• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın kızlar hepinize mutlu günler diliyorum..

inşallah tez amanda rabbim bizlerede nasip eder canım.her ay umutla bekliyoruz allahım ne olur bizlere hayırlı sağlıklı evlatlarr veeer ne olur. amin yazımı okuyanlara bişey sorcam sizinde hamile kaldığınızda vücudunuzda kırmızı küçük lekeler oluyormu..???? :44::44:

Amin canım inşallah dileklerin kabul olur.Bende öyle kırmızı lekeler filan olmaz hiç görmedim.

canım doktorun haklıdır inşallah...umarım hayırlı haberler verırsın canını sıkma her derdın sebebı bu moral meselesi ,guzel hayaller kur kaaramsar olma

canım cok haklısın dort gozle ah bı hamıle kalabılsem dıyosun.sonra ah bı keseyı gorsem...kalp atısını duysam....insan korkuyla yasıyor.ama bı yakınım var 9yıl sonra tup bebekle kızı oldu ustelık bır tupu tıkalıymıs ve ılk denemede.rabbıme kalmıs bız yırtınıp duruyoruz bır teslım olabılsek Ona...gecenlerde bır sabah kızını opuyor ve o 9yılı sanki hiç yaşamamışım diyor yavrum geldi hepsini aldı göturdu dıyor ne kadar guzel degılmı bunu soyleyebılmek rabbım soylettırıyor inşallah bızlerde bebişlerimize saglıkla kavusunca butun bu konustuklarımızdan gulerek b ahsedecegız tatlım hoşça kal...

inşallah canım ya inşallah göreceğiz o günleri.ve hatırlamayacağız yaşadıklarımızı.
umarım bu ay hepinizden hamilelik haberleri alırız.zaten dualarımda hep hamile olmayanlara hamilelik, hamile olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum.Allah dualarımızı kabul eder inş.Ayrıca hamileler ne kadar artarsak kendimizi okadar güçlü hissedeceğiz:)))

inş.ne güzel dua ediyorsun:)
inşallah tez amanda rabbim bizlerede nasip eder canım.her ay umutla bekliyoruz allahım ne olur bizlere hayırlı sağlıklı evlatlarr veeer ne olur. amin yazımı okuyanlara bişey sorcam sizinde hamile kaldığınızda vücudunuzda kırmızı küçük lekeler oluyormu..???? :44::44:

inşallah canım inşallah soruna gelince ben hiç karşılaşmadım lekeciklerle.

canım benim hepimiz aynı durumdayız bildiğin gibi...ama sen dualara maşallah sıkı sıkı tuttunmussun umarım dualarına Rabbim en kısa sürede cevap verir...bende sık sık senin için dua ediyorum merak etme:):)

inşallah miniğim ne yapayım beeee:)RABBİMDEN istiyoruz duayla istiyoruz.yapacağımız en güzel şey bu:)duaların için çokkkkkkkkkkkkkkkk sağolllll çokkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum:)))RABBİM benim için istediklerini fazlasıyla sana ve size versin inşallah:)

tekrardan sağol çokkk mutlu oldum.bunları duymak çok güzel:))

ALLAHA emanet kal kardeşim:)

ANNE OLDUM BEN
Hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi,

Hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi,

Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi,

Hz. Hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi,

Hz. Bilal kayalar altında kaldı ezildim demedi,

Unutmayın sakın:

Sıkıntı, dert, tasa ALLAH'a sevgili olandan başkasına inmedi.

Günahlara kefaretdir gönüldeki keder,

Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,

Biraz daha sabreyle neler görüceksiniz neler

Mevlamız ihmal değil sadece imtihan eder.

ayyyy inşallah canım inşallah sevdiklerindenizdir ve inşallah buna layık oluruz.paylaşımın için sağol:)

Selam arkadaşlar iğne yapınca sizde de kanama oluyor mu?Bir de iğnenin damara denk gelmesi durumunda risk var mı?

merhaba kızlar
daha önce de yazmıştım. hamileliğim çok şükür 3 aylık oldu.
bişey soracaktım. yakın zamanda clexane alan var mı nasıl alıyosunuz?ben rapor çıkarttırdım. doktorum 3 kutu yani 1 aylık yazıyor. en son hiç ücret ödememmiştim. ama bugün aldık. pisayada zor bulunuyormuş.
ve 3 kutu için 24 lira fark ücreti aldılar. benzer durum yaşayan var mı?

