valla bende ne zaman dinlesem alıp götürüyor saatlerce gelemiyorum uffff diorum afff diorum eşim kızıyo öle düzeliyorum:))))))yalnızlık beni mahvediyor.çalışmıyorum evde olmakta canımı sıkıyor.
Hannemcim ikiside çok güzel dinledim ve beni ağlattın yaaa( bu ayda olmadı çok moralim bozukk meryem suresini okuyorum hepimize.bu hafta okuyamıcam.biliyorum hayırlısı herşeyin ama ben artıkk çok kafaya takıyorum.korkuyorum ümüdüm kırılıyo.günden güne. 
doktor bana progestan hap vermıstı ama bende ınanılmaz uyku ve halsızlık yapıyor bugun sabah eşim için uyanamadım alarmı duyup kapatmısım,bende öğleden sonra gidiyrm okula,dokuz bucuğa kurdum ama uyandıgımda saat 11 di.ve ben hala uykulu...gercekten halsızım de.coraspırın clexane de kullanıyrm ama progestan benı cok etkılıyr gıbı...
seni tebrik ediyorum pozitifliğin aslında inancından ötürü canım:)ama bişide varki o ayet değil hadis buna dikkat edelim.bende herzaman bunu söyleerim çok güzel bir hadis:)umudunu sakın kaybetme canım.en önemlisi bu çünkü...bizim denemekten,beklemekten başka şansımız yok.bizim de sınavımız buymuş,ne yapalım...defalarca düşük yapıp aynı tedaviyle bebeklerini dünyaya getirenler var,iğnesiz ilaçsız doğum yapacak olanlar var.o arkadaşlarımızın yazdıkları o kadar umut verici ki....bir gün olacak inşallah...ama önce sabır...Allah sabreden kullarını severmiş unutma.Bir de bir ayet var aklınızdan geçenler kaderiniz olabilir diye..aklına kötü şeyler getirme...kalbini ferah tut,dua et,pozitif ol canım.
evet canım çok haklısın çevre baskısı kaynana baskısı ve eşime karşı kendimi mahçup hissetmem ve 3düşük yaşadım bunlar beni bu kadar üzülmeme sebep oluyor biraz önce annem aradı bende ağlıyodum çok kızdı hiç sevmez ağlayanı inanın ben de ağlamak istemiyorum herzaman için hayırlısını ver rabbim diyorum.çok teşekkür ederim desteğin ve moral verdin çok sağol arkadaşım .ne olur bizlere dua edin.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.canım öpüyorum seni
canım inan ki hepimiz aynı durumdayız.aynen çevre baskısı,eşimin ailesinin sürekli sorması,ve eşimin çevremdeki insanların bebeklerine iç geçirerek bakması....hepsini yaşıyorum inan bana..ama bu benim suçum da değil isteğim de...Allah bana bu derdi vermişse derdimden anlamayanların da cezasını verir elbet...üzme tatlı canını...inan hiçbirinizi ayırmadan hepinize dua ediyorum.Allah'ım Gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın .
Bendede felaket baş dönmesi yapıyo böle salak gibi oluyorum dışarı felan çıkacaksam almıyorum attığım adımdan haberim kalmıyo diğer hamileliğimde 2 kez alıyodum şimdi 1 tane onuda yatmadan önce alıyorum sorun olmuyo gece uykuda başım dönüyosada bilmiyorum bide öyle dene canımdoktor bana progestan hap vermıstı ama bende ınanılmaz uyku ve halsızlık yapıyor bugun sabah eşim için uyanamadım alarmı duyup kapatmısım,bende öğleden sonra gidiyrm okula,dokuz bucuğa kurdum ama uyandıgımda saat 11 di.ve ben hala uykulu...gercekten halsızım de.coraspırın clexane de kullanıyrm ama progestan benı cok etkılıyr gıbı...
canım nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?
değerin düşükmüş ne zaman yaptırmıştın burdaki arkadaşlardan iki tanesinin değeri 2. yaptırdıklarında yükselmiş doktorun ne diyor bu duruma bilgi alırsan bizimlede paylaş canım benimkide 49
ben 2 sene önce yaptırmıştım cnm ama bununla ilgili ne dediklerinide hatırlamıyorum benim sonuçlar alınınca hemotolojiye ve ramotolojiye yönlendirdiler anti antikor değerimde normalden 2 katı yüksek çıktı romatizmal bir rahatsızlığım olabilceği şüphesindelerdi ama kan sonuçlarım yüksek fakat klinik olarak bir rahatsızlığın yok demişti , olmucağı anlamınada gelmez ilerki senelere bakıcaz dedi vedat bey senelik kontrole gel demişti anti antikor bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş hemotolojide filiz büyükkeçeciye gitmiştim..
