Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bir suredir girmiyordum, kafam biraz dagilir diye uzak kalmak istemistim..biraz kendime geldim ve yazayim dedim....

Rahim filmi (ilacli) cektirmek istiyorum aranizda cektiren var mi kizlar? Hamile kalamiyorumve simdi aklima acaba son yasadigim kurtajdan sonra bir yapisiklik mi oldu ? Rahim filmini cektirmeden once aspirini birakmak gerekiyormu?

Bu arada kan sayimi yaptirdim gecenlerde ve plt yuksek cikti bu sanirim bizim gibi kan pihtilasmasi olanlarda yuksek cikiyor genelde...yoksa yanlismi dusunuyorum?

(note: mthfr1298 heterozigot, 3 dusuk, aspirin+folbiol )

Canim benim de plt hep yuksek cikiyor...

Bende tup bebek dusunuyorum yazin yeni karar verdik.......normal yolla hamile kalmada sorun yasamazdim ama bu sefer kalamiyorum o yuzden yaza kadar bekliycem ondan sonra tup bebek dusunuyorum. tup bebek'e baslamadan once bir tedavi veya ilac falan gerekiyormu?

ne zaman kürtaj olmuştun canım? bana da doktor histeroskopi yapalım bir daha düşük olursa dedi.ben de rahim filmini istamezken nası olacak bilmiyorum.Allah ım inşallah ona gerek kalmaz diye dua edip duruyorum.inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.artık bende korkmaya başlıyorum.eşimde sağolsun hiç yardım etmiyor.önemsemiyor artık.bu beni daha da üzüyor.daha ne kadar test kaldı yaptıracak diye çıkışıyor.ama ben istemedim ki böyle olsun.benim canım daha fazla yanıyor.ama anlayan yok.

innohep arayan arkadaşlar neoldu bulabildiniz mi;? ben bulamıorum.haftaya geliceğini sölediler iğnem bitmek üzere.bulan arkadaş varsa hangi şehir olduğunu paylaşsın lütfennn....

nasıl yanı ya kan sulandırıcı iğnemı kalmamıs bu dunyada turkıyede eczanelerde bu nasıl birşeydır böyle :/

canim kurtaj olali nerdeyse 1 yil olacak, ondan sonra gecen mayisda kimyasal gebelik yasadim. ondan sonrada bi daha hamile kalamadim (ekimden bu yana). doktor hamile kalabildigim icin histeroskopiye gerek yok dedi ama ben adetlerimde bayagi azalma oldugunu bildigim icin yaptirmak istiyorum (cok da korkuyorum gerci ) ama iyi olur en azindan kafam rahat olur diye dusunuyorum.. yarin doktora gidicem normal ultrasound scan'a giricem bakalim ne olacak.. bence sende yaptir histereskopiyi.

buarada benim esimde yardim etmiyor, pek destekde oldugu soylenemez. o yuzden seni iyi anliyorum. bizimki de daha ne kaadar test yaptiracaksin diyor...ben artik doktora gittigimde esimi yanimda goturmuyorum, zaten o da yogun calisiyor birde gelmeyide pek istemiyor bende zorlamiyorum artik ne yapayimmm.

ama ben tup bebege ikna ettim esimi zar zor..yani hazirana kadar gebelik olmazsa tup bebek icin kollari siviycaz.. Allahim bu yolda herkese yardim etsin ve SABIR versin...

umudum merhaba bende gelmiyordun uuzn zamandır ara ara bakıp çıkıyorum. canım tüp bebkdemişsin belki biliyorumdur ama unutmuşumdur . ne kadardır deniyorsun benim kürtajdan sonra 8 ay oldu hala yok bu ay ilaçlara başladık. bakalım . benim bildiğim tüp bebkten önce ilaçla aşılamalayla deniyorlar olmazsa son çare diye biliyorum. denedin mi canım bunları

histeroskopi kamerayla rahim içine bakılan bi yöntemmiş.sen yaptırdın demek.ağrın falan oldu mu?ben çok yoruldum neden bu kadar zor bizim için anlamıyorum.allah ım inşallah bize de sağlıklı bebekler verir bi gün.valla elimden başka bişey gelmiyo.dediğim gibi eşim çok umarsız davranıyor.ben de bıkıyorum artık düşünmekten.dertleşmeye bile gelmiyo o derece.rahat ol diyip duruyor.doktor dün bana rahim filmine gerek yok dedi hamile kaldığım için. rahim iç yapısı, polip var mı ya da başka bir sorun var mı diye histeroskopi önerdi.bir kez daha dene gebelik dedi tekrar düşük olursa inşallah olmaz.bilemiyorum hakkımızda hayırlısı...şimdi yumurta takibi yaptırıyorum daha önceki 2 gebelikte böyle olmuştu.yumurtam 15 mm çıktı

bence sende yaptırmalısın adetin 10.gününden itibaren 2 günde bir çağırıyor.hemen acele etme