Canım bebısın ne guzel kocaman olmus bızde ıns o gunlerı goruruz benım bebıs 6 haftalık bır nar tanesı ben ankaradayım rahat buluyorum ıgnelerı haceettepeden cıktı raporum 15 paket aldım tam bır aylık 20tl cıvarı odedık bır ay ıcın

kızlar dün akşam yine okadar kötü oldum ki:(eşime dedim ne zaman?düşüneceğiz bilmiyorum dedi.hiç düşünmüyorum dedi.çokkk şaşırdım.başladım ağlamay neden dedim ben senin de düşünemeni beklerdim.çokkk üzüldüm.aynı acıları yaşamanı istemiyorum dedi.sonra tamam dedi meryem suresini okumaların bitsin(hani 41 gün okunacak demiştim)düşünelim dedi:)sigarayıda bırak dedim:)ben bırak istiyorum ama bağımlıyım bırakamıyorum dedi:(ilaçlara başlarız dedim belki bırakırsın tama dedi ama gece boyunca tv karşısında dahi sürekli offf çekti.
bende aspirine başlayım korunmayı bırakmadan önce dedim ya prof gerek yok dedi daha ne zorluyosun dedi.bende ankaradaki bi prof kullan dedi dedim:)valla öle bi psikolojim varki RABBİM yardım etsin.çaresiz,acizzzz,korkak ama ümitvar:)(

ALLAHIM NE olur yaşadıklarımız son evlat imtihanımız olsun.anlayacağınız şu sıralar benim psikolojim bulanık:(((((((((((((((((

yapılacak en güzel şey dua dua duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

dün meryem suresini okudum hergünki gibi isimlerinizi kağıda yazmıştım tek tek okudum RABBİM kabul etsin:)

Hannemcım bılıyosun hepımız zAman zaman bogle donemlerden gecıyoruz duaların hep senınle olsun ama doktorunuda sakın bırakma ne derse onu yap ankaradamı yasıyorsun bılmıyorum ama ankaradaysan hacettepede cok ıyı doktorlar var tavsıye ederım hem orda hamıslerı gordukce umudun artar bız bebeıslerımız olana kadar devam edıcez elbet olucak mucadele edıcez burda cok ornekler var ve hepsı kavustular bebeklerıne yılmıcaz canım

Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. Kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.

Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.

O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.

Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah’tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.

Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:

Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,

"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,

"Evet" derler.

Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.

Melekler, "Evet" derler.

Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.

Melekler, "Sana hamdetti. '‘Biz Allah’a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi” derler.

O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun"
buyurur.(ayse)
kızlar benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim

Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. Kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.

Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.

O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.

Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah’tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.

"Evet" derler.

Melekler, "Evet" derler.

Melekler, "Sana hamdetti. '‘Biz Allah’a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi” derler.

O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun"
buyurur.(ayse)

Çok beğendim gerçekten güzel bir paylaşım.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle Allahtan hepimiz için şifa ve hayırlısı ile en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum.Hamile arkadaşlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim.
Sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.İki senelik evliyim ve ilk hamileliğimde boş gebelik sebebi ile 8 haftalıkken 10/04/10 yılında kürtaj oldum.İkinci hamileliğimde yolk sac ve embriyo görüldü ancak kalp atımı görülmedi.7 haftalıkken kanamam başladı ve sonrasında kürtaj ile alındı.İkinci kez aynı acıyı yaşadığım için kan testleri yaptırmayı düşünüyorum.Yalnız sizlerden öğrenmek istediğim hangi testleri yaptırdınız.Ve avrupa yakasında olan arkadaşlar hangi hastaneye gittiniz.bu tahlilleri yaptırmak için jinekoloji bölümüne mi gitmem gerekiyor?

"Evet" derler.

Melekler, "Evet" derler.

buyurur.(ayse)

ay canım ya çok güzel saol paylaştığın için ağlayarak okudum inan rabbim bizede cennet kapısını açar inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Amin...

"Evet" derler.

