- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım ümmü sübyan duası diğer adı ile "boylama" olarak bilinir.bir çok duadan oluşur.bunu bir hoca gidersen yazar sana.ince uzun bir kağıda yazılıyor,iyice kaplayıp üzerinde taşıyorsun.genelde hamilelere öneriyorlar.gece uykuda korkup bebeklerini kaybetmesinler diye.genelde çok düşük yapanlara bu duayı taşımaları öneriliyor.bi araştır bakalım bir hoca bulursan yazdır bence.bu arada dr a gittin mi canım?
canim seni merak ediyorum hemisligin nasil gidiyor doktor kontrolun ne zaman
Sevgili Gila77 mesajını görünce çok mutlu oldum. Bana bi umut oldun inan... Ben nedeni açıklanamayan infertilite nedeniyle yıllarca tüp bebek tedavisi gördüm, başarısız 5 tüp bebek sonunda doktorlarım benim miyomum olduğuna karar verebildiler...Miyom alındıktan sonra 2 kez kendiliğimden gebe kaldım, fakat birincisi 6. haftada düşükle sonuçlandı. İkincisinin ise 22. haftada kalp atımları durdu. Suni sancıyla doğum yaptım...Bebek incelendiğinde onda bir sorun olmadığı, fakat benim genetik testlerimin sonucunda pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Şimdi kendime iyi bir doktor arıyorum. Trakya'da yaşıyorum ve doktorumun yakın bi yerde olmasını istiyorum ki acil bir durumda hemen ulaşabileyim. Yeniden gebe kalmana çok sevindim. İnşallah bebeğini en sağlıklı şekilde dünyaya getirir ve kucağına alırsın...Sen gebe kalmadan önce herhangi bir tedavi gördün mü? Hani aspirin, fraksiparin vs...herhangi bişey? Bu durumda olan gebelikleri takip eden bildiğin iyi bir doktor var mı?
canım sonuçlarda ne çıktı?hangi ilaçları alıyorsun?inşallah bebeğini de kucağına alırsın...
bu arada benim gittiğim prof riskli gebelikler hususunda baya uzman bir kişi.ben ilk muayeneye gittiğimde benim vajinal ultrasonuma bakarken sizde büyük ihtimal kan pıhtılaşması var çünkü rahmi besleyen kılcal damarlar direnç gösteriyor dedi.damalrda anormallik olduğu zamanda ultrason makinası ötüyordu siren gibi.ama tabi kan sonuçlarıyla kesinleştirmemiz lazım dedi.ve kan sonuçlarındada çıktı.bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi
binbirgece paylaşım için çok teşekkürler[/QUOT
rica ederim
kime gidiyorsun canım sonuçların çıkınca bizimle paylaşırmısın
canım bende mustafa başbuğa gittim bütün tahlillerim yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı iğne kullanmama rağmen düşük oldu bilgili bir doktor benim durumum biraz farklı canım ilk gebeliğimde preeklemsi geçirmiştim riskli bir durum tekrar preeklemsi geçirme ihtimalimi söyledi nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum gelişmeleri paylaşalım canımmrb nigar50 ben kayseri'de Mustafa Başbuğ'a gittim.sonuçlarım çıktı ancak elime ulaşmadı ulaşınca tabi ki paylaşırım.nigar50 sende nevşehirde oturuyorsan ve böyle bir durumun varsa kayseriye gidebilirsin çünkü tüm çevre illerden o doktora geliyorlarmış.ben kayseride oturmuyorum ama ailem orda olduğu için arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim iyiki de gitmişim.gerçi kafam rahatladı mı hayır şimdide hamile kaldıktan sonra nasıl olacak nasıl takip edilecek takip edecek doktor bulabilecekmiyim kafamda bir sürü soru işareti var.
