Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı olsun canım,ne güzel bi haber.Allah tamamına erdirsin.dualarım senle

ay canım çok sevindim inşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın

Oceanie nasilsin canim? uzun zamandir gorunmuyordun? seninle birara yazismistik degilmi?

Selam umudum evet yazışmıştık çook uzun zaman oldu. iyiyim sorduğun için çok teşekkür ederim.Umarım sende iyisindir ve herşey yolundadır, özel mesaj yazamadım sana 100 mesajın olması gerekiyormuş. Sık sık girip okumaya çalışıyorum forumu ama pek birşey yazmıyorum.

ne güzel bir haber bu,Allah tamamına erdirsin inşallah..
stres yapıp hem kendini hem bebişini üzme sakın..
minik olduğu için karından duyulmuyor tabii,beklemek zor ama sabretmelisin..
buarada sende de pıhtı sorunu var mı,iğneye başladınız mı?

cnm cok sewındım adına insallah RABBIM TAMAMINA ERDIRIR KUCAGINA ALMAK NASİP OLUR INSALLAH hiç stres yapma kendını içini ferah tut cnm. dualarım senınle.

ben 33.haftanın sonunda coraspirini bırakmıştım..iğneyi de doğuma 1 hafta kala..ikisinde de çok korkmuştum birşey olur mu diye..epidural sezeryan oldum..çok şükür birşey olmadı..Allahın izniyle bebeğine kavuşursun inşallah..

canımmm cok sevındım rabbım sorunsuz bır gebelık nasıp etsın.saglıkla ve hayırla kollarına aldıgın gunlerı göstersin inşallah.bide maaaaşaaaalllah

kızlar merhaba aranızda bos gebelık gecıren nasıl oldugunu duyan varmı.kız kardesım bırkez dusuk yaptı ondada pıhtılaşma cıktı ıkımızde de 2tane heterızogot mutasyon var.ıgne ve aspırın kullanıyor.gecenlerde keseyı gorduk bır hafta sonra gıttık kalp atısı ıcın ancak kesenın ıcı boş.....kese de 7 hafta ıle uyumlu...suan hıc kanaması sıkayetı falan yok gayet ıyı gıdıyor ama bu neden olmus olabılır.bos gebelık mı yoksa ultrason cıhazıylamı alakalı??ıyı dusunmek ıstıyoruz ama olmuyor yardımcı olabılecek olan varmı

canim gozunaydin. Hic korkma, guzel olacak insallah..Bu sefer hersey yolunda gidecek Allahin izniyle hic merak etme...Cok sevindim yaa icime umut doldu :)))

Sagol canim bende iyiyim cok sukur. Suanda durumlar nasil? Guzel haberlerini bekliyoruz.

Bugunku bahar havasına yakışır güzellikte bir haber...çok sevindim canım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek

canım benim inşallah bu sefer güzel olur
hayırlı olsun canım,ne güzel bi haber.Allah tamamına erdirsin.dualarım senle
amin dua edin lütfen

ay canım çok sevindim inşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın

amin darsı isteyen herkese inşallah

evet canım başladım cleaxne 0.4 kullanıyorum bebe aspiriniyle birlikte sanırım sende hamilesin duydun mu kalp atışlarını

cnm cok sewındım adına insallah RABBIM TAMAMINA ERDIRIR KUCAGINA ALMAK NASİP OLUR INSALLAH hiç stres yapma kendını içini ferah tut cnm. dualarım senınle.

stres yapmamaya çalışıyorum ama korkular malesef çok fazla inşallah sizlerin duasıyla atlatırım bu korkuları

canımmm cok sevındım rabbım sorunsuz bır gebelık nasıp etsın.saglıkla ve hayırla kollarına aldıgın gunlerı göstersin inşallah.bide maaaaşaaaalllah

amin canım hamilelerin duası kabul olur derler dua lütfen

karından mı baktı canım karından daha geç duyulurnuş biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi gerisi rabbime kalmış inşallah tez vakştte duyar kalp atışlarını dua edicem kardeşin için

ah canım yaa çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin..

ah canım yaa çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin..

amin canım benim çok sağol güzel dileklerin için darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına sağlıkla sıhhatle inşallah

canım böyle bi durumda ultrasonla alakalı olbiliyor benim 3 .hamileliğim bu şekldeydi kese büyümüyodu geç büyüdü doktor beni renkli dopplere gönderdi daha net görüntü alıp emin olalım diye aklında olsun rabbim şifa versin inşallah

canım çok geçmiş olsun..şu anda hala devam ediyormu gebelik,kanda gebeliğe baktırdımı hiç kaç haftalık görünüyor??

cnm benim Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.

slm kızlar bende 2 kürtajım vardı 677 heterozittum clexan 04 ve coraspin kullandım 8 martta oğlum keremimi normal doğumla kucağıma aldım Allahım szilerede nasip etsin inş Allah doktorumdanda razı olsun önce Allah snra onun sayesinde yavrumu kucağıma aldım isteyen varsa gidebilir çok iyi bir doktor baba gibi ankarada kızılay meşrutiyette derviş özer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…