Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aynı mutasyonu taşıyan biri olarakk beni umutlandırdın canım..çok teşekkürler..Allahım sana ve yavruna uzun ömürler versin inşallah..

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.Allah bize de nasip eder inşallah o günleri görmeyi.

maaşallah bugun guzel haberler alıyoruz allah saglıklı hayırlı uzun omurler versin...dogumun nasıl gectı canım ustelık normalmiş sen mi istedın??
canım çok geçmiş olsun..şu anda hala devam ediyormu gebelik,kanda gebeliğe baktırdımı hiç kaç haftalık görünüyor??
canım gebelık devam edıyo kese gecen haftaya gore buyumus ama ıcınde olusum yokgebeliğin basından beri kanda bakıldı artıs takıp edıldı sorun olmadıgı soylendı umarım usg ıle alakalıdır.pazartesı tekrar gıdecek

sagol canım.senın kac haftalıktı kalp atısını duyabılmıs mıydınız

mol gebelık ıse saglıklı sperm ve yumurtanın bırlesememmesınden ama ondad a bu pırtılaşma etkı edermı acaba

ultrosonda etkıler arkadasımın basına gelen olayı anlatayım arkadasımda da boyle olmuş bebek gozukmuyor demıs doktor ve baska doktora gıtmış orda gozukmuş tekrar dıyer hastaneye gıtmış dedıklerı ne olmuş ay kusura bakmayın sız gıttıkten sonra farkettık ultrosonun fışi tam takılı deglmışşşşşş bu kadar yanı başka doktora hemen gıtsın baktırsın uzulmesın kese varsa ıllakı bebekkkte vardır kese normal mı yuvarlakmı bır sor kardesıne yuvarlaksa korkmasın

kızlar mtfr 677 heterızıgot ve faktor 5 heterızıgot olupta bebegını kucagına alan oldumu bıldıgınız merak ettım bu arada sewgı senı 2 kere aradım telınden kapalı telefonun nasıl oldugunu sormak ıcın aramıstım nerelerdesın canım

kizlarrrrr Salat-i tefriciye'ye basladim bugun.....
4444 defa okuyacagim
Belki sizin bikactanesini benim icin okumaniz Rabbimin hosuna kadar ve yuce katinda Kabul ederr insallah
Ozelden de mesaj atabilirsnz..

Rabbim gonlunuze gore versin hepinizin..insallah.

normalde 8 haftalık olması gerekirken 5. hafta boyutuna kadar ancak büyümüştü biz hiç bişey görememiştik ne yolk sac ne de bebek gözükmüyodu zaten gelişimide durduğu için kürtaj olmuştum kendiside düşmedi

mol gebelık ıse saglıklı sperm ve yumurtanın bırlesememmesınden ama ondad a bu pırtılaşma etkı edermı acaba

Sen yazınca biraz okudum internetten ama sanki pıhtılaşma ile herhangi bir alakası yok, çünkü diyo ki ya sağlıklı spermin çekirdeği olmayan bir yumurtayı döllemesi veya yumurtanın aynı anda iki sperm ile döllenmesinde oluşur. Yani tamamen döllenme sorunları ile ilgili. Bana sorarsan tamamen tesadüf mol gebelik olması. Zor birşeymiş ama...

canım ne zamana kadar bitirmeyi planlıyosun?ben şu anda kendim için okuyorum.benimki bittiğinde sana da okumak isterim.

evet oyle cok da zor ve ben takıple yapmıştım bu gebelıgımı yumurta boyu falan bakıldı cok guzel denıldı ne olduda oldu bılemıyorum artık esımde dun sperm verdı bakalım sonuc ne cıkacak benım kı parsıyel mol yanı ben de bebek olusuyor hafıfı olan dıyer komplet var onda bebek oluşmuyor benım kı kromozonda bakıldı normal kromozon metaryeden cınsıyetı de kızmış yanı ama olmadı ıste tekrarlama olasılıgı varmış bu durumun ve 1 sene beklıycez avrupa ulkelerınde 3 - 6 -8 ay kadar verılıyor bekleme surecını bızz de ıse 1 sene beklemem surecı benım 7 aydayım ama bırde kan pırtılaşması cıktı bır dahakı ay ben de hazırlılar yapıcam yenı gebelık ıcın korunmayı bırakacam 1 sene de beklesen aynı tekrarlamam olasılıgı varmış rabbıme kalmış hersey ben de bu ay başladım kendılıgımden b 12 ve folık plus a gun de 1tane alıyorum dıyer testler yapılmadı bana mtfr 1298 falan sadece mtfr ve faktor 5 ıggm ıgg lupus yapıldı proteın c ve s yapıldı bunalrda 2 hastaneye gıtttım yanı bu kadar yapıldı acaba dıyer testlerde yapılmışmıdır kı sonuç vermedıler kafam da benım yanı mtfr 677 cıktı ya sorun ben de mtfr 1298 de bakılmışmıdır

canım benim hayırlı ols inşallah senlede kasım annesi olup sağlıcakla alırız kucağımıza.son adet tarihlerimiz de çok yakın olsa gerek benim ki 9 şubat seninki?

ne güzel alttan bakmamış benimki küçük küçük die die her zaaman alttan bakıyorbakalım ayrın kontrolümüz var inşallah güzel şeyler görüp duyarız:)

sende 677 heterezigot dimi benimkide.bende 4000 lik iğne,aspirin ,2 tane folibol kullanıyom.hadi hayırlısı canım inşallah.güzel bir hamilelik geçirip burdan yazışırııız:)

Valla bazen bakmayı atlıyorlar, bazen de birinde çıkınca diğerine bakmaya gerek görmüyorlar, çünkü ha bir gende bozukluk var ha ikisinde, tedavisi zaten aynı birşey değişmiyor. Hastaneye gidip tahlil sonucundan bir kopya al bence lazım olur veya özel hastane ise bir faks numarası versen oraya da gönderebilirler. Ben tum tahlilleri evde bir dosyada tutuyorum. Korunmayı bırakmadan önce kesinlikle doktor kontrolune git derim, son bir kontrolden gec de en azından icin rahat olsun doktorundan onay alıp hamile kal bence.

canım bırlıkte gıttık kesesi yuvarlak saglıklı bır sekılde buyumus ama ıcınde hıc bırsey yok bız kalp atısını duyacagız dıye gıttık ama((ınsallah dedıgın gıbıdır usg cıhazından kaynaklanıyrdur.

banamı sesleniosun cnm..

fotokopılerı bır kacının yok ayrı dosya da zaten bu kan olayı benım vermeme zaten devlet ve unuversıte hastanesnde yaptırdım ozel degıld dıger tahlıl lerı yaptırsam mı dıye dusunuyorum bugunler de gıdecem doktoraa bakalım ne dıycek hatta bır kac doktora gıdecem yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…