Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bir türlü cesaret edemiyordum girmeye çok yorgun ve bitkindim toparlandım çok şükür. Böyle güzel bir haber almakta ayrıca çook mutlu etti gözlerim doldu sevinçten.Hep dua edeceğim sağlıkla kucağına aldığın günün sevincinide burada yaşayacağız inşallah.Öpüyorum kocaman..

kızlar herkeze meraba ben 2 tane kimyasal gebelik yaşadım yani sadece kanda gebelik görünüyo bi kaç gün sonra kanamayla düşüyo
polikistik over hastasıyım zaten zor hamile kalıyorum bide düşünce mahvoluyorum dr kan pıhtılaşması genetik bozukluk falan var mı diye araştırma hastanesinde araştırın dedi bide troidlere bahtı t3 2.25 t4 :0.78 tsh:1.09 çıktı dr sorun yok troidlerde dedi bide antı toxoplazma ıgg : 1.3 ıgm 0.14 çıktı görünürde kan pıhtılaşması yok ama detaylı araştırın dedi bizde eşim izin alamadığından yaza bıraktık genetik olayını şimdilik sadece kan pıhtılaşmasını ve gizli şeker varmı diye bakayım diyorummm
aranızda benim gibi olan var mı kızlar pko olup kimyasa lgebelik yaşayanlar başka hangi nedenle oluyo düşüklerrr nolurrr yardımcı olun rahim filmim de temizzz

ne güzel bir haber ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün,gözünaydın canım....

inşallah güzel haberler alır bizede yazarsın canım..

canımcığım RABBİM razı ols inş.duanı eksik etme duam hepinize inş:)her an duamdasınız.

inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza sağlıkla ve hayırla:)

ay canım benim amin inş. zamanı ne zaman bilmiyorum ama rabbim tez zamanda nasip etsin inş. hayırlı sağlıklı evlatlar

BURCU_GEN

canım benimde 2 ayım bitti bu ay 3. ayım bakalım bu ayda olmazsa bende dr gidicem ben aralık da ameliyat oldum ya biliyosun ocakdan son subat ve martta denedik olmadı şimdi 2 nisanda adetimi bekliyorum inş. kırmızılar gelmezde hamileyimdir. Bakalım duruma göre gidicem dr.

benim sat 10 şubAT lekelenmelerim vardı adet olacağımı düşünmüştüm sonra baktım gelen giden yok test yapmayada korktum düşecekse ben bilmeden düşsün dedim zaten iğne kullandığım için de erteledim test yapmayı en sonunda baktım gelen giden yok bi cesaret test yaptım dünde karından baktı ama keşke alttan baksaydı bende rahatlardım kalp atışı var mı diye hayırlı haberlerle gel inşallah canım

selam kızlar herkese merhaba,

bende geçtiğimiz 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım, 6 aydır korunmuyoruz ve ilk muaynelermde bir sorun çıkmamştı
folic asit kullanıyorum 3-4 aydır. son ik aydır yaşadğığma gelince ;
değerlerim çok yükselmedi ilk ay 20 di düştü 2 gün gecikmeyle adet oldum
geçey ada günüm geçmesini bekledim 2 gün geciktiğinde değerim 4 çıktı ve 3. gecikme günümde adet oldum
durum bu defa bi sürü test istedi.
ama erken mi bu testler için bilemiyrum çok detaylı testler
kimyasal normal herkes yaşar bunu diyorlar biçok yerde
böyle 2 kez sorun yaşayıpta bi sorun çıkmayan ve sağlıklı gebelik geçiren yokmu aranızda kızlar
ne yapacağımı bilemiyorum şuanda

merhaba bayanlar herkese hayırlı cumalar. bu arada hamile olanları tebrik ederim Allah hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip eder inşallah. ben bu seferde başka hastaneye gittim bakalım ne olacak 2 tüp kan alındı birinde genetik test yazıyordu üzerinde 45 gün sonra çıkar dediler diğeri 10 gün sonra dediler. bilemiyorum 2 tüp kanla sizlere bakılan tüm testler çıkarmı. bu arada eşlerimizinde bu genetik testi yaptırması gerekiyormu sizler yaptırdınızmı. biz kadın doğuma gidiyoruz onlar hangi bölüme gidecekler.

