canım çok gecmıs olsunevet keısnlıkle bi riskli gebelık uzmanına gitmen lazım
hematologa da gidiytrosun değil mi o onermedı mı birini bir de kan hastalıkalrı üzerine ihtisası olan
kadın doğumcularada gidebılırsın bi arkadasım var ızmırde onunda kanla ılgılı sorunu var doktorundan cok memnundu
hatta onun sorunu daha buyuk bişi olmasına ragmen çok sükür sağlıklı bi bebegı var sımdı doğurdu
doktorunun adı hüseyin ceyberi gayet memnundu
canim yeni bi topikle bunu organize etsen diyorum :)))) cok harika olur... :)bence de .listeli olunca okumak zorunda kalıyosun böyle ben çok tembellik yapıyorum.yapalım cnm haftalık olarak liste yapalım herkes okusun ve kendine okunmasını isteyenler filan isimlerini yazdırsın.her hafta bir arkadaşaın ismine meryem yasin okuyalım böylece daha çok okunmuş olur ve herkes okumuş olur .nacizane fikrim.. dualarla kavuşuruz belki yavrularımıza
selamlar hepinize umarım hepiniz iyisinizdir...hamile olan arkadaşlar varsa ALLAH tamamına erdirsin..doğum yapanlarda analı babalı büyütsün.. geçmişi okuyamadım..hepinizi kocaman öpüyorum..
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN BEN ŞİMDİ HİÇ BİR DOKTORA GİTMİYORUM daha önce ege ünüceristesinde hemotoloh filiz büyükkeçeci ye gittim ama bir daha da gitmedim bu dediğin doktor hüseyİn bey ege ünüversitesindemi nasıl ulaşabilcem ki ona baana yazarmısın
gözün aydın canım allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsinarkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki
GÜNAYDIN KIZLAR
uzun zamandır bu topiğe girmiyordum 4. gebeliğimide kaybettim bunda 7 ay önce dış gebelik amiliyatı oldum ve sağ tüpüm alındı bende hetorizigot taşıyıcılığı ve faktör v lıden mutasyonu son 2 hamileliğimde clexan 0,4 lük iğnr kullandım ama olmadı birisi kimyasal gebelikti ve en sonununcu dış gebelik ondan öncede 1 düşük birde 7 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum toplam 4 gebelikte olumsuz sonuçlandı
şimdi tekrardan doktora gitmek istiyorum izmirde oturuyorum ve riskli gebelik uzmanı arıyorum... ege ünv. prof. sait yücebilginin ismini çok duydum izmirde oturan benim durumumda olan varmı hangi tedavi yöntemini uyguluyorusnuz tavsiyesinde bulunurmuusnuz riskli gebelik uzmanına giden varmı aranızda yada ege ünüversitesine giden bilgi verirmisiniz...
gözün aydın canım allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin
canım çok üzüldüm kaybın için
canim yeni bi topikle bunu organize etsen diyorum :)))) cok harika olur... :)
Canim benim umarim sende iyisindir. artik don!!!! :)
opuyorum
bende 2 tane düşük yaptım sonra kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim şuan clexan kullanıyorum 30 haftalık hamileyim bazen kasıklarım ağrıyo ve beni çoook korkutuyo geçen günde koltuk altımda sivilce gibi bi şişlik farkettim elimi dokunduğumda sertlik var sizce bu nedir benim gibi olan varmı?
arkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki
selamlar hepinize umarım hepiniz iyisinizdir...hamile olan arkadaşlar varsa ALLAH tamamına erdirsin..doğum yapanlarda analı babalı büyütsün.. geçmişi okuyamadım..hepinizi kocaman öpüyorum..
canım hayırlı oslun ayy az kalmısss :) bende clexane kulalnıyorum nasıl gecıo gebelık ,
doppler ult. a giriyor musun kalp atısı kese zamanında gozuktumu bi sorun oldu mu cok mrk edıorm :)
nasıl gectı gebelıgın genelde su an 4+6 yız ielrisi naıslolucak bılmıyorum merak edıyorum
düşükten çektirdiysen tekrar çektirmene sanırım gerek yoktur ama önce hiç çekildinmi;ayrıca rahim boyunu sormuştum,onu hiç ölçtürdünmü,bu ayrı birşey canım.
evet canım dediğim gibi normal hastanelerde es geçiyorlar,detaylarla ilgilenmiyorlar,en güveniliri araştırma hastanesi,en azından kafada soru işareti kalmaz.
canım 8.gün test için çok erken değilmi,15.günden itibaren baktırman gerekiyor diye biliyorum.hayırlısı canım...
evet canım benim çevremdede herkes şaşırmıştı,acını tekrar yenilemek istemem ama nasıl düşük yaptın,ben 2 gün doğum sancısı çektim,serum bağlayınca geçmişti ama kanamalarım vardı,ertesi günü taburcu olup eve gelince yine herşey normaldi.sonra akşam tekrar doğum sancısı çektim ve acile kaldırıldım,doktoru beklerkende ayakta düşük yaptım.benim hamileliğim ara ara kanamalı geçiyordu,seninde kanaman oluyormuydu merak ettim?
