Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

beni de ekler misiniz arkadaşlar
elisizmit
2 düşük
sorun: Mthfrc 677t homozigot, apo 3/3 alelli
gebelikten önce: Coraspin,folbiol
gebelikle birlikte: Coraspin,folbiol,fragmin 2500 iğne
gebelik durumu: 4 haftalık gebe

mrb. Benimde 2 düşük var. Ikisi de 10 - 11 haftalık. Fakülte de bir sürü tahliller yaptılar son olarak kromozom tahlili verdik eşimle birlikte onların sonuçlarını bekliyoruz. Bakalım doktor ne diyecek. Sen hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun yani demek istedğiim uzun bir araştırma yapıldımı sana da. Bu fragmin 2500 iğneyi doktor mu verdi sana.bilgilendirirsen sevinirim.

Beni de ekler misiniz arkadaşlar
elisizmit
2 düşük
sorun: mthfrc 677t homozigot, apo 3/3 alelli
gebelikten önce: coraspin,folbiol
gebelikle birlikte: coraspin,folbiol,fragmin 2500 iğne
gebelik durumu: 4 haftalık gebe

MRB. BENİMDE 2 DÜŞÜK VAR. İKİSİ DE 10 - 11 HAFTALIK. FAKÜLTE DE BİR SÜRÜ TAHLİLLER YAPTILAR SON OLARAK KROMOZOM TAHLİLİ VERDİK EŞİMLE BİRLİKTE ONLARIN SONUÇLARINI BEKLİYORUZ. BAKALIM DOKTOR NE DİYECEK. SEN HANGİ DOKTORA YADA HASTANEYE GİDİYORSUN YANİ DEMEK İSTEDĞİİM UZUN BİR ARAŞTIRMA YAPILDIMI SANA DA. BU FRAGMİN 2500 İĞNEYİ DOKTOR MU VERDİ SANA.BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM.

kızlar dün akşam yine okadar kötü oldum kieşime dedim ne zaman?düşüneceğiz bilmiyorum dedi.hiç düşünmüyorum dedi.çokkk şaşırdım.başladım ağlamay neden dedim ben senin de düşünemeni beklerdim.çokkk üzüldüm.aynı acıları yaşamanı istemiyorum dedi.sonra tamam dedi meryem suresini okumaların bitsin(hani 41 gün okunacak demiştim)düşünelim dedi:)sigarayıda bırak dedim:)ben bırak istiyorum ama bağımlıyım bırakamıyorum dediilaçlara başlarız dedim belki bırakırsın tama dedi ama gece boyunca tv karşısında dahi sürekli offf çekti.
bende aspirine başlayım korunmayı bırakmadan önce dedim ya prof gerek yok dedi daha ne zorluyosun dedi.bende ankaradaki bi prof kullan dedi dedim:)valla öle bi psikolojim varki RABBİM yardım etsin.çaresiz,acizzzz,korkak ama ümitvar:)(

ALLAHIM NE olur yaşadıklarımız son evlat imtihanımız olsun.anlayacağınız şu sıralar benim psikolojim bulanık((((((((((((((((

yapılacak en güzel şey dua dua duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

dün meryem suresini okudum hergünki gibi isimlerinizi kağıda yazmıştım tek tek okudum RABBİM kabul etsin:)

canım doktorun haklıdır inşallah...umarım hayırlı haberler verırsın canını sıkma her derdın sebebı bu moral meselesi ,guzel hayaller kur kaaramsar olma

canım cok haklısın dort gozle ah bı hamıle kalabılsem dıyosun.sonra ah bı keseyı gorsem...kalp atısını duysam....insan korkuyla yasıyor.ama bı yakınım var 9yıl sonra tup bebekle kızı oldu ustelık bır tupu tıkalıymıs ve ılk denemede.rabbıme kalmıs bız yırtınıp duruyoruz bır teslım olabılsek Ona...gecenlerde bır sabah kızını opuyor ve o 9yılı sanki hiç yaşamamışım diyor yavrum geldi hepsini aldı göturdu dıyor ne kadar guzel degılmı bunu soyleyebılmek rabbım soylettırıyor inşallah bızlerde bebişlerimize saglıkla kavusunca butun bu konustuklarımızdan gulerek b ahsedecegız tatlım hoşça kal...

ANNE OLDUM BEN
Hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi,

Hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi,

Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi,

Hz. Hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi,

Hz. Bilal kayalar altında kaldı ezildim demedi,

Unutmayın sakın:

Sıkıntı, dert, tasa ALLAH'a sevgili olandan başkasına inmedi.

Günahlara kefaretdir gönüldeki keder,

Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,

Biraz daha sabreyle neler görüceksiniz neler

Mevlamız ihmal değil sadece imtihan eder.

Agzina saglik canim, Rabbim dualarini tez zamanda kabul etsin insallah.

tesekkurler paylasimin icin. cok guzel ve anlamli gercekdende.

