RABBİME HAMD OLSUN HAMİLEYİM.İLGİNÇ BİR HAMİLELİK BAŞLANGICI YAPTIK.HAYIRLISI BAKALIM:)DUANIZI EKSİK ETMEYİN
RABBİM tüm bekleyenlere hayırlı haberler almayı,bebklerinede kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
kızlar naber umaım herkes iyidir gwçmişi okuyamadım kaç gündür giremedim sizlere haber vereyi dedim çok korkuyorum hamileyim dua edin ne olur bu sefer herşey yolunda gitsin bugün doktordaydım 5+6 günlük kese 16 mm içinde embriyo gözüküyo çok küçük henüz dedi ancak haftaya kalp atışlarını duyabiliriz alttan baksam duyulur ama kurcalamak istemiyorum dedi doktor malum daha önce düşüklerim olduğu için[/QU
Canımm hiç korkma ne olur kucağına alacağına odaklan ve inan Allah hayırlı güzel bir hamilelik nasip etsin tüm hamilelerimize dualarımız sizinle..
ne güzel bir haber ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün,gözünaydın canım....slm kızlar bende 2 kürtajım vardı 677 heterozittum clexan 04 ve coraspin kullandım 8 martta oğlum keremimi normal doğumla kucağıma aldım Allahım szilerede nasip etsin inş Allah doktorumdanda razı olsun önce Allah snra onun sayesinde yavrumu kucağıma aldım isteyen varsa gidebilir çok iyi bir doktor baba gibi ankarada kızılay meşrutiyette derviş özer
maaşallah bugun guzel haberler alıyoruz allah saglıklı hayırlı uzun omurler versin...dogumun nasıl gectı canım ustelık normalmiş sen mi istedın??
canım gebelık devam edıyo kese gecen haftaya gore buyumus ama ıcınde olusum yokgebeliğin basından beri kanda bakıldı artıs takıp edıldı sorun olmadıgı soylendı umarım usg ıle alakalıdır.pazartesı tekrar gıdecek
sagol canım.senın kac haftalıktı kalp atısını duyabılmıs mıydınız
canımcığım RABBİM razı ols inş.duanı eksik etme duam hepinize inş:)her an duamdasınız.
inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza sağlıkla ve hayırla:)
canım benim hayırlı ols inşallah senlede kasım annesi olup sağlıcakla alırız kucağımıza.son adet tarihlerimiz de çok yakın olsa gerek benim ki 9 şubat seninki?
ne güzel alttan bakmamış benimki küçük küçük die die her zaaman alttan bakıyorbakalım ayrın kontrolümüz var inşallah güzel şeyler görüp duyarız:)
sende 677 heterezigot dimi benimkide.bende 4000 lik iğne,aspirin ,2 tane folibol kullanıyom.hadi hayırlısı canım inşallah.güzel bir hamilelik geçirip burdan yazışırııız:)
günaydın herkese hayırlı cumalar
Canim bugun basladim bakalim en kisa zamanda bitirim insallah, sen ne zaman basladin cnm?
Canim bugun basladim bakalim en kisa zamanda bitirim insallah, sen ne zaman basladin cnm?
selam kızlar herkese merhaba,
bende geçtiğimiz 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım, 6 aydır korunmuyoruz ve ilk muaynelermde bir sorun çıkmamştı
folic asit kullanıyorum 3-4 aydır. son ik aydır yaşadğığma gelince ;
değerlerim çok yükselmedi ilk ay 20 di düştü 2 gün gecikmeyle adet oldum
geçey ada günüm geçmesini bekledim 2 gün geciktiğinde değerim 4 çıktı ve 3. gecikme günümde adet oldum
durum bu defa bi sürü test istedi.
ama erken mi bu testler için bilemiyrum çok detaylı testler
kimyasal normal herkes yaşar bunu diyorlar biçok yerde
böyle 2 kez sorun yaşayıpta bi sorun çıkmayan ve sağlıklı gebelik geçiren yokmu aranızda kızlar
ne yapacağımı bilemiyorum şuanda
merhaba bayanlar herkese hayırlı cumalar. bu arada hamile olanları tebrik ederim Allah hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip eder inşallah. ben bu seferde başka hastaneye gittim bakalım ne olacak 2 tüp kan alındı birinde genetik test yazıyordu üzerinde 45 gün sonra çıkar dediler diğeri 10 gün sonra dediler. bilemiyorum 2 tüp kanla sizlere bakılan tüm testler çıkarmı. bu arada eşlerimizinde bu genetik testi yaptırması gerekiyormu sizler yaptırdınızmı. biz kadın doğuma gidiyoruz onlar hangi bölüme gidecekler.
Genetik testler sadece bana yapıldı, kromozom testleri ise bana ve eşime yapıldı. Kadın doğum doktorum genetik bölümüne sevk etti beni, orada eşimle birlikte baktırdık testlere.
evet canım senı aradım telefonla 2 defa telefonun kapalıydı merak ettım dogrusu nasıl oldun neden kapalı telefonun zamannın azaldı sadece nasıl oldugunu merak etmıştım canım
slm kızlar bende 2 kürtajım vardı 677 heterozittum clexan 04 ve coraspin kullandım 8 martta oğlum keremimi normal doğumla kucağıma aldım Allahım szilerede nasip etsin inş Allah doktorumdanda razı olsun önce Allah snra onun sayesinde yavrumu kucağıma aldım isteyen varsa gidebilir çok iyi bir doktor baba gibi ankarada kızılay meşrutiyette derviş özer
kızlar herkese hayırlı cumalarr...
coraspin ve iğne kullanan doğumu yaklaşan arkadaşlar...doktorlarınız ne dior.ne zaman bırakıcaksınız ve doğum şekliniz belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?