- 5 Nisan 2011
- 74
- 1
- 48
tesekkur ederım duyarlılıgın ıcın gecen ay da yazdıydım keske gorseydın ben nasıl yapılıyor hakıkaten gormek ısrerım yanlı anlamayın ben cıok korkuyorum ve cok otleyımdır de ıgne konusunda gudumu desem ne desem kendımı cesaretlendırmek adına eboyle ıcımden gelıyor asıl gormek
kızlar bende hamileliklerimde hep clexane kullandım ilk bebeğimde 0.4lük,ikinci gebeliğimde 0.6lık oldu..hem clexane bulmak çok kolay..raporu çıkıyo aile hekimi de yazıyo..zaten ameliyatlardan önce her hastaya vurulan bi iğne..bu innohep ben ilk kez duydum ve bikaç gündür yazılanları okuyorum..bu ikisi birbirinden ayrı bi iğne mi yoksa içerik olarak hepsi kan sulandırıcı değil mi?? bu arada sormak istediğim bişey var ben dün yeni bi hastane yeni bi doktora başladım artık hayırlısı hakkımda ilk öncelikle..başımdan geçen herşeyi anlattım kromozom testine yönlendirdi..zaten bunu bekliyordum da bu kromozom testinde ne çıkıyo..yaptırıpta üzülen var mı aranızda?? yani ben okadar acı şeyler yaşadım ki yani bir kötü şeye daha tahammül edemezmişim gibime geliyo.. ayrıca bursada oturan arkadaşlarım varsa bu sorum da onlara ben pembemavi tüp bebek merkezine başladım..doktorum ismail küçükerdoğan..tercihimde sizce başarılı olmuş muyum merak ediyorum..??
arkadaşlar bana da bi el atsanız..bicevap istesem sizlerden buna gerçekten ihtiyacım var..(
innohep arayan arkadaşlar neoldu bulabildiniz mi;? ben bulamıorum.haftaya geliceğini sölediler iğnem bitmek üzere.bulan arkadaş varsa hangi şehir olduğunu paylaşsın lütfennn....
kızlar bende hamileliklerimde hep clexane kullandım ilk bebeğimde 0.4lük,ikinci gebeliğimde 0.6lık oldu..hem clexane bulmak çok kolay..raporu çıkıyo aile hekimi de yazıyo..zaten ameliyatlardan önce her hastaya vurulan bi iğne..bu innohep ben ilk kez duydum ve bikaç gündür yazılanları okuyorum..bu ikisi birbirinden ayrı bi iğne mi yoksa içerik olarak hepsi kan sulandırıcı değil mi?? bu arada sormak istediğim bişey var ben dün yeni bi hastane yeni bi doktora başladım artık hayırlısı hakkımda ilk öncelikle..başımdan geçen herşeyi anlattım kromozom testine yönlendirdi..zaten bunu bekliyordum da bu kromozom testinde ne çıkıyo..yaptırıpta üzülen var mı aranızda?? yani ben okadar acı şeyler yaşadım ki yani bir kötü şeye daha tahammül edemezmişim gibime geliyo.. ayrıca bursada oturan arkadaşlarım varsa bu sorum da onlara ben pembemavi tüp bebek merkezine başladım..doktorum ismail küçükerdoğan..tercihimde sizce başarılı olmuş muyum merak ediyorum..??
arkadaşlar bana da bi el atsanız..bicevap istesem sizlerden buna gerçekten ihtiyacım var..(
canim clexane, innohep, fragmin bunlar ucude kan sulandirici ve ozellikleri nigar50'in dedigi gibi biraz farkli ama islevleri ayni yani clexane'i verir doktor baska bir doktor innohep'i veriyordur hastalarina vs vs. . ama cogunlukla clexane kullaniliyor, ben ingiltere'de yasiyorum burdada doktorlar clexane veriyor bizim gibi olanlara.
kromozom testinie gelince 1 ay suruyor yada maximum 40 gun. cok sukur temiz cikmisti benimki.
dusuklerin kacinci haftqlarda oldu?
