..

dış gebelik oluğumu öğrenince bıraktırdılar .. dış gebeliği kurutmak için iğne vurdular ama yinede kurumadı nedeni kan sulandırıcı iğnelere bağlıyorum kesen gözüksün ondan sonra iğneye başlayın

mltm2602
Hic kafana takma tatlim, taktikca daha kotu oluyoruz, bende oyleyim, Rabbimin izniyle hayirlisiyla bizde Hamile kalacagiz insallah..
O yuzden ne olur moralini bozma, yeterki dogru zamanda gelsin :-) eninde sonunda olacak insallah, sabirla bekliycez, bak Hannem sabirla ilgili cok guzel seyler yaziyor..onlari bir Yere yaz oku arada, Ben oyle yapiyorum, moral oluyor. opuyorum seni. Yalniz degilsin bak bizde senin durumundayiz, ve daha birchbark kisi ayni seyleri yasiyoruz. Guclu ol ve Bol Bol dua et.

teşekkür ederim arkadaşım.valla içimden gelenleri yazıyorum.sizi çok iyi anlıyorum.ve sizinle düşüncelerimi paylaşıyorum.RABBİM hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah:)

RABBİM en tez vakitte kucaklarımızı doldursun,dualarımızı kabul etsin.

selam kızlar bu topiğe girmeyeli uzun süre oldu

benimde başımdan geçenler sizden farklı değil

2007 5 haftalık düşük
2008 de 2 aylık gelişemedi ve kalbi durduğu için kürtaj
2010 da kimyasal gebelik
2011 de dış gebelik ve amiliyat la sağ tüpüm alındı

2.inci gebeliğimden sonra yapılan araştırmalarda faktör v lıden mutasyonu heterozigot taşıyıcısı pritein s düşüklüğü
son iki gebelik öncesi aspirin hamile kalınca 0,4 lük clexan kullandım ama hiç bir işe yaramadı malasef ,,, şimdi dinlenme süresindeyim 1 sen korunmayı düşünüyorum ilk önce kendimi hazırlalamam lazım çok yıprandım en son dış gebelikte 10 gün hastanede yattım iğne olmama rağmen kese patladı acil amiliyat iç kanama geçiriyordum çok korkuyorum şimdi

İZMİRDE OTURUYORUM ŞİMDİ İYİ BİR DOKTOR ARAŞTIRMASINDAYIM SAİT YÜCEBİLGİNİN İSMİNİ ÇOK DUYDUM .. İZMİRDE OTURUP RİSKLİ GEBELİK DOKTORUNA GİDEN VARMI LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZÇÇ

RABBİM birdaha yaşatmasın inşallah arkadaşım:(inşallah evlat imtihanın bu yaşadıklarınla son bulmuştur.

sagol canım amiiinnn. allah razı olsun işimiz hamış kalmakla bıtmıyokı meltemcim 2haftadır oyle streslı korkuyla yasıyorumkı tadını cıkaramıyorum sımdı 2hafta nasıl sabredıcem bılmıyorum.acaba bu 2hafta sorunsuz gececekmı bır dunya soru var aklımda.bazen guzel bır hayal kuruyorum arkasından hemen yasadıgım kotu anılar gelıyor aklıma rabbım bır daha yastmasın.bebeklerımız cok saglıklı olsunlar sıkıca tutunsunlar sonra basucumuza konsunlar saglıcakla.dua edıyoruz rabbım gerı cevırmesın hosca kal tatlım

canım belki kese daha yeni oluşmaya başladığı için tam yuvarlak değildir canını sıkma lütfen bende arkadaşlara katılıyorum ben olsam 2 hafta hayatta bekleyemezdim içinin rahat etmesi için bence başka bi doktora görünmende fayda var

Progestan kullanmıstım ben, hapini fitil olarak kullandım. Fitil olarak kullanmak daha etkili mi bilmiyorum ama agızdan alırsan yan etkileri daha cok oluyormus diye duymustum.