proetin s değerimin düşük olduüunu biliyorum formu okurken dikkatimi çekti coraspin kullanılmaz yazmışlar arkadaşlar ama ben kullanmıştım gebeliğe hazırlık döneminde???????
bu değerin düşük olması ne demek çok önemlimi bu değer
ben 2 sene önce yaptırmıştım cnm ama bununla ilgili ne dediklerinide hatırlamıyorum benim sonuçlar alınınca hemotolojiye ve ramotolojiye yönlendirdiler anti antikor değerimde normalden 2 katı yüksek çıktı romatizmal bir rahatsızlığım olabilceği şüphesindelerdi ama kan sonuçlarım yüksek fakat klinik olarak bir rahatsızlığın yok demişti , olmucağı anlamınada gelmez ilerki senelere bakıcaz dedi vedat bey senelik kontrole gel demişti anti antikor bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş hemotolojide filiz büyükkeçeciye gitmiştim..
proetin s değerimin düşük olduüunu biliyorum formu okurken dikkatimi çekti coraspin kullanılmaz yazmışlar arkadaşlar ama ben kullanmıştım gebeliğe hazırlık döneminde???????
bu değerin düşük olması ne demek çok önemlimi bu değer
evet canım maalesef önemli tekrarlayan gebelik kayıplarına ve erken doğumlara yol açıyor ve günlük hayatımızda bile risk var hamilelikte iyice düşüyormuş bu değer doktorum öyle söylemişti sende bilgi alırsan paylaş canım topikte çok az kişiyiz bu durumda olan
valla bende ne zaman dinlesem alıp götürüyor saatlerce gelemiyorum uffff diorum afff diorum eşim kızıyo öle düzeliyorum:))))))
UMUDUNU yanlızca kafirler keser böle deme canım benim.herşey güzel olacak de kararla israrla
canım benim bi tanıdığın çocuğu olmuyordu hala da yok.eşinden kaynaklıymış galiba.bayanda çok sever çocukları eşi ona demiş ki istersen ayrılalım.çocuğun olmayacak demiş.bayan ne demiş biliyormusunuzELİ OLMA eğer RABBİM bana anneliği kısmet etseydi senden de ederdi.demekki bu benimde imtihanım.çokkkkkk hoşuma gitti biliyormusun.yani senle alakalı değil.eşinin ve ailelerinde imtihanı bu.ve bizim tercihimiz değil RABBİMDEN gelen bişi o yüzden rahat ol.inançlıyız inş rahat olmalıyız. 
ÇOK SAĞOL CANIM EVET ÇOK HAKLISIN HERŞEYİN HAYIRLISI İNAN SPORA YAZILDIM FİTNESS A GİDİYORUM HEM MORAL OLSUN HEMDE BİRAZ FAZLALIKLARIM VAR DİYEE.KENDİMİ TOPARLAMAYA GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIYORUM RABBİM KİMSEYİ ÖZENDİRMESİN BEN ÇOK SEVİYORUM ÇOCUKLARI.İNŞALLAH BUGÜNLERDE GEÇECEK UNUTUCAM BU GÜNLERİ ÖPÜYORUM SENİ KUCAKLIYORUMCANIM BENİM.
valla bende ne zaman dinlesem alıp götürüyor saatlerce gelemiyorum uffff diorum afff diorum eşim kızıyo öle düzeliyorum:))))))
UMUDUNU yanlızca kafirler keser böle deme canım benim.herşey güzel olacak de kararla israrla
canım benim bi tanıdığın çocuğu olmuyordu hala da yok.eşinden kaynaklıymış galiba.bayanda çok sever çocukları eşi ona demiş ki istersen ayrılalım.çocuğun olmayacak demiş.bayan ne demiş biliyormusunuzELİ OLMA eğer RABBİM bana anneliği kısmet etseydi senden de ederdi.demekki bu benimde imtihanım.çokkkkkk hoşuma gitti biliyormusun.yani senle alakalı değil.eşinin ve ailelerinde imtihanı bu.ve bizim tercihimiz değil RABBİMDEN gelen bişi o yüzden rahat ol.inançlıyız inş rahat olmalıyız. 
