Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar size birşey sormam gerek ben şubatın 3ünde düşük yaptım ve bugün martın 23 ü ve ben hala daha regl olmadım..bi hemşire arkadaşım var bugüne kadar hasta olman gerekiyordu dedi..ve benim mide bulantılarım kasıklarımda ağrı falan oluyo birde ara ara kahverengimsi akıntım oluyo karnım şişik böyle hastalanacakmışım gibi..kızlar yani düşünmek istemiyorum ama hamile olabilir miyim acaba yaaaa ?????????? biz korunuyorduk ama tamamen ilkel bir korunma yöntemiyle çünkü ben doğum kontrol yöntemlerinden hiçbirini kullanamıyorum...ayy walla kusura bakmayın bunları yazarken çok utanıyorum ama inanın çok korkuyorum..ayy ne olur bana bi yardımcı oluverin ben test alıp yapayım mı yoksa bekleyeyim mi hastalanır mıyım????

hannem bu arada seni de çok merak ediyorum hayır haberlerle gelirsin inşallah...dualarım seninle canım...

sanırım 39 gun olmuş reglı olursun canım kımısı 40 gunu gecıyor reglısı bırde kahve rengı gelıyor dıyorsun ben ce adet başlangıcıdır senın

canım hemen bir test al ve hemen yap bence az değil yani tam 20 gün geçmiş nasıl sabrettin walla ben olsam şimdiye kadar kaç tane yapmıştım..hem hayırlısı hiç belli olmaz belki bu kez bebişini sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına...

canım kurtaj olduktan sonra boyle olabılıyor ama aklın hep orada kalacak oyuzden hemen test yap zaten bebiş varsa hemen cıkar baya gecmıs cunku
herkese mutlu ve güzel bir gün diliyorum

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

sanırım 39 gun olmuş reglı olursun canım kımısı 40 gunu gecıyor reglısı bırde kahve rengı gelıyor dıyorsun ben ce adet başlangıcıdır senın

canım bugün 50.gün evet bende öyle biliyorum kiminin 40 günü geçiyormuş inşallah adet olurum canım

evet canım 50 gün geçti ama napim sabrettim ama şimdi aklımı kurcalıyor..iyi dilek ve duaların için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..ama birazdan yapacağım test bakalım hayırlısı...

hemen yapta haber wer bize hadi hayırlısı...

hemen yapta haber wer bize hadi hayırlısı...

canııımm..sonuç negatif çıktı içim rahatladı..yanlış anlaşılmasın bebek istemiyo değilim ama şimdi c grubu ilaç kullanıyorum o yüzden bebiş olursa sorunlu olur diye korkuyordum...ama şu tedavim biter bitmez clexane kullanmaya başlayıp bebek denemeleri yapacağım..çok istiyorum yeniden anne olmak..

anlıyorum canım..inşallah tedawin bitince sağlıklı bir şekilde başlarsın çalışmalara..

arkadaşlar bende clexan 0,4 kullanıyorum.çok mide bulantısı oluyor.başka mide bulantısı olan varmı

ben hamileyken kullanmıştım benimde çok aşırı bulantılarım oluyordu ama bu iğneden mi kaynaklanıyo yoksa ailenin kadınlarından gelen bi özellik mi bilmiyorum..benim annem ve ablamların çok bulantılı geçiyormuş benimde öyle olmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…