Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inan ki korkacak bişey yok ama yapamam kendime diyorsan reçetenle gidip sağlık ocağında yaptırabilirsin,ya da özel sağlık merkezlerinde 5 lira alıyorlar sadece,keşke görseydim ben uzun zamandır girmiyordum siteye görsem buluşurdum seninle istanbulda..

biz izmirdeyiz kromozom testi için kan verdik ama 2 aydır hala sonuç bekliyoruz. kendi kadın doğumcum üniversitenin genetik bölümüne gönderdi. ünv. de bu test için randevu almak gerekiyormuş şansımız varmış biri yaptırmaktan vazgeçmiş aralıka gün verdiler yoksa nisana kalacaktık ama bu seferde sonuçlar çıkmadı yani sonuçlar çıktıktan sonra ne olucak bende bilmiyorum.

innohep arayan arkadaşlar neoldu bulabildiniz mi;? ben bulamıorum.haftaya geliceğini sölediler iğnem bitmek üzere.bulan arkadaş varsa hangi şehir olduğunu paylaşsın lütfennn....

ben de innohep 0.5 lik kullanıyorum mbenim eczacım 15 tane bulmuşl bana yani 1 aylık iğnem mevcut şu anda ama izmire inen ilk partinin hepsini almış,mesela geçen sefer 6 kutu almıştım 3 ünü adanadan 3 ünü manisadan getirtmiş ben eczacımla anlaştım nasılsa hep kullanacağım için buldukça alıyor saklıyor bana ben bitince yazdırıyorum,mesela ben normalde 0.7 kullanıyordum ama bulamayınca 0.5 liğe geçtim..

Son düzenleme:

bende çok şükür işte iyi olmaya çalışıyorum belimden hariç boynumda da 3fıtık ve düzleşme çıktı onlarla uğraşıyorum..bende seni çok öptüm canım.

canim benim cok gecmis olsun. insallah en kisa zamanda sifa verir rabbim pesindende bebis..umudunu yitirme...

bende biraz uzak kalmistim, kafami toparladim biraz geri dondum...

bugunde ultrasound'da rahime bakacak doktor

doktor dan HSG istiycem sen cektirmismiydin hic? ilacli rahim fimi...

ya yapıldıgını bılıyorum ama saglık merkezlerı bana cok ters ve uzak yer kalıyor canım ne zaman ıst gelıceksın bıde benım bekleme surem bvar zaten mol gebelık gecırdım ben bu gebelıgımı 1 yıl bekle dedı doktor 6 oldu bakalım bır daha gıdecem doktora ıns allah yakın zaman da gelırsın cok ısterım gormeyı dun sordum yıne eczaneye yok elımızde olmaz bızım dıyor

tmm cnm saol cvp için...

kızlar merhaba bende de genetik kan pıhtılaşması var,doktorum fragmin verdi,şimdiye dek 6 tanesini vurundum sağlık ocağında ama sağlık ocağı bize uzak her zaman gidip gelmek zor oluyor.o nedenle eşime yaptırayım dedim ama yaptıramadım o elinde iğne ile bekliyor ben ağlıyorum.çok korktum cesaret edemedim.napıcam ben şimdi.nolur yardımcı olun.kendim mi yapsam göbeğimden.yapabilirmiyim ki bilemiyorum.siz nasıl yapıyorsunuz.lütfen yardım edin.şimdiden teşekkürler

canım senın neydı kan pırtılaşsman sanırım hamılesın bılgı verırımısın ben hamıle degılım daha ben de baslamadım ama ben de cokkkk korkuyorum bılemıyorum nasıl olacak ya

merhabalar
çok uzun zaman oldu...1 anembriyonik gebelik,ardından 1 kimyasal gebelik ve ardından 5 aylık gebelik kaybı....çok zor ve sancılı zamanlardan sonra kızımız Elif Güneş'i kucağımıza aldık ve şimdi 1 yaşından 2 gün aldı bile....kaybettiklerimizin acısı hala içimizde,hala anne baba olduğumuza inanamıyoruz eşimle....ama inanın Allah emeklerimizin karşılığını er ya da geç veriyor...
bu yolda hepimizin dileği gerçek olsun...umudunuzu asla yitirmeyin....
sevgiler.....

canım senın neydı kan pırtılaşsman sanırım hamılesın bılgı verırımısın ben hamıle degılım daha ben de baslamadım ama ben de cokkkk korkuyorum bılemıyorum nasıl olacak ya

canım benimki genetik kan pıhtılaşması.heterozigot.tam adı bişeydi ama unuttum şimdi.hamile değilim canım ama inşallah en kısa zamanda olurum.bir tane düşük yaptım ondan sonra anlaşıldı pıhtılaşma olduğu.işte şimdi iğne vurunuyorum ama o da problem.hayırlısı bakalım canım yaaa.allah sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin de katlanıcaz artık.senin kan pıhtılaşman ne,hangi iğneyi kullanıyorsun

canım aylarca hergün sağlık ocağına gitmek makul değil. eşin için de zor olacaktır sen ağlarken canın yanacak diye beklerken sana iğne yapması zor. en iyisi bir kez denemen. yapamayan kimse bilmiyorum inan sadece başlaman lazım bir cesaretle. burada eski arkadaşlar bilir ben çok fazla korkuyordum iğneden. günde iki kez yapmam gerekiyordu. ilk gün nasıl yaptım bilmiyorum bir cesaret eşimi odadan çıkardım. deneyeceğim ama büyük ihtimalle yapamam bebeğimiz için sen yapmak zorundasın demiştim. eşim odadan çıktı. hemşirenin tarif ettiği gibi iki parmağın arasında birparça tutarak iğneyi yavaş yavaş göbeğimin 4 cm sağ tarafına batırdım. hiçbişey hissetmedim. oysa ilk seferinde hemşire kolumdan yapmıştı ve gerçekten canım yandı o yaptığında. ilacı yavaş yavaş bıraktım. biraz ilaç yaktı ama çok az. sonra akşama aynı şekilde yaptım iğnemi. ertesi gün iğne yapmak için göbeğimi açınca morlukları farkettim. iğne yerleri acımaya da başlamıştı biraz. sonra kk dan bir arkadaşım sağolsun bana buz önerdi. şöyle: iğneyi yapmadan önce vuracağın yere buz koyup 30 sn bekliyorsun. iğneyi yapacağın yer uyuşuyor. sonra iğneyi yapıyorsun ve buzu üzerine tekrar 30 sn daha koyuyorsun. bu da morarmasını önlüyor. şimdi 8 aylık hamileyim. artık göbekten değil kasık-bacak ve koldan yapıyorum, çoğunlukla kasık-bacak bölgesine. diş fırçalamak kadar rahat bir şey oldu. artık ne korkuyorum ne canım yanıyor. doğuma iki gün kalana dek iğneye devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…