slm kızlar bende 2 kürtajım vardı 677 heterozittum clexan 04 ve coraspin kullandım 8 martta oğlum keremimi normal doğumla kucağıma aldım Allahım szilerede nasip etsin inş Allah doktorumdanda razı olsun önce Allah snra onun sayesinde yavrumu kucağıma aldım isteyen varsa gidebilir çok iyi bir doktor baba gibi ankarada kızılay meşrutiyette derviş özer
slm kızlar bende 2 kürtajım vardı 677 heterozittum clexan 04 ve coraspin kullandım 8 martta oğlum keremimi normal doğumla kucağıma aldım Allahım szilerede nasip etsin inş Allah doktorumdanda razı olsun önce Allah snra onun sayesinde yavrumu kucağıma aldım isteyen varsa gidebilir çok iyi bir doktor baba gibi ankarada kızılay meşrutiyette derviş özer
canım gebelık devam edıyo kese gecen haftaya gore buyumus ama ıcınde olusum yokcanım çok geçmiş olsun..şu anda hala devam ediyormu gebelik,kanda gebeliğe baktırdımı hiç kaç haftalık görünüyor??
canım böyle bi durumda ultrasonla alakalı olbiliyor benim 3 .hamileliğim bu şekldeydi kese büyümüyodu geç büyüdü doktor beni renkli dopplere gönderdi daha net görüntü alıp emin olalım diye aklında olsun rabbim şifa versin inşallah
Aksine pıhtılaşma kimyasal gebelik yapar. Çünkü yeterince kanlanamamış rahime gelen bebek tutunamaz ve yerleşemez, yerleşse bile kılcal damarlar pıhtılaşma nedeniyle embriyoyu besleyemez, bu nedenle kimyasal gebelik diye tabir edilen çok erken dönem düşükleri oluşabilir. Misal ben, 4 gebeliğimin 3ü kimyasal diye tanımlandı.
kızlar merhaba aranızda bos gebelık gecıren nasıl oldugunu duyan varmı.kız kardesım bırkez dusuk yaptı ondada pıhtılaşma cıktı ıkımızde de 2tane heterızogot mutasyon var.ıgne ve aspırın kullanıyor.gecenlerde keseyı gorduk bır hafta sonra gıttık kalp atısı ıcın ancak kesenın ıcı boş.....kese de 7 hafta ıle uyumlu...suan hıc kanaması sıkayetı falan yok gayet ıyı gıdıyor ama bu neden olmus olabılır.bos gebelık mı yoksa ultrason cıhazıylamı alakalı??ıyı dusunmek ıstıyoruz ama olmuyor yardımcı olabılecek olan varmı
cnm benim Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.
maaşallah bugun guzel haberler alıyoruz allah saglıklı hayırlı uzun omurler versin...dogumun nasıl gectı canım ustelık normalmiş sen mi istedın??
canım gebelık devam edıyo kese gecen haftaya gore buyumus ama ıcınde olusum yokgebeliğin basından beri kanda bakıldı artıs takıp edıldı sorun olmadıgı soylendı umarım usg ıle alakalıdır.pazartesı tekrar gıdecek
sagol canım.senın kac haftalıktı kalp atısını duyabılmıs mıydınız
mol gebelık ıse saglıklı sperm ve yumurtanın bırlesememmesınden ama ondad a bu pırtılaşma etkı edermı acaba
kizlarrrrr Salat-i tefriciye'ye basladim bugun.....
4444 defa okuyacagim
Belki sizin bikactanesini benim icin okumaniz Rabbimin hosuna kadar ve yuce katinda Kabul ederr insallah
Ozelden de mesaj atabilirsnz..
Rabbim gonlunuze gore versin hepinizin..insallah.
