Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim evet faktör 5 e göre mutasyonun daha hafif ama kan pıhtılaşması öyle bişeyki mutasyonun en zararsızı olsa bile bebeğini kaybede biliyosun. evet iğne kullanacaksın bende mthfz 1298 hoomozigotum ve hamile kalırsam günde 2 kez clexan 0.4 kullanıcam

leylacım canım tebrik ederim ama merak etme üzülmede stresde yapma geç döllenmiştir normaldir sen bebeğinle hep konuşki sana sımsıkı tutunsun canım benim inş. herşey yolunda olucak sen merak etme dualarımdasın

saol canım Allah razı olsun okumuşsun allah kabul etsin inş.

canım hamile kalmdan da bebe aspirini al
ben aldım galiba ondan hamile kaldım

Son düzenleme:
kızlar ben hamileliğimi öğrendim ama
iğne yokmuş aradılar yarın gelecek geç olur mu çok korkuyorum
zaten geç hamile kalıdm 2 kimyasal yaşadım :((

canım benim evet faktör 5 e göre mutasyonun daha hafif ama kan pıhtılaşması öyle bişeyki mutasyonun en zararsızı olsa bile bebeğini kaybede biliyosun. evet iğne kullanacaksın bende mthfz 1298 hoomozigotum ve hamile kalırsam günde 2 kez clexan 0.4 kullanıcam

leylacım canım tebrik ederim ama merak etme üzülmede stresde yapma geç döllenmiştir normaldir sen bebeğinle hep konuşki sana sımsıkı tutunsun canım benim inş. herşey yolunda olucak sen merak etme dualarımdasın

saol canım Allah razı olsun okumuşsun allah kabul etsin inş.

faktor 5 denılen faktor v roma rakkamıyla yazılıyormuş degılmı faktor v tehlıkelımı kızlar ben yandım o zaman faktor v ve mtfr heterızıgot benım ve proteın c 149 degerınde bılgı verın bana gıdemedım de doktora hemotolojıyemı yoksa kdın dogumamı gıdeyım sızce

faktor 5 denılen faktor v roma rakkamıyla yazılıyormuş degılmı faktor v tehlıkelımı kızlar ben yandım o zaman faktor v ve mtfr heterızıgot benım ve proteın c 149 degerınde bılgı verın bana gıdemedım de doktora hemotolojıyemı yoksa kdın dogumamı gıdeyım sızce

canım telaşlanma benim yüüzmden oldu :((
bu konuyu ben ortaya attım
bana akıllı bir doktor öyle dedi hiç ilaç yazmadı bend e başka doktora sordum kan pıhtılaşamsı kan pıhtılaşmasısır dedi ilaçlarını alcan iğne yapacaksın ddi
bunun hepsi aynıdır bnce tgbesrin dediği giib hepsnde de iğne kullnaamk gerek
benim akraban faktör v heterozigot vardı 3 tane doğurdu :)
3. d e öğrendi kan pıhtılaşması olduğunu önden 2 düşüğü vardı yani olunca oluyorr
haberi olmadan hamile kalıp doğuran o kadr kadın var ki,

Son düzenleme:
canım haklısın hepsi de tehlikeli ve önlem almak lazım
dediğim yanlış anlaşıldıysa özür dielrim ,
bazıları iğne kullama dedi de o yüzden doktorun dediğini söyledim yani iğne kullnayım mı diye
seninki önmli değil kullanma dedi faktör 5 olsa verirdim dedi
başka bir doktor da kullan dedi ben o yüzden benim tehlikesiz mi diye sordum siz daha tecrübelisinizz

vallahı ben tedırgn oldum benım faktor v ve daha doktora gostermedım canım cıddıden ne yapıcam tedırgın oldum offff

