Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bılyorum canım senı sen ne kadar bekledın mol surecını benım 7 ayda bu ay ben sımdıden folık asıd ıcsem sanırım olur bırde aspırın kulllansanmı senınle aslında ozel gorusssek olurmu telefonla daha ıyı olur mutasyonlarda aynı durum da offff offf ıstersen ben de verebılırım telefonumu ıstersen sen ver ben arayım farketmez

Cnm ben 2. gebeliğin sonucunda hidropik dejenerasyon yazdığı için 6 ay bekledim.Süre bittiğinde de kısmet ilk denemede hamile kaldım. Bende parsiyal yada komplet mol diye bir sonuç yazmıyordu. Sende yazıyorsa mecbur 1 sene bekleyeceksin. Benim beklememe bile gerek yokmuş aslında ama bekledim işte. Mutasyonlara gelince her doktor ayrı yorum yapıyor bence sen doktorunla görüş, öncesinde iğne veya coraspin vermiyorlar, kanamayı arttırıp kötü sonuçlara neden olabilir. Bence tek yapacağın folik plus yada folbiol al. Gebeliğinide erken öğrenmen faydalı olur. Kullanacağın ilaçları, korunmayı ne zaman bırakacağını da doktorunla görüş bence. Bu pıhtılaşma işinde kesin bir teşhis yok inan. Bana 3 doktor 3 ayrı yorum yaptı. Her doktor her hastaya farklı uygulama yapıyor. Mutasyonlarımız aynı olsa bile bana uygulanan uygulama sana uygun olmayabilir. Eğer için rahat değilse gerçekten güveneceğin bir doktor bul. Bende önceki doktorlarıma giderken sürekli arayış içindeydim, güvenemiyordum bir türlü. Ama şimdi sürekli takip eden, açıklamalar yapan, her aradığımda telefona çıkan, her gittiğimde saçma sapan tüm sorularıma yanıt veren hatta bir nebze terapi yapan bir doktorum var. Tek bişey öğrendim bu hastalıkta ''DOKTOR'', ne mutasyon, ne ilaç, doktorun sana koyacağı doğru teşhis önemli vede düzenli takip.

Anti kardiyolipin Ig 2.0 NEGATİF U/mL N(0 - 10)
Anti kardiyolipin Ig 2.6 NEGATİF U/mL N(0 - 7)
Homosistein 14.1 umol/L H(0 - 12)

Dış Lab. Sidratlı
Lac Screen NEGATİF

MOLEKÜLER TANI
MTHFR 1298 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI.
MTHFR 677 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI.
FAKTÖR V Leiden MUTASYON SAPTANMADI.
FAKTÖR II Protrombin MUTASYON SAPTANMADI

Hormon
Beta2 Mikroglobulin <0,570 mg/L L(1,16 - 2,52)

Active Protein C Rez 6.8
açıklama: BİRİMİ: RATIO
Arkadaşlar benim tahlil sonuçlarımada bir bakın
ben son düşüğümde fragmin iğne ve coraspin kullanmıştım
ama maalesf 11 haftalıkken karnımda ölmüş bebişim
ayrıca benim 11 yaşında bir kızım var
onda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
artık ne yapacağımı hangi doktora gideceğimi şaşırdım

ara ara girip takip ediyorum sizleri.. bende gecen sene bu aylarda buralara sürekli yazıyordum. Şubat'ta hamile oldugumu öğrenmiş Hergün cleksan 0,4 iğnemi yapıyordum. 2dusuk sonunda 3. gebeligimde Allah'imin yardımıyla Ekim ayında kızıma kavuştum.. mucizem o benim.. bu hafta dogum iznimde bitti ise de başladım.. ümit yitirmeyin moral bozmayın Allah'ım ol diyince oluyor.. dualarım sizinle..
sevgiler..

canım geçmiş olsun malesef iğne kullandığımız halde düşüklerimiz oluyor o zaman genelde doz az gelmiş gibi yorumları oluyor doktorların senin doktorunun yorumu ne oldu

benımde son adet tarıhım subat (ama 2012 subat) ben de ıkı tane kaybettım ben de clexan 0,4 kullanıyorum

ınsallah ben de bebegımı kucakalrım aynı senın gibi canım yorumun umut oldu bana

sevındım çok mutlu oldumm :) Allah bagıslasın yavrunu :)

kızlar bi arkadaş vardı tuğbaydı sanırım salı günü doktora gidecekti bişey yazdımı kaçırdım sanırım inşallah herşey yolundadır

canım sanırım beni sordun..geçen hafta salıydı muayene.şimdilik bir sorun yok kasılmalar dışında..32.haftadayız.dualarınıza ihtiyacım var.inşallah iyi bir örnek olurum size de moral veririm..

