Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim leptop bozulduğu için umarım hep güüzel haberler vardır bende çok şükür bi sorun yok şöyle böyle derken 13üncü haftaya geldik bazen hala inanamıyorum hamile olduğuma bu ayın sonunda kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

canım clexane da 0.2 de 2000 0.4 te 4000 yazıyor bence en iyi kararı doktorun biilir keşke değiştirmek zorunda kalmasaydın yada birebir uyan hangisiyse onu kullanmaya dikkat etsen iyi olur

Ahh canım keşke değiştirmek zorunda kalmasam.
Burada 0,45 lik kullanan bir arkadaş 0,9 luk kullanmaya başladığını yani yarım yarım yaptığını söylemişti.
Aynı şekilde dr.uma söyledim raporumu değiştirin ki ben 0,9 luk alabileyim yarım yarım yapayım dedim. Enfeksiyon riski olurmuş, izin veremem dedi. Yarısını yapıp atayım dedim. Maliyeti yüksek olur olmaz dedi.
Bende değiştirmek istemiyorum. Çok şükür şu zamana sorunsuz kadar geldik, şimdi böyle bir sorun çıktı.

Dr.um kalp damar cerrahına yönlendirdi bana 0,4 lük clexane kullan dedi. internetten araştırıncada üniteleri farklı gördüm.
Sinirlerim alt üst olmuş durumda.
Şu işi bilen bir dr.a denk gelemedim.
Beylikdüzün de oturuyorum. Yakın, temiz hastane diye medicana ya gidiyorum. Ama aslında devlet hastanesinden farkı yok. Dr.uma soruyorum. Bana muadili neymiş öğren onu yazayım diyo. Ben mi söyleyeceğim sana muadilinin ne olduğunu.
Adam akıllı bir dr. bulsam arkama bile bakmadan değiştireceğim dr.umu.

selam canım epeydir topiğe kimse uğramıyor inşallah sağlıklı vaktinde doğum yaparsın dualarımızdasın

merhaba canım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan

leylacım senin adına çok seviniyorum inşallah hep böyle devam eder ve bebeğini kucağına alırsın ben hala kararsızım allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin

iğneleri kullanıyomusun neden kararsızsın canım herhangi bi şüphen kafana takılan ne varsa dr sor rahatlarsın belki inşallah hakkında hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versin

kandan kromozom analizinde çıkıyo canım.
tekrarlayan düşüklerden sonra yapılıyo genelde.

merhaba arkadaslar nasılsınız?? kımselerı göremedım uzun zamandır listeyıde göremıyorum ben cok sukur claxena 0,4 ile yolumda ilerlıyorum suan cok sukur hersey sorunsuz gidiyor ınsallah sizlerinde sorunsuzdur herseyınız ve bebek isteyenlere tez zamanda nasip olur ınsallah.. artık hamıle oldugumu kavrıyorum ara ara ama bazende hıc yokmus gibi gelıyor hayal gibi hep bir korku ya kötü giden birşey olursa dıye. ayın 20 sınde cınsıyet öğrenıcem bende ınsallah hersey yolundadır sağlıcakla kalın..

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

inşallah hep böyle güzel gider canım

bunlar ne okuyorlar anlamıyorum sen neden bulacakmışsın muadilini yanlış hatırlamıyorsam sen rıza beyede gidiyodun ona bi danışsan çünkü bende burdan öğrendiğim kadarıyla ilaçların içerikleri farklıymış onun için iyi araştırmalısın allah yardımcın olsun

darısı benim ve bebek isteyen herkesin başına inşallah bizde cinsiyet öğreneceğimiz doğum yapacağımız günlerin heyecanını yaşarız

kızlar bende hamileliklerimde hep clexane kullandım ilk bebeğimde 0.4lük,ikinci gebeliğimde 0.6lık oldu..hem clexane bulmak çok kolay..raporu çıkıyo aile hekimi de yazıyo..zaten ameliyatlardan önce her hastaya vurulan bi iğne..bu innohep ben ilk kez duydum ve bikaç gündür yazılanları okuyorum..bu ikisi birbirinden ayrı bi iğne mi yoksa içerik olarak hepsi kan sulandırıcı değil mi?? bu arada sormak istediğim bişey var ben dün yeni bi hastane yeni bi doktora başladım artık hayırlısı hakkımda ilk öncelikle..başımdan geçen herşeyi anlattım kromozom testine yönlendirdi..zaten bunu bekliyordum da bu kromozom testinde ne çıkıyo..yaptırıpta üzülen var mı aranızda?? yani ben okadar acı şeyler yaşadım ki yani bir kötü şeye daha tahammül edemezmişim gibime geliyo.. ayrıca bursada oturan arkadaşlarım varsa bu sorum da onlara ben pembemavi tüp bebek merkezine başladım..doktorum ismail küçükerdoğan..tercihimde sizce başarılı olmuş muyum merak ediyorum..??

