Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN BEN ŞİMDİ HİÇ BİR DOKTORA GİTMİYORUM daha önce ege ünüceristesinde hemotoloh filiz büyükkeçeci ye gittim ama bir daha da gitmedim bu dediğin doktor hüseyİn bey ege ünüversitesindemi nasıl ulaşabilcem ki ona baana yazarmısın

canim yeni bi topikle bunu organize etsen diyorum :)))) cok harika olur... :)

selamlar hepinize umarım hepiniz iyisinizdir...hamile olan arkadaşlar varsa ALLAH tamamına erdirsin..doğum yapanlarda analı babalı büyütsün.. geçmişi okuyamadım..hepinizi kocaman öpüyorum..

Canim benim umarim sende iyisindir. artik don!!!! :)
opuyorum

canım bak burada da hüseyıbn ceyeberı hastalarının topiğ var

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...0-izmir-ekadom-huseyin-ceyberi-hastalari.html

bi bak istersen nerde bılmırom unı demı dııl mı arkadasım unı hast gıdıodu ama emın diilm

ben ıstanbuyldayım analttgıı kadar bılıorm :) ınsallah faydalı olur canım sana

arkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki
gözün aydın canım allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin

canım çok üzüldüm kaybın için

bende 2 tane düşük yaptım sonra kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim şuan clexan kullanıyorum 30 haftalık hamileyim bazen kasıklarım ağrıyo ve beni çoook korkutuyo geçen günde koltuk altımda sivilce gibi bi şişlik farkettim elimi dokunduğumda sertlik var sizce bu nedir benim gibi olan varmı?

canim yeni bi topikle bunu organize etsen diyorum :)))) cok harika olur... :)

Canim benim umarim sende iyisindir. artik don!!!! :)
opuyorum

cnm söylemiştim 1 ay kadar yokum..döndüğümde halledelim inş.. bu arada ben bu hafta okuyamıycam meryem suresini ..izne ayrıldım:)

canım hayırlı oslun ayy az kalmısss :) bende clexane kulalnıyorum nasıl gecıo gebelık ,

doppler ult. a giriyor musun kalp atısı kese zamanında gozuktumu bi sorun oldu mu cok mrk edıorm :)

nasıl gectı gebelıgın genelde su an 4+6 yız ielrisi naıslolucak bılmıyorum merak edıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki

Hayırlı ve geçmiş olsun. İnşallah ağrıların da en kısa zamanda geçer de uzun zamandır beklediğin o mutluluğu daha da iyi hissedersin.

herşey yolunda çok şükür şuana kadar günüyle uyumlu gidiyo inşaallah bundan sonrada böyle giderde oğlumu kucağıma alırım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak inş Allah isteyen herkese nasip etsin

ben de 24 saat falan doğum sancısı çektim ve normal doğum gibi oldu.önce sancı sonra su sonra kanama..offff hatırlaması bile çok kötü.kanama lekelenme şeklinde oluyodu ama doktorum tutunma kanamasıdır dedi her şey çok iyiydi.hatta doktor çok iyi bir hamilesin diyordu.ama 16. haftada birden böyle oldu(Allah kimseye yaşatmasın.

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım heterızıgot muşsun hangısı f 5 mı sadece ben de de f 5 mtfr 677 het 2 tane var ben de uzum gebelıgı yasadım 2 dusuk var ben de

istanbulda var mı bıldıgınız doktor acaba

çokk çok geçmiş olsun hayatım Allah şifa versin.bebeğim 8.haftada ölmüş ama 11.haftada rutin muayenede farkedildi aslında arada 3 hafta olduğu için tam bilinmiyor((bilmiyorum hayatım doktorum şimdilik bunları önerdi acaba bu mutasyonlarında derecelerimi varki senin meleğin çok büyükmüş kıyamam hatta doğmasına 3-4 haftası varmış Allah'ım çok zor tabi korkarsın ve ancak toparlanırsın hayırlısı olsun vücudunu iyice ikinci meleğine hazırla annesi çok iyi beslen,ayaklarını sıcak tut ilk yaşadıklarımızı bi daha yaşamayacağız hem testlerimize yaptırdık içini rahat tut ama hamiş olmadan önce mutlaka tekrar doktora git duaların içinde amin hayatım sağolasın

canım inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelmişsindir

günaydın arkadaşlar uzun zamandır girememiştim umarım herkes iyidir yeni hamiş haberleri doğum haberleri mutlu haberler almışsınızdır inşalalh hala inanmıyorum ama 16. haftaya geldim çok şüükür sorunsuz rabbime binlerce şükürler olsun sağ sağlim doğmayıda nasip etsin inşallah bu arada cinsiyet belli oldu kızz : 4 yaşında biz kızım vardı ona bi arkdaşa geliyo rabbim isteyen herkese versin inşallah herkese taddırsın bu arada canımı sıkan bi konu var iğne bulmakta zorlanıyoruz eczacı fragmin iğnenin kaldırıldığını üretiminin durdurulduğunu felan söyledi doktorunla konuş iğneni clexsane le değiştirsin dedi fragminle clexsane nın dozları farklı sanırım kafam çok karıştı bendeki 677 homozigot ve dr bana fragmin 0.2liğin dozu 5000 2 tane vurulunca günlük toplam 10000 dozun bana yeterli geleceğini söylemişti şimdi clexsane 0.2 liği 2000 doz nasıl olacak bilmiyorum homozigot olup clexsane kullanan arkadaşlar kaçlık doz kullanıyosunuz beni bi aydınlatın lütfen

gecmıs olsun canım heterızıgot muşsun hangısı f 5 mı sadece ben de de f 5 mtfr 677 het 2 tane var ben de uzum gebelıgı yasadım 2 dusuk var ben de

heterizigot ve faktör 5 lıeden mutasyonu var

arkadaşlar kan sulandırıcı iğnelere gebeliği ilk öğrendiğinizden itibaren mi kullanıyorsunuz yoksa bebeğin kalp atışını duyduktan sonramı , kimi doktor kalp atışı duyulduktan sonra diyor kimi doktor hemen başlayalım diyor . kafam karıştı arkadaşlar .. siz nasıl uyguladınız iğne kullanmayı

benim de 677 homozigot. clexan 0.4 kullanıyorum.
burda clexan hakkında olumsuz bişiler okudum gidip dr.a sölicektim sonra vazgeçtim. ilaç dozuma ben karar vercek olsam dr.a gitmezdim diye.
8.haftada başladım iğneye şimdi 12 deyiz. inş sağlıkla devam eder.
bence dr.una sor bu soruyu o dozu nasıl ayarlarsa ona uyarsın

clexsane 0.4 yanında coraspinde kullanıyomusun canım doktora sordum iğnen bitince gel ona göre bakarız dedi ne derse ona uyacam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…