Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sonuçlarına göre kan pıhtılaşması çıkmış. Hoşgeldin aramıza. Kan sulandırıcı kullanarak denemen gerekecek bir sonraki hamileliğinde. Birçok kişi folik asit, b vitamini ve coraspin takviyesi alıp gebelikte de kan sulandırıcı iğne kullanıyor böyle durumlarda. Bu şekilde bir sürü kişi sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşuyor, inşallah sen de onlardan biri olursun, bir daha yaşamazsın aynı şeyleri.

fasulye, kan pıhtılaşmasına yatkınlığın var ama hasta değil taşıyıcısın yani heterezigot.büyük ihtimalle doktorun aspirine başlatır seni.gebe kalıncada iğne olursun.geçmiş olsun

bendede c677t heterezigot mutasyonu var bir düşüğüm oldu.şimdi bebe aspirini kullanıyorum.gebe kalınca doktoruma gideceğim ve iğneye başlatacak.

gebeliğini ne kadar erken tespit edersen senin için o kadar iyi olur.yoksa bebeğin gelişimi geri kalıyor yeterli kan gitmediği için.

çok geçmiş olsun canım sanada, ne kdr zor birşey yaşamışsın..
inş bu son olur hepimiz için tekrarını göstermesin rabbim.
bnmde aklımı karıştıran bi anda bu kdr çok testin istenmiş olması oldu canım.
6 aydır bebek için çalışıyoruz bunun son ikisi kimyasal oldu işte
normalde 3 ten snra araştırılır ama istersen bakalım dedi doktorum.
acaba bu süreçlere girmek için erkenmi diye korktum eminim yıpratııcı süreçler
testler sonuçlar stres, bilemiyorum belkide sadece o gebeliğe özeldi bu kimyasal oluşu.
aklıma binbir türlü şey geliyor...
umarım sende kolaylıkla atlatır bebeğine kavuşursun.

ne güsel çok sevindim birasda olsun cesaret verebildiysemm..herşey yolunda çok şükür.doğumum normal gözüküor bebeğim döndü başı aşağıda..nasip olursa inşallah normal doğum yapmak istiorum.doktorum normal yapabilirsin dedi zaten.inşllh seninde istediğin gibi olur doğumun...görüşürüs canım..

canım merhaba bende şimdilik 100 tane senin için okurum allah kabul etsin

Allah razi olsun canim. Bir arkadas da 100 tane okuycak benim icin.

Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah.

Buarada nick'e okuyabilirsin canim bi sakincasi yok benim icin

canım bende 200 tane okuyabilirim rabbim kabul etsin dualarımızı ismini özelden gönderde ismine okuyayım

dogum oluncaya kadar bebek risk altında kalcak anladıgım kadarıyla oylemi.(yani 9 ay boyunca acaba bebeğim yasıyormu diye hep teredut edicem oyle miii
dusunebiliyormusun hergun her saat her dakika.

nasılsın ?? kuzum, canım ben salatı tefficeyi bilmiyorum ama yazarsan adetim bittikten sonra okurum senin için..

dogum oluncaya kadar bebek risk altında kalcak anladıgım kadarıyla oylemi.(yani 9 ay boyunca acaba bebeğim yasıyormu diye hep teredut edicem oyle miii
dusunebiliyormusun hergun her saat her dakika.

aslında bu söylediklrin her hamile kadın için geçerli sadece bizler için değil sadece biz herşeyi çok araştırdırıp bildiğimiz için olumsuz düşünüp olumsuzu çekiyoruz kendimize yoksa hiç iğne ilaç vs kullanmadan sağlıklı doğum yapan insanlar da var mutasyonları olmasına rağmen aslında kaderimizi yaşıyoruz desek daha doğru olur allah hepimizin yardımcısı olsun

kullanmıorum o hattı ... iim cnm napim işte gün sayıyorumm..heyecanlıyım çok.doktor son gün 30 nisan dedi bakaLIM hayırlısı inşallah..sen napıosun NASIL gidior,?

maşallah hadı hayırlısı canım dua et bızım ıcınde bıseycık kalmamaış ben de test yaptırdım lupus falan proteın c ve s yapıldı dıyer tesımle aynı cıkmadı bu kez de s de prplem vaar c normal kullandıgın numarayı bana yollasana eger sorun olmazsa canım

paı-1 4g/5g 4g/ 4g
epcr haplotipi h1/h2

epcr(a4600g) a/a
epcr(g4678c) g/ bunlar ne testı ya bana yapılmadı ılkkkezde goruyorum aslında benım de eksık tahlıllerım f5 ve mtfr 677 yapıldı bıde proteın c ve s lupus bırde ben de heterızıgotum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…