kızlar naber umaım herkes iyidir gwçmişi okuyamadım kaç gündür giremedim sizlere haber vereyi dedim çok korkuyorum hamileyim dua edin ne olur bu sefer herşey yolunda gitsin bugün doktordaydım 5+6 günlük kese 16 mm içinde embriyo gözüküyo çok küçük henüz dedi ancak haftaya kalp atışlarını duyabiliriz alttan baksam duyulur ama kurcalamak istemiyorum dedi doktor malum daha önce düşüklerim olduğu için
kızlar naber umaım herkes iyidir gwçmişi okuyamadım kaç gündür giremedim sizlere haber vereyi dedim çok korkuyorum hamileyim dua edin ne olur bu sefer herşey yolunda gitsin bugün doktordaydım 5+6 günlük kese 16 mm içinde embriyo gözüküyo çok küçük henüz dedi ancak haftaya kalp atışlarını duyabiliriz alttan baksam duyulur ama kurcalamak istemiyorum dedi doktor malum daha önce düşüklerim olduğu için
Oceanie nasilsin canim? uzun zamandir gorunmuyordun? seninle birara yazismistik degilmi?
arkadaşlar ben 34. haftadayım günde bir iğne ve coraspin kullanıyorum.doktor 36.haftada asprini bırakacaz dedi ama ben çok korkuyorum asprini bırakmaktan.doğum yapanlar kaçıncı haftada bırakmıştı coraspini.ya da doktoruyla bu konuyu görüşen var mı
canim gozunaydin. Hic korkma, guzel olacak insallah..Bu sefer hersey yolunda gidecek Allahin izniyle hic merak etme...Cok sevindim yaa icime umut doldu :)))kızlar naber umaım herkes iyidir gwçmişi okuyamadım kaç gündür giremedim sizlere haber vereyi dedim çok korkuyorum hamileyim dua edin ne olur bu sefer herşey yolunda gitsin bugün doktordaydım 5+6 günlük kese 16 mm içinde embriyo gözüküyo çok küçük henüz dedi ancak haftaya kalp atışlarını duyabiliriz alttan baksam duyulur ama kurcalamak istemiyorum dedi doktor malum daha önce düşüklerim olduğu için
Selam umudum evet yazışmıştık çook uzun zaman oldu. iyiyim sorduğun için çok teşekkür ederim.Umarım sende iyisindir ve herşey yolundadır, özel mesaj yazamadım sana 100 mesajın olması gerekiyormuş. Sık sık girip okumaya çalışıyorum forumu ama pek birşey yazmıyorum.
Bugunku bahar havasına yakışır güzellikte bir haber...çok sevindim canım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek
amin dua edin lütfenhayırlı olsun canım,ne güzel bi haber.Allah tamamına erdirsin.dualarım senle
ay canım çok sevindim inşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın
ne güzel bir haber bu,Allah tamamına erdirsin inşallah..
stres yapıp hem kendini hem bebişini üzme sakın..
minik olduğu için karından duyulmuyor tabii,beklemek zor ama sabretmelisin..
buarada sende de pıhtı sorunu var mı,iğneye başladınız mı?
cnm cok sewındım adına insallah RABBIM TAMAMINA ERDIRIR KUCAGINA ALMAK NASİP OLUR INSALLAH hiç stres yapma kendını içini ferah tut cnm. dualarım senınle.
canımmm cok sevındım rabbım sorunsuz bır gebelık nasıp etsın.saglıkla ve hayırla kollarına aldıgın gunlerı göstersin inşallah.bide maaaaşaaaalllah
kızlar merhaba aranızda bos gebelık gecıren nasıl oldugunu duyan varmı.kız kardesım bırkez dusuk yaptı ondada pıhtılaşma cıktı ıkımızde de 2tane heterızogot mutasyon var.ıgne ve aspırın kullanıyor.gecenlerde keseyı gorduk bır hafta sonra gıttık kalp atısı ıcın ancak kesenın ıcı boş.....kese de 7 hafta ıle uyumlu...suan hıc kanaması sıkayetı falan yok gayet ıyı gıdıyor ama bu neden olmus olabılır.bos gebelık mı yoksa ultrason cıhazıylamı alakalı??ıyı dusunmek ıstıyoruz ama olmuyor yardımcı olabılecek olan varmı
canim gozunaydin. Hic korkma, guzel olacak insallah..Bu sefer hersey yolunda gidecek Allahin izniyle hic merak etme...Cok sevindim yaa icime umut doldu :)))
inşallah canım benim bu sefer güzel olur tek temennim bu dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden malesef darısı siz dostlarımın başına inşallahhhh
Sagol canim bende iyiyim cok sukur. Suanda durumlar nasil? Guzel haberlerini bekliyoruz.
ah canım yaa çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin..
amin canım benim çok sağol güzel dileklerin için darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına sağlıkla sıhhatle inşallah
amin canım benim çok sağol güzel dileklerin için darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına sağlıkla sıhhatle inşallah
kızlar merhaba aranızda bos gebelık gecıren nasıl oldugunu duyan varmı.kız kardesım bırkez dusuk yaptı ondada pıhtılaşma cıktı ıkımızde de 2tane heterızogot mutasyon var.ıgne ve aspırın kullanıyor.gecenlerde keseyı gorduk bır hafta sonra gıttık kalp atısı ıcın ancak kesenın ıcı boş.....kese de 7 hafta ıle uyumlu...suan hıc kanaması sıkayetı falan yok gayet ıyı gıdıyor ama bu neden olmus olabılır.bos gebelık mı yoksa ultrason cıhazıylamı alakalı??ıyı dusunmek ıstıyoruz ama olmuyor yardımcı olabılecek olan varmı
amin,canım ee ilaçlarına iğnene falan başladın mı?? doktorun neler önerdi??
diğerinde clezne 0.2 kullanmıştım bunda 0.4 yaptı bebe aspirini günde 2 folbiol b12 lekelenme için progestan 200 mg veerdi dinleneceksin fazla hareket yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?