DRUSELLACIM uzun zamandır yoktun forumda..maşallah 35. hafta olmuşsun.nasıl gidiyor son haftalar.35. hafta kontrolüne gittin mi?inşallah her şey yolundadır.

arkadaşlar ben iğnemi bu zamana kadar hep aynı saatte yaptım bugun 1bucuk saat gectıkten sonra aklıma geldi.endişendım kendımı cok suclu hıssedıyorum bır sey olmaz degılmı.doktorumu arayacagım ama kızacaktır eminim oyuzden sıze sormak ıstedım

canım sanırım beni sordun..geçen hafta salıydı muayene.şimdilik bir sorun yok kasılmalar dışında..32.haftadayız.dualarınıza ihtiyacım var.inşallah iyi bir örnek olurum size de moral veririm..

canım ne kadar guzel bu haftalara kadar gelmıssın rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsin insallah.doktorun bu duruma ne dıyor merak ettım bu pıhtılasmayla alakalı bır durummu acaba?

cnm merak etme bir sorun olmaz.bende arada geçiktiriyorum farkında olmadan tabi.bi sorun yaşamadım.

canım güzel haberlerini almak sevindirici.kasılmaların ne zaman başladı.doktor ne dedi?benimde 2 gündür kasılmam ve bel ağrım var.bugün kontrolüm vardı.ntsye falan girdim.sorun yok şükürler olsun.doktor atık olabileceğini söyledi.rabbim sağlıklı ve zamanında doğum nasip etsin.

canım ne kadar guzel bu haftalara kadar gelmıssın rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsin insallah.doktorun bu duruma ne dıyor merak ettım bu pıhtılasmayla alakalı bır durummu acaba?

benim kasılmalar biraz erken başlamıştı.normalde 30. haftalarda başlaması normal galiba ama benim 20. haftalarda başladı.bunun için ilaç kullanmaya başladım 27.haftadan beri kullanıyorum.kan pıhtılaşmasıyla ilgisi var mı bilmiyorum çünkü doktorum bu konuda bir şey söylemedi.ama benim kanamam olmuştu ondan sonra hissetmiştim bu tür kasılmaları daha çok küçükken yani 12.haftada falan.

cnm merak etme bir sorun olmaz.bende arada geçiktiriyorum farkında olmadan tabi.bi sorun yaşamadım.

sagol canım cevabın iicin.sanada maaaaşallah diyorum burada saglıklı dogum haberlerini alırız inşallah cok az kalmıs tabi sana gecmiyordur sımdı vakıt:)neyse dua ile...allaha emanet olun inşallah

canım rabbım yardımcın olsun ınsallah bebegını sorunsuz bır sekılde kucagına alırsın .sanırım sezeryan olmayı dusunuyorsun tarıhı yada hangı haftada olacagı bellımı?bıde bu kasılmalar nasıl bırsey adet sancısı gıbımı bebek gelecekmıs gıbımı.kusura bakma canını sıkmak ıstemem ama merak edıyorum :26::26:

benım parsıyel dıyor canım patolojı raporu tabıkı doktorun ne derse o yanı ama bana korunma suresını devam et dıyorlar ben de 7 ayımdayım zaten 6 ay kadar beklemeyle hamıle kalıyorum hemen kalamıyorum sen konyadamısın ?profıl bılgın den baktımda

arkadaslar ben dusuk tehdıdı sebebıyle hastanede bı hafta kadar yattım bu sure zarfı ıcerısınde arada bır ıgne vuruldum ama cok yakan bı ıgneydı doktorum dusuk olmaması ıcın ıgne demıstı ama malesef bebegımı kaybettım doktoruma soramamıstım adını acaba bu ıgne claxanı mıydı bu konuda bılgısı olan var mı ????

sagol canım cevabın iicin.sanada maaaaşallah diyorum burada saglıklı dogum haberlerini alırız inşallah cok az kalmıs tabi sana gecmiyordur sımdı vakıt:)neyse dua ile...allaha emanet olun inşallah

canım sorma hamile kalmak başka,bide hamile kaldıktan sonrası bambaşka.gerçi burdaki herkes için öyledir.zaman geçmiyor ve her dakkika korkuyla geçiyor.inşallah herkesten sırasıyla hamilelik ve doğum haberlerini alırız sağlıkla

cnm clexane olduğunu sanmıyorum.benimde ilk haftalar kanamam olmuştu.kalçadan düşük önleyici bi igne yapmışlardı sanırım adı prolutandı.

selam arkadaslar uzun zamandan berı gıremedım en son gırdıgımde kanamam olmustu bılıyorsunuz salı gunu doktora gıttım cok sukur hıcbır sorun yok ve kanamamda kesıldı zaten doktorum uzak oldugu ıcın burda bır tane ozel hastaneye gıttım ordakı doktor ben sızı kabul edemem sız yuksek rısklı hastasınız bebekden daha cok annenın olumu soz konusu oluyo dedı sızler unuversıte hastanelerıne gıdın dedı cok morelım bozuldu sımdı unuversıte hastanesıne gıdecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…