Faktör v g 1691a (lelden) mutasyon saptanmamıstır
faktör v h 1299r(r2) heterozigot mutasyon saptanmıstır
protrombin g 20210 a mutasyon saptanmamıştır
mthfr c677 t mutasyon saptanmaıştır
mthfr a1298 c heterozigot mutasyon saptanmıştır
faktör xııı v34l mutasyon saptanmamıstır
paı-1 4g/5g 4g/ 4g
epcr haplotipi h1/h2
epcr(a4600g) a/a
epcr(g4678c) g/c kızlar az once fax yolladılar doktoruma gitmeden burda arastırayım bunlar ne demek oluyor bilenler varsa beni bilgilendirebilirmi.artık bende geceleri huzurlu uyumak istiyorum .daha cok basındayım ama yoruluyorum artık.2 düşügüm var .ilki 4 haftalık diğeri 6 haftalık düşüklerim.allah yardımcımız olsun su cuma saati . Cevaplarınızı bekliyorum
geçmiş olsun ben 3 gebelik yaşadım ilk gebeliğim 24 haftalıktı ikizdi birini doğumda diğerini 3 gün sonra kaybettim daha sonra 2 gebelik yaşadım düşükle sonuçlandı bende bana test yapılması için hastane hastane dolaşıyorum. sana hazır test yapalım demişler bence yaptır umarım yapılması gereken tüm testleri yaparlar ve bir sorun çıkmaz.
mrhba sevgi daha önce sana yazdım ama cvp veremedın sanırım yada görmedin senı merk edıyorum bu hamılelıgımden önce senın hamıle olmandan destek almıstım kendımce 3 dusugum vardı ve iğneye baslamam gerektıgını öğrenmıstım ve burda sana denk geldım cesaret verdı bana senın de yenıden hamıle olman ınsallah herseyın yolundadır ve dogum seklın bellimi ? burda bırı yazmıs dılek dıye normal yapmıs dogumunu bende normal istiyorum ama benım ıcın henuz erken zaten :) sağlıcakla kal...
canım merhaba bende şimdilik 100 tane senin için okurum allah kabul etsin
kizlarrrrr Salat-i tefriciye'ye basladim bugun.....
4444 defa okuyacagim
Belki sizin bikactanesini benim icin okumaniz Rabbimin hosuna kadar ve yuce katinda Kabul ederr insallah
Ozelden de mesaj atabilirsnz..
Rabbim gonlunuze gore versin hepinizin..insallah.
canım bende 200 tane okuyabilirim rabbim kabul etsin dualarımızı ismini özelden gönderde ismine okuyayım
Canim cok sagol Allah razi olsun, hepimizin dualari tez zamanda Kabul olsun insallahhhhh
dogum oluncaya kadar bebek risk altında kalcak anladıgım kadarıyla oylemi.fasulye, kan pıhtılaşmasına yatkınlığın var ama hasta değil taşıyıcısın yani heterezigot.büyük ihtimalle doktorun aspirine başlatır seni.gebe kalıncada iğne olursun.geçmiş olsun
bendede c677t heterezigot mutasyonu var bir düşüğüm oldu.şimdi bebe aspirini kullanıyorum.gebe kalınca doktoruma gideceğim ve iğneye başlatacak.
gebeliğini ne kadar erken tespit edersen senin için o kadar iyi olur.yoksa bebeğin gelişimi geri kalıyor yeterli kan gitmediği için.
dogum oluncaya kadar bebek risk altında kalcak anladıgım kadarıyla oylemi.(yani 9 ay boyunca acaba bebeğim yasıyormu diye hep teredut edicem oyle miii
dusunebiliyormusun hergun her saat her dakika.
nasılsın ?? kuzum, canım ben salatı tefficeyi bilmiyorum ama yazarsan adetim bittikten sonra okurum senin için..
ne oldu canım girde hayırlı haberler ver bize...
kızlar homozıgot hamıle kalmaya engelmı
kullanmıorum o hattı ... iim cnm napim işte gün sayıyorumm..heyecanlıyım çok.doktor son gün 30 nisan dedi bakaLIM hayırlısı inşallah..sen napıosun NASIL gidior,?
Sonuçlarına göre kan pıhtılaşması çıkmış. Hoşgeldin aramıza. Kan sulandırıcı kullanarak denemen gerekecek bir sonraki hamileliğinde. Birçok kişi folik asit, b vitamini ve coraspin takviyesi alıp gebelikte de kan sulandırıcı iğne kullanıyor böyle durumlarda. Bu şekilde bir sürü kişi sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşuyor, inşallah sen de onlardan biri olursun, bir daha yaşamazsın aynı şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?