Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

valla bende ne zaman dinlesem alıp götürüyor saatlerce gelemiyorum uffff diorum afff diorum eşim kızıyo öle düzeliyorum:))))))

UMUDUNU yanlızca kafirler keser böle deme canım benim.herşey güzel olacak de kararla israrla:)

ewet bende de uyku yapardı.dr um sen bide öğretmensin o yüzden kahve içi derdi bana.bilmem ne kadar mantıklı ama...alışırsın sanırım zamanla.ben 5.aya kadar kullanmıştım bide yatarken falan almayı dene aynı etkiyi yapıor die duydum.yani koruyor yine.

seni tebrik ediyorum pozitifliğin aslında inancından ötürü canım:)ama bişide varki o ayet değil hadis buna dikkat edelim.bende herzaman bunu söyleerim çok güzel bir hadis:)

canım benim bi tanıdığın çocuğu olmuyordu hala da yok.eşinden kaynaklıymış galiba.bayanda çok sever çocukları eşi ona demiş ki istersen ayrılalım.çocuğun olmayacak demiş.bayan ne demiş biliyormusunuzELİ OLMA eğer RABBİM bana anneliği kısmet etseydi senden de ederdi.demekki bu benimde imtihanım.çokkkkkk hoşuma gitti biliyormusun.yani senle alakalı değil.eşinin ve ailelerinde imtihanı bu.ve bizim tercihimiz değil RABBİMDEN gelen bişi o yüzden rahat ol.inançlıyız inş rahat olmalıyız.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn:)

Bendede felaket baş dönmesi yapıyo böle salak gibi oluyorum dışarı felan çıkacaksam almıyorum attığım adımdan haberim kalmıyo diğer hamileliğimde 2 kez alıyodum şimdi 1 tane onuda yatmadan önce alıyorum sorun olmuyo gece uykuda başım dönüyosada bilmiyorum bide öyle dene canım
canım nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?

çok sağol canım şimdilik bi sorun yok çok şükür bulantı felan hiç bişey yok acaba gerçekten hamilemiyim felan bile diyorum bazen içimde öle bi his var sanki bu sefer sonunu getirebileceğim peşembe günü doktor kontrolüm var merak ediyom bakalım ne diyecek

canım ayet yazdığımı yanlışlıkla sonradan farkettim.çünkü öncesinde bir ayet yazacaktım.çok net hatırlayamadım,yanlış yazmayayım diye vazgeçtim.Kuran-ı Kerim 'i çok şükür ki okurum.Ayetlerimizi ve hadislerimizi bilirim.Ama karışıklık oluyor böyle işte arada.affola....

hepimiz için bende okudum meryem suresini inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder

tgbers canım okudum senin için bi yasin okudum inşallah rabbim seninde dualarını kabul eder inşallah

Son düzenleme:

arkadaslar bu duayı bırı tavsıye ettı de tam olarak nasıl bır dua bulamadım.bazı surelerın bırleştırılmesıylemı olusuyormus ,bıraz arastrdım netten ancak net bırsey bulamadım bılenbler ,duyanlar,deneyenler var mı merak ediyorum???bende duayı bulup asmak ıstıyorum ama bır sorayım dedım sizlere.nete fazla gıremıyorum sorularıma cevap veren herkeslerden rabbim razı ve memnun olsun teşekkürler kızlar

cnm sana özel mesaj attım birde şunu buldum. ümmü sübyan duası cinlere karşı bir duaymış ve aşağıdakini uygularsakta olurmuş.

Bir hadisi şeriflerinde Efendimiz (sav): “Cinsel ilişkiye başlarken bismillahi’l Azîm. Allahümme cennibne’ş-şeytane ve cennbi’ş-şeytane mâ-razektenâ, derseniz çocuğunuza cinler ve şeytanlar zarar veremez” buyurmuşlardır. Anlamı şudur: “Yüce Allah’ın adıyla. Allah’ım! Bizi şeytandan, şeytanı da bize vereceğinden uzaklaştır”. Bunu Arapça’sı ile söylemek şart değildir. Türkçe de söyleyebilirsiniz.

cnm senin mutasyonlarından factör v leiden ve mthfr c 677 bende de heterozigot bunlar dışında iki mutasyonum var. bu zamana kadar 4 düşük yaşadım. şu an yine hamileyim. 16 haftalık. 0.4 clexan, coraspirin kullanıyorum.

sagol canım mesajını okudum ben denemek ıstıyorum en yakın zamanda netten cıktısını alcam kucultturup.su gecırmeyecek sekılde bı yerde kaplattırmam lazım kı banyadı wc de cıkarmayayım.bılmıyorum denemkten de korkıyorum ama yapmasamda ıcıme sınmeyecek:26:bu koyla ılgılı kesın hadısler yokmus sanırım.

canım 24. haftada karnından yapma.bana doktor 16. haftada artık karından yapma sakın rahmi uyarırsın dedi.şu an 22. haftadayım ben de.bir gün koldan bir gün bacaktan yapıyorum.bacağın üst tarafına da yapabiliyorsun.

benim de homozigotum var.bildiğim kadarıyla homozigotlara iğne öneriliyor.ben iğne kullanıyorum.bence kullansan iyi olur.

canım ümmü sübyan duası diğer adı ile "boylama" olarak bilinir.bir çok duadan oluşur.bunu bir hoca gidersen yazar sana.ince uzun bir kağıda yazılıyor,iyice kaplayıp üzerinde taşıyorsun.genelde hamilelere öneriyorlar.gece uykuda korkup bebeklerini kaybetmesinler diye.genelde çok düşük yapanlara bu duayı taşımaları öneriliyor.bi araştır bakalım bir hoca bulursan yazdır bence.bu arada dr a gittin mi canım?

benım bu tek mutasyonmu oluyor benım bırde proteın c de sorun var 149 sonucum normal deger ıse 70-130 muş ben nedır bılmıyorum tek mutasyonmuyum neyım bılgım yok sen de ne var ben baska tahlıl yaptırmadım( kromozon yapıldı ve proteın s normal bunlar) bılgı verın bana arkadaslar yaaaa

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

dene cnm bende senin gibi korkuyrum dediğin gibi yapmakta istiyorum ama işte wc, banyo, ilişki ben takamam oralarda ya nebiliyim.

Mrb kizlar ben tu bebek annesi olacağım inşallah clexan 0.4 kullniyorum 31.haftadayim acaba iğneyi doguma kadar mı kullanmam gerek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…