• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canlar erken düşükler kromozom bozukluğundan kaynaklı.pıhtıllaşma 4.aydan sonra başlıyor.ilerleyen haftalarda oluor.

iğne dozu olarak 0,2 yada 0,4 dedi.innohep dedi.
Canim pihtilasma 4.aydan sonra baslamaz, embriyo rahme tutunup da rahimdeki kilcal damarlar onu beslemeye basladigi anda baslar. O yuzden erken donem dusukleri illa kromozom kaynakli degildir. Ben 4 bebek kaybettim ilk ucu 5-6 haftalik sonuncusu ise 9 haftalikti. Yani hepsi erken donem kayiplari, sadece sonuncu incelendi ve herhangi bir sorun bulunmadi, esim ve ben de incelendik bizde de herhangi bir sorun yok. Hatta simdiki doktorum o yuzden gebelik oncesi igneye baslatti beni, hamile kaldigimi anlayana kadar is isten gecmesin diye.

meraba arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım bu uc yılın ıcın de dort tane dusuk yaptım ve dusuklerımın hıcbırınde kalp atısları baslamamıstı ıle en sonunda arastırılmasını ıstedık ve butun testlerımı yaptırdım gene hıcbırsey yok dedıler en sonunda nısantasında bır tane doktora gıttım o testlerımı ınceledı ve bende kan pırtılasması ıle romotolojık hastalık (sındırım sıstemı bozuklugu ) buldu hemen hamıle kalmamı ve hamıle kalır kalmazda firexsiparin 0.3 , prednol 16 , progestan , folibol kullanmamı ıstedı. bende aralık ayında cocuk ıcın hazırlık yaptım ve hamıle kaldım ama rabbım daha adetım gecmeden hamıle oldugumu ıcıme dusurdu ve daha adet gunum gelmeden ılaclarıma basladım suan adetım 4 gun gecıyor test yaptım evet var yanı hamıleyım buaraya kadar hersey normal ama bundan sonrası benı dusunceler olduruyo hıcbır hamılelık belırtım yok sadece sık ıdrara cıkıyorum ve bel agrım var hadı onuda gectık bu ıgnelerı kulanıp yanı benımle aynı durumda olup hamılelıgı sorunsuz gecen var mı sımdı doktorum benı ayın 10 unda kalp atısları ıcın cagırdı ve ben cook korkuyorum artık dayanamıyorum bır tane daha kaldıramayacagım lutfen bana tecrubelerınızı duyduklarını veya yasadıklarınızı soyleyın

arkadaşlar herkeze merhaba ;
bende de faktor v leıden mthfr ve677 heterezigot kan pıhtılaşması var... Ve gebeliğimiz 23. Haftasında bebeğime rahim içi gelişim geriliği olduğunu söylendi 25. Haftaya kadar bekledik ama bebeğim hala 22 haftalık büyüklüğündeydi ve bütün beslenen damarlar tıkanmıştı... Sezeryanla 450gr ağırlığında çok tatlı bi oğluşum oldu..... önce heran gidebilir diye çok korktuk sonra zaman geçtikçe umutlandık ama bu umut 46 gün sonra sona erdi ve canım oğlum emir imi kaybettim... Pğlum tüp bebekle olmuştu ve şimdi rabbime çok şükür tekrar hamileyim.... Umarım ilaçlar bize umut olur ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.....
Rabbim bidaha kimseye evlat acısı yaşatmasın ....

canım benımde aynı sorunlar var mtfr 677 ve f 5 var sorun heterızıgot konusalım ozelden canım

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck

dün okudum meryem suresini.Rabbim hayırlı evlatlar versin.

canım benımde aynı sorunlar var mtfr 677 ve f 5 var sorun heterızıgot konusalım ozelden canım

canım ben dün riskli gebelik uzmanına gittim ve kesinlikle yapmam gereken bi diyet verdi.....
sende böyle bişey oldumu diyette deniz ürünleri yağlı tohumlar yani ay çekirdeği gibi fındık ,ceviz ve kabak çekirdeği , susam bezelye kesinlikle yasak et ,süt ve yoğurt da sınırlı dünden beri ne yiyecepimi şaşırdım inan ....

