Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cinsel ilişki yasak mı gebelik döneminde ben doktoruma sormayı unuttum. zararı olur mu acaba bizim gibi hastalara
cnm ben 20 haftalık hamileyim. dört düşük yaşadığım ve bu son hamileliğimde kanama ve lekelenmem olduğu için dr.um bana yasakladı.
bende kanama olmadı hiç ama korktum şimdi ben de iki düşük yaptım
canım folık asıtı ılk 3ay alıyosun hatta 8.haftadan sonra gerek yok dıyor nette cunku bebegınızn nöral tüp defekti olustugu ıcın gerekmez dıyor.tabıı doktorun daha ıyı bılırMerhaba arkadaşlar epeydir yazamadım , doğum yapan arkadaşları ve yeni hamileleri okudukça çok mutlu oldum hepsine sağlık ve başarı dolu bir ömür diliyorum.
Bu gün nette okuduğum bir haberde geç dönem hamilelikte( 28. haftadan sonra ) folik asit kullanımının çocuklarda astım hastalığını tetiklediği yazıyordu, aranızda hamilelik boyunca folik asit kullanan ve harhangi bir problemle karşılaşan oldu mu? tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kızlar cinsel ilişki yasak mı gebelik döneminde ben doktoruma sormayı unuttum. zararı olur mu acaba bizim gibi hastalara
canım folık asıtı ılk 3ay alıyosun hatta 8.haftadan sonra gerek yok dıyor nette cunku bebegınızn nöral tüp defekti olustugu ıcın gerekmez dıyor.tabıı doktorun daha ıyı bılır
ben sormadım bıle cunku cok korkuyorum ilk uc aydan sonra risk azalırsa olabılır.çunku bundan oncekı gebelıgımde bırsey olmaz demıstı doktorlar ama ılıskıden sonra kanamam olmustu rabbım bır daha yasatmasın kımseye.düşük tehtidi ve tekrarlayan dusukse yasaklıyor genelde sen kac haftalıksın canım?
ben 13 haftalığım.ama hep ya kalbi durursa diye hiç içimden çıkmıyor
Merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım , doğum yapan arkadaşları ve yeni hamileleri okudukça çok mutlu oldum hepsine sağlık ve başarı dolu bir ömür diliyorum.
Bu gün nette okuduğum bir haberde geç dönem hamilelikte( 28. haftadan sonra ) folik asit kullanımının çocuklarda astım hastalığını tetiklediği yazıyordu, aranızda hamilelik boyunca folik asit kullanan ve harhangi bir problemle karşılaşan oldu mu? tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
cnm benim bende aynı kuşkuları yaşadım ve hala yaşıyorum. korkma iyi şeyler düşün iyi olsun. maşallah bak 13. haftaya gelmişsin. inşallah hiç bir şey olmaz bebeğine. Rabbim onu korur. sana ve babasına bağışlar.
ya aslında benimde kafam karıştı şimdi ben fragmin 0.2 ml lik iğneden günlük 2 tane yapıyorum toplam 0.4 lük oluyo dr neden öle dedi anlamadımcanım anlamadın hangi dozu kaç defa yapıyorsun. faragminle clexan farklı mı
mutasyonlar felan bakıldı hepsi normal sadece 677 homoziğotbir de canım hangi testler yapıldı
mide bulantısı ve yemek kokularına karşı biraz hasssaiyet var ama razıyım tek bi sorun yaşamayımda senin nasıl gidiyor canım varmı sıkıntıleylacım merhaba yenı doktorunu begenmene sevındım.nasıl gıdıyor hamişlik??
bende sormayı unutttum dr da bişey demedi bi kere iliski sonrası kanama olunca çok korktum yasakladım beklesin napalım bebeişten önemlimi :)kızlar cinsel ilişki yasak mı gebelik döneminde ben doktoruma sormayı unuttum. zararı olur mu acaba bizim gibi hastalara
Merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım , doğum yapan arkadaşları ve yeni hamileleri okudukça çok mutlu oldum hepsine sağlık ve başarı dolu bir ömür diliyorum.
deryacım senin bundan önce kaç düşüğün vardı canım iğneylede düşük yapmışmıydın
benimde kokulara karşı aşırı hassasiyet var onun dısındada bılıyorsun bıraz umut bıraz endıse korku devam edıyoruz bakalım inşşallah saglıklıca alırız kucagımıza...Rabbim isteyenlerinde göbüşlerini doldursun en kısa zamndamide bulantısı ve yemek kokularına karşı biraz hasssaiyet var ama razıyım tek bi sorun yaşamayımda senin nasıl gidiyor canım varmı sıkıntı
gülaycım cevapladığın için çok teşekkürler seninle mutasyonlarımız aynı zor bir hamilelik geçirmiştin öyle hatırlıyorum ben tekrar cesaret edemiyorum protein s düşüklüğü için ne diyor doktorun günlük hayatta kullandığın ilaçlar varmıdogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi nigar 50 benim pretein s mhrf 677 ben gebelik olana kadar clessan iyne ve coraspirin kullandım hamile oldugumu ögrendigimde iyneyi devam ettik aspirini kestik 08lik kullandım umarım yardımcı olmuşumdur kafana takılanları sor bildigim kadarıyla cevaplarım
cnm dört düşüğüm var benim. son iki düşüğümde iğne ve aspirin kullanmıştım.
şuanki gebeliğinde ne kullanıyorsun canım farklı olarak bide şuanki doktorun kim
canım bitkisel ilaç dediğin nedir bilgi verirmisin canımcnm benim bu hamilelik öncesi prof. timur gürgan'a gittim. bitkisel ilaç verdi. ardından da rahim damarlarını kanlandırıp bebek daha iyi tutunsun diye histeroskopi yaptılar. ardından hamile kaldım. şu an clexan 0.4, coraspirin, marincap(omega 3), demir birde bitkisel ilaca devam ediyorum.
canım bitkisel ilaç dediğin nedir bilgi verirmisin canım
Arkadaşlar birde bizde kanın pıhtılaşma sorunu olduğu için emzirme dönemide dahil folik asit önerenler var , hamilelik öncesi, hamilelik boyunca ve sonrasında da folik asit kullanan var mı acaba.
cnm biri bağışıklık sistemini güçlendirmek için mn formula, diğeri kan pıhtılaşması için içeriği üzüm çekirdeği olan proanthocyanidin. ikisinin içeriği de bitkisel . hamilelik öncesi ikisini de kullandım. hamilelikte ise kan pıhtılaşması için olanı kullanıyorum.