selam arkadaşlar ben buraya daha ilk defa yazıyorum sizlere bir sorum olucak bana yardımcı olurmusunuz ben bir hafta önce düşük yaptım birtane kızım var ve ikitanede düşügüm yani ben iki ay arayla iki düşük yaptım doktorum benden bazı tahliller istedi bunlardan birtaneside TROMBOFİLİ PANELİ bu test nasıl yapılıyo ne için yapılıyo bir bileniniz varmı ben internetten araştırdım ama açıklayıcı bi sonuç bulamadım sizler bana yardım edermisiniz birde bu test baya pahalı bi test heryerde yapmıyolarmış

canım sen bu testlerı gıt kadın hastanesı dogum veya unuversıte hast yaptır ssk varsa ucretsız yapılıyor

canım hamıle olunca hemen mı verıyorlar nasıl rapor aldın bılgı verıtrmısın senın mutasyonun ney bırde

evt canım hamile kalınca hemen veriyorlar elinde kan pıhtılaşması testin varsa
rapor da çıkardı 1 yıllık böylece az para ödüyorsun
iğnennin içininde 10 tane var öyüzden 8 günde bir
yazzdırıyorsun 2 gün önceden haber veriyorsun ki gelme payını da hesava katıyorsun benim durumuma düşme :(
bana yazıldı ama depolarda yokmuş arattım eczacıya yarın gelecek umaruım geç olmaz çok korkuyorum

Son düzenleme:
vallahı ben tedırgn oldum benım faktor v ve daha doktora gostermedım canım cıddıden ne yapıcam tedırgın oldum offff

tedirgin olma canım ben ne yapayım hamileyim iğne yok ve mthfr 677T heterozigotum varr
ALLH BÜYÜK NE YAPALIMM
ÖNCEDEN İĞNE Mİ VARDI PIHTILAŞMAM MI VARDI 2 DÜŞÜK YAPRLARDI SONRA NORMAL GEBELİK ELDE EDİLİYORDU ARAŞTIRMA YOK
BİZ HERŞEYİ BİLDİĞİMİZ İÇN TELAŞLIYZZ

Faktör 5 heterozigot, mthfr 677 homozigot , fibrinojen hetrezigot

FAKTÖR 5 HETEROZİGOT, MTHFR 677 HOMOZİGOT , FİBRİNOJEN HETREZİGOT değerlerine sahibim. 13 haftalık hamileyim.

CLEXAN 0.6, ELEVİT PRONOTAL, GYNO FERRO FENOL kullanmaya başladım. Doktorum coraspin kanamayı tetikler diye vermiyor. Ne yazık ki kahverengi lekelerle başladım ve progesteren kullandım. 100 lük hap kullandım bir ay kadar.

BENİMLE AYNI DEĞERLERE SAHİP OLAN ARKADAŞLAR VAR MI VE HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORLAR? Burası çok hızlı olduğundan takip edemiyorum. Cevapları özelden atarsınız çooooooook mutlu olrum.

selam arkadaşlar ben buraya daha ilk defa yazıyorum sizlere bir sorum olucak bana yardımcı olurmusunuz ben bir hafta önce düşük yaptım birtane kızım var ve ikitanede düşügüm yani ben iki ay arayla iki düşük yaptım doktorum benden bazı tahliller istedi bunlardan birtaneside TROMBOFİLİ PANELİ bu test nasıl yapılıyo ne için yapılıyo bir bileniniz varmı ben internetten araştırdım ama açıklayıcı bi sonuç bulamadım sizler bana yardım edermisiniz birde bu test baya pahalı bi test heryerde yapmıyolarmış

MERHABA CANIM bende senin gibi bu tahlilleri yaptırmak için nerelere gittim yapmadılar sana tavsiyem eğer istbuldaysan cerrahpaşada kadın doğuma randevu al düşüklerini söle ve trombofili testlerini yaptırmak istiyorum dersen yapıolar.çok basit ssk an varsa ücret ödemiosun.ben yaptırdım sonuç bekliorum.yardımcı olduysam ne mutlu bana ki bak canım geçmiş olsun

geçmiş olsun...benim antinükleer antikor FANA sınırda 1 ay sonra tekrar yapılması uygundur çıkmış.inşallah sorun yoktur.