GÜNAYDIN KIZLAR
uzun zamandır bu topiğe girmiyordum 4. gebeliğimide kaybettim bunda 7 ay önce dış gebelik amiliyatı oldum ve sağ tüpüm alındı bende hetorizigot taşıyıcılığı ve faktör v lıden mutasyonu son 2 hamileliğimde clexan 0,4 lük iğnr kullandım ama olmadı birisi kimyasal gebelikti ve en sonununcu dış gebelik ondan öncede 1 düşük birde 7 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum toplam 4 gebelikte olumsuz sonuçlandı
şimdi tekrardan doktora gitmek istiyorum izmirde oturuyorum ve riskli gebelik uzmanı arıyorum... ege ünv. prof. sait yücebilginin ismini çok duydum izmirde oturan benim durumumda olan varmı hangi tedavi yöntemini uyguluyorusnuz tavsiyesinde bulunurmuusnuz riskli gebelik uzmanına giden varmı aranızda yada ege ünüversitesine giden bilgi verirmisiniz...
canım çok gecmıs olsunevet keısnlıkle bi riskli gebelık uzmanına gitmen lazım
hematologa da gidiytrosun değil mi o onermedı mı birini bir de kan hastalıkalrı üzerine ihtisası olan
kadın doğumcularada gidebılırsın bi arkadasım var ızmırde onunda kanla ılgılı sorunu var doktorundan cok memnundu
hatta onun sorunu daha buyuk bişi olmasına ragmen çok sükür sağlıklı bi bebegı var sımdı doğurdu
doktorunun adı hüseyin ceyberi gayet memnundu
geçmiş olsun ilk bebeğin kaç haftalıktı.bendede mthfr 677 heterozigot var.benim dr.hamile kalırsan bu folık asit ve bvit. yanında iğnede olmam gerektiğini söyledi.hastalıklar aynı oluyorda tedaviler nasıl farklı oluyor anlamıyorum.üstelik bizim gibi olupda düşük yapanlarda var.bu da beni korkutuyor.bu sabah rüyamda düşük yaptığımı bile gördüm.bebeğimi37 haftalıkken kaybettim.şimdide kaybetme korkusu sardı.seni tebrik ederim.bebeğimi kaybedeli nerdeyse bir yıl oldu hamile kalmaya cesaret edemedim.insallah hayırlısıyla kucana alırsın Allah tamamına erdirirsin
cnm ben tahlıllerımle beraber gıttım bana hamıle kaldıgında ılac tedavısı uygulamak sart dedı klay hamıle kalabıldgıgım ıcın hamıle kal gel dedı ve bana %90 sans verde dıgerlerıde aynı sekılde tup bebek yapıldı ılac tedavsıne basladı amcamın karısındada aynı sekılde kan pırtılasması vardı ama oldu hersey yolunda gıttı teyzmın gelını ıcınde onun esınde sayı eksıklıgı varmıs amelıyat falan oldu uc defa denedı ama olmadı en son samı bey dondurulmus emrıyodan koydu ve ucude duruyo
gecmıs olsun canım heterızıgot muşsun hangısı f 5 mı sadece ben de de f 5 mtfr 677 het 2 tane var ben de uzum gebelıgı yasadım 2 dusuk var ben de
günaydın arkadaşlar uzun zamandır girememiştim umarım herkes iyidir yeni hamiş haberleri doğum haberleri mutlu haberler almışsınızdır inşalalh hala inanmıyorum ama 16. haftaya geldim çok şüükür sorunsuz rabbime binlerce şükürler olsun sağ sağlim doğmayıda nasip etsin inşallah bu arada cinsiyet belli oldu kızz :4 yaşında biz kızım vardı ona bi arkdaşa geliyo rabbim isteyen herkese versin inşallah herkese taddırsın bu arada canımı sıkan bi konu var iğne bulmakta zorlanıyoruz eczacı fragmin iğnenin kaldırıldığını üretiminin durdurulduğunu felan söyledi doktorunla konuş iğneni clexsane le değiştirsin dedi fragminle clexsane nın dozları farklı sanırım kafam çok karıştı bendeki 677 homozigot ve dr bana fragmin 0.2liğin dozu 5000 2 tane vurulunca günlük toplam 10000 dozun bana yeterli geleceğini söylemişti şimdi clexsane 0.2 liği 2000 doz nasıl olacak bilmiyorum homozigot olup clexsane kullanan arkadaşlar kaçlık doz kullanıyosunuz beni bi aydınlatın lütfen
benim de 677 homozigot. clexan 0.4 kullanıyorum.
burda clexan hakkında olumsuz bişiler okudum gidip dr.a sölicektim sonra vazgeçtim. ilaç dozuma ben karar vercek olsam dr.a gitmezdim diye.
8.haftada başladım iğneye şimdi 12 deyiz. inş sağlıkla devam eder.
bence dr.una sor bu soruyu o dozu nasıl ayarlarsa ona uyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?