iğneleri kullanıyomusun neden kararsızsın canım herhangi bi şüphen kafana takılan ne varsa dr sor rahatlarsın belki inşallah hakkında hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versin
doktordan gelince hemen kullanmaya başlamıştım ama 10 gündür kullanmıyorum çok büyük korkularım var zeki bey olumlu konuşuyor % 90 sağlıklı doğum yaparsın diyor ama ben çok kararsızım daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ben ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık doğum yaptım ve tekrarlama riski var ve hayati tehlikem zeki bey hayatından tuzu çıkaracaksın ve ayda 1 kiloyu geçmeyecek kilo alımın dedi bu şekilde kabul ediyorsan dene dedi allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin

hülyacım gebeliğinin iyi gitmesine çok sevindim inşallah hep böyle devam eder ve bebeğini kucağına alırsın

innohep arayan arkadaşlar neoldu bulabildiniz mi;? ben bulamıorum.haftaya geliceğini sölediler iğnem bitmek üzere.bulan arkadaş varsa hangi şehir olduğunu paylaşsın lütfennn....

Son düzenleme:
innohep arayan arkadaşlar neoldu bulabildiniz mi;? ben bulamıorum.haftaya geliceğini sölediler iğnem bitmek üzere.bulan arkadaş varsa hangi şehir olduğunu paylaşsın lütfennn....

Son düzenleme:

seninde 0,45 likti sanırım. bende bulamıyorum. ithalatı yapan firma ile Eşimin dün toplantısı vardı. ordan sordurmuş.depoda mevcut olmadığını söylemişler. haftaya gelecek felan da dememişler.
0,9 luk olanı piyasada varmış. ama dr.um bana onu yazmıyo.

Benimde 6 kutuya ihtiyacım var.

canım kontrolün nasıl geçti inşallah güzel haberlerle gelirsin

kızlar dunyanın en guzel gunu bugun bence ılk defa bebegımın kalp atıslarını canlı canlı duydum... bu dunyada tarıfı en zor sey ve ben ılk defa mutlulukdan aglamaya doymadım rabbım herkese hemde herkese versın benım bugun ku yasadıklarımı herkese yasatsın bugun evden cıkıp doktorun muaynanesıne gıdee kadar 2000 tane salavat cektım boyle korkularla gıttım kı anlatamam ama sonunda dıyorum yorucu ayısın sonunda mutlulugu geldı

off ya napıcaz biz böle benmde lazım olan 6 7 kutu işte ...beklicem bende haftaya kadar bakalım.gelmesse napıcaz peki

kandan kromozom analizinde çıkıyo canım.
tekrarlayan düşüklerden sonra yapılıyo genelde.

eşimle bana yapıldı bızde cıkmadı demekkı o acaba dedım atladıkmı bu testı anladım canım allah gonlune gore en guzelını versın allah yardım etsın dualarım senınle

canım senin adına çok sevindim inşallah her zaman güzel haberler almak nasip olur

kızlar benim yaptırdıgım testte mthfr 1298 mutant yazıyo

herkeste bakıyorum homozigot falan yazıyo mutant nedemek oluyo bilen varsa yardımcı olabilir mi

kızlar hepinize meraba nasip olursa haziran gibi tüp bebek tedavisi olucam benim hemogram testinde ptl yani tirombositler yüksek çıkıyor en fazla refarans aralıgı 400 benimki 600 küsür çıkıyor bunu doktora gösterdim tüp bebek doktoruna pek önemsemedi ben dedim coraspirin kullanayım filan diye hemotolijiye git dedi o degerlendirsin önce bugün gidecektim işim çıktı benim sorum acaba bu ptl yüksekliği pıhtılık yüksekliginimi gösteriyor bileniniz varmı benim gibi ptl si yüksek olupda hamile olan olacak varmı.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…