Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben ankaradayım tolga ecemişe gidiyorum ama sanırım hacettepenin doktorları bu konuda daha uzman.ben tolga hocaya gittiğimde pıhtılaşma olduğunu bilmiyorduk.sonra da kafam karışmasın diye başka birine gitmedim.bulunduğun yere göre riskli gebelikte uzman bir doktor bulursan daha iyi olur canım.

canım ben de ilk gebeliğimde 16 haftada düşük yaşamıştım.çevremdeki herkes çok şaşırmıştı 16 haftalık çocuk nasıl düşer diye sonuçta pıhtılaşma çıktı.

evet canım bir anda geliyor.ben bundan daha fazlasını yaşadım.sanırım iğne kullanınca kanama olma ihtimali artıyor.benim nerdeyse alt tarafım sırılsıklam olmuştu kandan ve sokaktaydım tam doktora gittiğim an olmuştu.kanama bölgem olduğunu söylemişti doktor.daha sonra 2 defa daha aşırı kanamam oldu ve 3 ay falan adet gibi kanamam olmuştu.bence korkmana gerek yok.hatta kanamanın dışarı akması iyi bile.

kızlar tam beklediğim günde adet oldum :))) yanlız adetimde ciddi bir azalma var.özellikle 1.gün çok kanaması olan be de adet kanamam çok azz.kadın olmak ne zormuş Allah ım! acaba progestan hapının böyle bir etkisi oluyor mu????? off off...

canım çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın

ben son hamileliğmde lenfosit aşısını da denedim ama yine olmadı canm ya nasipten öteye geçilmiyor malesef ama her seferinde ben manevi olarak çöküyorum

ben de bazen düşünüyordum.bir tekbu aşıyı denemedim.acaba denesem fayda etmez mi diyordum.demek ki Allah istemedikten sonra ne yaparsan yap olmuyor.

benide alın aranıza kızlar, bazen herşeyden çok duaya ihtiyacım var diye düşünüyorum ama ben p.tesi perşembe diilde c.tesi pazar okurum olmazmı??

Kizlar $u meryem suresini okuyanlarin listesini bence bir yenileyelim. Ne dersiniz?

bence de .listeli olunca okumak zorunda kalıyosun böyle ben çok tembellik yapıyorum.yapalım cnm haftalık olarak liste yapalım herkes okusun ve kendine okunmasını isteyenler filan isimlerini yazdırsın.her hafta bir arkadaşaın ismine meryem yasin okuyalım böylece daha çok okunmuş olur ve herkes okumuş olur .nacizane fikrim.. dualarla kavuşuruz belki yavrularımıza

canım 28 haftalıktı bebegım kaybettıgımde karnıdma kalbi durdu

şu an yenıden hamıleyım su an da az az sısmeme var elelrımde
bebeiğinizi kan pıhtılaşmasından kaybederken böyle belirtilermi oluyo?

Allah hepimize yardım etsin kızlar yaa ben çok korkuyorum artık, hem pıhtılaşma var bende hemde yumurtalık rezervimde azalma,yani erken menopoz riskim var bebeğimi artık bi şekilde almak istiyorum kucağıma almam şart yani Allah korusun menopoza girersem nolur diye düşünmek bile istemiyorum Allah ol derse olur,inşallah bizim içinde artık herşey güzel olur.işimiz çok zor... iğneden korkan kasılan ben kendi kendime iğne yapmaya başladım hemde büyük zevkle,nelere katlanıyoruz inşallah çabalarımız olumlu sonuçlanır.

düşükten çektirdiysen tekrar çektirmene sanırım gerek yoktur ama önce hiç çekildinmi;ayrıca rahim boyunu sormuştum,onu hiç ölçtürdünmü,bu ayrı birşey canım.

güya benide araştırdı bişe yok hamile kalabilirsin dedi Allahından bulsun.

araştırma hastanesine gideceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
evet canım dediğim gibi normal hastanelerde es geçiyorlar,detaylarla ilgilenmiyorlar,en güveniliri araştırma hastanesi,en azından kafada soru işareti kalmaz.

canım 8.gün test için çok erken değilmi,15.günden itibaren baktırman gerekiyor diye biliyorum.hayırlısı canım...

canım ben de ilk gebeliğimde 16 haftada düşük yaşamıştım.çevremdeki herkes çok şaşırmıştı 16 haftalık çocuk nasıl düşer diye sonuçta pıhtılaşma çıktı.

evet canım benim çevremdede herkes şaşırmıştı,acını tekrar yenilemek istemem ama nasıl düşük yaptın,ben 2 gün doğum sancısı çektim,serum bağlayınca geçmişti ama kanamalarım vardı,ertesi günü taburcu olup eve gelince yine herşey normaldi.sonra akşam tekrar doğum sancısı çektim ve acile kaldırıldım,doktoru beklerkende ayakta düşük yaptım.benim hamileliğim ara ara kanamalı geçiyordu,seninde kanaman oluyormuydu merak ettim?

Son düzenleme:
benide alın aranıza kızlar, bazen herşeyden çok duaya ihtiyacım var diye düşünüyorum ama ben p.tesi perşembe diilde c.tesi pazar okurum olmazmı??

hannem benıde ekle canım hep unutuluyorum hergunde burdayım aslında nasılda unutuyorsunuz benııııııı ))))))))))))

arkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki

GÜNAYDIN KIZLAR
uzun zamandır bu topiğe girmiyordum 4. gebeliğimide kaybettim bunda 7 ay önce dış gebelik amiliyatı oldum ve sağ tüpüm alındı bende hetorizigot taşıyıcılığı ve faktör v lıden mutasyonu son 2 hamileliğimde clexan 0,4 lük iğnr kullandım ama olmadı birisi kimyasal gebelikti ve en sonununcu dış gebelik ondan öncede 1 düşük birde 7 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum toplam 4 gebelikte olumsuz sonuçlandı

şimdi tekrardan doktora gitmek istiyorum izmirde oturuyorum ve riskli gebelik uzmanı arıyorum... ege ünv. prof. sait yücebilginin ismini çok duydum izmirde oturan benim durumumda olan varmı hangi tedavi yöntemini uyguluyorusnuz tavsiyesinde bulunurmuusnuz riskli gebelik uzmanına giden varmı aranızda yada ege ünüversitesine giden bilgi verirmisiniz...

lütfen arkadaşlar dualarınıza benide ekleyin ben kendim okuyorum ama bir başkasının bir başkasına ettiği dua daha çok kabul olurmuş lütfen benide ekleyin dualarınıza ihtiyacım var

arkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki

gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.en büyük mutluluk budur heralde Rabbim hepimize yaşatsın.tez zamanda sende sağlıgına kavuşursun inşallah.

canım çok gecmıs olsun evet keısnlıkle bi riskli gebelık uzmanına gitmen lazım

hematologa da gidiytrosun değil mi o onermedı mı birini bir de kan hastalıkalrı üzerine ihtisası olan

kadın doğumcularada gidebılırsın bi arkadasım var ızmırde onunda kanla ılgılı sorunu var doktorundan cok memnundu

hatta onun sorunu daha buyuk bişi olmasına ragmen çok sükür sağlıklı bi bebegı var sımdı doğurdu

doktorunun adı hüseyin ceyberi gayet memnundu

selamlar hepinize umarım hepiniz iyisinizdir...hamile olan arkadaşlar varsa ALLAH tamamına erdirsin..doğum yapanlarda analı babalı büyütsün.. geçmişi okuyamadım..hepinizi kocaman öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…