buarada tup bebek mi dusunuyorsun canim?, hayirli olsun insallah
canım ben daha önce yazmıştım bu iğnelerin etken maddeleri farklı en son gittiğim doktora sormuştum bu iğneler hep aynı mı diye bende gebeliğimde clexan 0.6 kullanmıştım bu sefer fragmin 0.5 lik günde 2 tane kullanacağım bunları araba markalarına benzetmişti biri mercedes biri renault gibi yani aynı değilmiş diğer sorunun hakkında pek bilgim yok bana yapılmadı kromozom testi hayırlısı olsun canım biz ne kadar üzülsekde kendimizi yıpratsakda vakti saati gelmeyince olmuyor bende çok düşünüyorum kafayı yemek üzereyim hepimizin hakkında hayırlısı cumamız mübarek olsun allahım dularımız geri çevirmesin
amin canim insallah kimsenin duasini geri cevirmesin... hepimiz zor bir donemden geciyoruz. Allahim bu yolda kimseyi caresiz birakmaasin...
amin canim insallah kimsenin duasini geri cevirmesin... hepimiz zor bir donemden geciyoruz. Allahim bu yolda kimseyi caresiz birakmaasin...
allahım kimseye çekemeyeceği yük yüklemez bizlerin sınavıda bu canım benim hamile kalmamda sorun yok ama gelgelelim çok tehlikeli bir süreç beni bekliyor bilmiyorum çok karasızım sende inşallah kısa sürede hamile kalırsın hep dualarımdasın
allahım kimseye çekemeyeceği yük yüklemez bizlerin sınavıda bu canım benim hamile kalmamda sorun yok ama gelgelelim çok tehlikeli bir süreç beni bekliyor bilmiyorum çok karasızım sende inşallah kısa sürede hamile kalırsın hep dualarımdasın
cok sagol canim insallah sende benim dualarimdasin.
bende kolay gebe kaliyordum ama bak simdi kalamiyorum...o yuzden zaman kaybetme tabi risk faktorlerinide dikkate alarak
nasılsın?? canım..ve tabiki bütün kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..
canim benim iyiyim sen nasilsin? nasil oldu belin? hersey yolundami..opuyorum
bende çok şükür işte iyi olmaya çalışıyorum belimden hariç boynumda da 3fıtık ve düzleşme çıktı onlarla uğraşıyorum..bende seni çok öptüm canım.
inan ki korkacak bişey yok ama yapamam kendime diyorsan reçetenle gidip sağlık ocağında yaptırabilirsin,ya da özel sağlık merkezlerinde 5 lira alıyorlar sadece,keşke görseydim ben uzun zamandır girmiyordum siteye görsem buluşurdum seninle istanbulda..
ben de innohep 0.5 lik kullanıyorum mbenim eczacım 15 tane bulmuşl bana yani 1 aylık iğnem mevcut şu anda ama izmire inen ilk partinin hepsini almış,mesela geçen sefer 6 kutu almıştım 3 ünü adanadan 3 ünü manisadan getirtmiş ben eczacımla anlaştım nasılsa hep kullanacağım için buldukça alıyor saklıyor bana ben bitince yazdırıyorum,mesela ben normalde 0.7 kullanıyordum ama bulamayınca 0.5 liğe geçtim..
merhaba canım ben ilk gebeliğimde 5.aya kadar kullanmıştım ama doktorum bi sonrakinde 9.ayın sonuna kadar yani tüm hamileliğin boyunca kullanacaksın demişti..
kızlar merhaba bende de genetik kan pıhtılaşması var,doktorum fragmin verdi,şimdiye dek 6 tanesini vurundum sağlık ocağında ama sağlık ocağı bize uzak her zaman gidip gelmek zor oluyor.o nedenle eşime yaptırayım dedim ama yaptıramadım o elinde iğne ile bekliyor ben ağlıyorum.çok korktum cesaret edemedim.napıcam ben şimdi.nolur yardımcı olun.kendim mi yapsam göbeğimden.yapabilirmiyim ki bilemiyorum.siz nasıl yapıyorsunuz.lütfen yardım edin.şimdiden teşekkürler
canım senın neydı kan pırtılaşsman sanırım hamılesın bılgı verırımısın ben hamıle degılım daha ben de baslamadım ama ben de cokkkk korkuyorum bılemıyorum nasıl olacak ya
kızlar merhaba bende de genetik kan pıhtılaşması var,doktorum fragmin verdi,şimdiye dek 6 tanesini vurundum sağlık ocağında ama sağlık ocağı bize uzak her zaman gidip gelmek zor oluyor.o nedenle eşime yaptırayım dedim ama yaptıramadım o elinde iğne ile bekliyor ben ağlıyorum.çok korktum cesaret edemedim.napıcam ben şimdi.nolur yardımcı olun.kendim mi yapsam göbeğimden.yapabilirmiyim ki bilemiyorum.siz nasıl yapıyorsunuz.lütfen yardım edin.şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?