ben progestan 200 kullanmıştım ağızdan ama fena halde sersem gibi oluyordum zaten anladığım kadarıyla ağızdan alınanla fitil olanda aynı hap

nasılsınız.ben hafta sonu annemlere gittim.dönüşte ise otobüste üniv arkadaşımı gördüm.yanında ise kocaman bir kızzzz:)4 yaşında falan.aslında üniv bitireli 4yıl oldu ama ark 4.sınıfta hamileydi:)eşime gelince bende istiyorum dedim:(anlayacağınız yine evlat hasreti depreşti.ama eşim bana bi söz vermişti hamileliğinde sigarayı bırakcam demişti.ve sözünü tutmadı bense geçirdiğim hamilelikler sonucunda bebğimi kucağıma alamadım.eee tıbben de bi rahatsızlıkçıkmadı sayılır hamd olsun.eşime dedimki artık sen kesin bırakmadan asla bebk düşünmeyeceğim dedim veeeeeeee bende yemin ettim.ewet yanlış yaptım biliyorum ama aklıma da gelmiyor değil.acaba bu sebepten mi RABBİM sınıyor die.biz bunca şeyi yaşadıktan sonra elimizden gelen herşeyi yapmak istiyoruz.bu yüzden RABBİMİN izniyle hamileliği düşünmem birazda eşime bağlı.

dün yine sordum ne zaman düşüneceğiz die inşa yakın zamanda dedi:)elindekini bırakacakmısın dedim?inşallah dedi.bu kadar sigara tiriyakisinden bunu duymak bile bi adımdır die düşünüyorum:)+

inşallah bebekle birlikte eşin sigarayı bırakmış olur canım.ben de çok kızıyorum eşime sigara konusunda dinlemiyor beni..bıraktım artık...ne hali varsa görsün dedim içimden.spermiyogramın sonuçları iyi çıkınca hiç umursamamaya başladı hele...Allah2ım görsün halimizi,her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.ben de bıraktım artık araştırmayı,didiklemeyi....Nasılsa rabbim verince veriyor.dua edip kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum sadece.

kızlar bugun kontrole gıttım 4haftalık.kese olusmus ama seklı bozukmuş yuvarlak degıl:43::43:sabahtan beri düşünmekten başıma ağrılar girdi 2 hafta sonra tekrr gıdıcem kalp atışı ıcın rabbim sana emanet:43:daha öncekilerde boyle olmamıstı:43::43:

canım hiiç takma kafana ablamada kesın düşer kesenın şeklı bozuk dedıler yat dınlen 3 ay önemlı ablamın oğlu oldu çok şükür senınde olucak inşallah elını karnına koy ALLAHIN 99 ismini oku hep dua et hiçbişe olmaz:34:

Kizlarrr gebelik testi yaptim cifr cizgi cikti:49:ama mutlulukla birlikte asiri kaygim var cunku dun lekelenmem oldu koyu kahveydi cok korkuyorum o yuzden bana doktorum progestanla ilgili birsey soylemedi ben kullansam bir zarari varmidir dualarindan beni eksik etmeyenlerden allah bir kere degil binkere razi olsun

kahve rengı leke eğer kırmızı gelmezse tutunma lekesı oluyo kadınların yuzde seksenınde olurmuş canım bu

merhaba kızlar,, bende 8ay içinde 2düşük ve kürtaj yaşadım. ilk gebeliğim boş gebelikti doktorlar normal olabilir dedi genetik araştırılma yapılmadı,,ilki 7+4teyken kürtaj oldum..ikinciside 6+3teyken kendi kendine düşmeye başladı kürtaja aldılar. şimdi genetik testler ve kan pıhtılaşmasına bakılacak..benm durumumda olan arkadaşlarım var mı

protein s değerim 91 çıktı. :) ee nolcak şimdi? 2. düşükten önce yaptırdığımda en düşük 60 olması gerekirken 45 çıkmıştı.şimdi tekrar yaptırdığımda 91 çıktı.şimdi umutlanmam mı lazım bilemedim.düşüğü buna bağlıyodum.yükseldiğine göre tehlike geçmiş midir?

