Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

peki onlara ıyguladığı tedavi neydi canım bilgin varmı sende gebelik öncesi bi tedavi uyguladımı

cnm ben tahlıllerımle beraber gıttım bana hamıle kaldıgında ılac tedavısı uygulamak sart dedı klay hamıle kalabıldgıgım ıcın hamıle kal gel dedı ve bana %90 sans verde dıgerlerıde aynı sekılde tup bebek yapıldı ılac tedavsıne basladı amcamın karısındada aynı sekılde kan pırtılasması vardı ama oldu hersey yolunda gıttı teyzmın gelını ıcınde onun esınde sayı eksıklıgı varmıs amelıyat falan oldu uc defa denedı ama olmadı en son samı bey dondurulmus emrıyodan koydu ve ucude duruyo

geçmiş olsun ilk bebeğin kaç haftalıktı.bendede mthfr 677 heterozigot var.benim dr.hamile kalırsan bu folık asit ve bvit. yanında iğnede olmam gerektiğini söyledi.hastalıklar aynı oluyorda tedaviler nasıl farklı oluyor anlamıyorum.üstelik bizim gibi olupda düşük yapanlarda var.bu da beni korkutuyor.bu sabah rüyamda düşük yaptığımı bile gördüm.bebeğimi37 haftalıkken kaybettim.şimdide kaybetme korkusu sardı.seni tebrik ederim.bebeğimi kaybedeli nerdeyse bir yıl oldu hamile kalmaya cesaret edemedim.insallah hayırlısıyla kucana alırsın Allah tamamına erdirirsin

canım hiç rahimboyunu ölçtürdünmü,eğer kısaysa buda bir düşük sebebi biliyorsun,baktırmadıysan bunada bir baktır canım,mesela bende o da şüpheli çıktı,tüp bebekte transfer sırasında ölçecek doktorum,mutlaka bu konuyu araştır.
evet haklısın canım,insan kaybettiği meleklerinemi üzülsün yoksa yine acaba düşük yaparmıyım aynı acıları yaşarmıyım düşüncesinemi üzülsün.
ben doktoruma sordum iğnyi vermedi ama burada bu yazıları görünce kafam karıştı,gidip eczaneden alsam burada bir doktora yazdırsam olmazmı,sonrada bu yüzden düşük yapmak istemiyorum,malum doktorlara güvenilmiyor.

canım geçmiş olsun,test yaptırdınmı ama bu testler öyle devlet hastanesinde yapılanlardan olmamalı,bende yaptırmış birşey çıkmamıştı,kromozom testinde çıkmıştı.birde her düşüğün sebebi kan pıhtılaşması olmuyor canım,belki öyle tesadüf olmuştur bilemiyorum,ama öyle düşünmektede haklısın,çünkü öyle denk gelmiş gerçekten.lütfen git bir üniversite hastanesine kromozom testlerini iste,rahim filmini çektir,hamile kalırsanda rahim boyunu ölçtür,bunlarda sorun yoksa gerisi Allahtan gelir.sağlıkla anne olman dileğiyle...

Son düzenleme:
canım preeklemsi genellikle 20. haftadan sonra ortaya çıkar sanırım senin haftan o kadar ileri değilmi anlayamadım ama yinede tedbir olarar tuzu azalt ve doktorunla görüş ihmal etmeye gelmez

canım preeklemsi genellikle 20. Haftadan sonra ortaya çıkar sanırım senin haftan o kadar ileri değilmi anlayamadım ama yinede tedbir olarar tuzu azalt ve doktorunla görüş ihmal etmeye gelmez

canım 28 haftalıktı bebegım kaybettıgımde karnıdma kalbi durdu

şu an yenıden hamıleyım su an da az az sısmeme var elelrımde

Düşükten sonra rahim filmi çektirmem gerekir mi dedim, bir sorun olsa anlardım gerek yok dedi. Bu doktor da tüp bebekçi aslında. Bilmiyorum ki ne kadar doğru dediği, baktırmalı mıyım, boşvermeli miyim? offf....