ÇOK SAĞOL CANIM EVET ÇOK HAKLISIN HERŞEYİN HAYIRLISI İNAN SPORA YAZILDIM FİTNESS A GİDİYORUM HEM MORAL OLSUN HEMDE BİRAZ FAZLALIKLARIM VAR DİYEE.KENDİMİ TOPARLAMAYA GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIYORUM RABBİM KİMSEYİ ÖZENDİRMESİN BEN ÇOK SEVİYORUM ÇOCUKLARI.İNŞALLAH BUGÜNLERDE GEÇECEK UNUTUCAM BU GÜNLERİ ÖPÜYORUM SENİ KUCAKLIYORUMCANIM BENİM.
arkadaslar bu duayı bırı tavsıye ettı de tam olarak nasıl bır dua bulamadım.bazı surelerın bırleştırılmesıylemı olusuyormus ,bıraz arastrdım netten ancak net bırsey bulamadım bılenbler ,duyanlar,deneyenler var mı merak ediyorum???bende duayı bulup asmak ıstıyorum ama bır sorayım dedım sizlere.nete fazla gıremıyorum sorularıma cevap veren herkeslerden rabbim razı ve memnun olsun teşekkürler kızlar
faktor v leiden g1691a g\a heterozıgot mutant - mthfr c 677t c\t heterozıgot mutant protrobın g\g normal benım durumumda kım var yardım edın bılgı verın bana arkadaşlar acıl
cnm sana özel mesaj attım birde şunu buldum. ümmü sübyan duası cinlere karşı bir duaymış ve aşağıdakini uygularsakta olurmuş.
Bir hadisi şeriflerinde Efendimiz (sav): “Cinsel ilişkiye başlarken bismillahi’l Azîm. Allahümme cennibne’ş-şeytane ve cennbi’ş-şeytane mâ-razektenâ, derseniz çocuğunuza cinler ve şeytanlar zarar veremez” buyurmuşlardır. Anlamı şudur: “Yüce Allah’ın adıyla. Allah’ım! Bizi şeytandan, şeytanı da bize vereceğinden uzaklaştır”. Bunu Arapça’sı ile söylemek şart değildir. Türkçe de söyleyebilirsiniz.
arkadalar bende clexan 0.4 kullanıyorum uzun zamandır kolumdan yapıyordum. kollarım apse yapınca karnımdan yaptım 24. haftamdayım.
karnımdan yapınca artık sanki bebeğime batıcak gibi hissediyorum.
ona değmez iğnenin ucu değil mi ?
Herkese iyi akşamlar kızlar beni aydınlatır mısınız?Benim mthfr c677t homozigot mutayon, apo e 3/3 alleli saptantı.Şu an gebeyim ve 3 doktordan ikisi iğne dedi biri coraspinle devam et diyor,hatta bir tanesi zaten homozigot olduğu için iğneye başlamam gerektiğini söylüyor.Sizin bu konuda fikriniz var mı?
arkadaslar bu duayı bırı tavsıye ettı de tam olarak nasıl bır dua bulamadım.bazı surelerın bırleştırılmesıylemı olusuyormus ,bıraz arastrdım netten ancak net bırsey bulamadım bılenbler ,duyanlar,deneyenler var mı merak ediyorum???bende duayı bulup asmak ıstıyorum ama bır sorayım dedım sizlere.nete fazla gıremıyorum sorularıma cevap veren herkeslerden rabbim razı ve memnun olsun teşekkürler kızlar
cnm senin mutasyonlarından factör v leiden ve mthfr c 677 bende de heterozigot bunlar dışında iki mutasyonum var. bu zamana kadar 4 düşük yaşadım. şu an yine hamileyim. 16 haftalık. 0.4 clexan, coraspirin kullanıyorum.
sagol canım mesajını okudum ben denemek ıstıyorum en yakın zamanda netten cıktısını alcam kucultturup.su gecırmeyecek sekılde bı yerde kaplattırmam lazım kı banyadı wc de cıkarmayayım.bılmıyorum denemkten de korkıyorum ama yapmasamda ıcıme sınmeyecek:26:bu koyla ılgılı kesın hadısler yokmus sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?