Canim nasil gidiyor? Amniyosentez yapildi dimi, bi sorun yok insallah.

canım yeni gördüm.pek giremiyorum nete.her girdiğimde kafam allak bullak oluyo ama sizden haber almayınca da olmuyor:) bir de bu aralar zor günler geçirdim.amniyosentez yapıldı.birkaç gün hem düşük hem sonuçlar nasıl endişesiyle yaşadım.Allah kimseye yaşatmasın.çok zor.acaba bişey çıkacak mı diye günlerce içim içimi yedi.Allah'a şükür ön sonuçlar iyi çıktı.bikaç hafta sonra da tüm sonuçlar çıkacakmış.sanırım bu ön sonuçlar bilgi verici ama yine de bütün sonuçlar iyi çıkar inş.

merhaba kızlar,, bende 8ay içinde 2düşük ve kürtaj yaşadım. ilk gebeliğim boş gebelikti doktorlar normal olabilir dedi genetik araştırılma yapılmadı,,ilki 7+4teyken kürtaj oldum..ikinciside 6+3teyken kendi kendine düşmeye başladı kürtaja aldılar. şimdi genetik testler ve kan pıhtılaşmasına bakılacak..benm durumumda olan arkadaşlarım var mı

evet ben varım.ilki boş.kese küçüldü 8 haftalıkken kürtak oldum.2.si kese göründü kan değerim çok ii gidiyordu.6+1 de kahverengi leke ardından o iğrenç kanamayla hatırlamak bile istemiyorum düşük yaşadım.sonuç kürtaj...genetik normal çıktı.bizimde genetik,pıhtılaşma testim her şey normal sedece protein s değerim düşüktü.bugün ise bu değerin yükseldiğini öğrendim.Allah ım her şeyin hayırlısını versin.sende bebek görünmüş müydü?ya da yolk sac

Son düzenleme:
slm canım gözün aydın allah kucagına aldıgın günleride görmeyi nasip etsin iğneyi göbekten yapmanın hiç bir sakıncası yok hatta daha iyi oldugunu söylüyorlar ilk zamanlar için ben suan 35 haftalık hamileyim 3 aya kadar göbeğimden yaptım sonra göbek gerginleşince yapmaya korktum bacaktan devam ettim arada sırada koldanda yaptım ama cogunlukla bacaktan yaptım...
benimde senin gibi kafamı kurcalayan bir soruydu normal dogum yapabilirmiyiz d.ye düşünüyordum cünkü burdaki herkese sezeryan oluyordu ama dr um sakıncası olmadıgını her ikisinide ypabilecegimizi söledi ikisindede riskin aynı oldugunu söyledi...ama benim oğlum biraz iri gliba böle giderse normal olmazmış sezeryan olucam galiba igneyi dogumdan iki gün önce kesecekmişiz allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin...

hamile olmayan arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin...

DERT veren ALLAHım dermanınıda vermiş cok mutlu oluyorum böyle iğne kullanarak dogumu yaklasanlar için bir umut oluyor bana bır ışık sankı ben dogum yapcakmısım gibi ınsallah saglıkla gelır. benım artık derdim ne sezeryan nede normal benım derdim sağlıklı olsun da baska birşey değil. insallah o gunlerıde görürüm bende söyle karnımda buyudugunu bacakdan neresınden yapıyorsun kalca kısmımı yoksa bacagın üstü falan mı ALLAHım yar ve yardımcın olsun ınsallah :nazar::nazar::nazar:

Kizlar kullandiginiz progesteron fitil'in ismi nedir acaba? hapi fitil kadar etkili degilmis diyorlar, fitil'in adini merak ediyorum gunun birinde lazim olur belki

valaa bana doktorum hep normal hapı fitil olarak kullandırdı.eğer öle bir şey olsaydı fitilini al derdi.birçok arkadaş da normal kapsülü fitil olarak alıyor bildiğim kadarıyla.

DERT veren ALLAHım dermanınıda vermiş cok mutlu oluyorum böyle iğne kullanarak dogumu yaklasanlar için bir umut oluyor bana bır ışık sankı ben dogum yapcakmısım gibi ınsallah saglıkla gelır. benım artık derdim ne sezeryan nede normal benım derdim sağlıklı olsun da baska birşey değil. insallah o gunlerıde görürüm bende söyle karnımda buyudugunu bacakdan neresınden yapıyorsun kalca kısmımı yoksa bacagın üstü falan mı ALLAHım yar ve yardımcın olsun ınsallah :nazar::nazar::nazar:

valla ben hamileliklerimden önce hep derdim ki kesinlikle normal doğuramam sezaryen yaptırırım ama şimdi yaşadığım kötü tecrübelerden sonra yeterki bi evladım olsun normal bile doğururum diyorum:)

Back
X