Melekler, "Evet" derler.

buyurur.(ayse)

resmen agladımm cok sukur ALLAHıma kı imtihan dunyasındayız ve verdıgı cocuk bile bizim imtihanımız belliki cunku ona bakmakla sorumluyuz bız onu ahlaklı yetıstırmekle ınsallah RABBIM e layık kul olur ve öyle evlatlar yetıstırırız insallah.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle Allahtan hepimiz için şifa ve hayırlısı ile en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum.Hamile arkadaşlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim.
Sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.İki senelik evliyim ve ilk hamileliğimde boş gebelik sebebi ile 8 haftalıkken 10/04/10 yılında kürtaj oldum.İkinci hamileliğimde yolk sac ve embriyo görüldü ancak kalp atımı görülmedi.7 haftalıkken kanamam başladı ve sonrasında kürtaj ile alındı.İkinci kez aynı acıyı yaşadığım için kan testleri yaptırmayı düşünüyorum.Yalnız sizlerden öğrenmek istediğim hangi testleri yaptırdınız.Ve avrupa yakasında olan arkadaşlar hangi hastaneye gittiniz.bu tahlilleri yaptırmak için jinekoloji bölümüne mi gitmem gerekiyor?
canım kayıpların için üzüldüm trombofili testleri adı altında üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin

ay canım ya çok güzel saol paylaştığın için ağlayarak okudum inan rabbim bizede cennet kapısını açar inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Amin...
önemli değil canım topiğimizin ihtiyacı vardı duaların için aminnn

resmen agladımm cok sukur ALLAHıma kı imtihan dunyasındayız ve verdıgı cocuk bile bizim imtihanımız belliki cunku ona bakmakla sorumluyuz bız onu ahlaklı yetıstırmekle ınsallah RABBIM e layık kul olur ve öyle evlatlar yetıstırırız insallah.
amin canım

öncelikle geçmiş olsun. iki düşükte ben yaşadım. pıhtılaşma ile ilgili testler, kromozom testlerine bakıyorlar. fakülte hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar. kadın doğum polikliniğine gideceksin. bende pıhtılaşma çıktığı için bebeklerimi kaybetmişim. bir dahaki gebeliğimde iğneye başlayacak dr. allah hayırlısıyla hepimize bebek verir. gerçi benim bir kızım var eşimle benim gözüm korktu düşüklerden sonra ama kızım kardeşi olmasını çok istiyor. rabbim onun dualarını kabul edip verir inşallah.

öncelikle geçmiş olsun. iki düşükte ben yaşadım. pıhtılaşma ile ilgili testler, kromozom testlerine bakıyorlar. fakülte hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar. kadın doğum polikliniğine gideceksin. bende pıhtılaşma çıktığı için bebeklerimi kaybetmişim. bir dahaki gebeliğimde iğneye başlayacak dr. allah hayırlısıyla hepimize bebek verir. gerçi benim bir kızım var eşimle benim gözüm korktu düşüklerden sonra ama kızım kardeşi olmasını çok istiyor. rabbim onun dualarını kabul edip verir inşallah.

sana da geçmiş olsun canım.İlkinde kahverengi akıntı vardı ikinci de kanama oldu bir hafta daha bekleyelim belki kalp atışı duyulur dedir dr. ama kısmet değilmiş.Hakkımızda hayırlısı olsun.Allah çok bekletmeden, sağlıkla annelik heyecanını tekrar yaşamayı nasip etsin inş.
Sen istanbulda mısın?

ben kayserideyim canım. benim ilk gebeliğimde yani kızımda hiç bir problem yaşamadım. allaha şükür 3,5 yaşında şimdi. ama ikinci gebeliğimi öğrendiğimde 5 haftalıkken gittim dr a gittiğimde keseyi göremedi hcg baktı düşük çıktı değer. ya dış gebelik yada düşük olacak dedi . iki gün sonra tekrar gel dedi. kan verdim değer düşmüş .dış gebelik değil dedi. 6. haftada düşük oldu kanamayla. ikincisi kalp atışlarını duymuştuk. haftalık iğne vuruldum düşük tehlikesi olduğu için bu arada az az kanamalarım oldu. rapor aldım izin aldım bişey olmasın diye ama olmayınca olmuyor işte. daha normal kontrolüme 1 hafta vardı. ben başka şikayetle gittim dr a.önce bebeğe bakalım dedi. kalp atışları durmuş dedi. kürtajla aldılar. o güne kadar kızıma hamile olduğumu söylememiştim. bir gün öncesinden söylediğimde şaşırmıştı. bebeğei göreceğiz diye gitmiştik oda yanımdaydı. öldüğünü öğrenince biz bebek zannetmişiz ama değilmiş dedik artık. ilk düşüğümde kızıma söylemiştik hamile olduğumu çok sevinmişti. 1 hafta sonrada öldüğünü söyledik. çok ağladı yavrum.niye öldü diye annem allah çok sevdiği için yanına almış dedi. hala aklına geldikçe kardeşim allah ın yanında niye tekrar bebeğimiz olmuyorki diye üzülüyor. allah onun yüzüne bakıp verir bir evlat daha inşallah. çok zor canından can gitmesi allah kimseye yaşatmasın. isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. çok uzun yazmışım bu arada kusura bakmayın

