yeni üye oldum 4 yıllık evliyim ilk bebeğim 10 haftalık kalp atışları durdu sonra 2 tanede 5 haftalık düşük yaptın en son gebeliğim tam herşey yolunda gidiyor derken bebeğimin ensefolesel olduğunu öğrendim ve 16 haftalıkken normal doğumla aldılar ve genetik testler yaptırdım 1 heterezigot 1 homozigot taşıdığım pıhtılaşma problemim çıktı şimdi tekrar bebek düşünüyorum ama normal kadındoğumcular anlamıyor bundan söylediğimde suratıma bakıyolar bana doktor tavsiye edebilirmisiniz
merhaba arkadaşlar benimde 16 haftalık bir düşüğüm var,2 senedirde hamile kalamıyorum,tüp bebek için hastaneye gidince doktorum genetik testleri istedi ve eşimle yaptırdık,sonuçlar çıktı bende mthsr 1298 homozigot çıktı,bebe aspirini ve folikasit kullan dedi,hamile kalırsan iğne olacaksın dedi.ama bende rahimde şekil bozukluğuda çıkmıştı,onu ameliyat ettirdim,acama düşük sebebim şekil bozukluğumu ,kan pıhtılaşmasımı bilemedim.kan pıhtılaşması olan arkadaşlar sizde buna dair bir belirti oluyormu,bende hiçbirşey yok,mesela kuzenimdede var ve onda morluklar oluyormuş.birde benim gibi kan pıhtılaşması olupta 16 haftalık düşük yapan varmı?
arkadaşım doktorun iğne ve coraspin konusunda bişey söyledi mi ne zaman bırakacaksın?özellikle coraspin
daha ilk iğneye başladığım zamanlarda iğneyi doğumdan 12 saat önce bırakacaksın, doğumdan sonra 2 ay daha kullanacaksın demişti.ama coraspin konusunda hiçbir şey söylemedi.
kızlar bana bı yardımcı lun ben ayın 15 ınde doktora gıttıgımde bana ıcerde kanama bolgesı var demıstı.... bu gece saat 3 gıbı wc ye kalktıgım (kalkmaz olsaydım) bırden bıre bardaktan bosalır gıbı kan bosaldı benden ama hıc agrm falan yok cook korktum sabaha kadar hıc uyku uyumadım suan hc bırsey yok ne kan ne baska bırsey u neydı sımdı anlamdım doktorumu aradım o gelmstır dedı salı gunu gıdecegım doktora ama salı gnune kadar kendı kendımı yıyecegım galıba hıc boyle bırsey yasayan var mı veya yakınında olan bı yardımcı olun bana lutfen ya dusuk yapıyorum desem agrı olur kanama devam eder eee bu dusuk degılde ne ıcerdekı kanama bolgesınden kan boyle bır anda mı gelır offfff offffff
selam hanımlar bende daha sebebini bilmemekle beraber geçen hafta 3. bebeğimi kaybettim 14 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum araştırmalar yapılacak daha yolun çok başındayım bir tane 5 yaşında oğlum var ondan sonra yaşadım düşükleri Allah yardımcımız olsun bana da yer varmı aranızda.
ben son hamileliğmde lenfosit aşısını da denedim ama yine olmadı canm ya nasipten öteye geçilmiyor malesef ama her seferinde ben manevi olarak çöküyorum
Kizlar $u meryem suresini okuyanlarin listesini bence bir yenileyelim. Ne dersiniz?
benide alın aranıza kızlar, bazen herşeyden çok duaya ihtiyacım var diye düşünüyorum1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
42-badezuzum
43-2904
44-ranacar
Kizlar $u meryem suresini okuyanlarin listesini bence bir yenileyelim. Ne dersiniz?
bebeiğinizi kan pıhtılaşmasından kaybederken böyle belirtilermi oluyo?canım 28 haftalıktı bebegım kaybettıgımde karnıdma kalbi durdu
şu an yenıden hamıleyım su an da az az sısmeme var elelrımde
Düşükten sonra rahim filmi çektirmem gerekir mi dedim, bir sorun olsa anlardım gerek yok dedi. Bu doktor da tüp bebekçi aslında. Bilmiyorum ki ne kadar doğru dediği, baktırmalı mıyım, boşvermeli miyim? offf....
evet canım dediğim gibi normal hastanelerde es geçiyorlar,detaylarla ilgilenmiyorlar,en güveniliri araştırma hastanesi,en azından kafada soru işareti kalmaz.güya benide araştırdı bişe yok hamile kalabilirsin dedi Allahından bulsun.
araştırma hastanesine gideceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
canım 8.gün test için çok erken değilmi,15.günden itibaren baktırman gerekiyor diye biliyorum.hayırlısı canım...benimde mthfr 1298 homozigot 6ve 5.haftalarda üç düşüğüm var inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın ve bana umut olursun ben bu ay aşılama yaptırdım bugün sekizinci günü test yaptırdık bhgc 2.8 çıktı tutmadı galiba : (((ayrıca benim adet kanamalarım zamanla azalıyor ve 28 günde bir olurken şimdi 35 günde bir olmaya başladı
canım ben de ilk gebeliğimde 16 haftada düşük yaşamıştım.çevremdeki herkes çok şaşırmıştı 16 haftalık çocuk nasıl düşer diye sonuçta pıhtılaşma çıktı.
kizlar $u meryem suresini okuyanlarin listesini bence bir yenileyelim. Ne dersiniz?
benide alın aranıza kızlar, bazen herşeyden çok duaya ihtiyacım var diye düşünüyorumama ben p.tesi perşembe diilde c.tesi pazar okurum olmazmı??
arkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki
GÜNAYDIN KIZLAR
uzun zamandır bu topiğe girmiyordum 4. gebeliğimide kaybettim bunda 7 ay önce dış gebelik amiliyatı oldum ve sağ tüpüm alındı bende hetorizigot taşıyıcılığı ve faktör v lıden mutasyonu son 2 hamileliğimde clexan 0,4 lük iğnr kullandım ama olmadı birisi kimyasal gebelikti ve en sonununcu dış gebelik ondan öncede 1 düşük birde 7 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum toplam 4 gebelikte olumsuz sonuçlandı
şimdi tekrardan doktora gitmek istiyorum izmirde oturuyorum ve riskli gebelik uzmanı arıyorum... ege ünv. prof. sait yücebilginin ismini çok duydum izmirde oturan benim durumumda olan varmı hangi tedavi yöntemini uyguluyorusnuz tavsiyesinde bulunurmuusnuz riskli gebelik uzmanına giden varmı aranızda yada ege ünüversitesine giden bilgi verirmisiniz...
arkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?