Çok teşekkür ederim ilgin için Metin VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsı duymuştum fakat bu konuda araştırmaları olduğunu bilmiyordum.Muhakkak gideceğim.Aslında ben kendimi şanslı bile hissediyorum.Ben en azından şu an kendimde ne olduğunu biliyorum ve dediğin gibide bir aspirinle çözülebilecek bir sorun çok şükür.Ama kendinde gen bozukluğu olduğunu bilmeyen ve önlem alamayan bir çok insan var maalesef.
Tekrar teşekkürederim

cnm öncelikle geçmiş olsun ve Rabbim en hayırlı zamanda sana yeni bir evlat versin inşallah. forumu okuduğunda senden daha kötüsü olmadığını düşünmüşsün. sen çok şanslısın bir evladın var çünkü ve onu dünyaya getiriken bu hastalığını bilmediğin için sıkıntı yaşamamışsın. bu forumda 10 , 7, 5 kez düşük yapanlar bile var. ama hepimiz halimize şükrediyoruz. bende dört kez düşük yaptım. bir evladım yok henüz. şu an beşinci hamileliğim ve her günüm acaba yine mi bir şey olacak diye düşünmekle geçiyor. Ama Allah'a inancım tam. bebeğime kavuşacağıma inanıyorum. biliyorumki benden iyi durumda olanlar olduğu gibi kötü durumda olanlarda çok fazla ve halime şükrediyorum.

Teşekkürederim Rabbim tüm isteyenlere bir evlat nasip etsin.Ben, bende 2 heterozigot bir homozigot olduğu için benden kötüsü yok demiştim ama daha fazla mutasyonu olan varmış.Yoksa ben bir kızım olduğu için hep halime şükrederim.Üstelikte çok şükürki sezeryanımda bir sorunla karşılaşmadım.Ben bu mutasyon işini anlayamadım doğrusu bende böyle olduğu halde ilk gebeliğimde hiç sorun yaşamadım kimileride daha az mutasyonlu olduğu halde hep düşükle karşılaşıyorlar.Bu iş birazda nasip işi herhalde.Beni yanlış anlamayın bende halime herzaman şükrederim.verende alanda Yüce Rabbim o nedenle fazla da sorgulamam ve neden ben demem.

merhaba kızlar
daha önce de yazmıştım. hamileliğim çok şükür 3 aylık oldu.
bişey soracaktım. yakın zamanda clexane alan var mı nasıl alıyosunuz?ben rapor çıkarttırdım. doktorum 3 kutu yani 1 aylık yazıyor. en son hiç ücret ödememmiştim. ama bugün aldık. pisayada zor bulunuyormuş.
ve 3 kutu için 24 lira fark ücreti aldılar. benzer durum yaşayan var mı?

canım ses çıkmadı senden merak ettim kontrolün nasıl geçti?Allahın izniyle herşey yolundadır inşallah.

canım kusura bakma 3 gündür giremedim nete.doktora aşı olayını sordum.hiç gerek yok boşuna kolunu ağrıtacaklar zaten doğumun hastenede olacak dedi.valla aslında ne olur ne olmaz yaptırmak mı lazım bilmiyorum ama doktor da öyle deyince artık yaptırmamaya karar verdim ben.

16 tane hami$imiz var masallah. Darisi biz bekleyenlerin basina

umarım bu ay hepinizden hamilelik haberleri alırız.zaten dualarımda hep hamile olmayanlara hamilelik, hamile olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum.Allah dualarımızı kabul eder inş.Ayrıca hamileler ne kadar artarsak kendimizi okadar güçlü hissedeceğiz:)))

bu konuda bılgısı olan varmı kızlar bu kımyasal ve mol gebelıklerle ılgılı

inşallah tez amanda rabbim bizlerede nasip eder canım.her ay umutla bekliyoruz allahım ne olur bizlere hayırlı sağlıklı evlatlarr veeer ne olur. amin yazımı okuyanlara bişey sorcam sizinde hamile kaldığınızda vücudunuzda kırmızı küçük lekeler oluyormu..???? :44::44:

canım iki hafta kadar oldu en son clexane alalı. raporum var. ayda 6 kutu kullanıyorum, dr her ay reçete yazıyor. ilk seferinde 8 lira gibi bir ücret vermiştim, sonra bir daha hiç para vermedim. fark ücreti istemeleri tuhaf. inşallah az bulunan ya da sgk nın ödemediği ilaçlar arasına girmez. bir seferinde ilacım hafta sonu bitmişti reçetesiz bir kutucuk alalım pzt yeniden reçete yaptırırız dedim. 90 tl idi. inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım.

herşeyin yolunda olmasına sevindim.teşekkürler sorduğun için.bende görüştüm doktorumla yaptır dedi.ben oldum aşımı.bir ay sonra bir doz daha varmış.bir zararı yokmuş bebeğe,riske atmak istemedim.

canım benim hepimiz aynı durumdayız bildiğin gibi...ama sen dualara maşallah sıkı sıkı tuttunmussun umarım dualarına Rabbim en kısa sürede cevap verir...bende sık sık senin için dua ediyorum merak etme:):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…