Son düzenleme:
kızlar benim yaptırdıgım testte mthfr 1298 mutant yazıyo

herkeste bakıyorum homozigot falan yazıyo mutant nedemek oluyo bilen varsa yardımcı olabilir mi

canım sonuç ta sadece bu yazıyorsa muhtemelen sadece mthfr 1298 geninde mutasyon vardır. ama onunda iki cinsi var mesela benim ki mthfr1298 heterozigot ama homozigot olanlarda var. belkide sadece buna baktılar normal . o yüzden sonucu tam yaz canım. yanlış bir bilgi vermeyelim sana

yazmadan geçemedim şimmdi hematologla kadın doğum doktorunun dediği birbirini tutmuyor. genetik testlerin yapıldı mı. mthfr 1298 , 677 vb. testler var. onların sonucuna göre kadın doğumcum aspirin ve gebelikte heparin dedi. ama hematolog gerek yok dedi. yani canım önce testlerin eksikse acilen onları yaptır ve kadın doğumcudan fikir al. sonuçta kıymetli bir meleğin olacak ..

canim tup bebegi yaza kadar normal yolla olmazsa yaptirmak istiyoruz. ben 9. aydan beri bekliyorum. seninde epey olmus bekleyeli insallah bu ilaclar olumlu sonuc getirir sana . Ben ilacla asilamayi denemedim, biliyosun ben ingilteredeyim burda onu bana yapmalari icin sanirim 1 yil daha beklemem gerekir, hersey cok yavas ilerliyor burda ben o yuzden yazin tr'ye gelince tup bebegi dusunuyorum.

yok canim daha yaptirmadim, yarin doktorum ultrsound'a sokacak beni doktoruma soyleyecegim randevu versinler yapsinlar histeroskopiyi. benim daha onceki doktorumda rahim filmine gerek yok demisti hamile kalabiliyorsun diye..

bende esimle dertlesmekden vazgectim, daha cok stres oluyorum cunku...sende kafana fazla takmamaya calis tatlim baska yolumuz yok.

yumurta takibini ovulasyon testiyle yapiyorum ben. yani yumurtladigim gun iliskiye giriyorum. senin dedigin yumurtlama takibi daha farkli bir yolmu canim?

kızlar bugün kontrolüm vardı.şeker yüklemesi yaptırdım 50gr biraz yüksekti,bugün tekrar 100 grlık yaptırdım sonuçlar iyi çıktı.bebegimi gördüm 1100gr olmuş.şükürler olsun herşey yolunda.inşallah böyle devam eder.üç hafta sonra tekrar kontrol var.darısı tüm hamilelerin başına.hamilele kalmak isteyenlere Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.dualarınızı eksit etmeyin.

çokkk mutlu oldummm.. feryad, tsma adogrucu ve niceleri bende eskilerdenim oğlum 11 aralık 2010 da doğdu sıpammm bende pıhtılaşma vardı sizlere umut olsun Allahım hepinize versin en kısa zamanda benim ki gibi yaramazından... tsma kitap isimler veriridin, okudum burdaki destek kimsede yok, listeler kalp atışı listeleri hamileler listesi doğum listesi, devam ediyor mu bilmiyorum ama Rabbim doğanlar listesine sizin küçük bebişlerinizi de yazmayı nasip etsin. bol bol dua Feryad çok mutlu oldum yaşı uzun olsun.

kaç haftalıksın canım...benmde 1100 gr olmuş.28. haftadayım ben..

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.Daha önce de sormuştum ama kan sulandırıcı kullanan başka arkadaşları da gördükçe tekrar sormak istedim.Doktorunuz iğneyi kaçıncı haftanızda keseceğini söyledi mi?

Arkadaşlar merhaba.Daha önce de sormuştum ama kan sulandırıcı kullanan başka arkadaşları da gördükçe tekrar sormak istedim.Doktorunuz iğneyi kaçıncı haftanızda keseceğini söyledi mi?

merhaba canım ben ilk gebeliğimde 5.aya kadar kullanmıştım ama doktorum bi sonrakinde 9.ayın sonuna kadar yani tüm hamileliğin boyunca kullanacaksın demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…