Canim pihtilasma 4.aydan sonra baslamaz, embriyo rahme tutunup da rahimdeki kilcal damarlar onu beslemeye basladigi anda baslar. O yuzden erken donem dusukleri illa kromozom kaynakli degildir. Ben 4 bebek kaybettim ilk ucu 5-6 haftalik sonuncusu ise 9 haftalikti. Yani hepsi erken donem kayiplari, sadece sonuncu incelendi ve herhangi bir sorun bulunmadi, esim ve ben de incelendik bizde de herhangi bir sorun yok. Hatta simdiki doktorum o yuzden gebelik oncesi igneye baslatti beni, hamile kaldigimi anlayana kadar is isten gecmesin diye.
bende aynı fikirdeyim bebekte bi problem olmasa dahi düşebiliyor burdan araştırdığım kadarıyla benimkilerde erken dönem kayıpları bende kan pıhtılaşmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
meraba arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım bu uc yılın ıcın de dort tane dusuk yaptım ve dusuklerımın hıcbırınde kalp atısları baslamamıstı ıle en sonunda arastırılmasını ıstedık ve butun testlerımı yaptırdım gene hıcbırsey yok dedıler en sonunda nısantasında bır tane doktora gıttım o testlerımı ınceledı ve bende kan pırtılasması ıle romotolojık hastalık (sındırım sıstemı bozuklugu ) buldu hemen hamıle kalmamı ve hamıle kalır kalmazda firexsiparin 0.3 , prednol 16 , progestan , folibol kullanmamı ıstedı. bende aralık ayında cocuk ıcın hazırlık yaptım ve hamıle kaldım ama rabbım daha adetım gecmeden hamıle oldugumu ıcıme dusurdu ve daha adet gunum gelmeden ılaclarıma basladım suan adetım 4 gun gecıyor test yaptım evet var yanı hamıleyım buaraya kadar hersey normal ama bundan sonrası benı dusunceler olduruyo hıcbır hamılelık belırtım yok sadece sık ıdrara cıkıyorum ve bel agrım var hadı onuda gectık bu ıgnelerı kulanıp yanı benımle aynı durumda olup hamılelıgı sorunsuz gecen var mı sımdı doktorum benı ayın 10 unda kalp atısları ıcın cagırdı ve ben cook korkuyorum artık dayanamıyorum bır tane daha kaldıramayacagım lutfen bana tecrubelerınızı duyduklarını veya yasadıklarınızı soyleyın

canım malesef her gebelik birbiriyle aynı olmuyor bende 4 düşük yaşadım ilk 3 de kalp atışı hiç duymadım sonuncuda duydum ama kalp atışı durduğu için kaybettim onun için birbiriyle kıyaslama yapma hamileliklerini nişantaşında kime gittiğini öğrenebilirmiyim
canım ben dün riskli gebelik uzmanına gittim ve kesinlikle yapmam gereken bi diyet verdi.....
sende böyle bişey oldumu diyette deniz ürünleri yağlı tohumlar yani ay çekirdeği gibi fındık ,ceviz ve kabak çekirdeği , susam bezelye kesinlikle yasak et ,süt ve yoğurt da sınırlı dünden beri ne yiyecepimi şaşırdım inan ....
allah yardımcımız olsun yeterki sonu güzel olsun ben diyete bile razıyım

arkadaslar su ıgneyı cok merak edıyorum anadolu yakasında oturan varmı bırka c eczaneye sordum elımızde yok dedı gormek ıstıyorum arkadaslar ozelden de yazabılırsınız bana tesekkur ederım sımdıden hayırlı cumalar sımdıden

canım ben avrupa yakasında oturuyorum ve bulmakta herhangi bir sorun yaşamadım olmayıncada depodan getirtiyorlardı

arkadaşlar herkeze merhaba ;
bende de FAKTOR V LEIDEN MTHFR ve677 heterezigot kan pıhtılaşması var... ve gebeliğimiz 23. haftasında bebeğime rahim içi gelişim geriliği olduğunu söylendi 25. haftaya kadar bekledik ama bebeğim hala 22 haftalık büyüklüğündeydi ve bütün beslenen damarlar tıkanmıştı... sezeryanla 450gr ağırlığında çok tatlı bi oğluşum oldu..... önce heran gidebilir diye çok korktuk sonra zaman geçtikçe umutlandık ama bu umut 46 gün sonra sona erdi ve canım oğlum EMİR imi kaybettim... pğlum tüp bebekle olmuştu ve şimdi rabbime çok şükür tekrar hamileyim.... umarım ilaçlar bize umut olur ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.....
rabbim bidaha kimseye evlat acısı yaşatmasın ....

canım iğne dozun kaç?

kızlar ya bu prednol ne oluyor bakıyorum da burdan kullnanaları sık görüyorum ben kullanmadım da merak ediyorum

cnm ben nısantasında doktor sami cengize gidiyorum bu arada prednol bende kullanıyorum bende romotolojık hastalık varmıs onun ıcın verdı doktor yanı sındırım sıstemı bozuklugu

cnm ben nısantasında doktor sami cengize gidiyorum bu arada prednol bende kullanıyorum bende romotolojık hastalık varmıs onun ıcın verdı doktor yanı sındırım sıstemı bozuklugu

canım romotolojik hast.olduğunu hangi testi yaparak anladılar?ya da bir belirtin var mı?geçmiş yazılarına baktığımda az da olsa kan pıhtılaşması olduğunu yazmışsın ne demek anlamadım tahlil sonuçlarını yazarsan bizi de bilgilendirmiş olursun.şimdiden sağol...