sınırda derken 1/100 falan mı benim ANA 1/1280 çıkmıştı. tabi başka antikorlarımda var yüksek ama bu en yükseği. inşallah yeterince düşmüştür ama ben kendimde ki farkı hissediyorum. en son lisede grip olmuştum hiç 38 i geçen ateşim olmazdı. birde cildimde değişiklikler var alerjilerim geçti.

evt canım hamile kalınca hemen veriyorlar elinde kan pıhtılaşması testin varsa
rapor da çıkardı 1 yıllık böylece az para ödüyorsun
iğnennin içininde 10 tane var öyüzden 8 günde bir
yazzdırıyorsun 2 gün önceden haber veriyorsun ki gelme payını da hesava katıyorsun benim durumuma düşme :(
bana yazıldı ama depolarda yokmuş arattım eczacıya yarın gelecek umaruım geç olmaz çok korkuyorum

sımdıden rapor cıkartalımmı olurmu hamıle kalmadan

sınırda derken 1/100 falan mı benim ANA 1/1280 çıkmıştı. tabi başka antikorlarımda var yüksek ama bu en yükseği. inşallah yeterince düşmüştür ama ben kendimde ki farkı hissediyorum. en son lisede grip olmuştum hiç 38 i geçen ateşim olmazdı. birde cildimde değişiklikler var alerjilerim geçti.

bu ney bana yapılmadı ıgm ıgg proteın c ve s ve mtfr faktor 5 proktabın kromozon yapıldı bunuda yaptırmalımıyım başka eler yaptırayım 2 dusuk var

tedirgin olma canım ben ne yapayım hamileyim iğne yok ve mthfr 677T heterozigotum varr
ALLH BÜYÜK NE YAPALIMM
ÖNCEDEN İĞNE Mİ VARDI PIHTILAŞMAM MI VARDI 2 DÜŞÜK YAPRLARDI SONRA NORMAL GEBELİK ELDE EDİLİYORDU ARAŞTIRMA YOK
BİZ HERŞEYİ BİLDİĞİMİZ İÇN TELAŞLIYZZ

ya oylede ben ıgneden cok korkuyorummmmmmmm

sımdıden rapor cıkartalımmı olurmu hamıle kalmadan

canım sen şimdi iğne kullanıyormusun. ben önceki hamileliğimde çıkarmıştım rapor. şimdi o raporla alıyorum. gün aşırı kullandığım için artıyor. bir sonraki hamileliğimde geç çıkarıcam raporu. eğer korunmayı bıraktıysan evde en azından bir kutu bulundurmanda fayda var. ya dr a hamilelik öncesi kullanman gerektiğini söyliyceksin 1 kutu yazar raporsuz az bir katılım payıyla alabilirsin.

bu ney bana yapılmadı ıgm ıgg proteın c ve s ve mtfr faktor 5 proktabın kromozon yapıldı bunuda yaptırmalımıyım başka eler yaptırayım 2 dusuk var

canım ben özelden yazmıştım sana testleri ama en iyisi senin durumunu bilen iyi bir dr un testleri istemesi. belki bazıları gereksiz bazıları eksik olabilir.

ya oylede ben ıgneden cok korkuyorummmmmmmm

ben aşı dışında iğne yemiş insan değildim ilk iğnemi kürtajımdan önce yedim. korkardım da biraz ama alışıyor insan. şeker hastası olsaydık günde 3-4 kere hayatımız boyunca yapıcaktık. bu iğneleri yapmak kolay dozu ayarlı bitince kendi çıkıyor. başlarda morarmalar oluyor sonra iğne yerini bile bulamıyorsun. insan herşeye alışıyor korkma o kadar zor birşey olsaydı bizde yapamazdık.

Genelde universite hastanelerinde yapiyorlar, eger herhagi bir devlet guvencen varsa ssk gibi o zaman ucret odemiyorsun. Ozelde yaptirirsan o zaman cok pahali olur(500-1000 arasi). Gecmis olsun.

Back
X