canım bende mustafa başbuğa gittim bütün tahlillerim yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı iğne kullanmama rağmen düşük oldu bilgili bir doktor benim durumum biraz farklı canım ilk gebeliğimde preeklemsi geçirmiştim riskli bir durum tekrar preeklemsi geçirme ihtimalimi söyledi nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum gelişmeleri paylaşalım canım
geçmiş olsun canım.bende mthfr heterozıgot var.bende trakyadayım.edirneye gidiyorum kontrollere.edirne yakınsa sana yardımcı olabilirim.gebelikten önce sadece folik asit kullandım.gebelikte ise coraspin,kalp atışı başlayıncada cleaxane 0.4 başladım.şükürler olsun şuan iyi gidiyor Allahın izniyle.ama hiç bişeyin garantisi yok.dualarınızı eksik etmeyin.
canım, çok teşekkür ederim. Tüm testler ve kontroller için Edirneye gidiyorum ben de. Gebelikte de ultrason için Cenk Sayın'a gitmiştim. Sen kontrol için kime gidiyorsun?
Kızlar dusuk nedeniyle iki sefer kurtaj olunup hamile kalinirmi( cok korkuyorum ( 
Sevgili Gila77 mesajını görünce çok mutlu oldum. Bana bi umut oldun inan... Ben nedeni açıklanamayan infertilite nedeniyle yıllarca tüp bebek tedavisi gördüm, başarısız 5 tüp bebek sonunda doktorlarım benim miyomum olduğuna karar verebildiler...Miyom alındıktan sonra 2 kez kendiliğimden gebe kaldım, fakat birincisi 6. haftada düşükle sonuçlandı. İkincisinin ise 22. haftada kalp atımları durdu. Suni sancıyla doğum yaptım...Bebek incelendiğinde onda bir sorun olmadığı, fakat benim genetik testlerimin sonucunda pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Şimdi kendime iyi bir doktor arıyorum. Trakya'da yaşıyorum ve doktorumun yakın bi yerde olmasını istiyorum ki acil bir durumda hemen ulaşabileyim. Yeniden gebe kalmana çok sevindim. İnşallah bebeğini en sağlıklı şekilde dünyaya getirir ve kucağına alırsın...Sen gebe kalmadan önce herhangi bir tedavi gördün mü? Hani aspirin, fraksiparin vs...herhangi bişey? Bu durumda olan gebelikleri takip eden bildiğin iyi bir doktor var mı?
canım kayıpların için üzüldüm gilaya yazmışın gila topiğin ilk kurucusu o artık gelmiyor buraya bebeğini sağlıkla kucağına aldı doktoruda osman develioğluydu senin pıhtılaşma problemin ne 22. haftada kalbinin durması bence pıhtılaşmayla alakalı değil gibi pıhtılaşma bozuklukları genelde erken dönemlerde kayıplara yol açıyor
sayfamızda hiç heyecan yok ya kimse de yazmıyor.hamişler yazsa da okusak neler oldu merak ediyoruz.yeni hamileler kalp atışlarını gördüler mi?diğer sayfalara baktımda hamileliğini yeni öğrenenler ne komik geliyorlar.yorum yazmak istiyorum ama elim gitmiyor.sanki hemen doğurdular da bebekleri kucaklarında.öle rahat öle rahatlar ki çift çizgiyle iş bitseydi şubatta doğum yapıyordum( dünya onlara güzel.yoksa ben mi çok acımsızım. 
nigarcım benim kan pıhtılaşması raporumda genelde 2. ve 3.trimesterde yani ilk üç aylık dönemden sonraki ve ileriki gebelik dönemlerinde düşüklere neden olur yazıyor.bence tam tersi çok küçük haftalarda gebelik kaybı varsa başka bir faktör aranmalı.çünkü çok küçükken kan pıh olsa bile çocuğu besleyecek kan akışı sağlanıyor ama ileriiki haftalarda sorun oluyor.
bende Cenk Sayına gidiyordum ama fakülteden ayrıldıktan sonra gitmedim ona.özele geçti.fakülteye devam ediyorum.ekol'e de giden tanıdığım var çok memnunlar,ikisi doğum yaptı..doktorun ismini bilmiyorum,istersen öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?