ben kayserideyim canım. benim ilk gebeliğimde yani kızımda hiç bir problem yaşamadım. allaha şükür 3,5 yaşında şimdi. ama ikinci gebeliğimi öğrendiğimde 5 haftalıkken gittim dr a gittiğimde keseyi göremedi hcg baktı düşük çıktı değer. ya dış gebelik yada düşük olacak dedi . iki gün sonra tekrar gel dedi. kan verdim değer düşmüş .dış gebelik değil dedi. 6. haftada düşük oldu kanamayla. ikincisi kalp atışlarını duymuştuk. haftalık iğne vuruldum düşük tehlikesi olduğu için bu arada az az kanamalarım oldu. rapor aldım izin aldım bişey olmasın diye ama olmayınca olmuyor işte. daha normal kontrolüme 1 hafta vardı. ben başka şikayetle gittim dr a.önce bebeğe bakalım dedi. kalp atışları durmuş dedi. kürtajla aldılar. o güne kadar kızıma hamile olduğumu söylememiştim. bir gün öncesinden söylediğimde şaşırmıştı. bebeğei göreceğiz diye gitmiştik oda yanımdaydı. öldüğünü öğrenince biz bebek zannetmişiz ama değilmiş dedik artık. ilk düşüğümde kızıma söylemiştik hamile olduğumu çok sevinmişti. 1 hafta sonrada öldüğünü söyledik. çok ağladı yavrum.niye öldü diye annem allah çok sevdiği için yanına almış dedi. hala aklına geldikçe kardeşim allah ın yanında niye tekrar bebeğimiz olmuyorki diye üzülüyor. allah onun yüzüne bakıp verir bir evlat daha inşallah. çok zor canından can gitmesi allah kimseye yaşatmasın. isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. çok uzun yazmışım bu arada kusura bakmayın

Canım ya ikimizinde aynı olmuş ilk gebelikler iyi ikinci düşük.Ben hatta doktora ısrarla benim bir kızım var bu test düşük olur diyorsa onunda düşmesi gerekirdi dedimde zaten hep aynı ilkler iyi sonrakiler kötü dedi.Tabi ben kabullenemedim birazda ondan.
Bende kızıma karadeşi olacağını söyledim iki gün sonrada soluğu hastanede aldık.nasip böyleymiş şimdi yine istiyor kardeşim olsun diyede hamile kalsam bile şöyle bi 6-7 ay söyleyesim yok kızıma.Şişmanladım filan derim herhalde :)) hayırlısı artık inşallah duaları kabul olur

Bizler aynı sorunları yaşayan insanlarız ve bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.Dertlerimizi paylaştıkça rahatlıyoruz, benim için terapi gibi oluyor en azından.Zaten acım yeni olduğu için buralarda teselli arıyorum.Uzun yazman daha iyi olmuş.Dertler paylaşıldıkça azalırmış.İnşallah birgün mutluluklarımızı da burada payalaşarak çoğaltırız.Allah hepimize şifalar ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin.:48:

"Evet" derler.

Melekler, "Evet" derler.

buyurur.(ayse)

agladım yaaa cok güzel ozellıkle ....Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.....burası içimi parçaladı tesekkurler nigar50

bugun kontrole gıdıyruz ve her gidişimde ya kalbı durmussa dıye korkuyorum ınsallah hıc bırseycık olmamıstır.. insallah bulantılarım bos yere olmamaıstır ınsallah benımledır.. RABBIM ISTEYEN herkese sorunsuz bı hamılelık nasip eylsın ınsallah...

Back
X