geçmiş olsun ben 3 gebelik yaşadım ilk gebeliğim 24 haftalıktı ikizdi birini doğumda diğerini 3 gün sonra kaybettim daha sonra 2 gebelik yaşadım düşükle sonuçlandı bende bana test yapılması için hastane hastane dolaşıyorum. sana hazır test yapalım demişler bence yaptır umarım yapılması gereken tüm testleri yaparlar ve bir sorun çıkmaz.

Genetik testler sadece bana yapıldı, kromozom testleri ise bana ve eşime yapıldı. Kadın doğum doktorum genetik bölümüne sevk etti beni, orada eşimle birlikte baktırdık testlere.

Genetik testler sadece bana yapıldı, kromozom testleri ise bana ve eşime yapıldı. Kadın doğum doktorum genetik bölümüne sevk etti beni, orada eşimle birlikte baktırdık testlere.

ya beni ne biyere sevk ettiler nede eşime bişey yaptılar başka hastaneyedemi gitsem acaba. offfffff bikerede şöyle tamamen inceleseler artık yıllardır bıktım valla gimekten.

evet canım senı aradım telefonla 2 defa telefonun kapalıydı merak ettım dogrusu nasıl oldun neden kapalı telefonun zamannın azaldı sadece nasıl oldugunu merak etmıştım canım

kullanmıorum o hattı ... iim cnm napim işte gün sayıyorumm..heyecanlıyım çok.doktor son gün 30 nisan dedi bakaLIM hayırlısı inşallah..sen napıosun NASIL gidior,?

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün. normal doğummu yaptın sezeryanmı. normal doğum yaptıysan iğneyi ne zaman kestin

kızlar herkese hayırlı cumalarr...

coraspin ve iğne kullanan doğumu yaklaşan arkadaşlar...doktorlarınız ne dior.ne zaman bırakıcaksınız ve doğum şekliniz belli oldumu?

Son düzenleme:
kızlar herkese hayırlı cumalarr...

coraspin ve iğne kullanan doğumu yaklaşan arkadaşlar...doktorlarınız ne dior.ne zaman bırakıcaksınız ve doğum şekliniz belli oldumu?

mrhba sevgi daha önce sana yazdım ama cvp veremedın sanırım yada görmedin senı merk edıyorum bu hamılelıgımden önce senın hamıle olmandan destek almıstım kendımce 3 dusugum vardı ve iğneye baslamam gerektıgını öğrenmıstım ve burda sana denk geldım cesaret verdı bana senın de yenıden hamıle olman ınsallah herseyın yolundadır ve dogum seklın bellimi ? burda bırı yazmıs dılek dıye normal yapmıs dogumunu bende normal istiyorum ama benım ıcın henuz erken zaten :) sağlıcakla kal...

Faktör v g 1691a (lelden) mutasyon saptanmamıstır
faktör v h 1299r(r2) heterozigot mutasyon saptanmıstır
protrombin g 20210 a mutasyon saptanmamıştır
mthfr c677 t mutasyon saptanmaıştır
mthfr a1298 c heterozigot mutasyon saptanmıştır
faktör xııı v34l mutasyon saptanmamıstır
paı-1 4g/5g 4g/ 4g
epcr haplotipi h1/h2

epcr(a4600g) a/a
epcr(g4678c) g/c kızlar az once fax yolladılar doktoruma gitmeden burda arastırayım bunlar ne demek oluyor bilenler varsa beni bilgilendirebilirmi.artık bende geceleri huzurlu uyumak istiyorum .daha cok basındayım ama yoruluyorum artık.2 düşügüm var .ilki 4 haftalık diğeri 6 haftalık düşüklerim.allah yardımcımız olsun su cuma saati . Cevaplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…