Son düzenleme:
cnm ben nısantasında doktor sami cengize gidiyorum bu arada prednol bende kullanıyorum bende romotolojık hastalık varmıs onun ıcın verdı doktor yanı sındırım sıstemı bozuklugu[/QUOTE
anladım canım teşekkür ederim
Prednol kortizon ilaci. Bagisiklik sistemiyle ilgili sorunu olanlar kullaniyorlar.

sen de kullanmışmıydın bağışıklık için lenfosit aşısı yaptırmıştım fayda etmedi bide bunu sorsam iyi olur doktoruma :18:

rıkslı gebelık derken kadın doguma gıttın degılmı?ınan ben daha doktora bıle gıtmedım 1 ay oldu sonucları alalı sadece devlet hastanesınde baktırdım o da dedı ıgne kullanacaksın o kadar sen rıkslı gebelık olarak devlet hastanesınemı gırttın ozele mı ben de ıyı bır doktor arıyorum

cnm ben nısantasında doktor sami cengize gidiyorum bu arada prednol bende kullanıyorum bende romotolojık hastalık varmıs onun ıcın verdı doktor yanı sındırım sıstemı bozuklugu[/QUOTE
anladım canım teşekkür ederim

sen de kullanmışmıydın bağışıklık için lenfosit aşısı yaptırmıştım fayda etmedi bide bunu sorsam iyi olur doktoruma :18:

sındırım sıstemı bozuklugunu ne testı yaptılar bu kan pırtılaşmasıyla ılgılı bısey mı bırde muaynesı ne kar dıye soracaktım doktorumn

valla kızlar su test sonucu bu teshıs dıyemem aslında hıcbır yer bulamadı sorunu sımdıkı doktorum samı bey buldu bır sene içinde bir suru test yaptırdım.doktorun dedıgı kadarıyla romotolojık hastalık sındırım sıstemının calısmamasından yada kotu calsmasından oluyormus buda gebe kalınca dısarden gelenı yanı cocugu vucud sındıremedıgı ıcın dısarı atıyormus bu arada samı beyın muayne ucredı 150 mılyon fakat tek kelıme ıle cok cok ıyı bır doktor benım teyzemın gelını baska bır doktorda ıkı defa tup bebek denedı olmadı samı bey tek seferde uc tane bırden koydu ve hepsı tuttu

kızlar bıde ben bırsey soracagım benım testlerımın ıcınde aptt,antirombin III ,protein c,protein s degerleri cok dusuk bunlar ne oluyor acaba bılgıs olanlar versın luten

valla kızlar su test sonucu bu teshıs dıyemem aslında hıcbır yer bulamadı sorunu sımdıkı doktorum samı bey buldu bır sene içinde bir suru test yaptırdım.doktorun dedıgı kadarıyla romotolojık hastalık sındırım sıstemının calısmamasından yada kotu calsmasından oluyormus buda gebe kalınca dısarden gelenı yanı cocugu vucud sındıremedıgı ıcın dısarı atıyormus bu arada samı beyın muayne ucredı 150 mılyon fakat tek kelıme ıle cok cok ıyı bır doktor benım teyzemın gelını baska bır doktorda ıkı defa tup bebek denedı olmadı samı bey tek seferde uc tane bırden koydu ve hepsı tuttu

ama sonuçta iyi şeyler yaşamayıp doktora çare için gidiyoruz.testlerimiz bizim için çok önemli oluyor.ben hepsini dosyalayıp öyle doktoruma gidiyorum.mesela değer aralıklarında olmayan testlerin vardır.ne bilim ona göre bulmuştur kafasına göre hiç bir doktor ilaç kullandırmaz.ya da sende şu hastalık var demez.keşke bakıp bize de söylesen.bende ne pıhtışma ne de genetik bi problem var çok şükür Allah ıma.ama 2 düşük oldu ve yapılan bütün testler yapılmış dene diyolar.ama kolay mı??Allah a dua etmekten başka çaremiz var.nasibimizde varsa olacak.nereye gitsem bana immunolojik testleri yapmadılar.nerdeyse doktorla kavga bile ettim yüz kalmadı artık :)) valla ...

Back
X