preeklemsidenmi kaybetmiştin allahım bu sefer kucağına almayı nasip etsin

preeklampsi mi bilemıyorum birden elelrım ayakalrım şişti normaldir dedik 7. ay şişebilir
ertesı gun baktım hareket edıyo donuyo oh dedim ii şişliğim de azalmsıtı
sonra ıse gittim iş yerıdne öğedne sonra hıc hareketetmedı hemen doktora koştıum
kalbi durmsutu canım.preeklampsi dediler işte ama tansıyonum normaldi
...sonradan arastırılınca ve sonucları gorunce hematologum pıhtıdan dolayı bebegım beslenemediği için
kaybettıgımızı söledi otopside yapıldı zaten hiçbi anomli çıkmadı plasentada tıkanıklıkalr fln olmus
hemofılıden dediler büyük ıhtımal şişliklerımde kolumda fln tıkanmalar olmus agrı oluyodu zaten kolumda ama
hanı öle çok sorun etmemıslerdi istifra eıdnce yzuumde kılcal damar catlaması olmsutu doktora sordugumda normal
demıstı ama bunalr hemofılılılerde olan şeyelrmıs anlıycan doktorun ıhmaı çok ne yazıkkı kaybettıkten sonra
analdım sonuclarım cıkıncada gidip doktora söledim zaten bölemı oluyo doktorluk uyaramazmıydınız her guvencem var
yaptırıdım tahlıllerı bakardım duruma fln die oalbilir öle tıkanıklık dio evet oalbilir de nasıl olur bisürü belirti vermıs
doktora sölemısım normal demıs gecmıs ahh ahh neyse Allah verdi Allah aldı dıyeyım sucu ınsana bulamyım
hayırlşısı buymus canım bundan sonrakıler sağlıklı olur ınsallah

şimdi gittiğimde soruyorum özellıkle hemofıulı hakkında bişlginiz var mı veya hast de hematolog var mı die
zaten artık resmıleştriği için hematolog olmayan ahst kabul etmıo...işte hergun iğne ve 2-3 ayda bir
doppler ult ile tıkanıklık var mı kontrol edılıcem canım

güya benide araştırdı bişe yok hamile kalabilirsin dedi Allahından bulsun.

canım geçmiş olsun .!.:
araştırma hastanesine gideceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

kaybın için çok üzüldüm benim anladığım kadarıyla preeklemsi yaşamamışsın ama doktorların hatası çok büyük inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

kaybın için çok üzüldüm benim anladığım kadarıyla preeklemsi yaşamamışsın ama doktorların hatası çok büyük inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

evet sanrırım pıhtılaşmadan kaynaklı şişmeler yasadım ve preeklampsiye
cok benzıyordu ama tansıyon sorunum olmadı
amın canım ecmaın ıns..

güya benide araştırdı bişe yok hamile kalabilirsin dedi Allahından bulsun.

araştırma hastanesine gideceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

ınsallah arast hast de iyi bi doktora denk gelrısın canım...

ama arst hastanen en kötüsü özelın en ıyısınden ııdr cunku yapmak zorudna

cunku kar amacı gutmez

ya şu iş verenler ne ilginç insanlar ya anlamıyorum,geçen hafta sonunda iş buldum dedim bir yere başladım,ilk 2 gün herşey iyiydi sonra adam başladı gıcıklık yapmaya,benim emboli geçirmiş olduğumu ve ayağımda sorun kaldığını çok ayakta durmamam gerektiğini bildiği halde günde beni 7 8 saat ayakta tutuyordu,tabi en sonunda ctesi günü ayağım davul gibi şişti,3 gündür yatak döşek yatıyorum,bende gittim bugün sabah istifayı bastım çıktım,bir de arkamdan ayağın için üzüldüm falan filan diyor,ne güzel ayağımı iyileştirmiştim,bu hale gelmek için 2 sene uğraştım,ama adamın inadı 1 haftada beni eski halime geri getirdi,inanılmaz ağrılarım var,majezik içiyorum ama banamısın demiyor,ya kızlar bana önerebileceğiniz bir ilaç var mı ???

benimde mthfr 1298 homozigot 6ve 5.haftalarda üç düşüğüm var inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın ve bana umut olursun ben bu ay aşılama yaptırdım bugün sekizinci günü test yaptırdık bhgc 2.8 çıktı tutmadı galiba : (((ayrıca benim adet kanamalarım zamanla azalıyor ve 28 günde bir olurken şimdi 35 günde bir olmaya başladı

burayı okudukça başıma ağrılar giriyo resmen. ne yapsam, kime gitsiem.. çıkamıyorum işin içinden..çok zor..Allah yardımcımız olsun...bundan sonra hamile kalanların hepsinin yavrusunu rabbim hayırlısyla nasip etsin...

Kizlar $u meryem suresini okuyanlarin listesini bence bir yenileyelim. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…