Sen yazınca biraz okudum internetten ama sanki pıhtılaşma ile herhangi bir alakası yok, çünkü diyo ki ya sağlıklı spermin çekirdeği olmayan bir yumurtayı döllemesi veya yumurtanın aynı anda iki sperm ile döllenmesinde oluşur. Yani tamamen döllenme sorunları ile ilgili. Bana sorarsan tamamen tesadüf mol gebelik olması. Zor birşeymiş ama...
kızlar naber umaım herkes iyidir gwçmişi okuyamadım kaç gündür giremedim sizlere haber vereyi dedim çok korkuyorum hamileyim dua edin ne olur bu sefer herşey yolunda gitsin bugün doktordaydım 5+6 günlük kese 16 mm içinde embriyo gözüküyo çok küçük henüz dedi ancak haftaya kalp atışlarını duyabiliriz alttan baksam duyulur ama kurcalamak istemiyorum dedi doktor malum daha önce düşüklerim olduğu için
evet oyle cok da zor ve ben takıple yapmıştım bu gebelıgımı yumurta boyu falan bakıldı cok guzel denıldı ne olduda oldu bılemıyorum artık esımde dun sperm verdı bakalım sonuc ne cıkacak benım kı parsıyel mol yanı ben de bebek olusuyor hafıfı olan dıyer komplet var onda bebek oluşmuyor benım kı kromozonda bakıldı normal kromozon metaryeden cınsıyetı de kızmış yanı ama olmadı ıste tekrarlama olasılıgı varmış bu durumun ve 1 sene beklıycez avrupa ulkelerınde 3 - 6 -8 ay kadar verılıyor bekleme surecını bızz de ıse 1 sene beklemem surecı benım 7 aydayım ama bırde kan pırtılaşması cıktı bır dahakı ay ben de hazırlılar yapıcam yenı gebelık ıcın korunmayı bırakacam 1 sene de beklesen aynı tekrarlamam olasılıgı varmış rabbıme kalmış hersey ben de bu ay başladım kendılıgımden b 12 ve folık plus a gun de 1tane alıyorum dıyer testler yapılmadı bana mtfr 1298 falan sadece mtfr ve faktor 5 ıggm ıgg lupus yapıldı proteın c ve s yapıldı bunalrda 2 hastaneye gıtttım yanı bu kadar yapıldı acaba dıyer testlerde yapılmışmıdır kı sonuç vermedıler kafam da benım yanı mtfr 677 cıktı ya sorun ben de mtfr 1298 de bakılmışmıdır
ultrosonda etkıler arkadasımın basına gelen olayı anlatayım arkadasımda da boyle olmuş bebek gozukmuyor demıs doktor ve baska doktora gıtmış orda gozukmuş tekrar dıyer hastaneye gıtmış dedıklerı ne olmuş ay kusura bakmayın sız gıttıkten sonra farkettık ultrosonun fışi tam takılı deglmışşşşşş bu kadar yanı başka doktora hemen gıtsın baktırsın uzulmesın kese varsa ıllakı bebekkkte vardır kese normal mı yuvarlakmı bır sor kardesıne yuvarlaksa korkmasın
canım ne zamana kadar bitirmeyi planlıyosun?ben şu anda kendim için okuyorum.benimki bittiğinde sana da okumak isterim.
kızlar mtfr 677 heterızıgot ve faktor 5 heterızıgot olupta bebegını kucagına alan oldumu bıldıgınız merak ettım bu arada sewgı senı 2 kere aradım telınden kapalı telefonun nasıl oldugunu sormak ıcın aramıstım nerelerdesın canım
Valla bazen bakmayı atlıyorlar, bazen de birinde çıkınca diğerine bakmaya gerek görmüyorlar, çünkü ha bir gende bozukluk var ha ikisinde, tedavisi zaten aynı birşey değişmiyor. Hastaneye gidip tahlil sonucundan bir kopya al bence lazım olur veya özel hastane ise bir faks numarası versen oraya da gönderebilirler. Ben tum tahlilleri evde bir dosyada tutuyorum. Korunmayı bırakmadan önce kesinlikle doktor kontrolune git derim, son bir kontrolden gec de en azından icin rahat olsun doktorundan onay alıp hamile kal bence.
banamı sesleniosun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?